ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3325
21.10.08 09:49

stika nikdo ti nemá právo nic vyčítat, udělala jsi to, co jsi cítila. Určitě je lepší miminko chtít, těšit se na něj a užívat si to, než se bát, panikařit, stresovat se. Hodně z vás tu píše, že toto těhu probíhá jinak než první, ale chápu, že špatné i bolestivé zkušenosti se tě drží zuby nehty. Musíš si to sama utřídit, promluvit si s manželem popř. jak psala korena, určitě není od věci navštívit psychologa…pokud víš, že to sama nezvládneš. Hlavně se neobviňuj, stalo se to, a tak to asi mělo být. Není všem dnům konec a věř, že jakkoliv se rozhodneš, je to tvůj život a jen ty sama víš co zvládneš a co už je nad míru. Bud ráda, že doma už jedno dítko máš, raduj se z toho a uvidíš, že časem se všechno vytříbí a budeš na všechno nahlížet s čistou hlavou…Ted je toho asi na tebe moc. Až tvoje dítko povyroste, bude to uplně jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
21.10.08 12:21

holky představuji Vám našeho Bobánka II. kterému už krásně bije srdíčko a snad je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.10.08 12:31

misenka GRATULUJU to je kráása… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.08 13:05

Konecne dobre zpravy......... gratuluju..... M.

• Citovat
  • Upravit
4326
21.10.08 13:31

ahoj holky, tak dočítám ten včerejšek a je mi z toho smutno… :(
Stiko je mi to moc líto, ale možná to tak pro tebe bude lepší. Dáš si oddech a zamyslíš se nad tím. Není nic špatného mít děti dál od sebe a čas všechno zahojí. Třeba už se pak nebudeš tak bát. Je pravda, že už to bylo divné jak ti to pořád posouvali, vždyt podle ms jsme na tom byli podobně…jak psaly holky věnuj se tedka zdravému prckovi co máte doma a časem se to srovná. Jsi statečná, zvládneš to!!!! Myslím na tebe.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
21.10.08 13:35

Misenko tak aspon jedna pořádná radostná zpráva..... :potlesk: Gratuluju k srdíčku, to ti spadl kámen ze srdce, já ho slyšela… :lol: :lol: :lol: Hele jak je bobánek veliký? měřila ti ho?

Milli hele včera už jsem seznámek upravovala..... :lol: nemyslela jsem dělat nový, jen aktualizovat ten starý…přeci jen jsme se tu rozmnožili… :lol: :lol: :lol: tak jsem se do toho pustila…

Ivigv hele už ti někdo poslal odkaz na ty naše stránečky???? napiš a já ti to kdyžtak pošlu…

weelo na ty kočky pozor, jestli běhají po venku. Největší riziko je v exkrementech, takže po nich rozhodně neuklízej, pokud mají domácí záchod!!! a nenechala bych se nějak olizovat nebo moc kontaktu…bacha na to.

Ellhano a co u vás jak dopadla kontrola????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.10.08 13:41

Ahojky kočky,
tak stín června je snad překonán..taky mám dobré zprávy z KO :lol:

Naše žížalka má celých 6cm a srdíčko bušilo ostošest, mám fotečku dodám ji zítra dnes už nestíhám. :wink:
Jinak jsem objednaná na 11.11. a to na tu genetiku v 11 týdnu jak se dělá. Budu z toho mít i DVD miminka nahrané a to vše za 500,–. Nabídl mi to dneska mudr. není to povinné ale jdu do toho, přece jen je lepší mít nějaké výsledky už tak brzo a ne až po triplech. štičko - nikdo tady tě neodsuzuje, náhodou tě plně chápu. A moc ti přeju abysis to ujasnila, urovnala myšlenky a neboj ty k nějakému zdárnému konci dojdeš, vždyť kde je řečeno, že musíš mít děti dvě? Já jsem vyrůstala jako jedináček(sestru mám o hodně straší o 20let skoro) a užila jsem si to báječně, moji rodiče už byli takový moudřejší a klidnější a měli na mě čas a prostě bylo to super. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.10.08 13:43

No s těma 6 cm jsem to asi přehnala, to bude asi děloha…tu mám ještě jeden údaj v cm 1,49cm tak teď nevím :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
21.10.08 13:44

Ahoj holky
Nakukuju a vidím že se krásně rozrůstáte, to je paráda…

já na tom nejsem pořád bůhví jak, ale pomalinku se to lepší…

Stiko
Neodsuzuju Tebe ani nikoho jiného za vnitřní pocity, osobní názory a postoje.. pokud to tak cítíš,tak je to dobře.I když jsem z Tvých příspěvků moc nepochopila co se s mimískem děje, nebo kdy jdeš k Dr a tak podobně…

Gratuluju všem k dobrým zprávám z KO. Já ten červen proklela :( je mi to líto holky.Občas juknu na stránky a poleje mě smutno :( holky držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.10.08 13:49

Jo Mísenko :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
21.10.08 13:50

Holky, den jsem tu nebyla, tak docitam pomalu ale jiste a zatim u toho brecim. :cry:
Stiko: nevim co rict, je mi to hrozne lito, drz se.
Koreno a Janiku: vubec se holky vasemu znepokojeni nedivim a citim s vama. Ja mam kontrolu pristi pondeli, aby se potvrdilo, jestli mrnousek dohani svuj vyvojovy skluz, nebo..... :cry: Kazdopadne vam moc a moc drzim pesti na pristi KO a doufam, ze to nervicky unesou.

Kpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
21.10.08 13:50

Ellhano miminko určitě nemá 6cm..... :lol: :wink: to bude mít tak v tom 11tt…ale dobrý..... :lol: My jsme měli v 7tt+3 - 1,23cm, hele a vychází ti to na ten 8tt+1?
Gratulace k srdíčku, je to bezva jak tam buší co!!!! já jdu na ten screening až 21.11. ono se to dělá v rozmezí 11-13tt tak asi jak kde…no už se těším.

Na fotečku jsem zvědavá........já vám sem dám taky tu naší… :wink:
Tak tady nás máte..... :twisted: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.10.08 13:56

Ahoj holky,

tak kontrola dopadla dobře. Mimísek má 1,44 cm, srdíčko krásně tluče, zdá se být v pohodě. Podle jeho velikosti je 7+6, podle MS 8+1. To je rozdíl 2 dny, což přesně odpovídá o dva dny zpožděné ovulaci.
Další kontrolu máme 14.11. - to budu ve 12tt a dostanu průkazku. U nás se bohužel dřív nedávají, ale má to svojí logiku. Ještě půjdu 4.11. na nějaké krevní testy. Prý se teď genetické testy dělají na dvakrát z krve, že je to přesnější.

Ellhana - tak to těch 6 cm asi byla celá dutina a 1,49 je mímo, ne? Taky budu mít CD a ten utz navíc budu taky platit. Je to asi 350 + něco za to CD. U Matýska jsem měla video, tak to chci dodržet i u druhého.

Stika - rozhodně tě neodsuzuju. Nemám na to právo a hlavně podle mě není možné miminko tímto způsobem, jak popisuješ, nějak vystrnadit. To by pak holky, které budou stát první tři měsíce na hlavně, nemohly o miminka přijít. Příroda věděla, proč to dělá!

Misenka - gratulujeme ke kontrole a první fotečce!

Cácorka - chápu tvoje pocity a zároveň jsem ráda, že jsi na nás nezanevřela a občas nakoukneš.

Wapik - tak to jo, špatně jsem to pochopila. No jestli se ti chce a máš na to čas, tak to můžeš občas zaktualizovat. Já tam hodím svou další ko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.10.08 13:56

Wapík - máš pravdu 6cm má asi děloha já si toho údaje nevšimla :lol:
No vychází dle UZV mi to na 7+6 takže o dvy dny ale metříka měnit nebudu to je nic. A teda velikost je těch 1,49 :wink:
Ale ty Uzv jsou krásné co? Takové žouželky tam malinké plavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.10.08 13:58

Tak konečně samé lepší zprávy Milli gratuluju a jsme na tom úplně stejně s těmi termíny…podle MS 8+1. Podle UZV 7+6 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí