ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12196
22.10.08 18:17

U prvniho tehu mi do svatby vse bylo ok. Den po svatbe mi vylezlo brisko.
Byla jsem asi necely paty mesic. Jenze vsichni rikaji,ze u druheho brisko bylo vzdycky hned od zacatku. Moc pekne vyhlidky to teda nejsou.
Ja se budu modlit at se vlezu v praci do veci-az prijdu pristi tyden z nemocenske.

Jinak se na nakup moc tesim- kolikrat jsem v CaA videla pekne veci a pak jsem si vsimla,ze je to tehu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
22.10.08 18:18

Jinak na téma podprsenky tak normálně mám 85 D teda měla jsem před svatbou to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná jsem si musela koupit 85 E a ted už je mi mala tak uvidíme do jaké velikosti dorostou
Já si některé podprsenky objednávám na netu a a jsem spokojená sice jsou sice drahší než v nodmálních obchodech ale raději kvalitní za 1500,– než za 100 od japončíků
Jdu chystat manželovi večeři pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
22.10.08 18:21

jeee Welu omlouvám se.....už se ptát nebudu… :wink:

no v knížkách i na netu píšou, že od 9tt nám můžou být těsnější kalhoty, tak nevím jak to myslí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
22.10.08 18:25

no kdyz uz jsme u viditelneho tehu- tak jsem byla dost zklamana z prazske mhd.
Za cele tehu me pustil sednout snad 1starsi pan. JInak ostatni mladi sedeli jak ko..ti (pardon) a musely me pustit 50-tilete pani. A nekdy ani to ne. A to jsem chodila do prace do 8mesice.
Na to jedine se fakt netesim-mhd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
22.10.08 18:43

Wapik v pohodě :)
Holky mi už jsou všechny kalhoty těsné :( nenosím bokovky ani vysoký pas něco mezi tím a ted to musím zapínat pod břichem (špekem) ale ani to není nic příjemnýho tak jsem si zatím koupila jen tepláky ale jako chodtě mezi lidi v teplácích to jako ne tak raději trpím v těsných kalohotech zatím si nechci kupovat těhu ryfle škoušela jsem si je a jsou dost nepohodlné tak nevím co na sebe navleču až to bude vidět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
22.10.08 18:48

Ahojky holky, promiňte že sem lezu, ale sem tam nakouknu, jsem ze snažilek, tam odsud znám i Wapíka ahoky , a z dubna 09

Co se týče viditelnosti těhu, tak u prvního mě začalo růst břicho až snad na konci pátého měsíce tak 23tt 24tt, do té doby jsem nosila jakž takž všechno normálně, no a teď zítra vlastně začínám 18tt a ještě to taky není tak hrozný, sice oblíbený rifle nezapnu, ale dvoje ještě jo, sice větší, ale pohoda.
Ale asi jak kdo má držení těla a tělesnou schránku, každé jinak roste bříško…

Jinak je mi líto holek co o miminko přišly, je to děs, ten kdo nechce dítě otěhotní hned a ten kdo si to moc přeje a dal by dítěti vše na světě tak mu to buď nejde nebo má problémy a ve finále to může dopadnout špatně…

No nic těhulky užívejte si bříška… Papa Miri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
22.10.08 19:05

prekvapená: no o ochotě a ohleduplnosti v pražské MHD mi můžeš vyprávět :evil: V prvním těhu jsem si to fakt užila, taky jsem pracovala až skoro do 8. měsíce a pouštěli mě jen ženy v letech, že jsem i kolikrát odmítla neb mi jich bylo líto vedle si chlpík posedává, no chlap mě nepustil snad nikdy ani jeden, asi toho tolik nevšímají a nebo si nejsou jistí, jestli jsem byla těhotná :roll: , kdežto ženám rodičkám je hned jasno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
22.10.08 19:20

ad viditelnost těhu - no na mě u prvního těhu začalo něco být vidět taky až tak po tom 16tt,možná ještě později.ale pak to letělo závratnou rychlostí.

ad MHD - no tak já jela busem v 8 měsíci těhu,s pořádným bubnem trasa Mladá Boleslav - Jablonec (což je asi hodina cesty),jela tam se mnou škola malých dětí,já si stoupla k učitelům - starší učitel a mladá ženská, skoro do nich rejpala břichem a sednout mě nepustili. :roll: :evil: :evil: musela jsem si sednout na zem,jinak bych tam umřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
22.10.08 19:29

Mísenk: tk to je děs :twisted: :twisted: :twisted: , v takovém případě bych si fakt neudržela a něco řekla, ikdyž normálně radši dělám, že jsem v poho a do sporů se nepouštím, ale možná měl zasáhnout i řidič, protože když tě viděl on, tak ti měl v 8. měsíci určitě místo zajistit, no vyřešila jsi to po svém :wink: , nechápu, že je to nenapadlo ani po té, co jsi se tam sesula k zemi :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
22.10.08 19:32

Briska v MHD: Ja jsem jezdila do prace taky az do 8. mesice a za celou tu dobu me pustili dva lidi sednout a to jsem mela extra velke bricho, ze si i porodni asistentka na sale myslela, ze budeme rodit dvojcatka. Jednou me dokonce nejaky chytry pan v saline upozornil, ze uz bych takhle „na rozsypani“ nikde sama jezdit nemela, ale sednout me nepustil, tak co si ma pak clovek o tech lidech myslet. Nemluve o ochote lidi pri nastupovani a vystupovani s kocarkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.10.08 19:41

Jeste sem dneska nakukuji, i kdyz jsem to uz chtela byt, ale malemu je ctena pohadka, tak mam momentik.
Holky, jak pisete o MHD v Praze, tak me teda bavite. Kde ziju ja, tak tady je mladez „vychovana“ tak, ze jsem za svych 11 let ziti tady nevidela ani jednou jedinkrat, aby bylo uvolneno misto v MHD seniorovi, tehotne nebo treba cloveku se :,-(rou na noze. Ve Skandinavii je to holt tvrde, kazdy se stara o sebe a nemota se do zalezitosti jinych. Takze ja jsem ani ve snu nesnila, ze by me behem prvniho tehu nekdo pustil sednout. Proto se vzdy pousmivam, kdyz pri navsteve nasich v Ostrave slysim tu upominku z tlampacu v MHD „Deti, mladezi, uvolnete mista starsim cestujicim“. :lol:
O tom rostoucim brisku.....je nasnade pocitat s tim, ze pri druhem tehu jsou brisni svaly povolene a trosku rozestoupene do strany a tak se ta rostouci deloha protlaci na svetlo bozi a zviditelni se mnohem rychleji. Pokud teda maminka treba neni supermodelka s genetickou dispozici k vychrtlosti nebo treba Madonna, ktera ma urcite brisni svalstvo vymakane lip nez Petr Dvorak. Taky si myslim, ze treba ten objem hrudniku a boky zustanou po tehu trosicku vetsi nez pred.
Taky me bavite tou diskusi o spodnim pradle :lol: Ja mam puvodne kostru takovou krabicovou, zadne boky, zadny pas, ramena jak buldozer, zadne prsa, hrudnik taky poradny. V mladi jsem vrcholove sportovala, tak jsem nikdy takovych tech klasickych zenskych vnad nenabyla. Ale moje mama to ma podobne. Takze ja mela vzdy konfekci nahore 40, dole 36. Podprdu pred tehu 85A, behem kojo 85C. To jsem si i uzivala noseni bluzek s vystrihem, pac jsem se mohla chlubit i nejakym tim dekoltem. No po skonceni kojo jsem zpatky na nicem.....ovsem narostl mi zadek, boky a ted i to bricho. Moc jsem toho po porode nenacvicila. :oops: Kila sla sice dolu samy jen tim kojenim, ale povolena konstituce uz zustala. :roll: :twisted: Ale konejsim se tim, ze narozdil od nejake petadvacitky na to mam uz i vek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.10.08 19:56

Cau holky,
tak to na me nejak doleha a je mi cim dal tim hur, navic vedomi, ze mam v sobe uz dlouho mrtve mimi je desny. V pa bude po vsem, budu si pripadat takova prazdna.
Mudra dnes rikala, ze tehu se v tak rannem obdobi neda niim zvenci ohrozit a ze po tom, cim jsem prosla me chape, navic kdyz se prida vycerpani z vychovy prvniho ditete, nevyspani a hormony, ze si nemam ni vycitatm, ze slo o spatne geneticke zalozeni. prej je to u kazdeho druheho tehotenstvi. Prej kdybych vedela co delaj nektere holky, aby potratily, co jim pak vozej do nemocnice, ze delaj doma potrat, jezdej na koni, pijou alkohol, berou prasky, pijou citronovou vodu, cpou si tam vsechno mozny atd.
Mam pul roku pockat a pak se muzeme snazit znova, ale asi uz do toho nepujdeme. Manza je uplne na dne a zaal zase po dvou letech kourit, coz me dost vadi kvuli maly kdyz ma ten AE.
Mam strach z toho patku, ale snad to bude ok. To bych vlastne rodila uz v 39 a uz se na to fakt fyziky necitim, natoz psyhiky, ale treba za pul roku budu mluvit jinak. :wink:
Preju vam vy poblionky at vas brzo prejdou nevolnosti a tehu si moc uzivate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.10.08 20:25

Ach Stiko, musi to byt fakt tezke, jak psychicky, tak i fyzicky. Chapu, ze to s tebou i muzem zatraslo, vis, to musi nejdriv prebolet a teprve pak uvidite, co bude dal. Nikdy nerikej nikdy, mozna budes za toho pul roku uplne v jine pozici, to ted pres to smutneni nemuzes s urcitosti rict. I vek neni brzdou, pokud budes fyzicky fit, tak neni vubec zadny problem. Ted se ale hlavne snaz poradne starat o sebe, vyplakej se, vypovidej to, mluvte s muzem, komunikace je strasne dulezita, budete potrebovat vzajemnou podporu. Chlapi prozivaji a citi veci jinak. Soustred se taky na malou a s postupujicim casem, az ti bude fyzicky dobre, tak ti i srdicko napovi, jestli zustane jenom u jedne cacorky, nebo to zkusite znovu. Ale ted to fakt neres. Ber kazdy den, tak jak prijde a hlavne se opatruj. Budu na tebe v patek moc myslet.
Drzim palecky.
Korvapuusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
22.10.08 20:38

Tak jsem holky na půl hodky zachrápla, nějak mě ten studený vzduch venku zmohl..... :lol: :lol: Ted musím ještě nachystat něco na cestu. Jedeme zítra do Německa a vracíme se až v pátek.

Ahoj Miri, tak to ti teda bříško rostlo nějak pozdě… :wink: každý to máme asi jinak. Kamarádka je ale taková drobná a hubená je v 16tt a teda celkem to šlo vidět. Jako kdyby měla něco volného tak asi ne.....ale už to rozhodně schovat nešlo…tak asi jak kdo… :wink:

stiko to je hrůza, proč se to děje… :( já myslím, že z toho musí být smutný každý a patří to k tomu. Tak si hlavně nic nevyčítej a dej tomu čas. S manžou to zvládnete, je vidět, že je taky citlivý určitě ti pomůže.....drž se holka. A nemysli co bude dál. Uvidíš třeba za pár měsíců bude elán a zkusíte to znova. Půl roku čekat to je až moc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
22.10.08 21:27

Stiko-uplne s tebou citim. Je mi to lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí