ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
20.10.08 21:36

pro korena s obrácenou dělohou to může být… já s tím ležela s přestávkama 3 týdny v nemocnici. Tak až na potřetí, asi v 16tt ( dělají to normálně rukou ..) se to povedlo a děloha se už nevrátila na to špatné místo… pak nemají miminka kam růst. A to jsem byla tak hodná, že jsem se v noci budila na to, že neležím na břiše.
A kamarátka u první holky taky nic neměla a teď, že prý obrácená je.
Tak radši ležet a cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
20.10.08 21:58

Iviqv- díky za info…ikdyž, raději nevědět - po tom, co tu čtu :o 8O Do nemocnice se mi fakt nechce, natož aby mě takhle napravovali rukou :x :o …to je hrozné, si říkám, co mě ještě potká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.10.08 22:07

korena- to bude dobrý. Kdyby došlo na nejhorší, dá se to přežít, horší jak porod to nebylo :). Akurát mě štval ten čas jen tak přeleženej v nemocnici… jen sem baštila ty oblbovací zelené tablety a až když to fakt nešlo, tak jsem podstoupila ten kraťoučkej zákrok… .
jsem koukala, že máme skoro stejně staré ratolesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.08 22:17

Ahoj holky,
moc vas zdravim a uprimne priznavam, ze s vami drzet tempo, to je opravdu neco nad me sily i cas. Ale aspon vas ctu.

Stika- to nejsou zrovna povzbudive zpravy, ale je tu myslim stale nadeje, ze je decko pouze trochu ‚pozadu‘ ve vyvoji. Docela me prekvapuje, ze ten doktor/ka muze udelat takovy finalni zaver takhle brzo.. Dej vedet, jak zitra dopadne to HCG, doufam ze dobre!!!

Holky po nejasne kontrole- nezoufejte, budte v klidu a dejte svym potomeckum cas! Uz ted se projevuji jako osobnosti a kazdy ma sve osobni tempo. Priste to bude uz vse jasne a verim ze dobre!

KoPu- to je super ze sis nas nasla, vitam Te :) Doufam, ze te ta unava brzy prejde- a z uklidu rozhodne nestresuj, stejne nevim, jak to vsechny zvladate jeste s malym prckem v zavesu… Posilam pozdrav na chladny Sever ;)

Jidlo- ano, hlasim se do ‚kysele ligy‘. Dneska pekne slanecci ve smetanove omacce, v lednicce dale cekaji zavinace k nakousnuti. Jinak je mi stale blee, tak toho moc nesnim (oproti normalu) a od zacatku tehotenstvi jsem asi ctyri kila zhubla, coz se vubec nezlobim.

Dneska jsem i pres paleni zahy a boleni bricha byla celkem akcni- po nakupu jsem pekne vyprala, uvarila cele kuratko a z toho prima zeleninovou polevku, maso zustane na zitra- nalakali jste me na tu zampionovou omacku (nikdy jsem ji jeste nedelala, tak to snad trefim).

Ohledne pocitu zimy- bez teplych ponozek do postele ani ranu :oops:

Mejte se vsechny fajn a hlavne se nebojte vlka nic :wink:

pa,
kobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.10.08 06:59

dočítám, tak budu odpovídat postupně :wink:
vykyna vztahy v rodinách jsou strašně moc složitý, člověk by měl asi žít ten svůj život podle svého. ani se ti nedivím, že jsi to nikomu neřekla…já bych to asi neříkala vůbec…jenže já jsem hrozná palice, jak mi někdo ublíží atd..je to zlý.

holky docela dost z vás psalo, že máte doma kočku, není to nebezpečný kvůli toxoplasmoze?

korena + janik holky nebojte, je to všechno teprve na začátku, příště tam srdíčka na 100% budou.

Zuzanica taky mám v listopadu narozky, tak se to chystáme říct.

stika to snad není ani možný :( ale neházej flintu do žita a nic si nevyčítej! Jak psaly holky, je ještě příliš brzo, me sestřička řekla, že me nebude objednávat dříve než na 8.týden, že dříve nic neuvidí…

kobra ty jsi 4kg zhubla??? já chci takýýý, já už přibírám…bych taky brala aby mi bylo zle, nebo budu zachvili jak koule…už se trochu musím hlídat, nezapnu už jedny rifle :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.10.08 07:07

Ellhana máš úžasnou holčičku uplně ji jiskřej očička jak by ráda něco vyvedla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.10.08 07:22

Dobre ranko, holky, no ja tomu moc nedavam, nebolej me prsa, nevolnosti presly. no ten mudr vi, ze uz mam tri utz a ten vacek je stejnej, nezvetsuje se. Ted mam zase strah z ty revize, to jsem ela ja, nesnasim doktory a nemonice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.10.08 07:47

stika - ted si sahám na prsa a citlivý jsou ale už ne při chůzi (to mě před tím bolelo)…teda já se uplně klepu aby bylo vše v pořádku, asi se dnes testnu, jestli čárka nemizí…Neboj se, hodně holek tím prošlo a zvládli to a zkoušej to dál, nic není ztraceno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
21.10.08 07:53

dobré ráno:
WEELA: a jsi štír nebo až na konci měsíce? Manža je štírek a původní nápad do vánoc si neklapne, proto ta oslava narozenin je ideální :D

STIKA : doufám, že jsi se alespoň trošku vyspala, věřím, že ty myšlenky si s člověkem všelijak hrajou, já si taky všechno hned představuju, ikdyž si myslím, že by se to dělat nemělo, ale poruč si, že! :roll: Držím palečky, ať to dopadne jakkoliv, tak ať to zvládneš co nejlépe a nemučíš se! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.10.08 07:58

zuza - jo jsem štírka 21.11. No uměla sis vybrat znamení, chválím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.10.08 08:02

Dobré ráno,
no panuje tady špatná nálada… :(

weelo - kočku mám doma a jak jsem čekala Nikolku, jsem se ptala na riziko toxoplazmozy, tak hned v tom prvnim odběru na ni dělaj testy a mě vyšlo, že už jsem ji prodělala(toho si nemusíš všimnout je to jak nachlazení malé) a tudíž mám protilátky, jen jich už teda není moc, ale u koček chovaných čistě doma je riziko skoro nulové, to už se častěji nakazíš z krájení syrového masa :wink: štiko - tak já tak nějak u tebe věřím, že to bude ok :-) určitě
No a já teda holky pomalu mizím v 9:20 mám KO tak valím ještě seškrábat porost z nohou. Tak držte palečky. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.10.08 08:15

Ahoj holky,
tak jsme tu zase po víkendu. Pěkně jste se rozjely, 10 stránek, to mám co číst. Budu odpovídat postupně.

Wapik - klidně tam ten seznámek dej, ale jeden už tam dole je, jestli jsi na to koukala, tak by asi bylo zbytečný mít tam dva podobný. Určitě do toho sahat můžeme, Cácorce to vadit nebude, pochybuju, že se tam teď bude angažovat.

KPU - ty hesla pak cácorka změnila a poslala je jako SZ. Ale možná by bylo dobré, kdyby je i tak smazala. Nejste s ní někdo v kontaktu? Nebo poprosíme administrátora?

Vítám všechny nové těhulky!

Chutě - ty teda nemám, ale asi bych si je lehko vypěstovala :lol:

Stika - hovězí panenka je super na svíčkovou. S miminkem je mi to líto, určitě to vyjde příště.

Janik - taky jsem byla natěšená na srdíčko a byl teprv žloutkový váček.

To se ale rychle může změnit, dva tři dny tu znamenají obrovský vývoj!

Tak sbalím Matýse a frčíme na kontrolu, snad tam sestřičce nezboří čekárnu jako minule :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.10.08 08:41

Ellhana no u mě syrové maso nehrozí, a koček se straním (máme doma 2, ale lítaj po venku, sežerou kdo ví co..a taky se všude válej. Očkování na toxopl. asi není co? At ti to dnes dobře dopadne, pak dej vědět.

Milli taky držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.10.08 09:19

Ahoj holky,
tak jsem ted byla u homeopatky, nevim jestli tomu verite, ale vytestovala z tela, ze miminko je uz tri tydny mrtve, prestalo se vyvijet, vedelo ze neni spravna doba a ja na nej nejsem fyzicky ani psychicky pripravena a mam z tehu fobii. Dostala jsem ted cas, si rozmyslet, jestli ho opravdu chci kvuli sobe a ne jen kvuli okoli a taky delat neco se svym strachem.
Vite, asi me budete mit za hyenu, ale prvni dny jsem si prala o nej prijit a i jsem vnoci delala sedy lehy atd a skakala, byla jsem uplne v panice, jaky bude tehu, porod, jak to zvladnu atd a nahore me vyslyseli. No a paradoxne kdyz jsem se s tim, ze budu znova mama smirila a tehhotenstvi zaala prijimat a tesit se, tak se dozvim tohle. no dobre mi tak, miminko je dar. Asi citilo ze je nechtene. Celou noc jsem nespala a vycitam si, ze jsem ho zabila. Mudr rekl, ze to fyziologicky neni mozne, ze by potom nedelali potraty a stacilo by zene skocit ze schodu atd, no ale stejne me to bude pronasledovat. Nenavidim sebe a ten svuj desnej strach z tehu, co mi zustal po tom prvnim, kdy jsem vyzrala, o jsem mohla. Cacorka me asi desne odsoudi a pravem, co by za to jine daly a ja delam takove veci. Vube jsem se nepoznavala, ele noci jsem prvni tyden brecela, ze nechci byt tehotna, ale chci miminko, no jak to udelat ze? Mam ted cas se sebou neco udelat, bylo to tak jak to ma byt a ja mam cas na to bojovat se sym strachem, odnasela to i mala, byla jsem vztekla, nervni, plactiva, vystrasena.
Preju vam klidne tehu, ne jako jsem mela ja a krasna miminka. Pokud me odsoudite pochopim to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
21.10.08 09:31

Stiko: Já tě rozhodně neodsoudím. Jestli máš takové špatné zážitky s těho, tak je jasné, že jsi nebyla nadšená…a věřím tomu, že to i proto tak mohlo dopadnout - nic ve zlém. Co jsem poprvé byla těhu a potratila, tak si taky myslím, že za to můžu…Dr. mi doporučila otěhotnět, co nejdříve, protože u mě hrozili srůsty na vaj. atd., tak jsme si tenkrát řekli s manželem (tehdy přítelem), že do toho jdeme a hned se taky zadařilo. Jenže to bylo takové nepromyšlené a mně pak najednou došlo, že vlastně nebudu mít jistou práci - práce na dobu určitou a ještě bych ani nestihla kvalifikační zkoušky, co bych musela pro tu práci mít, tudíš bych se neměla kam vrátit a měla jsem za to, že by mě pak jako matku s malým dítětem nikam nevzali…no přepadl mě hrozný strach, obavy a byla jsem v jednom stresu, co si počneme, bydlení nedodělané.....brečela jsem -no a nakonec jsem v 7tt potratila - i když jsem se vysloveně mimi nechtěla vzdát. Došla jsem k závěru, že jsem ještě nebyla připravená, tak že si to mimi rozmyslelo :(
Tak si myslím, že jsi na tom třeba podobně - teď jsi do toho spadla, aby sis uvědomila, zda ti mimi za to opravdu stojí. Podle mě mimi chceš, jen nemůžeš překonat ten strach. Zašla bych třeba do nějaké psych.poradny, jestli se ten strach nedá nějakou formou terapie odbourat. Vdyť to těhotenství nemusí mít takový průběh, jako to předešlé, ne? Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí