Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko kocky!
Anonymni, vitej a doufam, ze uz bude vsechno v poradku a odtajnis se nam ![]()
PETULO, Cola je ok. Obecne by ses nemela prolivat bublinkovyma napojema, ale dvojka coly Tobe ani miminku neublizi.
Ahojky kočky,
tak Zuzanico a Baruš gratuluju k úspěšným kontrolám, hned je tu veseleji při tom čekání žejo?
Překvapenko - taky ti trochu zkazím průměr v tom, že když se jí sladké je kluk a opačně. Já jsem jedla jenom sladké a mám Nikolku a teď jím taky jen sladké a jsem zvědavá zda to bude zas holčička ![]()
Anonymko - no chuděro to sis prožila ale start, no snad už to teď bude jen a jen dobré.
Tak tady máme uragán, ani nemůžu ven což mě mrzí jinak je velmi krásně svítí sluníčko a je teplo, ale ten vichr by nás odnesl
Peťulo myslím, že na nevolnost je dobrý cola jen po lžičkách, rozhodně né vypít litr denně
Jinak si myslím, že v těhu je cola nevhodná, mně chutná, ale nepiju ji, protože vím jaké je to svinstvo, manža ji občas koupí, jak mi bylo zle tak jsem si dvě lžičky dala a zabralo to, ale myslím, že pokud ji někdo pije normálně, tak mu to už pak nemůže. Hold, musíme vydržet, mě včera bylo zatím nejhůř co kdy, dnes lepší, tak uvidíme. ![]()
Anonymní - tak to jsme na tom podobně, já teda neměla MS, ale v pátek jsem začala slabě krvácet, pak už jen špinit, od té doby ležím, na kontorlu jdu příští týden, tak snad to bude vše OK. Prý se to fakt stává. Já z toho jsem na mrtvici, protože jsem v dubnu přišla o holčičku ve 24tt, takže byť jsem z toho otrávená, tak poctivě ležím a o malého se strará dopoledne babička a odpoledne to lepíme jak to jde.
Holky já bych si tak dala bramborák, teda to jste mě fakt nalákaly…
Nevolnosti - včera jsem se svou homeopatkou hledala na chodidle akupresurní bod, abych tu příšernou nevolnost mohla potlačit a vypadá to, že jsem ho našla, protože mi po jeho masáži je líp… byla to jední šance, nic mi na to nezabírá.
misenka aha to jsem nevěděla 10lunárních měsíců. Ale když se tě někdo zeptá ve kterém jsi měsíci, tak mu nemůžeš říct že ve třetím, protože normální kalendářní měsíc to prostě není…že jo? ![]()
Petula taky mi není hej, a coly se občas napiju. Sice to do sebe nějak moc neláduju ale je pravda že mě pomáhá. A to hlavně z důvodu toho že mi zvedne hladinu cukru, jinak mi je pěkně blbě.
Ellhana tady je hnusně, prší ale už nefouká…za to ráno to bylo jak v hororu. I když ten vichr byl krásně teplej..
korena ježiš ty jsou super…kde jsi to sehnala? My máme v plánu asi koupit botičky a něco k tomu napsat, nic originálnějšího mě nenapadá.
Zanka prozdradíš kde se ten bod nachází? Nebo ho má každý jinde? Jelikož mě je nejhůř po ránu a večer, když mě přítel nutí k večeři…
Jinak trvalo mu to trochu dýl než si uvědomil že bude taťka, ale za to ted si to vynahrazuje. Nejradši by to vykřičel všem, chce nakupovat botičky, usmívá se na miminka.....no holky já ho nepoznávám fakt. ![]()
weela: mají ho zde http://www.hracky-pisko.cz/…m-p-859.html , za 20,– nekup to
Jinde jsem je nenašla ![]()
Zanka: Taky by mě zajímal ten bod ![]()
Měl by být na pravé noze mezi palcem a ukazováčkem, v podstatě v místě kde se spojují, jakoby zezhora, když s to zmáčknete palcem, tak by vás to mělo bolet…a mám si ho masírovat od jakoby směrem ven… Nevím jestli to dobře vysvětluju, zkuste hledat, když tam zkusím vysvětlit jinak…
Ahoj
Most hlasi po dvou totalne proprsenych dnech konecne jen oblacno.
Takze uz jsem byla dopolko venku a snad to vydrzi i na odpoledne.
Zda se mi, ze je nevolnost na ustupu, vystridala ji ovsem absolutni unava
a nechutenstvi.
Uz zacinam pokukovat po VOLNEM ubleceni. Myslim, ze mne ceka nakup zimni bundy a bot co pujdou pohodlne obouvat.
Tak pekny den, ja to pravdepodobne pujdu zalomit za Tobiskem.
Ahoj holky,
je nad mé síly to vše po prodlouženém víkendu dočíst…
gratuluji všem k SRDÍČKÁM …
my jsme byli 3 dny u tchýně… nic jsme nevyzradili a i když mi bylo docela špatně ( hrozně se mi motá hlava, do hoďky co vstanu se musím najíst… ) JSME TO UTAJILI. A už mi začínají blbnout hormóny… jsem náladovější, plačlivější… doufám, že to brzo projde
já se tak těším na tu KO… počítám, že budu asi v 8t, co vše se dělá? ultrazvuk…
tak zatím pa
iviq - mě dělá dr. UZv pokaždé, ale u tebe ho bude v tom 8tt dělat 100%.
Jinak ještě o hnusném tématu, jste tu probíraly výtok…mám taky a chci se zeptat zda je normální že je takový…no jak bych to řekla…natahovací
…máte to taky některá? Prostě podobný ovulačnímu hlenu, pokud si dobře pamatuju. To je fakt téma
sorry jestli některá obědváte u toho…
Zanka doma to hned vyzkouším a uvidíme co to se mnou udělá ![]()
Ellhana no já to mám takový dost hustý, bílý ![]()
Ahojky tedáá vy jedete napřed jsu dočíst a pak písnu.
Wella má stejný mětřík jako já mně to docela zmátlo pa pa
Weelo, jen pro doplneni, tehotenstvi trva 10 lunarnich a 9 kalendarnich mesicu(lunarni ma 4 tydny=28 dni presne, kalendarni vice nez 4 tydny). Kdyz reknes, ze jsi treba v 5. mesici, uvidis, ze si kazdy predstavi neco jineho, vetsina lidi(hlavne starsich) pocita mesice kalendarni, coz neni zrovna presne a zvlast ke konci to dost mate.
Jo, holky, taky se mi pletete, Weela a Welu zni velmi podobne a jeste stejne metriky...... davate mi zabrat…
Vytok mam taky, myslim, ze je to normalni.