Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, nedrazdete me, a jak to asi tak ta homeopatka poznala? Asi to vida bezne, ne? Ze by casteji nez gynekolog? No nic. Promin Zanko, ale proc tedy chodite na kontrolu k doktorovi na gyndu, kdyz jim neverite? Sorry, ale na tohle jsem alergicka. m
No taky mě docela zaráží, podle čeho homeopatka pozná, že mi zárodek už 3 týdny neměl být živý
![]()
Ale jinak má jistě homeopatie své opodstatnění a i když to není moc k pochopení, tak to pomáhá. Takže mít v okolí nějakou homeopatku, tak k ní občas také ráda zajdu - ne tedy úplně na úkor klasického doktora…
Btw. Jak je to s placením při návštěvě - vím, že hlavně takové to rozebírání, aby se přišlo na příčinu bývá zdlouhavé a časově náročné - tak si myslím, že je to pak i pro pacienta náročné finančně, ne? Jaké máte zkušenosti?
korena jen kočičku, nebo kočičí hřet se tomu říka myslím…
no nic frčím do postele, mně nějak bolí hlava…
pa a brou noc všem
mno těžko se to vysvětuluje, ale až budete mít za sebou to co já, tak taky uvěříte…Ale bohužel není homeopat jako homeopat… Je tam stejná pravděpodobnost, že trefíte na blbce doktora…
Ale neví jak ji Stika zná a jak dlouho s ní je v kontaktu…
korena - otázka je co si pod pojmem homeopat představuješ. Ta moje je vlstěn psycholog, používá při konzultacích i tlakové masáže na nohou, dělá to vedle svoji práce, spíš jako koníčka. Za sezení si bere 400,– to je cca 2 hodiny, četnost dle potřeby. telefonicky je mi k dspozici v podstatě neomezeně, přes víkend když se něco semele, tak ji třeba napíšu a ona se ozve.
Dneska mi vysekala Kubu pomocí homeopatik z šílených záchvytů kašle… já nevím, prostě ji věřím, protože hlavně díky ní jsem dneska těhotná.
Mroe - ty si asi nečetla ten můj příběh, když se ptáš na můj vztah k doktorům. Nicméně moje gyndařka je moc fajn.
Ja mam zkusenost s obojim, moje mama homeopatii studovala pomerne dlouho a ja proste nechapu, jak clovek, ktery nema ani tuchu o anatomii, fyziologii(o patofyziologii nemluve) lidskeho tela, ani o farmakologii leku, ktery hodla podat, muze lecit lidi. Az se bude homeopatie studovat aspon spolu se zaklady fungovani lidskeho tela a leku v tele, pak mozna zacnu verit. Jinak kdyz mamu zacnou bolet zada, nebo ma zanet spojivek ci cokoli podobneho, chodi k doktoru, kupodivu. Tak nevim, nevsimla jsem si,ze by byla nejak mene nemocna, od te doby, co je takhle vzdelana (spis naopak) A soudy podobneho charakteru, uz mi fakt spis pripominaji jasnovidectvi. No nic, zapomente, at si kdo chce, veri cemu chce. Mne to hlava nebere a mamina vysvetleni povazuju za nesmysly, ktere nemaji zadny racionalni podklad a co se neda dokazat, neda se ani vyvratit,studie na to taky zadne nejsou.
Promin, Zanko, cetla jsem to, jen jsem si to nejak nespojila s tvoji osobou. Ale i presto, co se ti stalo, myslim, ze problem nebyl v nedostatecne erudici, ale v nedostatecne empatii a kontaktu s pacientem, to se bohuzel na fakulte moc neuci a je to chyba. Jiank ale presne souhlasim s formulaci dobry homeopat=dobry psycholog.
Tak jsem se konecne docetla konce a uffff- nejak se mi bude spatne spat.
Je mi smutno za stiku. Taky jsem prvni 3dny probrecela a chtela si to nechat vzit. Ale to bylo vycerpanim´, ze to nezvladnu- jsme vsichni nemocni a ja se citila tak vycerpana a pomoc nikde. Vsak to znate.
Jenze jsem dostala strach- beru antibiotika-doktorku jsem informovala,kdyz mi je predepisovala a dokonce mi pak volala domu,ze musim brat atb.,ze vysledky jsou spatne.
V patek jdu na kontrolu-a jsem z precteni techto stranek hoodne vybata.
Chute moc nemam - ale silene nafoukle bricho-si rikam,ze budu asi rychle menit satnik. Pry to tak u druheho byva, ze brisko vyleze driv.
Tak preji vsem tehulkam prijemne cekani na radostne novinky od doktoru.
Nez si zaziju vsechna jmena trosku to potrva.
A jsou tady! Me ranni nevolnosti! Jako minule prisly pozdeji, ale nezapomnelz na mne. Dneska vedu dite do skolky ja a pak jdu do prace, snad se tam doplazim vcas, dvakrat prestupuju, snad nebudu muset pridat jeste blici zastavky.
Mroe, to ti nezavidim kocko
Holky, ja mam tak obrovsky bricho, snad mi po ty revizi trosku splaskne, nevite nekdo? Ale prsa mi uz jdou dolu, manzel vecer zase brecel a rekl, ze uz druhy nechce, ze nechce zase zazit tu bezmoc a bolest ![]()
Dobré ráno holky,
Tak mě včera přítel řekl že jsem docela přibrala
Mě to bylo tááák líto až jsem brečela. Ale pak jsem si zpětně uvědomila jak jsem se cpala - večer čokolády, chipsy…no a vzhledem k tomu, že přibírám i tím že dýchám, tak mám fakt cca 3kg nahoře a protože jsem malinká, je to hned vidět. TAKŽE jsem se rozhodla najet na zdravou stravu, na diety kašlu ale musím se hlídat, už ted se na sebe nemůžu ani podívat…chjoo. ![]()
holky už máte někdo bříško? aspon malilinký?
Holky, asi to tak fakt melo byt. Mala je desna, furt se vzteka, rve a mlati me, jsem uz z ni na prasky. Nakonec se budu do nemocnice tesit, ze si tam odpocinu.
Uz nevim jak na ni, asi ze me cejti ten strach, nervozitu, nevim.
stika podle mě ti postupně všechny příznaky vymizí, takže by mělo i bříško. A je mi to líto, ale musí se s tím srovnat i manžel, potřebuje stejný čas jako ty, nejdůležitější je komunikace. Jezděte na výlety, zajděte si na večeři (prcka někdo pohlídá ne?) a přijdete na jiné myšlenky, alespon na chvilku…a to pomůže, uvidíš. Držte se ![]()
stika já teda nejsem asi ta co poradí jak na dítě, když sama žádné zatím nemám. Ale rozhodně není dobré, že tě mlátí. No jestli máš nějaké dobré vztahy s tou homeopatkou a věříš ji, třeba by ti poradila jak na ni, třeba ji něco trápí. Někdy když už člověk ztrácí síly a neví kudy kam, tak je potřeba odborná pomoc, máš se pak alespon o co opřít.
stika : A kdy jdeš na revizi: Mně přišlo po revizi břicho ještě větší a až pak se to ztrácelo.
Naše Ďáblice taky pěkně zlobí, taky mlátí a strašně se vzteká, neposlouchá - hrozné, to není tím, neboj
Strašně si přeji, jestli to s mimi dopadne, aby bylo hodnější
Protože Florka je děsná už od miminka -pořád jen strašně brečela, že jsme si vůbec nevěděli rady, zůstávala až bez sebe a to vztekání dnes pokračuje ve stejném duchu…já bych tak chtěla normální hodné miminko, co vydrží třeba chvilku samo v kočárku..... ![]()
Včera mi manžel zajel dokonce pro utopence a to je div světa, protože on se obvykle moc neangažuje, co se mých potřeb týče
…byly dobrý jen málo kyselý ![]()
weela: bříško můžeš mít větší zavodněním - píší to i v těho kalendáři na www.mambaby.com