Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
welu já jsem si taky koupila listovku v tabletách a vit. baby plan.
Jinak holky už si mažete poctivě svá bříška? Já teda jo, sice jsem zvyklá se každý večer natřít celá, ale ted jsem si koupila v lékárně krém Bonella proti striím. Slyšela jsem,že je úplně jedno čím se kdo maže, hlavně to chce už od začátku.
já jsem tak rááááda že je pátek…konečně se vyspím. ![]()
Dobre ranko, kdo to tady provokuje s nejakym vikendovym vyspanim, co to je?
![]()
Bricho nicim zatim nemazu
welu - ty hesla jsou dvoje, protože jedno je jen pro vstup na stránky a prohlížení a druhé je k administraci těch samých stránek. Neboli jednou jen jako návštěvník a podruhé jako administrátor s možností připisovat, upravovat a tak.
Weela - já bříško nemažu. Nemazala jsem ani prvně a na břiše nemám ani jednu stryji a to jsem měla před porodem 112 cm v pase. Zato na prsou
No co bych chtěla, ze slabých dvojek na skoro pětky, to se musí někde projevit. Sestřička v porodnici mi říkala, že je to sice dobrý, když se maže, ale pokud je máš mít, tak ti žádný krém nepomůže, jen to třeba trochu zmírní.
Už se někdo spravujete? Myslím tím na váze. Já se minule vyžírala, tak si to teď hlídám. Od poslední MS mám půl kila dole. Minule jsem do 4 měsíce přibrala asi 4 kila a to by v podstatě nemělo vůbec být.
Dneska musíme do města na velký nákup, takže nakouknem až večer.
stika no já vstávám každej den před půl 6, to předpokládám, že ještě spinkáš/spinkáte ne? Tak to potřebuju dohnat přijdu si už uplně vycuclá…teda ted jsem dostala hroznou chut na redbull nebo něco takovýho..
a jak ti je? Doufám že fajn? Mě od včera zas začly bolet prsa (myslela jsem si že už to mám za sebou, a je to tady zase) a bříško trochu víc cejtím…ale podle mě na to musí mít vliv i počasí.
Mill: Už jsem na to přišla
Weela: Já jsem si koupila zatím jen dětský olejíček tak večer hladím miminko, mažu se sice strie už mám protože jsem dost přibrala léčbou Pregnylem Clostylbegytem a Proverou ale co bych pro miminko neudělala.
Je vážně jedno čím se mažeme????Se to vstřebává do těla neškodí to nějak??? Já mám lejíček od Astridu Batole krásně vonní a dobře se roztírá později možná koupím něco lepšího.
Tak dnes jsem přesně v 7 týdnu a hurá do 2.měsíce
![]()
Weelu, no to teda nespinkam, to mala vstava uz od porodu
, desim se az se zmeni cas, to budu vstavat v pul paty.
Je mi fajn, akorat ditko je opet na hozeni z okna, vzteka se, triska vecma, mlati me, no klasika ![]()
Jééje baby vy jste ale nehorázně ukecanéé… ![]()
Tak zas vítám kupu nových těhulí, nemá cenu přemýšlet nad nicky…si stejně hned nezapamatuju to chce čas.
břicho - zatím enmažu, a asi ani nebudu, při prvním jsem se snažila mazat a stejně mi popraskalo takže nevím jestli to vůbec má nějakou účinnost.
stiko-neboj taky asi nejsem úplně ta košér matka…Nikolka mě velmi často nekutečně vytáčí, takže řvu jak tur, občas dostane na zadek nebo pře ruku. Pak je mi to třeba líto, snažím se opravdu snažím třeba počítat do deseti, abych měla na trest chladnou hlavu, ale já jsem celkově výbušný typ a nějak to nejde. Ale občas jsou i dny kdy je strááášně hodná ![]()
Jdu do obchodu, celou noc se mi zdálo o něčem tvarohovém, takže budu dělat takovou tu tvarohovou střechu z bebe sušenek. A sežeru ji úúúúplně sama
![]()
Ellhano , vidim, ze je to vsude podobne, prej nejhorsi je to od 1do 2 let veku ditete. ja jsem taky prchliva a vybusna, rvu jak tur a dostane pres ruku, ale pak me to mo mrzi a pripadam si jako neschopna, zla matka. Tatinek na ni nere, neplacne ji, ale je fakt ze ji vidi hodinu denne. Taky si musim tom afektu daat bacha na slovnik. ![]()
mala je hrozne vztekla a prhliva, asi po me a nevydrzi ani nahodou u zadne cinnosti, treba stavet kostky, ja postavim tri, reknu at tam da kostiku a ona vztekle rozmeta kostky po pokoji, uz nevim jak na ni. Je spokojena jen venku, kdyz lita jak dabel, maminky ji tu rikaj zivy stribro, jiny deti si hrajou na pisku a ja beham jak blba a chytam ji po vsech certech. Taky mi utika z bytu, musim ted zamykat, vcera si privolala vytah a vlezla tam, nastesti jsem ji vytahla nez se zavrely dvere.
Dobré ránko, tak teď jsem vác dočetla, ale byl to fuška..tolik stránek ![]()
Vítám spustu nových těhulek! ![]()
WAPIK: Moc gratuluji ke kontrole a hlavně k srdíčku!!! ![]()
Je to super zprávička!!!
![]()
PEŤULO: ty nohy mě na úplném začátku bolely taky
, ale z pár dní to přestalo.
Holky já vás obdivuji, že když máte na něco chuť, tak si jdete nakoupit ingredience a dáte se do díla, já to teď nezvládám, jsem ráda, že uvařím pro malou a už si musím jít lehnout. Včera jsem byla do 19 hodin v práci, myslela jsem, že cestu zpátky nezvládnu, mlou hlídala tchýně, jenže ještě jsme neřekli, že čekáme miminko, takže po příjezdu n mě začala chrlit odpolední zážitky s vnučkou a já při tom v duchu myslela, že ještě chvíli a omdlím. ![]()
Milli já vím že je to dáno z velké části geneticky (my na to bohužel trpíme) ale i kdyby mě to mělo zmírnit budoucí jizvičky, tak mi to za to stojí. Na prsou mám taky, jelikož jsem brzo a rychle vyspěla
Já jsem se zatím nevážila, ale podle oblečení je to krom břicha stejný. Holky já už mám fakt to břicho nějaký vyšpulený, sice malinko, ale už ho nezatáhnu (mám totiž postavu - hubený nohy a zadek, ale břiho a prsa mi to vynahrazují…grrr).
welu fakt je to jedno, četla jsem, že se maminy mažou i olivovým olejem, indulonou…hlavně to chce promastit. Já se asi zas blbě zeptám, ale jsi v 7.týdnu..tak už jsi v půlce druhýho ne? a ne že do něho teprve vstupuješ?
stika a jaký si měla první těhu? říká se že jaký je těhu takový je mimi, je to pravda tedy? Ty se necháš mlátit od dítěte? To si přeci nesmí dovolit!! Ti přeroste přes hlavu zachvili…a není trochu hyperaktivní?
Ellhana tak at se ti to povede a dobrou chut… ![]()
STIKA: Koukám, že máš doma opravdu veselo
Naše holčička je taky hodně živá, její nejoblíbenější slovo ve 2 letech bylo NECHCI, říkalo to snad na všechno, u ničeho dlouho nevydržela, vztekala se…teď to spíš přeslo v jančení, má hrozně energie, pořád poskakuje, dělá kotouly, okolí mi říkám že můžu být ráda, že je taková, že je to znamení toho, že je zdravá, spokojená a nic ji nechybí
Umí být i hodná holčička, ale když jančí, tak to stojí za to!
Já jsem si z toho udělala závěr, že zkrátka, každé dítko je jiné a některá mají více energie a průbojnosti v těle a zkrátka to takhle ventilují…postupem času se to dá zkorigovat a když tě pak obejme a řekne „mazlíšky“, tak jsem blahem bez sebe ![]()
Moje prvni tehu byl horor v 6tt jsem zacala krvaet, no a dali mi utrous a ulehla jsem na tri mesice, pak jsem dostala cukrovku, sileny nocni krece do nohou z lezeni, candidozu, ledvinovou koliku a posledni dva a pul mesice jsem opet lezela pro zkraceny cipek a s kolikou lezela v nemocnici, fakt parada
, rika se ze je kazdy tehu jiny, ale ted to zacina zase stejne.
Mala prave rve a vzteka se v postylce a mlati hlavou o ni
, budu muset ven, nebo se tu prizabije, nebo ja ji, fakt na druhy dite nemam ani pomysleni ![]()
Stydim se, ale nekdy uplne manzu nesnasim za to, ze chtel druhy dite, mam takovy stavy a mele se to ve me, kdy se tesim a pak se zase desim co bude
![]()
Weela: Jsem v 7 takže za týden končím druhý měsíc tak jsem to myslela.
Jsem si před chvílí šla umýt vlasy a jsem unavená jak kdybych dělala někde u kruhu 6tku. Miláček mi volal z Holandska že dojede asi v noci takže mám mít zaplý tel že pro něj pojedu na firmu no ale aspon ho budu mít na chviličku doma teda do neděle do večera.Vyfoukám vlasy a půjdu asi ještě spát jsem hotová a to jsem spala celou noc. Ve dvě hod jedu s mamčou a bábinkou na nákup se mi moc nechce ale co nadělám
Ahoj holky,
vítám spoustu nových těhulek
![]()
Nestíhám a navíc na mě dosedla depka
. Budem se stěhovat, tedy alespoň doufám, nějak se to komplikuje a já nevím, kde mi hlava stojí. Navíc mám nízký tlak, bývá mi špatně a do toho prcek. Nemůžu se dočkat příštího týdne na kontrolu, hlavně aby tam bylo srdíčko
.
Heslo mi nefunguje nevím proč
.