Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko kocky!
Take drzim palce vsem, ktere dnes cekaji kontroly!!! Netrpelive cekam na info.
Od rana tady mame kamosky synka (taky skoro dvourocak), jela na KO s briskem
a je to teda fakt mazec…kulnicka na drivi
Tedka jsem je na chvili zpacifikovala pohadkou, tak si snad odfrknu. Navic chlapecek neni zvykly na zviratka a s usmevem na tvari bije nase kocky
ach jo.
Uz vam ty nevolnosti zacinam normalne zavidet…pri prvnim tehu mi bylo blivno furt (ale nezvracela jsem nikdy), ale tedka nic. Jen prvni tri tydny a pak nic, ticho po pesine.
Varim kureci vyvar…fujtajbl to je puch ![]()
Tak jsem se taky zaergistrovala na rodině, jsou to spíš takový blbinky a necham si posíla ty maily jako vy.. ![]()
vánoční úklid co to jeeee, to nesnáším. Stejně jako velikonoční apod. Uklízím průběžně celý rok a při svátcích si byteček jen hezky nazdobím. Na tohle je šílená moje kolegyně, na úklid si bere dovolený, okna myje 6× do roka, a pak je stráášně udřená…uff nechápu to a irituje mě to ![]()
duhovka já od té doby co jsem se předávkovala ořechama je mi taky blivno. Nezvracím ale ty pocity jsou šílený, hlavně po ránu na lačno a nebo včera jsem si dala smažák+hranolky a to bylo tóčo, rozdejchávala jsem to fakt hodně dlouho…
taky držím pěsti dnešním kontrolám…já jdu na svou první přesně za týden…
Ahojky
ježiš já se z toho počasí fakt zbláznim,už 3.den leje,nemůžem ven,to mě už asi v té naší 1 místnosti šlehne.v druhé místnosti spí manža po noční
no asi budem muset na:,–(it pláštěnku,holiny a aspon na chvilku,jinak mě fakt už švihne.
Duhovko - no já šíleně přibrala přes stehna - zrovna moje nejrizikovější oblast,a přes prsa.ale v kalhotech jsem pak jak jitrnice.naštěstí tu mám různé elastické z dob,kdy jsem byla pořádně macatá,tak snad něco obléknu
Nico - no myslím že není co závidět.mě ani v prvním těhu nebylo nějak extra špatně,jen po ránu na lačno,stejně jak ted a jsem tomu vděčná.jako být mi celý den na blití a ještě do toho vymýšelt zábabu pro 2 letý dítě,no nevím nevím.
Koreno - no mě je blbě prakticky jen po probuzení a to proto,že mám prázdnej žaludek,jak něco zakousnu,tak je to dobrý.a tak to mám i přes den,blbě se mi udělá,jen když mám prázdný žaludek
jo Nico - já tu zas vařím vývar z králíka,no smrad neskutečněj,fuj hnus fialovej. ![]()
jo dneska asi půjdu večer na kafčo s kámoškou,malou nechám tatkovi na hlídání,a já se jednou zas hodím do gala,potřebuju to jak sůl, připadám si hnusná,tlustá,nepřitažlivá,tak se aspon večer namaluju,vyfoukám vlasy,nevím teda do čeho nacpu ty svoje kejty a prsa,no ale uvidíme.
misenka ono to chce občas někam vypadnout. Já jsem byla minulý týden s kámoškou a bylo to super. Pokecali jsme,byla jsem mezi lidma a zas jsem se pak těšila domů..
tak jsem přišla na to, že když nemám nic v žaludku je mi hůř…ted už se modlím abych si mohla skáknout pro oběd..
A jinak na sladký já jsem a hodně…jenže při něm strašně přibírám. Já kdybych snědla nevím kolik knedlíků tak to bude ok, ale jak si dám čokošku tak mám snad kilo nahoře..
holky nevím čím to, ale já mám normálně dneska vánoční náladu
Taková nostalgie…asi jsem zas cíťa
weela - já se náhodou taky moc těším na vánoce,hlavně kvůli malé,letos už to bude vnímat pořádne,už se těším až uvidí rozsvícený stromeček a dárečky.to bude fajn.no vidíš,a to já zas přibírám po těch knedlíkách,no vlastně i po čokoládě ![]()
Misenka - jooo vánoce, taky se na ně těším kvůli malého, snad nebudu furt ležet a budu moci dělat vánoční výzdobu. Minulý rok to bylo fajn, ale Kuba když vybaloval dárek z krabice, tak ho zaujala víc ta krabice než ten dárek ![]()
U nás teda neleje, prosívtá tady sluníčko, takže babička vyrazila s Kubou ven.
Nico - my jsme dělaly s kámoškama srazy vždy u jedné z nás doma, cca 5 dětí kolem 2 let… fakt to byla radost uklízet ![]()
Jinak mě palí žáha, do včerejška to bylo jen odpolendne a večer a přes noc to ustalo, hmmmm od včerejška jedu nonstop, je mi fakt na b…
Kpu - to je mi moc líto, já myslela, že špatné zorávy už skončily ![]()
No tak vypadnout bych taky potřebovala a to jak sůl, leč u nás nastal velký problém, máme mamana a Nikolka prostě s taťkou nechce být.
Máte to některá taky tak? Ani venku si pomalu nemůžu zajít do obchodu a oni počkají venku…to je hned mamíííí mamíííí. Nevím čím to je, manžel je s náma odpoledne doma, hraje si pravda ne zrovna moc, ale hraje občas a dělaj blbinky. Ale jak mají být sami spolu to neklape. Nějak nevím jak to skloubíme, až bude druhé dítko. Snad se to do té doby vyřeší.
Všem kontrolářkám dneska držím palečky
http://sirmi.ic.cz/smajl/109.gif
Vánoce - taky se těším, moc moc moc, já je mám strašně ráda, tu atmosféru a letos to bude fajn, že Niki už to bude vnímat a bude mít radost z dárků.
tak to je fajn že se netěším sama, já totiž tyhle nálady moc nemívám. ale dnes jsem si v práci ráno zapálila svíčku, přes net jsem objednala svůj první vánoční dárek a tak to na mě nějak padlo, do toho taky že už příští rok nás bude o jednoho víc…(pokud bude vše v pořádku)…
Myslíte že už dostanete k vánocům něco na mimi?
Vanocni nalada me zatim nechyta, ale to jeste prijde
S ditetem je to hned o necem jinem a letos uz to bude opravdu super…a s briskem…
WEELO, ja myslim, ze asi nic nedostanu a asi zatim ani nechci…mozna jsem poverciva nebo co.
ELLHANO, ja mam opacny problem. Danik se sebere, udela mi papa a odchazi kam se mu zachce. Zkusila jsem ho nechat vycukat, ale kdyz jsem ho ztratila z dohledu vycukalo to me a bezela jsem. Absolutne me nepotrebuje. Letos o prazdninach byl u babicky a dedy dva tydny sam a naprosto v pohode, to ja jsem na tom byla hur ![]()
Urcite se to zmeni, je to jen obdobi. Chodite mezi deti?
ZANKO, my mame takove srazy taky. Chodim na BC na Listopad 2006 a vylozene jsme si tam dobre sedly. S prazandama srazikujeme i nekolikrat do mesice a jednou rocne delame celorepublikove srazy na Vysocine, tak 25 rodin aspon. Je to paradni.
MISENKO, hezky si to uzij! S holkama z Listopadu mame kazde posledni pondeli v mesici vecerni bezdetne sraziky, taky super. Jen tedka se nam to trochu nabouralo jak se rozbehlo druhe kolo tehotneni ![]()
A vyvar z kralika…jen ta predstava…
Nicmene muj kulinarsky pocin dopadl dobre a jedli vsichni.
O zadnych cokoskach tady nahlas vubec nepiste!!!! Mam pocit, ze priberu i z toho jak to tady budu cist
V minulem tehu jsem si vyzrala 25 kg a to uz jako NE! ![]()
nico já jsem taky tak trochu pověrčivá, ale obávám se, že až se nastávající babička dozví o mém těhu, tak ji bude moje pověrčivost srdečně jedno
25kg na vrch to si ani neumím představit, při mý výšce (161cm) bych byla super prostorově výrazná koule..
tak co ty dnešní kontroly.....?? ![]()
WEELO, vsak ja jsem byla megavelryba…
Merim teda 167, ale i tak…skoro 80kg, des bes ![]()
A taky vyhlizim…
Nico - mezi děti v rámci možností chodíme máme skoro stejně starou kamarádku, tu vidí často, občas s Lednem 2007 máme my Ostravačky srazík no a taky venku že jo na pískovišti a tak. To ona se jako druží, to není problém, venku by mi taky zdrhla, jen prostě nechce být s tátou sama. jak tam jsem je to v pořádku,ale jak chci odejít, tak to prostě nee.
ha ha holky vy jste vtipné - já mám 162 cm a šla jsem rodit s 90 kg,takže máte co dělat ![]()
weelo - u nás se na mimi nic dopředu nedává,až po narození,a k vánocům už vůbec né,to jsou jen dárečky pro mě - no ted už spíš pro rodinu
Nico -tak to máte fajn takovýhle srazíky,my máme ze září 2006 taky 2× ročně celorepublikové srazíky a je to hrozně fajn.taky jsme si tam všichni padli do noty,tak je to paráda.a ted už se začínáme taky rozrůstat
Elhano -a to je pořád nebo jen období?u nás bylo také párkát mamánkovské období.ale jen chvilku.u nás může Aní hlídat kdokoliv,je jí to jedno.hlavně že je zábava.tak zkus párkrát nechávat malou samotnou s tatkou,at si na sebe zvykají