ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35326
19.10.08 16:24

Taky si myslim, ze s RTG to nema nic spolecneho. RTG se pouziva v tom, cim prochazi prirucni zavazadla. Jinak jestli vas to uklidni, ja delam na RDG odd. A v prvnim tehu jsem mela hned zezacatku zanet dutin, asi mesic, chutovka. I ted uz mam jednu virozu za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
19.10.08 16:26

jo a tak jsem na to mrkla a fakt tam žádný záření nebezpečné pro těhule není :wink: , alespoň tak jsem to vyčetla…

http://www.elmes.cz/…etektor.html
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
19.10.08 16:30

Mroe: a to u toho rtg dale normalne delas? 8O Nevztahuje se na tyto pripady nejake prerazeni na jine pracoviste? Docela me to zajima. Ja treba koncila s praci pri prvnim tehu ve 4, mesici kvuli rizika zakoureneho prostredi. Preradit me neslo jakozto sefku restaurace, tak jsem zustala doma. A to jsem mohla uz od zacatku, ale ani jsem o te moznosti nevedela a zadruhe jsem to nikomu na pracovisti tak brzo nechtela rikat.....kdyby nedej boze…vsak to znate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
19.10.08 16:31

Zuzanica: no to je dilo. Ale co v tom pripade tomu piditvoreckovi uvnitr briska muze uskodit, ze se to na pozadani normalne vypne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
19.10.08 16:42

KPU: já myslím, že je to asi jako prevence, zkrátk na to třeba nejsou studie a zbytečná rizika, když těhotná požadá o vypnutí, nechtějí nést, le myslím, že horší bude ten samotný let, tam ta radiace nějaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
19.10.08 16:45

MROE: já myslím, že RTG záření normálně vystavovaní nejste, máte určitě ochranné zdi a pomůcky, kterými záření při expozici nepronikne, ale jestli děláš přímo radiologického asistent, tak bych asi byla opatrná a určo to zkonzultovala s Dr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.08 17:18

Ahoj

Tak se taky hlásím do klubu červnových maminek. Termín mi vychází na 10.6. Na první ultrazvukové kontrole jsem byla 11.10. a už jsem tam viděla malinkou „fazolku“ :D Jsem moc ráda, protože první těhotenství v červenci skončilo nakonec operací mimoděložního, takže jsem fakt překvapená, že to šlo tak hladce. Mno, podle paní doktorky až trochu rychle :oops: , ale zatím to vypadá dobře.

Jenom si nejsem jistá, jak sem připojit „metřík“ do podpisu, ale snad to vyzkoumám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
19.10.08 17:20

Holky jak popíjet vlažné čajíky to jako nemůžu pít horkééééééééé????????
To je děss já jsem pořád zimovmřivá a nemůžu mít horkou vanu ano horké čaje ani horké polívky????? Co mně jako krom manžela má zahřát?????Ikdyž topíme tak jsem v sibiřkách pod peřinou a stejně mám studené ruce i nohy a to mám už roky vžydycky mně rozehřála vana nebo čaj ale ted????? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.08 17:29

Ahoj holky
trochu mě děsí to,že je vám skoro všem zle (bolesti hlavy, zvracení, pocity na zvracení, bolesti bříška, vadí vám pachy…). Já kdyby mě nebolely prsa, tak o těhu ani nevím. Nemůže být něco špatně? :roll:
No a k tomu záření, já chodím tak 1× týdně pracovně na soud a tam procházím taky „pípákem“ kvůli tomu jestli nemám zbraň atd. tak doufám že to škodlivý není. Odhaluje to jen kovy.

weela

• Citovat
  • Upravit
2789
19.10.08 17:32

brý den,
asi se zatím přidáme k Vám. Včera se na testíku objevili 2 čárky. Na kontrolu jsem ale objednaná až 10.11… takže zatím žádný termínek :(.
Bude to naše 2 mimi… :) 2hotěhulek je nás tady víc, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
19.10.08 17:42

Weela: no ja byla pri prvnim tehu az do tydne 7 uplne taky v pohode, moje kamaradka me porad skadlila…uz je ti spatne, uz je ti spatne…a ja porad nic. Potom jsem se jednou rano po snidani zvedla zprudka ze zidle a rovnou jsem letela na zachod. Pak me to drzelo az do tydne 15. Ale mozna patrus k tem stastlivym maminkam, kterym se zkratka tyto „zpestrovacky“ v dobe tehotenstvi vyhybaji. Neboj, urcite je vse v pohode, ale chapu, ze se clovek neustale srovnava s jinyma maminkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
19.10.08 17:45

Iviqv , Studentkana2: ahojky mezi nas. Druhotehuli je tady dost, tak si muzem porovnavat historky z nataceni a „desit“ tim prvotehulky. :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
19.10.08 17:51

Studentkona2: s tim metrikem to urcite nejak vyspekulujes. Ja jsem na emiminu uz nejakou tu dobu a zatim ho taky vubec nemam. Jsem uzasny talent pres pocitace, zkusila jsem metrikovat asi dvakrat a pak jsem se na to s prominutim vybodla. Ruply mi nervy a uz jsem to nezkousela. Ale pokusim se asi znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
19.10.08 18:00

Korvapuusti, Studentkona2: Když si ten metřík vytvoříte, tak vám na těch stránkách nabídnou různé formáty jeho uložení, třeba HTML a tak, vy si vyberte ten, který je označený jako PseudoHTML nebo UBBCode nebo BBCode (tak to alespoň funguje na www.lilypie.com), zkopírujte jej a vložte v nastavení svého účtu na emimino.cz do svého podpisu, v předvolbách pak zaškrtněte „Připojit podpis“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.08 18:02

Korvapuusti : Tak to vypadá, že už jsem to vykoumala, naštěstí je tu na jednom DF návod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí