Poradna duly
Jana Čurdová
Kulicko duhova : moc diky za radu, zkusim to znovu az bude uplne klid a nic me nebude vyrusovat.
korvapuusti ja do porodu moc s cim strasit nemam… . jen jsem asi 3 tydny lezela v nemocnici s obracenou delohou… spis ted.. malá má teploty ke stolickam… doufam, ze uz posledné
Iviqv a Studentkana2 - vítejte mezi námi
ad záření - no já taky letěla letadlem v těhu,byla jsem nějaký 25tt, a vidět to už na mě teda bylo a nikdo nic nevypínal.ani jsem nikde neviděla upozornění,tak nevím,ale podle mě to neškodí.
Weela - neboj, mě taky jen bolej prsa a břicho,špatně mi není,žádné speciální chutě,jen jsem protivná
u prvního těhu mi taky nic nebylo,tak si tím nemusí projít všichni.neboj.máme asi štěstí.
tak my jsme zase byli 3 hodiny venku,zmrzlí jako víte co,ale bylo tam krásně.tatku máme v práci,jako celý víkend a ještě do středy.hlavně mi Aní po obědě nespala,jsem se těšila,jak se natáhnu s ní,neb Aní měla bezva noc,skoro celou nespala,tudíž i já nespala. ![]()
Vítám nové těhulinky!
WEELU: mě v prvním těhu nebylo vůbec nic do 9.tt, a to teď si to docela užívám
A ty vlažné nápoje jsem myslela, že při nachlazení by se nemělo bý vyloženě horké, ale jen teplé
Co sis v lékárně pořídila?
iviqv : tak si zkus vypočítat termín porodu orientačně, zadej třeba na http://www.babyweb.cz/…-porodu.aspx datum své poslední MS a průměrnou délku cyklu a on ti tam přibližný termín vyskočí, jelikož jsi druhorodička, tak určitě víš, že ani ten termín určený dle UTZ není přesný, protože se prcek ohlásí na svět prostě tehdy, až se mu bude chtít…:-).
Jo, taky mi skoro nic neni, jen obcas na prazdny zaludek, mam v brise kamen, takovej blbej pocit, na zvraceni zatim ne. Ale jsem desne protivna, rika manzel, a podrazdena. U Julci to bylo asi podobne, pamatuju si, ze mi bylo blbe az tak od 7. tydne do 10. Ale zadna hruza.
Tak me dneska dostaly - chute.
Dala jsem si k veceri treti kus Krtkova dortu a pak jsem dostala STRASNOU chut na utopence (nemame), salam s cibuli a octem(nemame), aspon okurky (nemame), cervenou repu (nemame). Nakonec jsem ke svemu nekonecnemu nadseni nasla v lednici zapomenutou sklenici Moravanky a temer celou jsem ji sezrala…
MROE: já si doběhla koupit zavináče a rybí salát, zbodla jsem zavináče a teď tu dumám zda se pustit i do toho salátu, ale asi to vydržím,a by mi nebylo zle ![]()
duhovko : díky moc, cca termínek kolem 16.6 ( posledné tři měsíce jsem měla v měsíčkách nepořádek ).
Já si teď musela dát tresku … ![]()
Tu Moravanku jsem nakonec sezrala celou. Jinak ja ocet moc nemusim, aspon v normalnim stavu.
Vítám nové těhulky
![]()
Já jsem dneska snědla 5 okurek k rizotu
. Ale sladký můžu taky, jak kdy. ![]()
Dobre ranko,
vitam dalsi spolutehulky . Dneska to byla desna noc, ale kupodivu nejsem uplne grogy. do kina jsme nesli, bo jsme jezdili po Ikee, Asku atd, ze chhceme maly zaridit pokojicek a tak nam nespala od 6 do 16h a pak to byl teda narez, jak byla protivna kdyz se v pul6 vzbudila tak ppobrekavala a byla mrzuta az do 7 nez zase sla spat.
Tak dneska jdu v 16:20 na KO. dneska me dost boli brih, ale nespinim, tak se uvidi
vítám nové těhulky. ![]()
stika - taky mě dnes ráno bolelo břicho, jak kdybych měla zánět močáku (ale nemám),píchá mě v podbřišku a jsem strááášně unavená. Ty jdeš na první KO? Já jdu až toho 5.11 už se nemůžu dočkat.
Ja jdu na prvni KO, ale min tyden jsem byla v ty nemonici, kde jeste ni nevidel