ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6165
18.10.08 16:14

No MROE to se máš, jestli by ti to vyšlo, já bych taky chtěla zase nadstandart a rodila mě moje doktorka :wink:
Jinak doktoři na vizitách byly celkem fajn, já neměla žádné obtíže, takže pro mne byly důležitější dětské doktorky a sestřičky a to si fakt nemůžu vynachválit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.10.08 16:15

NO holky moc jste mě nepotěšili s těma zánětama, já na záněty moč. trpěla celé dětství a po svatbě to bylo zpátky. Doktorka doporučila, abych před těhu to trochu srovnala a aspon rok nic neměla. Tak jsem se fakt snažila. Ale bojím se tedka abych zánět nedostala v těhu a potom teda i u porodu to může být horší…no jo nechám se překvapit… :evil:

Koukám, že je tu celkem holčin co mají za sebou císaře…no holky snad to napodruhé půjde už samo… :wink: :lol:

Milli hele nechceš dát ten seznámek co jsem udělala nějak na tu titulku, at jsme tam všechny a holky pak můžou doplnit KO a TP, nevím cacorka psala at jí na tu titulku nesaháme, tak to nechci pokazit..... :lol:

Duhovka Amélie je taky můj favorit. Líbí se mi víc jmen, ale všechny už jsou v mém okolí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.10.08 16:19

jéé mroe to bys měla dobrý… :wink: Já mám nejblíž ten Motol, zbytek už je přes Prahu no… :roll: Hele holky a může se člověk registrovat ve dvou porodnicích? asi blbý dotaz omlouvám se… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
18.10.08 18:08

No toto, to budete všechny rodit v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
18.10.08 18:57

Mili, přehodila :oops: :oops:

Já v Praze nee, já v Budějkách :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
18.10.08 19:45

Vypadá to, že mně opravdu postihla nějaká viróza, protože jsem nachlazená a všechno mě bolí, tak už s tím překládáním za chvilku asi skončím a půjdu na kutě zároveň s naším budulínkem. Přeji všem pěkný večer a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
18.10.08 19:50

Vypadá to, že mně opravdu postihla nějaká viróza, protože jsem nachlazená a všechno mě bolí, tak už s tím překládáním za chvilku asi skončím a půjdu na kutě zároveň s naším budulínkem. Přeji všem pěkný večer a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
18.10.08 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
18.10.08 19:53

…omlouvám se, měla jsem problémy s odesláním zprávy, tak je to tu pro jistotu hned třikrát… Sypu si popel na hlavu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.08 20:21

Dobry bych to mela, ale pochybuju, ze to v kolektivni smlouve mame. A i kdybych meli, urcite nebude volny, mam pocit, ze je jich par. Ale to je jedno. Jinak vam musim rict, ze my uz mame pro holcicku taky vybrane jmeno, zrovna jsem sondovala, jak se zkracuje zdrobnuje, libi se nam vsem trem.
A je to - hadejte, to neuhodnete - ani nahodou - no jak jinak

Amelie.

Libi se nam to, ze je to podobne Julii, vsechna ostatni uz mame rozebrana v pribuzenstvu. Jeste se nam libi Nela, ale Amelie vede. Ja bych jeste dala Lindu(ma moje sestrenice) nebo Lauru(ma moje nadrizena). Kluka zatim nemame. Vojta byl nas favorit minule, ale toho manzeluv spolupracovnik a je jich ted mraky. Takze to mozna bude Michal. A nebo neco uplne jineho, proset zatim nevime.

• Citovat
  • Upravit
549
18.10.08 21:29

Dobry vecer, zase usedam ke kompu az vecer. Behem dne se nedalo. Vyuzila jsem pekneho pocasi a vydala se s malym do mesta, kde jsem stravila dobrych pet hodin. Prisli jsme domu tuzi oba. On sel rovnou spat a ja se vrhla na lednici, pac jsem v tom meste nic moc nepojedla. Je neskutecne, jak mi je zle, hlava boli jak strep, unava, jako bych mela po maratonu, ale zravost se me drzi porad. Mate to taky takove.....neskutecna nevolnost, ale zaroven nutkani neustale neco jist? Ja jsem ted momentalne na kysele, slane a ostre. Podle babskych rad by to mel byt v tom pripade dalsi kluk. Kdyz ma pry maminka sladky zub, tak to bude holka. Ja to tak mela minule tehu a mam kluka. Kdyz jsem sla ve meste vedle oblibene sushi restaurace, tak jsem malem brecela, protoze tam meli totalne narvano. Ja us se tesila na miso polivku a Kalifornske maki, ktere jsou pro nastavajici mamky ok, nebot v nich jsou vsechny rybi ingredience tepelne upravene. Slintam jeste ted, kdyz na ne pomyslim…a hlavne wasabi.
Jo na ten cinsky kalendar taky neverim. Aspon mi to teda podle nej nevyslo.
Za zkraceni nicku na Kpu se nic nedeje, jen aby to priste treba nebylo Kaput :wink:
Jeste k tomu cisari…ja to mela fakt dobry, v porovnani s jinyma cisarovnama, protoze jsem mela malyho pri sobe rovnou po prevozu z jipky. Operace zacla 9.18, maly se narodil 9.20, me sili dalsich 45 minut. Pak jipka 3 hodina na pozorovani. Potom byl uz porad se mnou. Sice pulku prvniho dne jsem byla trosku mimo, jelikoz do me na jipce naprali morfium, jelikoz mi spatne nadavkovali spinalku a ja pri siti citila skoro vsechno. Docela zazitek. :roll:
Taky vam holky zavidim, jak si tu pisete o porodnicich. Pry tahle, nebo tamta. Ja mam vyber ze dvou. :? 8O

Tak budu pro dnesek koncit, dobrou Kpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.10.08 08:50

Dobré ránko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
19.10.08 09:13

Dobré ránko všem :D

Korvpuusti: mám taky spíše chuť na kyselé, jinak miluju šíleně sladké, manžel mi koupil kinder čokolády, protože ji miluju a já snědla jednu tyčinku a vůbec ´jsem si ji nevychutnala jako minule :roll: , le takový kyselá rybička nebo rybí salát to se mi sbíhají sliny… :oops: a to jsem jinak fakt čokoholik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
19.10.08 09:22

Mroe: myslím, že je jich asi 10 pokojů, já měla 7 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
19.10.08 09:31

Tak uvidim, jestli mame takovou vyhodu v kolektivni smlouve. V mem minulem zamestnani to tak bylo.
Jinak ja mam fakt dobrej tejden. Muj manzel je ted porad neplanovane na sluzebce, v patek popijel, v sobotu popijel a prisel dnes rano, strasne protivnej. Flakla jsem mu dverma, kdyby to slo, tak ho vyhodim. Neni mi dobre, vcera jsem vecer(kdy se bavil) tvorila Julde dort,pro me je to vykon, nejsem zrovna kucharinka, vecer, kdyz odchazel, se rozmyslel, jestli vubec pujde, nakonec, ze prijde brzy a dopadlo to takhle. Dopoledne cekam navstevu(on si chrni), bavim dite a odpoledne maji jit na drakiadu, uz to vidim. At si nemysli, ze pujdu misto neho, bud pujde, nebo si to hezky Julde vysvetli. Normalne to tak nebyva, ale tenhle tyden, uz toho mam fakt dost. A pristi tyden ma zas dve sluzebky. A kdy se jako budu bavit JA? M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí