ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3325
20.10.08 13:36

wapik - krásná fotečka.. :potlesk: Jak jste velcí?
Jo já taky nechci čekat zbytečně dlouho, chci si přeci jen užít toho opečovávání :wink: chichi oni ti chlapi jsou stejně boží co? Jakou knížku jste koupili? Já mám doma „tajemství života“

vykyna nebude to přijato dobře? Já si myslím, že stejně předně záleží na tobě a manželovi…u našich tu bude uplně první vnoučátko, tak už vidím jak si sednou na :-) :o)

korvapuu - tak já návaly nemám, ted mě trochu pálí žáha po tý cibulce…Ale jinak rty se mi teda taky loupou, to jsem přikládala změně počasí nebot já jsem pořád venku a ono už to docela fouká.

Misenka + Ellhana tak taky držím pěsti, at tu máme co nejvíce dobrých zpráviček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
20.10.08 13:36

Elhano - no já prostě zbožňuj zvířátka - všechny - teda hmyz moc né.na soudě to bylo dobrý,když jsem dělala na opatrovnickém,to bylo fajn,ted na exekučním to byla docela nuda

Meluzinka - hmm tak ted jsi mě navedla na zítřejší oběd.hmm nam.to si dáme.vepřové na žampionech a kaše.úplně slintám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.10.08 13:37

Meluzínko, Most jo? tam jsme měli barák(kdysi) a vozila jsem tam rychlík :lol: :lol: . Jinak když jsem tam byla poprvé, měla jsem z toho depresi :cry: :cry: . Jo a chodila jsem s klukem, co byl z Mostu, bydlel Zd. Štěpánka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
20.10.08 13:37

Korvapuusti: ty střídavé návaly horka a zimy mám taky, měla jsem to i v minulém těhu, to mně k tomu ještě navíc pořád bolelo celé tělo, jako kdybych měla 3 měsíce chřipku.

Wapik: S tím oznámením těhotenství v rodině bychom to chtěli vydržet až do vánoc a pak dát babičce s dědou pod stromeček dárkový kupón s termínem vyzvednutí „zboží“ 26.6., ale nevím, jestli se nám to, vzhledem k tomu, že se často vídáme a máme dost blízký vztah, podaří tak dlouho utajit. Jinak můj brácha už to ví, ale u něj je to jako v hrobě a s druhou půlkou rodiny se stejně uvidíme až na vánoce, protože jsou z východního Slovenska, takže ti se to dozví opravdu až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
20.10.08 13:42

Vykyno - a jak si myslíš, že jsem dopadla já? No doma mám asi 7 sklípkanů (ale ti jsou manželovi) , pak užovku (jsem si dotáhla ze práce :lol: ), no a taky kocoura našeho. Ještě jsem měla zemní veverku, ale tu jsem minulý rok daroval známým nebyl an ni čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.10.08 13:42

Misenko: já pocházím taky ze severních Čech, ale provdala jsem se do západních, v Jablonci jsem strávila 5 let na OA (na Mírovém náměstí, jestli se teda ještě tak jmenuje) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.10.08 13:45

Wello, nebude. Moje matka ta měla děti vždycky jen proto, aby si udržela chlapa :? . A nikdy jí na nás nezáleželo a na vnoučatech vůbec ne. To víš a ještě ke všemu mám tři kluky, to je blbé pohlaví,ne? A zrovna včera mě napadlo, že když mi kázala"to chceš 4× rodit??" tak jsem jí měla říct, že radši 4× rodit, než jít na 4 potraty,že? Jako ona… Tchýně ta mě taky dostala, já se jí ptala, jestli je švagrovka už těhu(rozvedla se a pořídila si zajíce :lol: :lol: ) a ona ,že ne a jestli já jo. To jsem měla pozitivní testík asi týden, ale řekla jsem že ne. A ona ,že už se lekla :roll: . No ty bys jí to řekla? Máme takové divné vztahy, krom manželovi rodiny to v té mojí zpackala moje matka, která se pořád do něčeho vrtá a nenechá mě být. Naši jsou rozvedení, ale můj tatík si nedá říct a pořád s ní udržuje vztahy, ač má přítelkyni. Podotýkám, že se zrovna v klidu nerozváděli. A babička mi řekla, že další dítě by mě zabilo. No a teď to bež někomu radostně říkat, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603

Petule - jo jo,pořád se to tak ještě jmenuje :lol: na OA chodila moje ségra.jaký jsi ročník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24

Holky, už tak od 12h mám strašnou chuť na zavináče, jsem v práci do půl čtvrtý, pak autem domů (mám to 13km), vyzvednu malýho z družiny a mažu pro ně do obchodu, k tomu čerstvý rohlíčky a budu nejspokojenější člověk na světě :D , ale říkám si, jestli není na ty chutě ještě brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.10.08 13:47

Meluzinko vím co čem píšeš…dva dni jsem měla děsnou chut na pangasiuse…ale nebyl doma samozřejmě…včera jsme ho koupili a mě chut absolutně přešla… :lol: Není to jednoduché… :wink:

weelo děkuji…je to prdola 1,23cm… :wink: Taky jsem si říkala, aby mě někdo politoval, že mi není dobře… :lol: Takhle abych pořád dělala, že je všechno ok… :wink: Já tedka nevím jak se ta kniha přesně jmenuje, tak napíšu až z domova… :wink:

vyky na příbuzný kašli a pokud jsou takový tak fakt není důvod to říkat nějak brzo.....oni se to vždycky dozví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.10.08 13:47

Misenka: 78, maturovala jsem květnu 1997

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
20.10.08 13:48

Ell…7 sklipkanu? Jezis mne by trefilo. Mam zver celkem rada, mame doma dve kocky..ale to co ma vic nohou nez ctyri nebo pro zmenu zadne…z toho mam osypky. mam jednu takovou nocni muru, jak to k nam domu leze odpadni sachtou :-) a bracha si vcera koupil koralovku :-)
A holky..nemejte predsudky. V Moste je krasne. Ja jsem celkem patriotka. Jedine co to tu za:,–(ne hyzdi je Chanov..ale jinak je tu plno zelene a mist kam jit. Fakt :lol: . Navic muzu jezdit na paradni hokej do Litvinova .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
20.10.08 13:51

Petule - tak to jste se asi nepotkali.ale mám kamarády co tam chodili.

Vykyna -tak to je fakt docela blbý s tou rodinou.tak to fakt radši neříkat a užívat si s dětma a manželem.

Elhanna - tak sklípkany bych taky nemusela,ale máme doma rybičky a kocoura.ale vždy když jsem bydlela v baráku,tak jsme snad měli úplně všechno - morčata,křečky,potkany,osmáky,činčilu,želvu,papoušky,fretku,prsa a samo kočku

hmm a já bych si tak dala utopence.no mám smůlu,dám si bilou activii.musím se trošku držet,abych zas nebyla jak balon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.10.08 13:55

Meluzínko, ael já jsem z Budějc a se fakt nedá srovnávat. Nejdřív mě dorazila ta krajina, pak došlo, že tam není žádný les, proto mi to připadá tam divné, pak nádraží v Obrnicích, obrovská budova se zatlučenými okny a jen v jedné místnosti dopravní kancelář, no a pak ten Chánov :roll: . To mě fakt dostalo. U nás jsou taky cikáni(teď se od nich stěhujem), ale takhle to tu nevypadá. No já měla depku a z placky co je na Třeboňsku, tam jsem taky bydlela, tak si to neber osobně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.10.08 13:56

Misenko kdybys řekla, tak jsem ti ty utopence koupila… :wink: :lol: :lol: :lol:

Tak my máme „jen“ psa.....ale za to má tak okolo 60kg, tedy stejně jako já..... :wink: A v kohoutku asi 77cm…takže nám všichni říkají, že jsme si rovnou mohli pořídit koně… :lol: A představte si, dneska jsme k němu 3× vstávali asi mu nebylo dobře a chtěl ven na záchod…tak jsem si říkala, nás snad chce připravit na to miminkovské vstávání nebo co… :evil: jsem jak chodící mrtvola… :lol:

Ale hlásím, že je mi dneska celkem fajn…mám z toho radost, fakt minulý týden to byla krize…už jsem se bála, že to tak bude až do toho 4měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí