ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6165
24.10.08 18:35

ahoj holky, tak dnes jsem totálně grogy a ke všemu mi je fakt blbě od žaludku a začalo mě festově tlačit břicho, měla jsem toho v práci hodně, tak doufám, že jsem to nepřehnala, musím uložit svůj poklad a půjdu s svalit na gauč :?

Gratulace k úspěšným KO a PREKVAPENÁ: je mi líto, že Ko nedopadla podle představ, ale jak se k nálezu vlastně vyjádřil Dr.? On by přeci jen měl za svou praxi vědět, zda může mít mimi takové zpoždění a buď tě trochu povzbudit nebo naopak nevzbuzovat plané naděje, já od naší Dr. poznám téměř všechno, už jak se zatváří 8O , samozřejmě přeju jen co nejlepší příští výsledek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
24.10.08 18:48

Dr. mi ukazoval,ze tehu tam je,ale je male-necele 4mm. Predtim se me ptal jestli mam delsi cyklus-ja mam delsi a hlavne nepravidelny.
No a rikal,ze kdyz prijdu pristi tyden a prdola bude mit 1cm-tak je to ok.
Ze nedokaze posoudit,zda jsem opravdu ve 4tydnu nebo mi prdola prestal rust, kdyz mam byt podle MS v 7t.

Tak se tady zacinam pozorovat a zjistuji,ze me neboli prsa…
Nejradsi bych ten tyden cely prospala a probudila se az v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
24.10.08 19:07

Prekvapena, ale me uz takz prsa neboli, nebyt mi obcas blbe, vubec se necitim tehotne. Nehazej flintu do zita. Ja myslim, ze tri spatne skoncena tehu jsou na jednu diskusi az dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.08 19:20

Ahoj, tak se mi podařilo pročíst všechny ty příspěvky, které se tu za těch pár dnů objevily a… vy mi teda dáváte… já obstarožní prvotěhule (když nepočítám to mimoděložní v létě) mám z těch vašich příspěvků hlavu jako meloun 8O . Moje těhotenství zatím probíhá naprosto pohodově, pobolívání v podbřišku už ustalo, občas mně tam trochu píchne, ale jinak OK. Prsa mně zatím nenatíkají, jen když si večer sundám podprdu, tak jsou takový jako těžký. Nevolnosti nevedu, teda občas mám takový pocit jako žaludek na vodě, či jak to popsat, ale to odbourávám…prostě nejím a nepiju to, po čem se tenhle pocit dostavuje…takže žádný kafe, žádný ovocný čaje, apod. Tak jen doufám, že je všechno v pořádku… na první kontrole ultrazvukem jsem byla 11.10. a doktor říkal, že je vše, jak má být a mám přijít tak za dva až tři týdny na další ultrazvuk, klidně bez objednání. Tak jsem si říkala, že se tam vypravím zase v sobotu, to je tam míň ženskejch, no aby to mělo nějakou cenu, tak asi 1.11. :lol: Si nějak vybírám ty jedničkový dny koukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.10.08 19:43

Ahoj holky

Mám skoro dobaleno a tak nakukuju …

Prekvapenko
neházej flintu do žita :) kamarádka měla totéž, stáří plodu dle UTZ o dva týdny mladší, a to byla uplná blbost neměla v tom období ani sex … druhý den šla jinam, a tam se zjistilo že mimi je ok, a máš už i akci .. no milej pan doktor měl špatně nařízený UTZ .. NO A TO Z DALEKA NENÍ JEDINÝ PŘÍPAD. Takže bud v klídečku určitě to dobře dopadne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
24.10.08 20:04

Prekvapená: já teda nevím kolikátý den cyklu jsi šla ke svému Dr., Ale já šla 50. den cyklu a také jsme měli 4mm a bylo vidět i srdíčko, jen ještě nešlo odposlechnout a moje Dr. mi řekla, že podle velikosti je to 6.tt, tk si říkám jestli nemyslel ten tvůj dr. 4.tt stáří embryjka, což by znamenalo zhruba 6.týden od MS a pak by to vycházelo ne? :roll: Mám taky dlouhý cyklus a ovu až kolem 20. dne cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
24.10.08 20:10

překvapená : Tak podle slov Dr. bych taky rozhodně neházela flintu do žita :wink: A mě prsa taky vůbec nebolí a nepociťuji na nich žádnou změnu - změna jejedinná a to, že mi je blbě - jestli máš mimi mladší, tak ani blbě ti být nemusí… :wink: Tak snad bude příští pátek dobrý den - nejsou zrovna „dušičky“? 8) Tak uvidíme, zda nějaká ta dušička donás vstoupila a zůstane 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.08 20:13

Prekvapena: moc me mrzi, zde KO prinesla obavy a strach misto radosti a ulevy. Je nas ale tady vic, co musi na opakovanou kratkou kontrolu kvuli velikosti miminka, tak nezoufej, jeste to muze byt vsechno v poradku. Na to, ze te neboli prsa, vubec nemysli, protoze me neboli taky, ani v prvnim tehu. Jen mi potom v zime strasne trnuly a palely bradavky i pred to obleceni. Byla jim zkratka kosa. Ale bolet neboli. Musis holt vydrzet do te pristi kontroly…vim, je to des, takhle cekat, me ta opakovana kontrola ceka v pondeli…tak vim, jak ti ted asi je.

Holky, ty nevolnosti jsou ale sila co. Jeste ze naostro nezvracim. Ale ten blaaa pocit taky stoji za to. Do toho ta bolest hlavy a unava…no, muj syn je fakt zlaty, ale ted mam taky strasne vycitky, ze nemam vice energie se mu venovat, obcas mi taky ujedou nervy a zarvu. Pak se ale aspon omlouvam. No cvici to se mnou. A zeru a zeru a zeru. Na ten dlabanec myslim furt. Je mi tak zle, ale jidlo se mi nijak nebridi. To je asi paradox tehulkovstvi.....blici nalady a neskonala nenazranost ruka v ruce.

Preji vsem krasny vikend, neprihlasena Korvapuusti

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.10.08 20:21

................jo, to jsem jeste ja…jak se tedy nekdo ptal, jestli nektera z nas necvici......ten smich musi byt slyset az do Cech. V tom mem stavu, kdy po vyjiti do naseho druheho patra kolabuji a rano jsem uz dve hodky po snidani zrala na zimni spanek.....ani si nedokazu predstavit, jak by to vypadalo. Jenom prevlict se do teplaku by me zmohlo natolik, ze bych sla rovnou do postele. A k tomu to blivno.....no fuj, pohyb. Snad se to ale brzy zlepsi a ja uz malemu slibuji dlouhatanske prochazky v lese, ktere ted fakt nezvladam.
Korvapuusti

• Citovat
  • Upravit
12196
24.10.08 20:34

uz zacinam mit nadeji

Dekuji moc vsem za podporu-ani nevim jestli je dobre,ze zacinam doufat. dnes mam 49den cyklu a jedina vec,ktera by naznacovala kratsi tehu je,ze teprve pred 8dny jsem nasla //. Driv mi to neukazaly ani ty drahe testy.

Kdyby jen to nebylo tak dlouho do toho patku.
Snad to utece jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
24.10.08 22:06

Ahojky,

já sem k vám nepatřím, ale prosím o odpuštění … na mne padla taková nostalgie, když jsem viděla tohle fórum. Jo jo, loni touhle dobou bylo naše sluníčko (letošní červňátko) jako fazolka, chodila jsem do práce a tak. To to letí…
Tak vám aspoň přeju co nejvíc pohody a co nejmíň problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
25.10.08 08:19

Studentkana2 - vítám tě mezi námi. Nevím, jak moc jsi obstarožní :lol: , ale k nám určitě zapadneš.

Prekvapena - holky mají pravdu, třeba má Dr. slabší UTZ. Já byla v 8tt taky na 6tt a srovnalo se to. Prsa mě nebolí vůbec, pokud si na ně nesáhnu, ale to jsem měla i u Matesa.

Ivi - a jak se ti rodilo v červnu? Určitě to bylo fajn, už se těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.08 08:28

Milli : Je mi 34 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
25.10.08 08:39

No mě je 31 a můj Dr. prohlásil, že jsem pěkný kuře (když jsem se ptala na amniocentézu kvůli věku). Poprvé v porodnici tam byla čtyřicetiletá paní, sice se třetím děckem, ale byla s ní děsná sranda, rozhodně byla lepší pacoška, než jedna sedmnáctka, která s námi ležela kvůli tvrdnutí břicha ve 30tt a odbíhala tajně kouřit na záchod :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.08 08:42

Tak tu bych asi břinkla… hulit v těhotenství, ještě když má potíže, ach jo :evil: Teda né, že bych taky nekouřila, ale to už je docela dávno, na svoje třicátiny jsem se rozhodla, že je to blbost, a že to nemám za potřebí a tenhle zlozvyk jsem zrušila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí