Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, jdu vas pozdravit pred vikendem.
Gratulace k uspesnym kontrolam. Ja poprve uvidim prcka az v pondeli a uz jsem taky znervoznela.
Blbe je mi stabilne cely den, jak mi trochu klesne hladina cukru tak mne to hned bere
Vcera mamka pekla kure a ja tam malem vrhla. Holky to byl smrad
No musela jsem se premoci, protoze jeste nic netusi.
Manzel si bere v pondeli dovolenou takze budeme ctyri dny spolu a ja si snad trochu odpocinu a budu se moct natahnout i pres den.
Jo a venku je od rana mlha. PORAD. Vubec nevim co odpoledne podniknout.
Ahoj holky,
blahopreju ke vsem uspesnym kontrolam a myslim dnes na Stiku, prochazi ted hodne tezkym obdobim, tak drzim pesti, at to vsechno ve zdravi ustoji.
Mne se zatim tehu nevolnosti nedostavily, myslim, ze jsem z vas taky v nejrannejsim stadiu tehu. Nesla jsem tento tyden kabat do cistirny a hned vedle byla krasna prodejna tehu oblecku, tak jsem neodolala a sla se tam nakouknout. Musim rict, ze jsem zenska marniva a ze tam meli nektere moc hezke vecicky, specielne dziny od nemecke firmy Christoff a halenky od Vida Vita, zatim jsem samozrejme nic nekupovala, ale uz vim, kam zajit, az bude potreba.
A k tem podprsenkam, mne se behem minuleho tehu prsa nijak nezvetsily, teprve az kdyz se mi nalily mlikem po porodu, takze jsem sla ze 75 D na 75E nebo 80C, podle toho, jak od ktereho vyrobce. Po dokojeni prsa klesly k zemi, jak uz tady nekdo vtipne poznamenal, a ted se zase hezky zpevnily, ale zadne zvetseni se nekona, za coz jsem, uprimne receno, rada.
Sportujete nektera? Nebo se to ted snazite kvuli tehu omezit? Ja jsem nekde cetla, ze se v 1. trimestru nesmi posilovat brisni svaly, to je pravda? Ja myslela, ze plati jen zakaz posilovani primych brisnich od 4. mesice…
Ted jsem prisla z kontroly.
A loucim se s vami. Asi dopadnu jako stika. ![]()
Pristi tyden kontrola.
Velikost je na 4tydny ne na 7tyden.
Neverim teorii o dlouhem cyklu-ten sice mam,ale 3 tydny rozdilu je moc.
Tak se tu mejte hezky-preji vam krasne tehotenstvi a krasne deticky.
Snad to priste vyjde i nam.
Prekvapenko, to je mi moc lito, ale nedelas predcasne zavery? Zkus pockat jeste ten tyden a treba bude vsechno v poradku… Kdyz by si byli sami jisti, tak by ti to prece rekli uz dneska a nezvali si te na KO za tyden, nemyslis?
teda prekvapená
, to snad ne
![]()
Já už se té páteční kontroly fakt bojím…je to ještě celý týden nejistoty… ![]()
Tolik těhotenství se stejným koncem???? ![]()
Milli : A chceš ty nevolnosti poslat doporučeně nebo obyč.? Přenechám s klidem všechny - zdarma. Dnes je to lepší, ale stejně - nemám vůbec na nic chuť, ale pak zase je mi blbě a nevím, jestli ne z hladu, ale když se najím tak mám pocit na zvracení ještě větší. Dnes jsem zase myslela, že tu frontu v řeznictví neustojím a budu muset prchnout - ty pachy tam..... ![]()
Fakt nevím, zda to ještě utajím - ale musím, alespoň do pátka ![]()
Opravdu vim,ze v prubehu jsem byla totalne vycerpana a na dne.
Takze asi vim,kde se stala chyba. Ale samozrejme pockam. Jen pocitam z horsi variantou. Samozrejme,ze se budu stale chovat jako tehule.
Probiram si to v hlave. Pro variantu,ze je vse v poradku-ze to bylo pozdeji hraje jen jeden fakt a to,ze jsem tehotenstvi zjistila dosti pozde-tzn.ze mi 11.10. ukazal zaruceny test za 100Kc negativni vysledek. Az 16.10. byl vyledek pozitivni. Ale to jsem si spocitala na internetove kalkulacce,ze by bylo stari plodu 5tydnu a par dnu- ne 4 tydny.
Dalsim faktem je,ze tehotenstvi jsem pocitovala uz od zacatku. Ovulaci jsem taky poznala.
Takze se nedivte me skepsi.
Welu - no jasně, máš pravdu
Mě spletlo to, že můj Dr. udává třímístné číslo 144 a proto jsem si jaksi posunula desetinnou čárku špatně. V tom případě je to pěkný obřík.
Prekvapena - třeba to ještě dopadne. Mě v sedmém týdnu nebylo vidět vůbec nic, natož srdíčko. Uvidíš po další KO, každopádně držíme palce.
Korena - prosím expres. Ráno jsem snídala grilovaný bůček a tři rohlíky. Svačinu jsem chtěla vynechat, ale nějak se to zvrtlo a mám pocit, že od rána nepřetržitě jím. Pomoc pomoc ![]()
Prekvapená -moc moc držím pěsti,aby to bylo v pořádku.ještě to nevzdávej,dokud není nic jisté.tohle se kolikrát může stát.
tak pro Korenu
ja si dala 3 topinky s cesnekovou pomazankou
byla jsem zrala na panaka,ale toho nemuzu-tak to supluje ta pomazanka.
Furt premyslim.
Prekvapena - nepřemýšlej, stejně nic nevymyslíš a jen se budeš zbytečně trápit. Jestli to nedopadne, tak to má svůj důvod. Já to brala jako plus, že k tomu došlo tak brzo a ne až o dost později.
Je tu kromě mě ještě někdo, komu nebývá špatně?
prekvapená: Tak to bych si docela dala - topinky s nějakou česnekovou pomazánkou…ale momentálně má dcerka v kaťatech něco nevoňavého, takže ji půjdu přebalit a asi se budu mít opět co udržet ![]()
Nemysli na to…já si tedy taky připouštím obě varianty do páteční kontroly… ![]()
Abych vam rekla pravdu- nejsem uplne na prasky- beru to docela rozumne. Dite jsem planovala sice az pristi rok,ale manzilek prijel z delsi sluzebky a pry tam hodne premyslel… no ale to mi rekl az po cinu. Kdyz se teda seminko ujalo-tak jsem to brala,ze to tak asi ma byt.
Ale ted si rikam-priroda udela to co je treba.
Jenze mam panickou hruzu z revize. bojim se bojim jestli pak jeste bude nejake potom.
Intuice mi rikala,ze neco neni v poradku,ale nechtela jsem si to pripustit a stresovat,kdyz jsem tehulka.
Holky prominte- jsem se musela nekomu vykecat. Manzel spi- ten je uplne mimo misu.
Milli - no mě víceméně taky není špatně.jen ráno když jsem nalačno,to je jediné.jinak v pohodě.když jsem čekala Aničku,bylo mi takhle stejně.
hmm tak topinky bych si teda dala.ňam.
Prekvapena - když to špatně dopadne a na revizi budeš muset,celé to prospíš neboj,to bude určitě dobře.
no tak já k snídani sežrala 2 chleby s jitrnicí a hořčicí,k obědu snad tunu brambor na loupačku - se zakysanou smetanou a¨mlíčkem, no tak k večeři jsem si řekla jen salátek,nebo bych za chvíli fakt neprošla dveřma