ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35327
31.10.08 14:34

Tak velikost 36 jsem mela si na vejsce. Nebo na zakladce?? Pred Juldou 38/40, ted 40/42 a od te doby, co mi roste pupek uz mam jen 42. Pocitam, ze rodit budu v Krtkacich(moje pekne tehotenske pruhovane kalhotky s laclem a kapsami) Nebo ve volnych satech po tchyni.
 h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
31.10.08 14:36

Mroe - minulé těhu jsem začínala taky na 36 a končila na 44 :oops: Jak by řekl manžel, hamba hambatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
31.10.08 14:46

Zrovna jsem rikala manzelovi, ze si budu muset poridit kalhoty-smal se, vi jak nesnasim nakupovani :evil:
Predchozi tehotenstvi jsem si odchodila v uzasnych dlouhych a volnych satech co mi usila maminka..parada :-)
Velikost 36 mne dostava do depreeeeze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
31.10.08 15:51

Tak se hlasim opet mezi vas.
Kontrola dopadla dobre.
Akorat je tu mensi zadrhel. TP mam 2.7. a ja si na vas uz tak zvykla,ze me odsud nevyhodite? :oops:

No -mimisek ma 11mm a mam i fotku. Srdicko bilo.
Pan doktor mi rekl,ze ma plne vybavenou vysetrovnu,ze vsechna vysetreni budu absolvovat u nej.
takze jsem v 5t+1 a tehu prukazku jsem odmitla,ze priste. Pristi KO za 14 dni.

Tak pa-mam desny hlad.

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.10.08 16:05

Prekvapena - no tak to je dobrá zpráva! Moc gratuluju! Nikdo tě vyhazovat nebude, třeba ti to ve 12 tt posunou na 30.6. :-)) ale ono si stejně mimčo samo určí, kdy se narodí, věřím tomu, že nekteré tady budou rodit v květnu:-)

Velikost 36 je na naštvání, ale ještě víc mě štve, když ji nosí moje mamča a když jsem u ní potřebuju třeba něco na sebe půjčít, protože mě Kuba něčím polije, tak se do ničeho nevlezu :?

Mroe - naprosto souhlasím, je pravda, že já VŠ nemám a vzhledem k mému kladnému vztahu k učení si ji asi v dohledné době dělat nebudu, nicméně právě proto jsem se musela ohánět daleko víc a trávila v práci 14 i více hodin denně, stěhovala se po celé republice, abych to někam dotáhla a měla slušný plat. Místo toho jsem vždycky jen slyšela, kde vzala to auto atd…Nikdo neviděl ten stres, úsilí, vyčerpání, které s tím bylo spojeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
31.10.08 16:30

Hm, my auto jeste nemame a pracuju na castecny uvazek asi 180 hodin mesicne. Kdyz jsem pracovala na cely uvazek jeste pred prvnim ditetem, bylo to prumerne asi 280 hodin. Tak jsme na tom asi stejne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
31.10.08 16:31

Prekvapena, gratuluju, to tvoje prerazeni si jeste rozmyslim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
31.10.08 16:32

jinak jeste napisu co rikal doktor. Ptala jsem se ho na vitaminy-ktere si mam koupit,ze pry zadne. Kdyz budu pry zdrave jist,tak nic nepotrebuju. Tvrdil mi,ze je to marketingovy tah. Tak mu verim.

Taky se ptal na me tehu priznaky-ze se podle toho pozna jak pracuji hormony. No a za 14 dni pry budeme pocitat rucicky a nozicky.

Je na case si udelat metrik. Takze se budu vecer mordovat s ntb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
31.10.08 17:30

Prekvapena - taky nevidím důvod, proč bys měla chodit dojiného měsíce. Jen tu s námi pěkně zůstaň. Jak napsala Zanka, někdo bude určitě rodit už v květu (prosím prosím já chci!) a někdo bude zase přenášet do července.

Moje mamka má sice o číslo větší velikost, zato má skoro o 20 cm míň, takže si můžu půjčit leda tak kraťasy. Někdy na základce se to přehouplo a od té doby nosí ona věci po nás :lol: Horší je to s botama, mám velikost 41, odpovídající mojí výšce. Dneska už se slušný botky seženou, ale v pubertě to bylo za trest. Ještě tak jarmilky nebo holiny.

Vitamíny - taky věřím, že je to spíš reklamní záležitost, ale beru je. Nemám moc čas ani chuť se hlídat, jestli jím co mám a kdy mám, tak si to takhle ulehčuju.
Jo a hlásím nárůst o 1kg, v pase se radši už dlooouho neměřím. Snad to nedotáhnu zase na svých krásných 112 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
31.10.08 17:44

Ahojda holky,

jsem právě šupla perník do trouby a čekám co z toho vyleze…

..mám ziní deprése… tak brzo tma :cry:

milli nějak mi nejdou odesílat soukromé vzkazy… prosím pošleš mi fotečku a info k džínkám? A s chodidlama jsme na tom stejně … já občas vyběhnu v manželových botách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
31.10.08 18:03

Milli: Pokud by iviqv neměla záje, taky bych se na ty džíny mrkla - ty od minule byly hrozné, dělají šílený zadek, tak bych docela uvítala jiné, ale zase se mi nechce investovat nemalý peníz do nových. - měřím 168cm, tak snad na délku by mi mohli být :wink:

Wapiku &Baruš: Jak se prosím přesně jmenuje to vyšetření - krev+utz, který se platí? já se dnes na to ptala, jesli bych si to mohla zaplatit, a Dr. na mě koukal, že na krev mi má Dr. napíše poukaz a UTZ vyš. ve 13.tt mi u nich udělají automaticky a že to píší na pojišťovnu …ale nevím, podle mě jsme si nerozuměli - pochybuji, že by utz v ordinaci měli ten, co rozpozná to šíjové zabarvení atd. Je to běžná ordinace, žádná poliklinika… :?: V pondělí se na to ještě zeptám mojí Dr., tak abych věděla, co konkrétně mám chtít a zase mě neoblbla… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
31.10.08 18:42

U nas se to jmenuje NT screening, zahrnuje to ultrazvukove vysetreni sijoveho projasneni v 11+3 az 13+6 a predtim je odber krve v 11. tydnu(predpokladam tedy 10+0- 10+6). Ja to budu mit u Apolinare a zadarmo, asi na to maji nejaky grant, protoze pred ctyrmi lety mi to meli delat v Gennetu a taky zadarmo, ted uz se to tam ale urcite plati. Pocitam, ze na pojistovnu to urcite nejde. Dalsi povinny UZ je v 18.-23.tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
31.10.08 18:45

Vysetreni krve ti taky jeste udelaji na pojistovnu, ale to se tyka krevniho obrazu, protilatek proti zloutence a AIDS a nejakou zakladni biochemii. Na to jdu jeste predtim, zadanku uz mam, ale tam neni zadny presny termin. To je neco jineho. Myslim, ze vubec nepochopil, co myslis, zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
31.10.08 18:52

Mroe - díky, no já mu říkala, že bych to chtěla pro jistotu, když jsem brala ty léky, a on pak ještě, že to je v začátku „buď a nebo“ - tak nevím…zeptám se ještě doktorky, fakt si nemyslím, že by ten utz u nich ve 13tt, co tvrdil, že dělají, zvládl to projasnění :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
31.10.08 19:34

Ahojky holky,
jsem tu dnes měla návštěvu, kamarádku s 2,5 letým raubířem tak bylo veselo. Proto nebyl čas se na Vás kouknout.
Korenko a Překvapenko - jste šikulky že jste donesly dobré zprávičky :srdce:

Koreno - já budu mít ten screening přímo v ordinaci, takže z toho usuzuju, že vybavení má asi dobré, ne? Tím, že ho fakt neznám, protože tam jsem chvilku, tak ani nevím co od něj dál čekat :wink:

Tak jdu dělat večeři, zítra se ukážu, manžel má mimořádně pracovní sobotu, tak budu mít volné pc
Pac a pusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital