Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, teda uz pul hodinky tady sedim a jenom docitam, co jste od vcerejska napsaly…
Misenko, Ellhano, Milli, Wapik: Gratuluju k mimiskum, to se vam ulevilo, ze je vsechno v poradku, co? Po tech spatnych zpravach, kterych tu teda neni poskrovnu. Jen tak dal!!!
Stiko: Je mi to moc lito, doufam, ze budes brzy v poradku, ale jak uz tady psaly holky, neni duvod si to vycitat, neverim tomu, ze za to, jak to dopadlo, muzes ty a tvoje myslenky. Proste priroda asi vi, co dela, bud nebylo mimco uplne v poradku anebo na to ted nejsou tvoje telo a mysl proste pripravene. Nemuzeme prece rodit jako na bezicim pase, kazda potrebujeme jinak dlouhou dobu na zregenerování a jen šťastná maminka může mít šťastné miminko. Odpočívej, sbírej síly a až si srovnáš myšlenky, budeš se na to všechno dívat jinýma očima. Myslím na tebe ![]()
Koreno, Janiku, Korvapuusti: Doktori nekdy zbytecne plasi, jak nemaji vsechno podle tabulek, tak si s tím neví rady, za týden už bude všechno ok, uvidíte, tak se držte a nenechte se zvyklat k chmurnym podzimnim myslenkam!
A my, co jdeme na kontrolu až za dva týdny, si budeme muset počkat, co? Musim koncit, protoze se tady na mne cehosi dozaduje nase dite, tak zas pozdeji…
ELHANA, MISENKA, MILLI: Velikánská gratulace k dnešní úspěšné kontrole a perfektním výsledkům
…prckové jsou úžasní!!!§ ![]()
Milli: chtěla jsem se zeptat jestli na ty stránky zase zadáš ten okdz na výsledky KO, jak se mi podařilo smazat, ať to tam můžeme vepsat ![]()
A holky, kde vidíte kdo kdy má příští KO? Já to nikde nenašla?
Zuzka - ty další kontroly píšeme do toho hlavního seznamu na první stránce, jak jsou napsané i termíny porodu.Tu poznámku o kontrolách tam dopíšu, teda jestli se k tomu někdo nedostane dřív.
Venku je krásně, tak my ještě honem běžíme něco udělat na zahradu.
To se to tady rozjelo. Taky se hlasim.
Kontrolu u lekare sice jeste nemam za sebou, ale mela jsem //.
Po osmi letech cekam druhe a pripada mi to jako poprve-tak musim nekde nacerpat info.
Milli, Elhano, Misenko, gratulace! Ten screening v 11.-13.tydnu se podle me(ale ja ho v prvim tehotenstvi nestihla v Cechach, v Uk za nej chteli tenkrat 400liber) sklada ze dvou vysetreni, odberu krve a nasledne UZ(myslim, ze ne v jeden den, k UZ uz by asi mely byt ty vysledky z krve) a je to lepsi test na predikci vyvojovych vad a Downa nez triple test, rika se mu NT test nebo test sijoveho projasneni. Nejsem si jista, jestli se plati vsude, ja ho mela mit v prvinim tehotenstvi v Gennetu zadarmo, ale myslim, ze to platilo jen v Praze, asi v ramci nejake studie. Jak je to ted presne nevim.
Stiko, nema cenu si nic vycitat, myslim, ze sis to zavinila, to je nesmysl, az dospejes nekdy i ty k rozhodnuti mit dalsi dite, dopadne to urcite lepe. Ja k tomu dosla az skoro po ctyrech letech, driv jsem si takz rikala, ze nam bude jedno stacit.
Cacorko, jestlise nam budes o stranky starat, budeme moc radi, radi te tu uvidime, treba budes mit jen termin o neco pozdeji nez my.
Omlouvam se tem, ktere jsem nejak preskocila, vy toho vzdycky tolik napisete, ze si ani nepamatuju, na co vsechno jsem chtela reagovat. M.
Milli: jsem asi slepota
, ale nikde ty TP nevidím, ty myslíš v tom " představujeme se"? Tam TP a KO má jen asi jedna. Myslíš na 1. stránce těch webovek? ![]()
zuzko: Termíny porodu jsou v seznám na úvodní stránce - hned jako první údaj seznámku, červeně ![]()
JInak moc gratuluji k dnešním skvělým výsledkům z kontrol
a obrázkům ![]()
…můžu se zeptat, jak dostáváte obr. utz do PC - máte je od dr. normálně na papíru a pak to skenujete? Já se to předloni pokoušela přefotit foťákem a vůbec mi to nešlo…?
Korena: díky moc, jsem právě zjistila, že taková krásná úvodní stránka existuje, přihlašovala jsem se nějak divně a tuhle stránku jsem tam nikdy neměla ![]()
TP a KO si tam můžu vepsat sama nebo se to píše Milli?
wapik adresku ještě nemám
všem maimeckam mocinky gratuluji k dobrým výsledkúm a drzíme palečky všem do konce týdne
Ahojte holky,
jdu Vás jen pozdravit, nemám Vás od pátku dočtené, nějak nebyl čas, tak jdu na to.
O víkendu jsme byli slavit 50tiny, v neděli jsme dělali kotlíkový guláš venku, byla to paráda, akorát se mi nějak nachladil Kuba, tak teď prozměnu kašle.
Tak jsem to prolítla,
chjo, Stiko - jemi moc líto co se stalo. K tomu, co ti řekla ta homeopatka bych i věřila…rozhodně spíš než doktorům
Vítá nové těhulky a grutuluju ke kontrolám, co dopadly dobře.
Já mám podle internetu TP 20.6. a na KO jdu 5.11.
Už se moc těším, ségra mi včera volala, že cítila poprvé pohyby, jéééé jak já se na to těším.
zuzanico : Já myslím, pokud tam nic nesmázneš, tak si to tam můžeš dopsat
Jinak tedy asi stránky bude vést Cácorka s wapikem? - mám zato, že teď dávala dohromady seznámek ona, nebo že by, jak píšeš Milli? No nevím…podle mě by se měli vždy údaje, které kdo chce dát na stránky do seznámku poslat správci v SZ, aby mu to tady v kontextu nezaniklo - jen návrh ![]()
iviqv : Můžu se ještě prosím Tě zeptat ohledně té přetočené dělohy, jak jsi psala, že nepomohlo ležení na břiše ani cvičení …o jaké cviky šlo? Včera jsem se pokoušela spát na břiše, ale stejně to nejde pořád, tak to střídám s ležením ha bocích, tak snad to bude mít nějaký efekt… ![]()