ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
22.10.08 21:58

tak jsem to teď vše dočetla…:P.. dřív to nešlo.. jak mně malá vidí u pc, křičí hačí a vypíná monitor :)

ad prsa.. já ze svých 75B vyšplhala na 80A… ale teď je mám taky hezčí-pevnější…
na kojení se těším ( teda zakazuji si to ) protože s Andělkou to nevyšlo. Kojila jsem do 8m ale jen tak vitamínkovo… už od porodnice bumbala nutrilon. Nejak jsem byla psychicky mimo ze sedtřiček a nerozběhlo se to ani doma :(. Andělka se narodila 21:43, na poprodním nám ji nenechali (měla nějaký vážnější případ… :evil: ) a pak ve 2 ráno mi ji sestra dala na pokoj a jen řekla nakojte ji… . Takže strašně jsem zvědavá jak to zvládneme s druhým mimískem ( doufám, že už mám vytrénovanejší ,,hubu,, a nervy)

tak ja frčím do postele ( Anděla vstáva teď 6× za noc a přes den je mrzout )

brou brou a držíme palečky

ps wapik: děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
22.10.08 22:28

Taky se hlásím do klubu problémových podprsenkářek :lol: Před těhu 70B (skoro :wink: ) a při koji 70D-E. To se fakt nedalo, takže jsem po čase začala nosit normální sportovní podprsenky a to mi vyhovovalo víc. Horší bylo to věčně ukapávající a následně nevábně vonící mlíko v podprdě :oops: .

Tak jsem to dneska nahlásila tchýni a hádejte, co mi na to řekla? Já čekala trochu radosti. Matýsek prý bude hroooozně žárlit, ať se koukám pořádně najíst (konečně jsem zhubla a ona do mě pořád reje) a jak to budu mít s nástupem na druhou mateřskou, jako jestli stihnu porodit do Matyho 3 let (marná snaha jí vysvětlit, že jde o nástup na MD a ne o den porodu). Pěkně mě rozhodila a nakonec mi řekla, že si mám uklidit v kuchyni - sama je pěkná bordelářka :evil: Být to v jiné situaci, dám si dvojitýho panáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
22.10.08 22:49

Mili: no jsem rada,ze nemam sama protivnou tchyni.
Taky jsem pred tremi lety utrousila,ze bych i mimi chtela a bylo mi sdeleno,ze bude synator zarlit - tak jako to bylo u jeji kolegyne.
No a pred rokem povidala cosi o tom,ze uz je syn velky na sourozence,ze je pozde.
Nevim proc to rika-o co ji jde-protoze nas syn je jediny jeji vnuk (druzi jeji synove maji odpor k detem-takze tam dite nebude)Asi se naockovala u svagrovcu,kteri deti nechteji a ona si vzala ty duvody za sve.

No a dorazila mne i mou mamu-jak se postavila k me nemoci-lhostejne.
Nevi,ze jsem v tom a ja bych ji to nejradsi vubec do porodu nerekla. Jenze je tu mladej a ten vse vybrebendi.

Desne akcni general. To budou nervy-naucit ji jak se chovat na navsteve,ze u nas neni doma a my nejsme jeji deti.

Jesteze bydli 400km od nas. Jedina zachrana.

:twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
22.10.08 23:20

tchýně: Taky jsem nejvíc zvědavá na reakci od ní - manžela měli jedináčka a ona byla tak jedináček - tak nevím, co to má za teorie…už úplně vidím její reakci „no páni…“ - to je její oblíbené - ve smyslu „pane jo, to jsem na vás zvědavá“… tchýni nemusím od doby, co se dozvěděla, jaké jsme vybrali jméno a přišla mi sem ztropit scénu - no raději nebudu blíže popisovat, nebo bych se na noc rozčílila :evil: Fakt se ukázala a bohužel ač bych třeba ráda, tak to vnitřně stejně neodpustím… :roll:

Je by nevolno celý den fuj i teď na noc. Jídlo nemůžu ani cítit a tak při vaření a krmení Florky fakt trpím. Naobědvala jsem se pak z leže, ale jinak mám pocit, že každou chvíli vrhnu :roll: Já to tak nemám ráda, už aby bylo po, ale obávám se, že mě čeká ještě několi týdnů a to je děsná představa… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
23.10.08 06:57

Dobré ráno,

teda koukám co se toho dá napsat k tématu podprdy a kila na víc :lol: Já bych teda už potřebovala taky větší a k těm kilům - doufám že budu mít to štěstí jako většina z vás, a že to půjde po porodu dolů samo…

korvapuu tak to jsi mě moc nepotěšila, že se chlácholíš tím, že narozdíl od pětadvacítky máš věk na pár kil na víc :lol: mě je 25 a nikdy nebudu hubenour, já se zas chlácholím tím, že to máme v rodině :D

stika držím pěsti, ty to určitě zvládneš a zas bude líp. Život jde dál a uvidíš že za půl roku až mi tady budem funět tak ty budeš ohlašovat // :wink: Ne dělám si z toho legraci, ale až se dáte oba dokupy, budeš na všechno nahlížet uplně jinak…neboj se!!!

téma tchýně…zatím žádnou ještě nemám, ale moje potencionální je docela v klidu a to jen proto, že ji vidím tak 4× do roka, bydlet s ní…to bysme se asi zabili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.10.08 08:06

dik holky, ze na me myslite. uz jsem myslela ze to bude dneska vnoci me zaalo bolet bricho, ale ustala jsem to a navi mala je jako na potvoru kdyz ji mam poprve nechat beze me nemocna :cry: .
budu si do kone zivota vyitat, svoje jednani a myslenky a to, k cemu me dohnal muj strach. :cry: Ale vcera co jsem videla zpravy na Nove, tak vim, ze je stale vetsi nez touha po miminku. Krasnej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.10.08 08:09

Krásné ráno holky! No ikdyž zase až tak krásný není, venku hnusně a mě je už od včerejšího odpoledne taky hnusně. Vařila jsem včera guláš (takovej co se dělá v troubě v pekáči) a byla to pro mě muka, ještě teď cítím tu vůni a není mi z toho vůbec dobře, nedokázala jsem ani kousek masa ochutnat, jak mi to zvedalo žaludek. Teď piju bylinkový čaj a snědla jsem pár piškotů, ale nějak to nezabírá :( .

Co se týče tchýně, tak tu já už neřeším. Bydlí od nás 20km a vidím ji méně než mé rodiče, kteří bydlí 250 km od nás. Není zlá, ani mi nikdy do ničeho nemluvila, naopak ji skoro vůbec nezajímáme. Jezdili jsme k ní každých 14 dní o víkendu, než nás to přestalo bavit. Návštěvy probíhaly tak, že si s námi dala kafe a šla něco dělat, buď doma nebo na zahradě. Dokud byl malej v kočárku, šla s námi občas na prochajdu, ale co je větší, přestala se mu úplně věnovat. Za celých 6,5 let se malýho nezeptala, jestli u ní někdy nechce spát, nikdy ho nevzala nikam na výlet. Koupí dárek k svátku, k narozeninám, k vánocům…to jo, ale dá mu ho, až když mi tam přijedeme, tzn. klidně i půl roku po. Když jsme ji jednou požádali, aby k nám přijela na 2 dny malýho pohlídat, když byl nemocný, nešlo to, přestože je v důchodu. A to bychom pro ni zajeli a pak ji zase odvezli. Fakt už si nepamatuju, kdy u nás byla naposledy a to pár metrů od ní byldí manželova sestra, která má auto. Ale má taky 2 malé děti a ty tchýni zajímají asi mnohem víc, než Jonášek. Jonáš v září nastoupil do školy a ona od té doby nenapsala ani blbou SMS, jak se mu tam líbí. Prostě totální nezájem. Takže ač mi nikdy neublížila, nemám vůbec potřebu tam jezdit. Manžel říká, že si tam vždycky připadá jak řemeslník, ptž vždy, když jsme tam přijeli, bylo potřeba něco spravit nebo udělat nebo postavit…Vždycky to pro ni udělal (ikdyž ho to někdy štvalo, protože manžel jeho sestry, ač bydlí kousek od tchýně, nikdy s ničím nepomohl). Manželovi došla trpělivost, když dělal tchýni nový plot a zlomil si při vytahování betonového sloupku žebro. Měsíc s tím pak marodil a ani to tchýni nepřimělo k tomu, aby zavolala a zeptala se, jak mu je. Takže asi tak. Možná jsem na tom lip, než kdyby se tchýně starala přehnaně, ale aspoň trochu zájmu by nás potěšilo. Mrzí mě to kvůli Jonášovi. Babičku a dědu, kteří by pro něj udělali první poslední, má daleko a druhá babička na něj kašle.

Holky, dnes jsem v práci do 11.30, beru si na půl dne propustku a jedu na tu KO, tak na mě myslete. Nevím, jestli se pak ještě stihnu ozvat, protože odjíždím zítra s Jondou k našim na prázdniny, tak musím sbalit a taky trochu poklidit. Ale když se neozvu dnes, ozvu se určo zítra z práce. Zatím se mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.10.08 08:25

Prekvapena - jako bych slyšela tu mojí tchýňku. Nejdřív do nás ryla, že se nechceme vzít (já chtěla, ale manžel nechvátal, což byla podle ní moje chyba). Pak ať už máme děti. Po prvním potratu, že si za to můžu špatnou životosprávou - jím jen libové maso a zeleninu, nesladím a to je podle ní hrozně špatně. Když se narodil Mates, hodinu po příjezdu z porodnice byla u nás :evil: Ještě že zafungovaly poporodní hormony a slušně jsem jí poslala pryč. Držím se hodně zpátky, jsem tak od rodičů vychovaná. Ale až mě jednou fakt vytočí, přede všema jí to nandám. Už se těším :lol: . Švagrová jí takhle párkrát vytočila a už k nim nejezdí.

Korena - se jmény jsme si taky užili. Podle tchána se mají děti jmenovat po rodičích - zajímavé, že oni to tak neudělali. Holčičku jsme chtěli Sáru, kluk Matěj nebo Matyáš. No podle tchýně jsou to prostě hrozný jména, jako bychom těm chudinkám dětem nadávali. Prý jak chceme malinké holčičce říkat Sáro. Ale říkat novorozenému chlapečkovi Matyáši jí nevadilo :evil: . To jí teda utřel i manžel a ten se většinou radši drží zpátky. No jo, babi je holt generál.

Weela - moje tchýňka byla před dětma super. Dokonce jsme spolu byly dvakrát na dovče. Ale děti hodně změní a ona je holt chytrá jak rádio. Jestli ti můžu poradit, kdyby začala vystrkovat růžky, rázně to hned utni.

Stika - nemáš si co vyčítat, nevidím jediný důvod. Zítra na tebe budeme myslet.

Petula - taky bych brala, aby se o mě tchýně nezajímala. Ale fakt je, že nejlepší je zlatá střední cesta. No kdo ví, jaké tchýně budeme my, že?

Dneska musím na FU s DPH (moje neoblíbené zkratky :roll: ), tak se tu mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
23.10.08 08:27

Dobré ráno,
i když hnusné, tady prší a prší, budeme hnípat doma dneska.
Tak zkusím to vzít popořádku na co si pamatuju z té hromady přečtených stránek :wink:

Vykynko - gratuluju k srdíčku a teda mackovi :srdce:

Prsa - no jelikož už od přírody jsem obstojně vyvinutá, tak u prvního těhu mě to ani moc ty prsa nepovylezly, jen jak se pak nalily jsem byla jak Dolly Buster…blblý je že tak velké prsa po skončení kojení opravdu začínají pociťovat přitažlivost zemskou :( …teď se to ještě zlepší na chvíla, ale až dokojím podruhé asi budu mít kokršpanělí uši :?

MHD - no kapitola sama pro sebe, ale zas jak kde, v příměstském buse jak jezdímz Bohumína do ostravy to bylo v pohodě, vždycky mě pustili sednout no problem, jen teda na začátku těhu to bylo krušné, když byl zapařený bus a já nemohla otevřít, neb by babkám odletěly paruky. No ale ostravská doprava byla šílená, tam jsem kolikrát visela na tyčce, houpala se v prostoru tramvaje,narážela obr břichem do hlav studentů a nic.....no přežila jsem to.

tchýně - bohužel nemám žádnou, manželova maminka je už dlouho po smrti. No ale zato mám svoji maminku, která občas vydá za 100 tchýní, havně s těmi rady z minulého století :roll: Já vím, že chce poradit, nemyslí to zle, ale opravdu mě vytáčí řeči typu…proč ještě Niki nechodí na nočník? Tys to prošvihla tu dobu, ted se to nenaučí, tys seděla už v roce......proč nemá pořád papučky, to musí mít a pořád nejlíp i v posteli......ze začátku - přestaň už kojit, aspon si odpočineš, však na sunaru nic špatného není.....no a klasické a proč ji nemůžu dát čokoládu a hromadu bombonů a sladkého hnusu? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
23.10.08 09:22

dobre rano

Petulo-tak drzim palecky-at slysis jen same dobre zpravy. Ja jdu na radu zitra. Ale az odpoledne.

mili - nejen,ze mame podobnou tchyni (i stim vyberem jmena),ale nase deti se jmenuji stejne. :lol:
K nam jezdi tchyne jen kvuli malemu a ma utkvelou predstavu,ze nam to v manzelstvi neklape. Skoda mluvit-nebudu se rozcilovat-ma prijet az za mesic.

Jen rada prvorodickam-at si od zacatku nastavi jakesi mantinely-protoze pak uz je tezke dobrdzid neco co jste trebas ani samy nerozjely.

koreno -tu nechut k jidlu ti docela zavidim-protoze fakt nesmim moc pribrat.
Zatim musim kazde 3hodinky jist. ale od 18 se to snazim vydrzet nejist uplne. Snad se mi to podari-i kdyz se rika,ze kdyz se ceka kluk-tak mamca ji mnohem vice nez kdyz se ceka holka. A ja vim,ze to bude kluk-i kdyz bych si moc prala holcicku-kvuli pomoci v domacnosti.
No necham to na prirode. Hlavne,aby to bylo zdrave-coz se bojim-pri tom vycerpani jakem jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
23.10.08 09:54

Ahojky dámy a krásný ikdyž zatažený den. Tak jsem ted dojela z města byla jsem na krevní testy tedá tolik papírů a asi 5 skumavek krve co mi vzali no ale mám to za sebou snad budou výsledky OK.Jinak jsem se zeptala jestli je normální když mně občas píchne v podbřišku a taky mně tam pobolívá tak mi řekli že je to normální ale mám raději přít na UTZ udělali by mi ho hned ale měli moc lidí tak mám přijet dnes na 13 hod. je prý lepší to skontrolovat zda je vše v pořádku tak jsem ráda že tam dnes pojedu a že nemusím čekat na 7.11 kdy mám jít na KO. A moc se těším že dnes uvidím miminko. Jen se trochu bojím abych nedopadla jak některé holky tady ASI BYCH TO NEZVLÁDLA. Zítra jsem v 8t uvidíme co ukáže UTZ v 6t bilo srdíčko a měli jsme 3,5mm.
Jinak jsme se bavili s manželem včera v noci (nemohli jsme spát) o jménech a zatím jsme se shodli na Andrejce a nebo Tomáškovi píšu zatím uvidíme s čím příjdeme za půl roku.Nemohli jsme spát celou noc museli jsme pořád větrat miláček si při práci na zahradě píchli něco do ruky a musel s tím k Dr protože mu natekla celá ruka a dostal na to višnovou mast má to zavázané a k tomu ještě antibiotika takže si dovedete představit ten puch masti. Chjo ale vydrželi jsme a musíme ještě dnes.Zítra s tím musí na KO.
Jinak co se týče tchýně tak jsem nadmíru spokojená a to ne jen já ale i naši skvěle si spolu rozumí no prostě bombááááá takže já na ni nedám dopustit a je mi llíto že většina s cthýněma trpí. Jdu prát a o půl jedné pojedu na UTZ a jestli to bude vše OK tak zajdu Andrejce nebo Tomáškovi něco koupit.Zatím pa pa ozvu se jak jsem dopadla pa pa pa a ne že se tady zase moc rozepíšete pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
23.10.08 10:08

welu - tak at ti vysledky dopadnou dobre.
copak chces kupovat?
Uz tak brzo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
23.10.08 10:24

nevím prostě nějaký obleček na miminko to je jedno ale jen jestli bude vše v pořádku.Nějaké dupačky nebo tak něco. Musím něco koupit nemám totiž vůbec pocit že bych měla pod srdcem miminko a moc mně to trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.10.08 10:30

Welu - tak tuhle větu si připomeň, až budeš rodit :lol: :lol: Ale chápu tě, taky si něco koupím, jen počkám ještě na průkazku ve 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
23.10.08 10:36

Milli já už průkazku mám od 6t dali mi i neschopenku takže ted jen čekám bez starostí bez stresu ráno vztávat do práce atd můžu jít kamkoli kdykoli mám neomezené vycházky jen ten pocit těhotenství mi chybí mooc
Moc se těším na miminko a už bych ho chtěla cítit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital