ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
27.10.08 16:14

Korvapuusti - sakra :cry: já myslela, že už jsme s tou smůlou skončili, je mi to moc líto :cry:

holky vy mě děsíte,já si furt říkám, že už to je dobrý a nic nehrozí.ach jo :cry:

jinak ostatním moc gratuluji k úspěšných kontrolám. snad už prokletí června skončilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
27.10.08 16:16

korvapuusti: je mi moc smutno za tebe,ale hlavne at to mas rychle za sebou a muzes se snazit znova.
Mozna,ze v patek rozsirim vase rady i ja. :?
Janiku: vim jake to je-taky cekam na ortel.

Dnes jsem do ctyr do rana nemohla usnout. Srovnavala jsem se s tim spatnym pocitem co mam v sobe. Proste vim,ze je spatne,ze jsem tehu a nemuzu si pomoct. Moje intuice nikdy nezklamala.

Ostatnim hocinam co kontrola dopadla dobre preju moc zdravicka.

Korvapuusti: jsem prekvapena tim terminem,ze uz zitra. Taky se desim uz z toho duvodu-co reknu v praci-proc potrebuji hned volno? Protoze u nas to volno jen tak nedavaji-nakonec mamca mela pravdu a mela jsem zustat na nemocenske a bylo by vystarano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
27.10.08 16:29

misenko-ja ted kdyz jsem na nemocenske sedim porad na teto diskusi a studuji. Je tu hodne informaci o zamlklych tehu a vim,ze je treba se bat jeste hodne dlouho. Holky o to prisly i po 13tt.
Takze je treba se opecovavat a hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.10.08 16:53

Ahoj, chtěla jsem se také zaregistrovat a přidat se k vám, ale zatím ještě počkám. Mám totiž hrozný strach, abyh to nezakřikla. Navíc po tom, co tady čtu, tak mi připadne, že by to byl spíš zázrak kdyby vše probíhalo ok. Moc mě mrzí, že u tolika z vás to holky nedopadlo dobře. Prý to tak chce příroda, když není mimi vpořádku. Ale stejně je to pro někoho kdo se těší strašné.
Já bych podle data ovulace měla být tak 5+2. V pátek byl vidět jen gesační váček, takže se dalšího sona tento pátek asi ani nedočkám. Navíc minulý týden mi bylo každý den dopoledne blbě a teď už od víkendu nic. Jen mě pobolívala hlava a prsa. Už ani v podbřišku mě nějak moc nebolí. Tak nevím, toho pátku se asi nedočkám…

• Citovat
  • Upravit
2055
27.10.08 17:00

AHojky je mi moc smutno ze špatných zpráv :cry: :cry: je mi to moc líto. Přeji at se co nedjříve vše urovná a co nejdříve všechny které o mimíska přišly at je brzy další v bříšku.
Holkám k dobré KO přeji at je to pořád OK
Mi Dr řekl taky prosperující gravidita a máme 23mm v týdnu 8+2 dnes už jsme 8+5 pokud se nepletu a těhu příznaky žádné blinkala jsem stejně jako weela jen jednou a bylo to taky po akci s kamarádama kde bylo nakouřeno tak možná to bylo z toho.
Jsem moc ráda že mi má Dr hned napsala neschopenku šetřím se bojím se
Pořád kašlu a ty špatné myšlenky někdy příjdou ale je lepší myslet pozitivně a mít to miminko hned od začátku zjištění těhu ráda. Já jsme zvědavá na KO kterou mám 7.11 a snad bude už moje Dr zdravá aby mi vše hezky ukázala a popsala. Zatím se mějtě krásně jdeme s manželem na večeři dnes je to měsíc co jsme manželé a konečně jsme dostali občanky pa pa pa A NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE MYSLET POZITIVNĚ!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
27.10.08 17:04

je mi moc lito spatnych zprav :(
Holky drzte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
27.10.08 17:05

Prekvapená - já vím že se člověk může bát pořád,ale to přece nejde,člověk si to těhu musí aspon trošku užít,třeba je to naposled.já u prvního těhu měla problémy,hrozil mi potrat,ale je fatk že jsem se snad tolik nebála,jako ted.je fakt že jsem chodila do práce,tak neměla čas studovat na netu různé katastrofy.

holky já vám závidím ty dřívější kontroly,já jdu až 25.11.to je tak strašně dlouho.to už budu skoro 12tt.kdyby bylo něco špatně,tak to ani nepoznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
27.10.08 17:12

Ach jo, Korvapuusti , co nam to delas? Zacinam mit pocit, ze ty cervnovy prcky snad neni mozny donosit. Vzdyt ti bylo tak spatne a mela jsi tolik priznaku, tak jakto, ze neni mimi v poradku? Kazdopadne drzim pesti, at ta zitrejsi revize dobre dopadne a doufam, ze na nasi diskuzi nezanevres, jsi vdecnou prispevatelkou!

Jinak gratuluji ke vsem dobrym kontrolam a vy, co to mate zatim s otaznikem, hlavu vzhuru, urcite to dobre dopadne. Ja taky zatim nemam nic jisty, na prvni UTZ jdu az 4.11., to bych mela byt 6+5, tak kdovi, ale negativni myslenky si nepripoustim!!!

A v neposledni rade vitam vsechny nove tehulky, konecne tady s terminem 26.6. nemam „vyvojove“ nejmladsi tehu… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
27.10.08 17:17

Priklanim se k Misence, ze nema cenu hledat ruzny informace, co vsechno hroznyho se muze behem tehu stat. Beru to tak, ze tohle uz je mozna moje posledni tehotenstvi v zivote a ja se z nej chci tesit, na reseni spatnych zprav je casu vzdycky dost, ne?

A od vikendu se pridavam do rad „nevolnic“, aspon ze nezvracim, to nevim, jak bych s malym zvladala, to bychom snad ani nemohli chodit na prochazky a bylo by s nim k nevydrzeni, protoze babicky jsou daleko a pritel skoro porad v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
27.10.08 17:19

anonymni-tak to jsme dve,ktere v patek maji KO.

Misenko-ono to utece jako voda-ani se nenadejes a budou tu Vanoce.

Jinak radeji mlcim a nikomu ani muk. Vi to jen moje mama,ale pokud to dopadne dobre-tak ostatnim do Vanoc ani muk.
Rano jsem zjistila,ze me nevolnosti opustily. Nesnidala jsem,protoze jsem byla u lekare a nebylo mi nejak zle,ze se musim najist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
27.10.08 17:24

KVP - no tak je mi to strašně líto kočko, co jen to s tím červnem je???? :cry: :cry: :cry:
Všem co budou mít KO posílám co nejvíc pozitivity aby už to dopadalo jen a jen dobře.

http://sirmi.ic.cz/mix/78.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
27.10.08 17:30

Misenko to utece, ja ted taky mesic cekala na ten UTZ.
A jinak jdu do poradny za tyden, ale to je jen u sestry takze kdyby se neco stalo nemam pocit, ze by to mela sanci poznat. Termin dalsiho UTZ zatim nemam, pocitam, ze mi ho da ona a ze to bude ten 12tt a to je za mesic. Vubec si nevybavuju kolikrat mne doktor minule tehu vysetroval a z toho odvozuji, ze to nebylo nijak casto.
Dneska odpocivame, malej je u babicky do zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.10.08 17:30

prekvapena - tak snad nám to dobře dopadne. Mně také nějak přešly ty ranní nevolnosti.

• Citovat
  • Upravit
4498
27.10.08 17:31

KVP - no to mi do toho pátka nepřidává optimismu :( Korvapusti…je mi to moc líto :x Tak přeji, ať to stou revizíí jde hladce, nebo ať stačí ty pilule a brzy ať je v bříšku mimísek, který si to nerozmyslí a bude pěkně růst :wink:

…bojím, bojím, ať už je pátek a je to OK :-(

KVP - bylo Ti teď ještě špatně??? :o Mně je zlde pořád, tak snad to k něčemu bude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
27.10.08 17:33

Ahoj holky, jdu vás dočíst,
Elhana: anes se u zubře v těhu bez problémů může, dá se použít i zcela bezzátěžové=bezadrenalinové anestetikum. Tak nechápu, proč ti ji tvoje Dr. odmítá.

Nico: obdivuji tě, že jsi souhlasila s RTG v těhotenství, to považuji za mnohem horší než tu anestezii jak píše Elhana, tak snad tě doktor pořádně ochránil pomůckama, ale stejně by ti ten snímek podle mne v těhu zbytečně dělat neměl. A co máš s tou sedmičkou, že jsem tak smělá? Máš zánět kořenového kanálku??? Jestli ano, tak ti rozumím, že je to hrůza, taky jsem si tím už prošla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí