ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
16.10.08 14:18

Zpetne jeste vsem dekuji za privitani.
Myslim si, ze je docela lidske to chtit rict az po uplynuti prvniho trimestru, kdy je to nejvetsi riziko za vami. Ja jsem tak ucinila pri prvnim tehu a chci to udelat i u druheho. Byla jsem ale ted na mesic doma v Ostrave i s malym a tam jsem si vlastne delala ten prvni testik. Potom to bylo taky docela tvrde obhajovat se, ze nechci pit, ackoliv mam normalne vino taky rada. Kdyz me bolela hlava a byla jsem nastydla, tak jsem odmitala leky nabizene mamkou a taky jsem si musela neco vymyslet. No a uplne nejvic jsem se bala, aby to nepoznali, kdyz jsme se loucili na Ostravskem letisti a ja pred nimi prochazela pasovkou a musela jsem rict potichounku pani, ze nepujdu tim piskavym, ze to obejdu, at si me potom rucne prohmata. Nasi na tu scenu celou dobu koukali. Takze, jestli je to trklo nevim. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.10.08 14:24

Ted jsem prepla na stranku 46, takze docitam o busicim srdicku mimiska Wapika. Taky moc gratuluji. :-) Ja jsem mela tu samou radost 13.9., kdy uz jsem taky videla srdicko meho pidifouska, ale mel v tom 7tt jen 0,61 mm. Takze zatim drobecek, snad do pristi kontroly vse dozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
16.10.08 14:31

Opravdu se to nedá skoro stíhat :lol:
zachvilku mizím z práce, namrknu sem večer…jsem zvědavá kolik toho zatím nakecáte baby upovídaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.10.08 14:33

Cau kocky, teda to je narez, ja jsem chvili venku a docitam tri stranky
Tak vitam nove prichozi a gratuluju, sakra ted uz zas nevim komu :lol: k srdickuuuu.
Ja jsem silene zmokla a udelala jsem docela velikej okruh po lesoparku a ted zase dost spinim, takovy cucky, sakra :cry: , no klidovej rezim s ditetem proste NEEXISTUJE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.10.08 14:34

kdo si ma pamatovat ty nicky, nektery jsou na zlomeni jazyka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.10.08 14:37

Meluzinka: tak to máme zatím naprosto stejný příznaky, ale řeknu ti, že ta nespavost mě pěkně ubíjí :x

Misenka: děkuju za přivítání

Lupe: díky za podrobný popis, myslela jsem, že když budu do nástupu na MD marodit, platí mi pojištění ještě bývalý zaměstnavatel, ale z tvého popisu to chápu tak, že si ho buď budu platit sama nebo se zaeviduju na ÚP, nevěděla jsem, že to jde zároveň (být na pracáku a zároveň pobírat i nemocenskou), podpora mi ale vyplácená nebude nebo snad jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.10.08 14:39

Korvapuusti: teda ty musíš mít ale herecké nadání, že jsi všechny ty situace zvládla :lol: , já bych se z toho asi nevykroutila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.10.08 14:46

Holky chtela jsem se zeptat......Milli mi poslala info k pripojeni se na estranky.cz. Vypadaji moc krasne. Jen mi nejde do palice, jak se to bude updatovat. Milli sem jukne zase az k veceru, tak ma otazka smeruje i na vas, jestli nektera vite. Ja vas totiz zatim jen s namahou docitam, tak mi zatim tato informace unikla. Mam do seznamku ty udaje o sobe natukat sama, nebo to dela nekdo hromadne za vsechny, aby v tom byl nejaky rad a ne gulas. Navic se mi podarilo na estranky.cz dostat, ale kdyz jsem vlezla do administrace, tak me to preplo na nejake anglicke stranky photobucket nebo co a ja se priznam, ze jsem pres webovky a pocitace tak trochu magor. Tak jsem zase rychle vycouvala. Anglinu zvladam v pohode, horsi je now how tech technickych veci kolem webu. Tak jak to mate zorganizovane? Kdo dela co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.10.08 14:52

Stiko : ten muj nick je asi dost blby, ale v dobe jeho vzniku me nic jineho nenapadlo a je asi lepsi byt neco netradicniho nez Marketa00034526, kdyz je tech Market uz tady tolik. Jo mimochodem, jinak jsem Marketa. :wink: :lol: Ne ovsem Markysek. Jmeno Marketa ma tady asi vseobecne posledni dobou dost mrazivy podtext. :-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
16.10.08 14:56

Ahoj holky moje

Jeje
Je mi to líto …

Já se dávám pomalu dohromady zatím nic moc .. mrzí mě že jsem vůbec vytvořila ty stránky, vím že je to pro vás dobrý ale dycky mi to připomene ty dny kdy jsem se z mimíska tak těšila :( ale to neberte odobně … není v tom nic zlého…Dnes jsem byla na KO u dr, a na kyretáž nemusím, sem vyčištěná, ale jinak jsme se celkem dost chytli s Dr takže se asi v čekárně dost divili :( to je ale na dlouho …

Stiko
Jestli z tebe padaj cucky, okamžitě naklusej k Dr!!!!!!!!

Jinak na Vás holky moje hodně myslím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.10.08 14:57

to je v pohode, ja si ten tvuj nick vzdycky zkopiruju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
16.10.08 14:58

Petula - pokud budeš marodit po skončení prac. poměru u stávajícího zaměstanavatele, tak si nebudeš nic na ZP doplácet a ani zaměstnavatel, jelikož když pobíráš nemocenské dávky, neplatíš si zdravotní pojištění. Nemocenská a mateřská na ÚP jde jen právě z titul té ochranné doby u toho bývalého zaměstnavatele(což pro zaměstnance je jen 7 dní a pro těhulku 6 měsíců) a nesmíš pobírat podporu v nezaměstnanosti. Souběh nejde. Takže opravdu nejlíp - neeviduj se na ÚP a začni marodit ještě u tohohle zaměstnavatele a pak si přejdeš jen na PPM. :wink: (pokud máš teda potřebnou dobu odpracovanou)Pracovní poměr ti stejně skončí kvůli době určité. Snad jsme se teď pochopily správně, když tak se klidně pro ujištění zeptej na ÚP či sociálce. A s tím ÚP to bylo myšleno tak, že ikdyby ses zaregistrovala a onemocněla později, tak v rámci té ochranné lhůty 6 měíců od býv. zaměstnavatele, bys dostla nemocenskou či PPM i po té.
korvapuusti - původní představa byla , že si budou holky na webu kontroly a seznámek aktualizovat každá sama. A stránky také přidávat dle libosti.

Cacorka - my na tebe taky myslíme - ať je ti líp a líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.10.08 14:59

Ahoj Cacorko, kocicko, ja ted k mudr nemuzu, uz tam neni,mala spi, manza ma prezentaci a neni na tel a mama ma AJ, je to takova tmava krev hlavne kdyz se vycuram, to je popis co?
Ja proste vklidu byt nemuzu kdyz mam maly dite a pocitam se vsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
16.10.08 15:01

Stiko

Chápu, já tě nechci strašit, já jen že „cucky“ je sliznice která se „odlupuje“ no s cuckama mám dost bohaté zkušenosti, to je vždy blbý alespon u mě bylo … pokud z tebe opravdu jde srazená krev, zavolej si sanitku, to není legrace, bolesti máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.10.08 15:02

Cacorko: ty me nezn s, ja se sem pridaal teprve dneska a docitam, takze jsem jen na zacatku, kdy jsi porad jeste jen na mimi cekala. Je mi to moc lito. Stranky tebou delane jsou ale nadherne. Taky me mrzi, ze jsi musela podstupovat nesoulad s doktorem zrovna v takove citlive a delikatni situaci, to je o to horsi. Doufam, ze vse bude opet brzy dobre. Drzim pesti. Stiko: jsem na strance 3, takze kontruji…nejsi nestarsi. Ja mam taky 37. A brzo dokonce 38. Jsem 22.11.1970. Takze starenka mezi emiminarkama. Ale pripadam si na 15. :lol: Az teda na tu unavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí