Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já vás dočítám, tak reaguji postupně a trochu zpožděně ![]()
KORENA: : gratulace k miminku, že je tam kde má být, já měl tu akci srdíčka taky maličkatou, dr. ji viděla, ale já ne, tak to prostě na začátku je. Ty se máš, že už máš průkazku. ![]()
Mísenka: : Já žila dlouhá léta v SM a v LBC jsem 4 roky studovala, měla jsem to tam moc ráda! ![]()
Ahoj holky, tak jsem tady z KO, dopadlo to blbe, srdicko neni, patek jdu na revizi do Motola. Myslela jsem si kdyz jsem to ani mo nechtela ze budu ok, ale brecim jak zelva
. Preju am krasny tehu a zdray miminka
Štiko, tak to je mi líto
. A není ještě brzy? Vždyť si podle metříku 6+5tt..Já byla na UTZ 6+0 a mimi tam bylo, ale na srdíčko říkal, že je ještě brzy. Minule jsem ho viděla 7+5tt.
štičko nééééééééééééé to není možné, to je fakt strašné ![]()
Já se normálně zítra té KO bojím…
ŠTIČKO: :
…drž se!!!
ELHANA: : hlavně se nestresuj a buď v klidu a na zítra přeju jen dobré zprávičky!
Holky, dneska je nějaký začarovaný den
![]()
Stiko - no to snad né,já tomu nevěřím.měla jsi stejný tp jako já.a třeba je fakt ještě brzy a mimi je menší.to už je definitivní?je mi to moc líto
Zuzanica - já v Liberci taky studovala.kde jsi studovala ty?
Elhana - já na tom cukrovkářským testu byla,ale dělá se okolo 20tt,a není to nic,jen jdeš ráno na lačno,píchnou tě do prstu,pak vypiješ hodně sladkou vodu,pak, 2 hodiny nesmíš nic jíst a příjdeš znova a znova píchnou a je to.
ježiš,tak to mám strach ještě větší.já tam snad zítra ani nepůjdu
Holky, co mi to delate, ja jdu na kontrolu ve ctvrtek a desim se, co uslysim. Ach jo.
Termin 12.6. , ko 23.10.
Rodine jsme to jeste nerekli a nemam to zatim v umyslu, i jsem vymyslela docela originalni oznameni k vanocum, ale radsi o tom zatim nebudu moc premyslet, at to nezakriknu. Tedy rodine jsme to jeste nerekli, ale manzel uz to vykecal tchyni a svagrovi. Ja jen kamaradce. Jsem fakt hotova, jdu odpocivat, tedy az ulozim dite.
Dik holky, no vzali mi HCG a zitra vecer bude vysledek, ale ani se nezvetsil ten bazenek, teda za tyden o to, co ma narust za den, tak nevim. S malou jsem to mela taky tak, jeste v patek pred zakrokem mi udela UTZ.
Zuzanica - já Právní akademii - střední škola 5 letá
Stika - tak uvidíš, třeba to ještě dobře dopadne.budeme moc držet pěsti
Ahojky kocky zdravím všechny. Nechce se mi vás dočítat je to 6 stránek a vy jedete UNIKLO MI NĚCO DŮLEŽÍTÉHO??? Přeletěla jsem vás jen v rychlosti.
Už nevím kdo byl na KO dnes a netluče srdíčko to je mi moc líto já byla na KO když jsem byla v 6+0 a už jsem slyšela srdíčko ale myslím si že je to u každé jiné a navíc na začátku se dr nemusí strefit přesně do dne a týdne v kterém jste tak bych byla v klidu a nebrečela může tam být za dva dny to embryo se vyvíjí neskutečně rychle.Uvidíš co bud na příštím vyšetřením budu držet palečky a vážně bych z toho nedělal žádný závěr a byla smutná dokud bych nebyla v 8 týdnu.
Já pořád kašlu dnes jsem byla ve dvou lékárnách aby mi poradili co pro těhulky na dráždivý kašel a řekli mi že por těhotné není vůbec nic tak jsem chtěla Jitrocelový sirup řekli mi že by se neměl ale asi je to jediné co mi můžou doporučit že by to nemělo ublížit že jsou to bylinky tak jsem si koupila bez cukru a asi mi zabírá uvidíme v noci tuhle noc mně to dusilo jsem nemohla spát.Zítra jedu na razítka od Dr Zubaře a na plicní do těhu průkazky a taky jedu na gyndu na lačno na krev dělají se různé testy tak to chci mít zítra za sebou. Miláčka mám celý týden doma. Dnes jsme byli u sestřenky za malým Lukáškem má 2 měsíce a je táááák sladký manžel sei ho vzal k sobě byl ve vajíčku mluvil na něho asi půl hodky a celou dobu se na něho Lukášek usmíval a vykládal mu to bylo tak krásné jsme i zatlačila slzu.Pečuje o mně si mně úplně rozmazluje. Pa pa loučím se dobrou noc
Cau holky, stale si to vycitam, ze to miminko to vzdalo, ze citilo, ze ho maminka zas tolik neche, ja jsem takova cuuuuuza
.
Asi to neprosperuje, tam je jen ta bublina, neni tam ani ten zarodek, jen ten rybnicek a je malinkatej ![]()
Asi se uz nebudeme snazit, fakt mam z tehu strach, necitim se na nej, necham se nejdriv ve svym veku komplet vysetrit.
Ahojte holky,
teda koukam jak je ten cerven takovy nejaky zacarovany.
Nic nerikajici kontroly, vsechny jste vyplasene a tedka navic Stika ![]()
To uz snad enni ani mozne.
Stiko moc mne to mrzi, fakt hodne ![]()
Ja byla v patek na kontrolnim HCG a uz se to snizuje tak jak ma a vraci do normalnu. Fazolku jsem odmenstruovala a tedka uz jen spinim a je mi celkem dobre, ve stredu jeste musim na dalsi kontrolu a dalsi odber HCG kde dr urci, zda staci odmenstruovat a muzeme na to znovu zkocit, nebo budu muset take na revizi (ale snad ne).
Takze fyzicky celkem dobre, ale psychycky - ten strach, aby se zadarilo dalsi a opravdu se udrzelo je cim dal vetsi. Ja nevim, nic takoveho jsem si pri Terezce nepripoustela a bylo to bez problemu a jak je asi clovek starsi a „zkusenejsi“ tak ma o to vic strach ![]()
NO vam kazdopadne preji vsem ostatnim at uz opravdu ten stin vsech problemu a komplikaci preskocite. At se vsem objevi srdicka, pekne rostete a vse je v poradku!!! Fakt to nepisu jako frazy, ale opravdu to myslm uprimne!!!
stiko : Teda to dnes nebyl dobrý den na KO
. Říkám si, že jsi jen o 2 dny napřed dle TP, tak že si třeba srdíčko dá na čas, ale hCG asi zítra rozhodne, viď - achjo, … určitě si nic nevyčítej, to je normální, že každá pak , když má potíže, je jí zle, si řekne, jestli ji to mimi za to stojí. A určitě bych to nevzdávala, kdyby to teď nevyšlo… ![]()
Dej vědět, budu na tebe myslet ![]()
tak holky zlaté.....
je mi mocinky moc líto, že není vše ok… . Docela začínám mít strach, jestli bude u nás vše ok… Tak dlouho je do 10.11 ![]()
Jinak zítra a do konce týdne držíme palečky všem
Zatím to rodině říkat nebudeme, až pak po kontrole.
Ještě jednou mocinky prosím o andresku kam s fotečkymi