ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11462
20.10.08 14:03

Ja si to neberu osobne. Zadny strach :-) Ja s temhle oblastma do styku neprijdu, tak to nevnimam. Mame chalupu na Pribramsku a treba ty lesy…to je proste parada. Takze si tohle kompenzuju tam.
Misenko obduvuju te jak se dokazes drzet. Mne by to proste neuspokojilo, takze ve finale by to byla aktivie a ty utpenci nebo cos to psala :-) Tak radsi volim radsi to na co mam fakt chut. Ja nemusim niceho kvanta, naopak po dvou trech lzicich nebo vidlickach mi to prestava chutnat :-).
Ale jsem rada, ze neblinkam. To nesnasim. Minule mne asi od tretiho mesice az do konce palila zaha…byla jsem chodici reklama na Rennie. Vyborna vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.10.08 14:33

wapik tak na kontrolu PRVNÍ jedeme až 10.11 a termínek psát nebudu, protože mi měsíčky posledné tři měsíce navštěvovali jak chtěli.

jak já vám všem holky závidím, ty kontroly…

a chtěla jsem se zeptat na adresku kam hážete fota mimisku a bříšek a tak…

já běžím krmit to naše nespavé éro a pak půjdem na poštu a návštěvu
zatím papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
20.10.08 14:52

Tak jsem dočetla asi 5 nových stránek…

Dnes mám za sebou první kontrolu…a pocity smíšené, v ordinaci jsem byla 35min. čistého času - no děs. Sice stihli několik telefonátů mezi tím, a pak je zdržoval můj slouhý chorobopis :roll: No pak UTZ -dobu koukaly se sestrou, zda tam je srdeční akce - sestra tvrdila, že ji vidí, ale jak ji uvedla Dr. na pravou míru, tak koukala na něco jiného :lol: Nakonec, že prý těhotná určitě jsem, něco o tlukotu pak Dr. pronesla, ale asi si nebyla moc jistá…takže další utz. za týden a pak do poradny 3.11. Mám už průkazku! 8O ..a ještě jsem musela letět k obvodnímu pro potvrzení, které že léky jsem to brala :roll: A gyn.Dr. završila vyšetření tím, že bych měla spát na břiše, že mám přetočenou dělohu :o 8O - což slyším poprvé :o :arrow: teda to, že ji mám. Pořád si myslím, že to musí být vrozené a těžko to můžu mít po porodu( :?: ) Tak nechápu, že se to dozvídám, až teď???? :evil:

nevolnosti: Začíná to být zajímavé - zatím poslední dny jen blivno a pocit na zvracení, dnes jsem se již kládila nad WC..fuj. Trochu mi pomohlo vypít 100%pom.džus, jinak síla.....já to nechci. Min. těho by bylo zle do 16.tt, ale myslím, že to nezačalo takhle brzy......snad to i dřív odezní 8)

KVP- Taky mívám pocit takových návalů - horka a zimy a dost silně se při tom potím, i když mi je zima :o ---no hnus velebnosti

chutě- zatím nepozoruji, že bych něco musela hned mít…ale jdu nakoupit zásobů džusů…dítko usnulo, tak letím na nákup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.10.08 14:58

Ahoj holky, tak dlouho očekávanou kontrolu mám za sebou. Bohužel z ní nemám moc dobrý pocit, jsem vyplašená, ufňukaná a nervozní :-( Těhotenství sice potvrzeno, dutinka se žloutkovým váčkem v děloze, ale srdíčko nevidět neslyšet (a to jsem podle PM 7+6), navíc za dělohou cysta. Byla jsem přesvědčená, že v 8. týdnu už prostě srdíčko musí být, ale bohužel. Takže se uvidí na kontrole za týden, jakým směrem se těhotenství ubírá. Jsem celá bez sebe strachy, že o mimi zase přijdeme, stejně jako před 7 měsíci :cry: Omlouvám se, že nějak nestíhám psát, ale snažím se alespoň „dočítat“, jste holky čiperné, takže mám pořád co číst :wink: Ozvu se nejspíš zase až za týden po další kontrole a modlím se, aby bylo všechno O.K. Zatím pápá těhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
20.10.08 15:00

Janiku: tak snad nám to za týden oběma dopadne dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
20.10.08 15:02

teda holky vy mi dáváte,já jdu na KO zítra a vůbec si nic nepřipouštím,čekám že uvidím srdíčko.no už mám docela strach.ale holky vám držím pěsti,at na další kontrole už je vše tak jak má.určitě to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.10.08 15:13

koreno, janiku snad vás jen ti mimísci chtějí pořádně napnout… :wink: Držím palečky na příští týden, určitě to bude v pořádku, třeba byla jen posunutá ovulka…to je normální a nebo se ze začátku vyvíjí pomaleji…nebojte všechno doženou…

Misenko zítra to bude ok, držím pěsti. Kdy jdeš, hnedka ráno?

Hele koreno a směju se při zásobě džusů…moc nedoporučuju, uvidíš dáš si jeden a zjistíš, že už ho nemůžeš ani vidět… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
20.10.08 15:14

wapik - jdu na 10 hodinu.jsem zvědavá

no tak my letíme ven.je nádherně.nejradši bych ale byla zalezlá doma.no nenadělám nic.dítko se musí vylítat,nebo mi nebude večer spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
20.10.08 15:46

No tak to jste mě holky nepotěšily s těma kontrolama. Na druhou stranu, můj bývalý dr. mi Nikolku v 7 tt vyfotil, ale srdíčko neukázal zda bije či ne, prostě vůbec nic mi neřekl, ale já byla nadšená fotkou …že mi vše bylo jedno.
Korenko a Janiku samozřejmě je vše v pořádku že váháte holky :wink:
Co asi štika?
Jsem teda dnes udělala tu střechu tvarohovou, ať ty dvě sudičky zítra mají co baštit ke kafi..no ajá si dám za chvíli taky jen to chce ještě uležet chvilku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
20.10.08 15:53

Tak jsem dokázala nemožné a vložila na naše stránky pár foteček 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
20.10.08 16:19

Tu teď trpím samomluvou…sem se chtěla zeptat holky, kdy se chodí na ten cukrovkářský test? Já teda u prvního nebyla, no doufám, že teď mě to mine taky, ale potřebuju vědět kvůli manželovu volnu, chtěl si vzít teď na pátek volno, aby měl 5 dní v kuse, když je ten svátek potom…ale teď neví, jestli ještě do konce roku na ten test půjdu či ne…aby mě dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
20.10.08 16:22

Poslal by mi nekdo prosim odkaz na ty stranky s hesly pro vstup?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
20.10.08 18:09

Ahoj Holky,

Janiku : ahoj!!!!! Už jsem netrpělivě čekala zprávy od tebe a podle smailíků v ní mi bylo hned jasné, že něco není úplně v pořádku :? , ale když jsem si tvoji zprávičku pořádně přečetla, tak si myslím, že to ještě nemusí nic znamenat, víš, že ty termínky dle Jonáše ti vycházely o pár dní později po ovulaci, tak jsi mohla otěhotnět klidně v nich a některým miminkům se hned na začátku tak rychle nechce, ale neznamená to, že to vzdají, já si spíš myslím, že jsi otěhotněla jen později než myslíš. :wink: Co ti na to řekl doktor? Držím palečky ať to dopadne co nejlépe, kdy jdeš znovu? Klidně písni na SZ, papa a nesmutni :!

WAPIKU: : dle UZ TP 9.6.2009, KO 29.10., díky :wink:

Ohledně příznaků: minulé těhu skoro nic, jen od 9.tt bolela prsa a šílená unava až mdlo večer, od 13.tt úplně paráda
Nyní: únava pernamentně celý den :roll: , ráno pěkná nauzea, chvílemi kámen v břiše, občasná bolest prsou. …tak si to užívám :lol:

Manžel nmi tu akorát jí tlačenku s octem a cibulí a já jen slintám, fakt bych se po kyselým umlátila!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
20.10.08 18:12

MISENKA: hodně štěstí na zítřejší KO!!! :wink:

STIKA: taky držím palečky, časově už máš po KO , tak doufám přijedeš se samýma dobrýma zprávama!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
20.10.08 18:18

WEELA : My to v rodině taky ještě neřekli, poprvé jsme to sdělili v 9.tt při grilování a tentokrát jsme to chtěli vydržet na vánoce, ale asi to neudržíme, protože my právě není moc dobře, tak to vypadá na manželovi narozky v listopadu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí