ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
20.10.08 10:38

Dobre rano vsem.
Vcerejsi diskuse o chutich me teda pobavila. Jednoznacne prevazuje preference kyseleho, jak to tak sleduji. Ja se dokonce hecla a udelala jsem bramborovy salat ke smazenym rizkum. No ty rizky byla nakonec jako podesev......nikdy se mi ceska kuchyne tady nedari…nemaji :,-(lo, mouka a strouhanka jsou taky jine.....maso je taky nejake jine nebo co :roll:. Ale salat byl super, pres noc se rozlezel a ja si ho dala i na snidani. Pouzivam do nej specialni majonezu bez vajec, abych nepokousela to stesti se salmonelou.

Stiko: moc drzim pesti na dnesni odpoledni KO.

Jinak ma unava se stupnuje naprosto neskutecne. Ja byla sice unavena pri prvnim tehu taky, ale povetsinou jen vecer a to jsem jeste tri prvni mesice chodila normalne do prace, kde jsem mela jak fyzicky tak psychicky zahul. Ted jsem s malym doma, muzu si s nim pres poledne schrupnout, spim v noci , ale rano se vyhrabat z postele je teda vykon nadlidsky a cely zbytek dne jen zyvam, plouzim se kolem, divam se na rostouci horu zehleni, ale ja se pres tu unavu a nevolnost zkratka skoro k nicemu nedokazu dokopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
20.10.08 11:05

korvapuusti - tééda to mi nedělej, ted mám takovou neskutečnou chut na ten tvůj salát, že ani nevíš…já už od rána měla 3 rohlíky a 2 jablka a přijdu si jako bych nic nesnědla. Ted mám na sobě skoronové rifle a nějak mě začínají škrtit. Asi budu muset ubrat s jídlem nebo se zachvili neunesu..

stiko - držím pěsti at vidíš krásný srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
20.10.08 11:07

Stiko - taky moc držím dneska na kontrole pěsti

Korvapuusti - hmm tak to jsi mě navnadila s tím bramborovým salátem,to bych si taky dala.taky si kupuji ve zdravé výživě majonezu bez vajec,čistě rostlinnou a je výborná.

hmm a u mě chutě,se to pořád střídá.chvilku se cpu sýrem a za hodinku si jdu kousnout žemlovky.no já když čekala Aničku tak jak se říká že bych měla mít chut na sladké,tak to vůbec,to až po porodu :lol:

tak mám docela strach,neb známá dneska byla na kontrole,byla někdy okolo 9tt a miminko se přestalo vyvíjet.já jdu zítra na kontrolu,tak mám docela strach,vůbec se necítím těhotně - tedy kdybych neměla o číslo větší prsa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.10.08 11:09

T6eda holky, u me taky vede kysely, stale poziram okurcicky, ale rybi pomazanka s cibulkou me taky laka, nebo sproty, nam nam, no ja ted zapejkam cuketu lilek a rajsky se syrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.10.08 11:13

ja se prave taky necejtim tehotne jako u prvniho tehu, unva se da zvladnout, to pri prvnim jsem furt spala a prsa ani nemam nabehly, jen furt krkam a slintam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
20.10.08 11:25

Dobré ránko (nebo spíš poledne), já jsem narozdíl od vás na úplném těhu začátku, takže chutě se zatím nedostavily. V minulém těhotenství mi začalo být špatně až ke konci 2. měsíce a trvalo to do 5.m.. Neměla jsem chuť skoro na nic kromě grepového džusu, ale nezvracela jsem. Něco takového by se mi teď taky hodilo, abych před tím nabíráním ještě nějaké to kilčo shodila:-)! Zatím mám ale chuť skoro na vše, co je na dosah :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
20.10.08 11:39

Stiko: Taky drzim palecky, at je dnes na kontrole vsechno v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.10.08 11:46

ahoj holčiny, tak je zase pondělí a prvotěhulky v práci… :lol: Tento týden ale jen do středy, čtvrtek a pátek jsme v německu. Tak snad mi bude dobře.

především Stiko myslím na tebe od rána.....ale jdeš až odpoledne…no tak vydrž a těším se na dobré zprávy!!!!!

Holky teda fakt s váma tak cvičí chutě?! no je to legrační. Ale lepší než můj stav, kdy nemám chut absolutně na nic, většinou. Ale já jsem si těch okurek a utopenců a všeho možného užívala už od dětství, vždycky jsem na to byla ujetá… :lol: takže vím jaké to je mít chut na kyselé.....tedka jím jen spíše neutrální chutě, výrazné vůbec..... Ale je mi o dost lépe než minulý týden i jsme měli v neděli po 14dnech sexík… :oops: :oops: :oops: :twisted:

holky kdo jdete ještě na kontroly v dohledne době?

JOoooooo a vítám dvě nové těhulky, zase takový jména, to si nezapamatuju… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.10.08 11:50

dekuju holciny, hned am napisu jak dopadla KO, nebojte, ted zalehlo ditko a ja budu mit klid, musim si pred gyndarem oholit ty puncochace :lol:

jo ja uz mam kilo nahore :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
20.10.08 12:00

Tak já se tu ted láduju bramborovýma špalíčkama s osmaženou cibulkou (špenát nesnáším a maso nejim) tak si tu pošušňávám a je mi fajn.

Holky je tu někdo, kdo o těhu ještě neřekl rodině? já se chystám až cca za měsíc jim oznámit tu novinku. Jinak hlásím změny u chování přítele. Jak jsem dříve psala že ho to moc nebere, těhu neřeší…tak včera mi poprvé řekl, že už se nemůže dočkat jak s mimi budem jezdit na výlety…vím, sice to není nic moc romantickýho ale mě to táák strašně potěšilo až jsem se začla červenat :lol: :oops:

no tak koukám, že s těma nevolnostma nemám ještě vyhráno co? Každá jste to měla cca od 2. měsíce takže je možnost, že se radovánky ještě dostavěj… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.10.08 12:00

tak já měla minulou neděli taky kilo nahoře a po týdnu mám zase skoro 2kg dole...... :wink: takže ono se to rychle mění..... :wink:

weelo u nás v rodině to zatím vůbec nikdo neví..... :lol: nejradši bych to už řekla, ale nějak není čas se potkat, tak aspon budu trochu dál v tom těhu… :wink:

jo a nevolnosti rozhodně můžou přijít později. Někomu od 7tt, někomu od 8tt a i později, prostě nikdy nemáš vyhráno… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.10.08 12:10

U nas o tom vi uz kdekdo, jsem drbna :lol:
Jinak ylety s miminkem, nevidel pritel ten film vcera, kde bylo pul rocni mimi na vode pod stanem? to bych teda nedala. A navic se v tom dile utopil muj oblibenec, me pekne nastvali, jeste ze ho mam ve VKVckach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.10.08 12:11

holky, co by jste udelaly z hovezi panenky, poradte prosim? Vubec hovezi nedelam jen gulas a ted jsem nasla v mrazaku panenku a zebra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.10.08 12:13

Ahoj holky, zdravím vás při pondělku a nestačím se divit, kolik jste toho přes víkend napovídaly :lol: . Já už začínám být trochu nervózní z té čtvrteční kontroly, už bych to chtěla mít za sebou. Jinak hlásím, že od včerejšího odpoledne je mi v jednom kuse špatně od žaludku. Není to úplně na zvracení, ale příjemné to taky není. Když jsem čekala Jonáška, pomohlo mi vždycky jídlo, ale to teď nezabírá :( . Doufám, že vy jste všechny v pořádku (budu se snažit vás postupně dočíst).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.10.08 12:23

Meluzinka
Mroe
Petula001
Weela
Welu
Zanka
Zuzanica
iviqv
Studentkana2

holky můžete mi napsat vy kdo jste tady nahoře váš TP a datum kontroly? Doplnuju ten náš seznámek na stránkách. Je jasný, že ty termíny ještě nejsou nějak přesný jen co vám třeba vyšlo na netu nebo tak.....díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí