Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, konečně jsem se zaregistrovala a po páteční úspěšné kontrole se k vám hlásím.
Ultrazvuk mi píše, že jsem 6+2 - což mi nějak nesedí, ale neva. Gestační váček je 1,27 cm a vše vypadá o.k. ![]()
StudentkoAno, tak to si musim jeste zjisti, ja mam totiz papir s info od Apolinare a tam mam jine terminy, nez ty pises. Vzhledem k tomu, ze to asi musi byt priblizne presne(hlavne ta krev), tak abych tam nebezela zbytecne. Ja mam napsano krev v 11. tydnu, UZ 11+3 nejdrive. Tak pocitam, ze 11. tyden je od 10+0 do 11+6, nebo ne?
mroe Dnes jsem se o tom bavila s doktorem, vzhledem k tomu, že jsem 9+1 a on říkal, že mám přijít za ten screening za 14 dnů tak počítám, že to bude 11+něco. Když říkal, že se ten screening dělá od ukončeného 11 TT, tak to bude tak, že jedenáctý týden je 10+0 až 10+6. myslím, že jsem to pochoplia dobře a v doktora mám důvěru, chodím totiž do soukromého sanatoria, které se zabývá IVF a podobnými záležitostmi, tak snad pan primář ví, co povídá
Ne, že bych chtěla jakkoli zpochybňovat informace jiných doktorů
Jen mu zkrátka dost důvěřuju ![]()
Hm, tak uvidime. V nejhorsim mi reknou, ze mam prijit pozdeji. Ja to mam na papire od Apolinare, treba to pocitaji jinak.
Holcenky, vsem gratuluji k uspesnym kontrolam. Jen tak dal, opatrujte se a davejte na sebe i briska pozor. Preji vam vsem jen ten nejkrasnejsi a pohodovy podzim.
Milli: muzu te prosim moc poprosit, jestli by jsi byla tak ochotna a na estrankach cervna vymazala muj profil ze seznamku, titulni stranky a taky z predstavujeme se. Ja jsem v tomto smeru strasne kopyto, tak bych byla rada, kdyby jsi to udelala za me. Muzes tam jen pod tu prerusovanou caru na spodni casti stranky napsat zaznam o me, ze 28.10. doslo k potratu v dusledku zamlkleho tehotenstvi v 9 tt, jen tak pro poradek. Na zbytku stranky bych ale uz figurovat nechtela. Dekuji ti moc, moc, moc za ochotu. Poprosila bych Lupe, ta delala moje prvni vstupni informace na estranky, ale uz tu pres dva tydny nebyla, tak nevim, co se s ni deje a nechci ji timto obtezovat.
Moc na vas devcatka moc myslim a drzim pesticky, at si to pekne uzivate a mate ze svych rostoucich brisek jen a jen radost.
Korvapuusti
Ahojky tak graruluji studentcena2 za úspěšnou KO a zjištuji že zatím máme úplně stejný termím porodu 5.6 a jsem obě dnes 9+1 tak uvidíme co nám budou říkat Dr jestlijedou přesně podle tabulek aspon si to tady můžeme porovnávat když jsem byla v 8+2 mělo mimi 2,3cm tak jsem zvědavá na pátek na 7.11 na KO jak na to jsme.
Jinak dnes si jedu koupit těhu kalhoty a nějaký kabátek nebo svetr nebo něco nemám si co obléct je mi vše těsné a necítím se v tom. Tam zajedu do CaA a uvidíme co vybereme víc jak 3tis tam ale nenechám dostala jsem Kč tak si udělám radost už je na čase nosit něco volnějšího.Chtěla jsem jet sama autem abych si vše v klidu prošla ale manžel mně nechce pustit tak pojede semnou kdyby na mně náhodou přišlo blinkání za volantem a slíbil mi že semnou půjde kamkoli a pomůže mi vybírat veci tak se těším jedeme ve 4 hod
Zatím přeji hezkou sobotu u nás je teploučko 17st sice bez sluníčka ale teploučko pa pa pa a kdybych se o dnes nebo zítra neozvala VŠEM KRÁÁÁSNÝÝÝÝ VÍÍÍÍKEND A POHLAZENÍ PRO BŘÍŠKA PA PA PA
studentkana2:
Já mám ten termín porodu 5.6 podle poslední MS a když jsem byla na UTZ abych zjistila že je mimi v pořádku když jsem měla hnusný kašel tak jsem byla u jiného Dr který mi řekl že podle UTZ jsme o 3 dny starší takže bych dnes měla být 9+4 no ale já mu moc nevěřím on všechno strašně flinká tak dám info z páteční KO bože jak já se těším.Jinak já jsem fotku dostala hned a bez placení a na dvěřích mají napsaná na vyžádání za 50kč tak nevím třeba dávají tu první zdarma a ostatní se musí platiti uvidíme pa pa pa
Ahoj těhulky moje …
Byla jsem s malým na dovolené, dlouho sem nenakukovala … Zdravím nové těhulky, a na Vás stálice, se příjdu zase podívat. Koukala jsem na stránky a jde Vám to krásně, tak vidíte ani neppotřebujete mou pomoc, zvládáte to dobře. jsem na ně pyšná, a na to že jsem je stihla udělat, než jsme o tu naší fazolku přišli … Holky už je mě líp … ted cvičím, a držím dietku, zdravou, a cítím se mnohem líp … dneska jsou kluci na celodenním výletě, a já mám po strašně dlouhý době čas jen na sebe, a je to paráda, myslím že to jsem přesně potřebovala.
Tak se držte holky moje, moc držím pěsti a myslím na Vás, já zase příjdu nakouknout.
Kpu - jasně, vyřídím to tam.
Cácorka - to je fajn, že se ti zase daří.
Ještě jednou dávám fotky těch kalhot pro Iviqv a Korenu.
ahoj holčiny, zdravím a přeju krásný víkend…
mroe 11tt je od 10t+0-10t+6, jak už to tu psali holky. Já jdu na krev taky v tom jedenáctým týdnu, budu 10tt+3 a na ten screening potom v 12t+4, takže myslím, že ti to vychází dobře.
Mě to vyšetření taky budou dělat normálně v mojí ordinaci, ale ordinuje tam doktor co se zabývá taky umělým opl. atd. a ještě je porodník v Neratovicích, takže kapacita. Jdu k němu.
Jinak moje doktorka má takovou tu obrazovku z ultrazvuku, na tu kouká sama a já když ležím tak přímo před očima mám takový velký lcd monitor a tam se zobrazuje přesně co vidí ona. Je to bomba! Jak jsme hledali prdolku tak jsem to mohla hnedka vidět, jak se tam objevil. Doktorka si tam v klidu měří a já se na všechno dívám na své obrazovce. Z toho jsem měla radost.
a ještě gratuluju k dalším úspěšným kontrolám. Je to skvělé slyšet dobré zprávy. Krásný víkend.
A začínám mít pocit, že už mám větší bříško, takový, že se moc nedá úplně zatáhnout…ale nosím kalhoty pod bříško tak to zatím nevadí…ale cítím se jak tlustoprd…
Jak to máte vy?
Ahoj holky,
mrzí mě to, ale asi se k vám nikdy naplno nezapojím. Nezvládám to. Přes den plno lítání s malou a domácností (vždyť to znáte) a pak nemám šanci vás nikdy dočíst apořádně se s vámi seznámit. Sotva dočtu holky z října 2007.
Nakukovat bych chtěla, ale asi to nebude k ničemu když nemůžu reagovat ani nemám kdy písnout něco o sobě.
Prostě toho mého malého buníka asi ochudím o kámoše s diskuse. ![]()
Mějte pěkný večer.
Ahojky proč se musím poklaždé přihlašovat už mně to nebaví pořád hledat naši diskuzi.
Táák jsem si dnes koupila těhulkovský kalhoty černé skvělé mám ráda nízký pas ne bokovky ty nenávidím a tyhle mají nízký pas s tou našitou látkou na bříško a opravdu jsou skvělé ikdybych přibrala tak jsou trošičku elastické byly poslední v CaA za 900,– ve slevě z 1400,– tak jsem je skusila a hned se tam to mé bříško krásně ukázalo no jsem moooooc ráda navíc je využiji i po porodu až zmizne břicho odpáře se ta látka a mám krásné kalhoty s nízkým pasem tak super.Koukala jsem na ryfle ale ty střihy a ty barevné kapsy nebo strašně tmavá ryflovina no hnůůůůs to je šílené a vůbec nesedí i kdybych si dala pásek tak se to roluje no na moji postavu to není pak jsem si chtěla koupit pončo černé ale ty střapce dole to je děss připadala jsem si jako nějaká indiánka nelíbí se mi to a co se mi líbilo tak bylo bud bez rukávů pro těhulky a nebo s krátkým rukávem no letní věci už měli dávno zabalit. Vypila jsem 4dcl cocacoly úplně s chutí asi to mé tělo potřebovalo snad to neuškodí miminku. pa pa
Baruš: Nezoufej a klidně jen nakukuj. Já taky nebudu mít pořád tolik času, jako teď a pak se 2 dětmi to bude asi mazec a ještě nevím, co to pořádně je mít doma batole a novorozeně ![]()
Dnes jsme novinu oznámili ségře a zítra nás čekají tchánovci - to se vůbec netěším na ty kyselé ksichty ![]()