ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
25.10.08 14:40

Welu - nic se neděs. Já měla Matýska po začátku pidimaličkýho a dotáhl to na 4 kila. Vůbec bych to neřešila. Jen je to prostě príma, že máš mimíska takovýho poctivýho :)

K obědu jsem udělala znojemskou a zdlábla jsem 5 knedlíků :oops: . Já se večer snad na tu váhu radši ani nepostavím :?

Ivi - to bylo určitě fajn. My jsme přijeli domů v půlce května, chvíli hicy a pak začaly hrozný větry a zima. Ještě že Mates nebyl blinkací, nemusela jsem ho tak často převlíkat. Zato byl mlíkový, kojila jsem ho kolikrát i venku jak to na něj přišlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
25.10.08 14:48

Dík holky už jsem v klidu nedivte se mi že mám tak blbý otázky ale je nebo bude to naše první miminko a tak jsme se o něj snažili s mojí léčbou sledování jak mi dorůstají vajíčka a neustále ježděni na UTZ a píchání injekci ale stálo to za to 7 měsíců snažení bez pomocí lékařů a 3 měsíce s pomocí Dr a je to. :D :D :D :D
Já si taky hladím bříško skoro pořád i v obchodech jenže já už vypadám jak kdybych byla tak v 6 měsíci s mým špekem tak bych to raději maskovala nemůžu stáhnout břicho a jsem teprve ve 2 měsíci jak budu vypadat v 8 to budu koule uff snad to nebude tak hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
25.10.08 15:50

Ahojte,

tak jsem dneska byla na pohotovosti :? Včera jsem začala špinit, plod je údajně zatím v pořádku, ale já mám klidový režim, tak jsem zvědavá jak se to vyvrbí. Představa, že bych měla po tom všem zase potratit, tak je mi z toho na nic. Doktor mi tvrdil, že 20% těhotných v prvním trimestru špiní a že to samozřejmě může býr začátek potratu, ale v téhle fázi se mu to tak nejeví. Chjo, ale aspoň že mám doma Kubíka, jinak bych se šla snad oběsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
25.10.08 16:07

Zanka: Držím palečky, ať je to v pořádku :! :! :! Asi se moc přepínáme, přeci jenom, když jsem byla těhu poprvé, tak jsem k sobě byla mnohem přísnější, což teď už s jedním lumpíkem doma nejde :wink: . Tak hoď práci z hlavu, zalez do postýlky, určitě pomůže manža nebo rodina s hlídáním ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
25.10.08 16:23

Zuzanica - to víš, že si říkám, že jsem pitomá, musela jsem mít před víkendem uklizeno, večer jsem zajela na nákup a už to jelo… Na relax nebyl čas, tak teď to mám, musím ležet :roll: Ležím od večera auž mi z toho hrabe. Alespoň že jsem je ukecala, že nemusím být v nemocnici, stejně si mě tam chtěli nechat jen na pozorování. Pozorovat se můžu i doma…Bych se za to kopala do zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.10.08 16:39

Zanko , to me mo mrzi, drzim palecky at je vse ok a nemusis lezet 7 mesicu jako ja :? . No stejne s prvnim ditkem doma, se to doktorum rekne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
25.10.08 17:00

Zanka: Já myslím, že to bude dobrý, jen jsi to trošku přehnala. A nemáš teď někdy náhodou termín MS, to se taky někdy špinění může objevit.

Já jsem dneska chodící mrtvola, ale stejně mi to nedalo a musela ppoklidit kuchyň, vyprat a pověsit prádlo a teď tu koukám na ten prach n podlaze a vnitřně se přemlouvám, že vyluxovat stačí přeci zítra, ale nevím jestli to vydržím…asi jo, není mi nejlíp, já mám teď pořád žaludek na vodě a už mi nepomáhá se ani najíst, dnes jsem oběd do sebe doslova tlačila násilím, přitom jsem na něj měla nejdřív takovou chuť, holky pomáhá vám na ten vodnatý žaludek něco? pořád mi v něm bublá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
25.10.08 17:38

Ahoj holky,

Tak jsem dala nějaké své foto na naše stránky, akorát se tam zobrazuji jako „nezařazené“ a už se mi nechce koumat jak na to :roll: Vyfotila jsem svůj pupek :lol:

Jinak mě je celkem fajn, prsa nebolej, bříško taky ne…jen jsem pořád hrozně unavená a taky se mi občas přihlásí žaludek, ale to jen tak z lehka.

stika uplně jsem zatlačila slzičku :cry: je mi to strašně líto…a přeju ti at je ti čím dál lépe a všechno to zvládni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
25.10.08 17:41

Tak už jsem se přejmenovala.....ani to nebolelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
25.10.08 19:25

Stika - jj, klidový režim s dvouletým dítětem je dost nereálný, ještěže je ten víkend, jinak fakt nevím.....

Zuzanica - doufám, že máš pravdu… ikdyž furt běhám na WC a zkoumá toaletní papír, no prostě magor! :roll:
zkus zázvorová lízátka, mi minule těhu docela zabíraly, dají se koupit v lékarně i jednotlivě… a na úklid se vybodni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
25.10.08 19:46

Ahojky tak mám za sebou dnes první a doufám že poslední blinkání nebylo mi dobře od 5 hod a v 7 jsem se šla koupat než jsem vlezla do vany zvedl se mi žaludek a myslela jsem že se vyblinkám z podoby :roll: :lol:
Jinak včera jsme si byli sednout s kamarádama do jednoho baru a vymýšleli jsme jména pro naše miminko a to jsme se fakt nasmáli.
Napřed jsem vymýšleli cozí jako Jesicca Vaneska atd a pak jsme řekli že chceme české jméno cizí by nám narušovalo rodinu tak uznejte samy já se jmenuji Veronika manžel Radim a měli by jsme děti Jesicca nebo Tadeáš nebo Samuel ?? Příjmení máme Hánovi takže to bude asi vážně teda určitě holčička Andrejka na tom jsme se shodli s miláčkem hned a už miminko v bříšku nijak jinak nenazývá než že má Andrejka hlad že Andrejka snědla miláčkovi gumové medvídky a tááák :lol: :lol:
Jinak padly jména Provera nebo Pregnyl a nebo Clostyl no to jsme se jako nasmáli já se léčila Proverou a píchali mi injekce pregnylu a k tomu jsem brala Clostylbegyt mi teda do smíchu moc nebylo ty nervy kolem léčby nikomu nepřeji.
Pak kamarád navrhl aby se kluk jmenoval HUGO no holky uznejte Hugo Hána :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prý by po něj mohli později pojmenovat PARFÉM :lol: :lol: :lol: No prostě sradna.
Bude to Andrea Hánová a asi Tomáš Hána s holčičkou jsme si jistí ale ten kluk to bude horší chtěla jsem Lukáše jmenuje se tak můj bratr ale nekonec ho dala sestřenka takže 3 Lukáše v rodině to ne e
Tak pro dněšek se loučím jdu hajinkat s miláčkem pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
25.10.08 19:49

Zanka: s tím WC tě plně chápu, mám pocit, že to děláme asi všechny, přeci jen se podíváš, prostě jseš opatrná :roll: Tak doufám, že je to OK. Kamarádka takhle špinila v těhu po styku, ale pak to nedopadlo, ale bylo to afetální těhotenství, nebylo embryjko.
Zázvorová lízátka už vlastním, dnes jsem jedno vycucala, jsou výborná, ale na ten žaludek mi moc nezabírají, v 1. těhu mi zabiraly na jízdu autem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
25.10.08 19:56

welu-tak to je hlavni - optimismus. Tim mimiskovi prospejes.

Zanka: taky se sleduji-nevolno mi neni :? , zato prsa boli jako cert. To je teprve sobota a kde je patek. Se zblaznim do dalsi kontroly. Porad mi to v hlave srotuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
26.10.08 10:49

Ahojky krásný den a pohodovou neděli přejeme
Máte posunutý čas?? Mně to ráno tak zmátlo no ale už jsem se zorientovala. Úplně jsme na to zapoměli že se posunuje čas.
Kdepak jste všechny vaříte? Co vaříte dobrýho ?? Já dnes nedělám nic mamka vaří dva chody tak jsem v klidu odpoledne pojedeme za babičkou do nemocnice je po operaci kolena. Tak zatím pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
26.10.08 10:57

Tak ja dnes taky zaukolovala nekoho jineho varenim obeda. Akorat si delama polevku(kulajdu)-moc na ni mam chut. A manzel si vcera naporucil br.salat a rizek-tak si to muze udelat. Prinesla jsem z obchodu proviant a muze se ukazat. :D

hodne moc me boli prsa-jako vcera-jinak nevolnosti jsou jen kdyz se nenajim.

Zitra jdu na kontrolu ke sve obvodni a uz se tesim-nechce se mi porad sedet doma- chci taky nekam ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí