ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
16.10.08 16:49

Weela - hesla jsem ti poslala, musíš přes administraci, jestli se v tom malinko orientuješ. Jestli ne, pošli mi SZ co tam chceš mít a já to tam písnu. Jinak ta knížka je od tý paní, co schvaluje jména, myslím Knappová nebo tak nějak. Ale je to už starší vydání. U všech jmen jsou tam zdrobněliny, původ i kolik lidí zhruba je u nás má. Klidně ti udělám výtah pro zasmání.

Duhovka - taky tě vítám a rádi si o tobě něco přečtem.

Upekla jsem před chvílí tvarohový dort a co myslíte. Už mám dva kousky v sobě.

korvapuusti - mě se tam pořád vkrádá u místo o :lol: :lol: Tak akce na letišti mě pobavila, ty jsi takový James Bond v sukních, nepašovala jsi něco?

Výborný nápad, aby se správcovství zhostila nějaká prvotěhulka. S jedním raubířem doma bych to fakt nestíhala, jedině že bych odbourala spaní :roll: Ale to mě čeká zase až po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
16.10.08 17:04

Lupe: Dekuji za ta pristupova hesla, zda se, ze se mi tam zadarilo neco vlozit.

Co kdybychom do toho seznamku pridaly i termin porodu, odkud jsme, vahovy prirustek, prirustek v obvodu briska a tak? Ze bychom pak s casem mohly sledovat, jak hezky rosteme…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.10.08 17:19

Lupe, muzes mi ty hesla prosim taky poslat?
Vitam pytel novych tehuli…uz se skoro prestavam orientovat, chtelo by to seznam…
Jako administrator se nehlasim, prace, dite, nestiham a jsem na to magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.08 17:26

stika holka trochu se šetři, já vím že to není lehké, ale místo maratonu po lesoparku se třeba dívejte na pohádku :lol:

korvapuusti já se s těma web. taky budu muset poprat. Sice jsem prvotěhulka, mladší ročník ale ze shora mi nebyl dán talent na technické věci. Trochu se v tom zítra poštourám a kdyby to prostě nešlo…najde se tu nějaká šikovná, co má času -např. doma na neschopence? :lol: Jinak koukám že máš narozky den po mě… :wink:

duhovka ahojky :D

holky nějak mě dnes bolí bříško…snad to nebude nic špatnýho, jdu si asi lehnout…tak papa zítra

weela

• Citovat
  • Upravit
410
16.10.08 17:40

mroe - máš je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
16.10.08 17:46

duhovko: TP na webu jsou hned na úvodní stránce dole :wink:

• přírůstky váhy by se mohly psát do výsledku kontrol, ne? Odkud jsem jsem napsala do záložky „představujeme se“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.10.08 19:19

Holky můžu taky poprosit o to heslo…

Hele já teda nevím, ale já mám pocit, že mi je nejmíň 50. Jsem se vrátila s Kubou z angličtiny a pak jsště jsme to vzali přes Tesco, doma mě čekala pohorma v podobě totálně promočeného psa, kterého jsem musela vysušit, dát najíst, nachystat Kubovi večeřiˇ, uklidila jsem a teď sbírám sílu na to jít ho koupat a uspat, ikdyž to koupání je celkem v poho, spíš se obávám, že u pohádky usne maminka :? Sakra a chlap si někde sedí na večeři v Německu, teda fakt bych někdy měnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.10.08 19:47

Zanko, vim o cem mluvis, no nam tatka prisel po dvou dnech, tak vyfasoval malou a vykoupal a uspal ji, ja uz toho taky mela dost, je mi blbe po utroestanu, spinim a mam teda desny deprese a vztek, nevim co to se mnou je, ale dneska jsem na malou furt rvala, neustale lezla do mrazaku, kramarila, hrnce, spajz, hazela jidlem, mlatila me do hlavy, kopala, no chtela bych umet byt trpeliva mila matka, myslim ze nejsem dobra mama, nebo nevim jak na ni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
16.10.08 19:58

Duhovko - vítej tady, já si tě pamatuju ze září,proč jsi přestala chodit?jsme tam docela fajn parta,míváme i víkendové srazíky

tak mě dnes nějak pobolívá bříško,docela fest,tak se natáhnu,chtěla jsem si dát teplou vanu,jsem pořád celá zmrzlá,ale radši nebudu pokoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
16.10.08 20:17

Tada holky člověk tu pár hod není… no ale dočetla jsem poctivě.
Lupe prosím tě ty tomu nějak rozumíš s penězma na ÚP a sneschopenkama prosím jak to teda bud mít já ????
Jsem na ÚP od června před tím jsem marodila s parcovním úrazem skoro dva měsíce a před úrazem jsem v tý firmš pracovala rok. Ted jsem na ÚP 5 měsíc a čekám miminko a jsem na neschopence. Jak to tedA BUDU MÍT JÁ? S PENĚZMA?? DĚKUJI POKUD TOMU ROZUMÍŠ
Taky nějak nerozumím těm stránkám estranky nějak mi to nefakčí a nebo jsme na to antitalent.
Hele holky jako nemyslete si že na mně hodíte nějakou administrátorku nebo správce těchto stránek jsem sice na neschopence ale taky mám doma svoji práci a ták a navíc vůbec tomu nerozumím.
Tak prosím někdo jiný děkuji :)
Jinak dnes jsme si jela pro autíčko jede a je jako nové a hned jsem jela dp města nakoupit banány a grepy a taky jsem si koupila vitamínky Calibrum babyplan 133kč 30 tablet ještě jsem to nečetla uvidím co vše to obsahuje doporučila mi to v lékárně a tohle je jediné co znám ukazovala mi těch vitamínl asi 8 druhů jako kdo se v tom má vyznat. Pak jsem se dívala na těhu kalhoty.Ryfle bohužel neměli moji velikost nebo měli ale byly dost těsné a vypadalo to strašně takže asi si budu kupovat pohodlné těhu tepláky sice za 1200,. ale snad budou kvalitní ještě ale s nákupem počkám zatím jsem to jen obhlížela.Jdu mrknout na ty stránky estránky no ale pochybuji že se mi podaří tam něco napsat zatím pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.10.08 20:31
stika píše:
Zanko, vim o cem mluvis, no nam tatka prisel po dvou dnech, tak vyfasoval malou a vykoupal a uspal ji, ja uz toho taky mela dost, je mi blbe po utroestanu, spinim a mam teda desny deprese a vztek, nevim co to se mnou je, ale dneska jsem na malou furt rvala, neustale lezla do mrazaku, kramarila, hrnce, spajz, hazela jidlem, mlatila me do hlavy, kopala, no chtela bych umet byt trpeliva mila matka, myslim ze nejsem dobra mama, nebo nevim jak na ni :oops:

Vůbec nejsi špatná máma, mě hodil po hlavě kelímkem, když si je házel do vany a já mu regulovala teplotu, mrazák dneska otevřel asi 5×… Včera dostal po zadku, když dělal scény s čištěním zubů… prostě je to denodenní zkouška nervů a hold ne vždycky reaguješ tak jak chceš, ale mimču se hold taky musí nastavovat hranice, jinak by nám brzo přerostly přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
16.10.08 20:41

Nooooooo tak snad jsem to s těma stránkama zvládla není to zase tak složité ale poslali jste mi dvě různé jména i hesla tak vy jste ještě někde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
16.10.08 20:48

Už jsem přišla i na tu druhou stránku vy co jste se napsaly tak jste i na tý druhý proč tam nejsem i já to se musím dvakrát někam zapsat nebo se to tam později samo uloží???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
16.10.08 20:55

Kde jste všechny spinkáte nebo se koukáte ne Tv??
Mám dotázek když jsem si koupila vitamíny calibrum babyplan tak můžu je začít brát když jsemzítra v 7 týdnu a předtím před otěhotněním jsem je nebrala užívala jsem jen kys.listovou tu beru i ted mám ji vy:,–(it když mám tyhle vitamíny a nebo se to mlže brát vše dohromady??? Přebytek listovky se vyloučí z těla ne?? veme si to jen kolik tělo potřebuje žádné předávkování listovkou nehrozí že ne?? dobrou noc pokud už uleháte do pelíškůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
16.10.08 20:59

Tak jsem ulozila zver a neco bych pojedla, ale uz jen pri myslence mne pali zaha. To nesnasim.
Misenko ja jsem cele tehotenstvi nakukovala do zari a nakonec jsem hodne prenasela tak mam rijen, ale ze jste fajn vim.
Tak co mam delat s tim jidlem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital