ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6165
3.11.08 16:48

Wapik: : taky to tak mám s tím screeningem, tak to bude dobře :wink: , jinak nevolnosti jsou stále, ale už jen odpoledne, dopoledne už je to dobrý, poprvé mě opustily v 11.týdnu, tak doufám, že se jim konec už blíží :D :D :D …vydržať!!!!!!! :wink:

Milli: : díky za odpověď ohledně mateřské, taky si to tak myslím, jen teď nevím kde dohledat z jakého základu se mi ta 1.mateřská počítala, to mají na sociálce nebo co budu muset dokládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.11.08 17:10

Duhovka - já dělám převážně němčinu, ta mi jde nejlíp. S tou PPM se budu muset dojít optat na sociálku, asi v tom fakt bude nějaký háček. Naštěstí tu máme celkem rozumný ženský, tak se poptám a uvidím.

Welu - máš můj obdiv, že to takhle zvládáš. Mojí babičku taky takhle lustrovali a uznali jí jen částečně nemohoucnou, protože si prý sama umí pustit rádio a televizi. Jenže to jí napřed někdo ráno musí vyndat z postele, dát suchou plínu, po:,–(it na vozík a dovézt jí k tomu rádiu :evil: Babička nakonec žije v novém krajském důchoďáku, ale to jen proto, že před tím bydlela na samotě (doslova, nejbližší ves 2 km) a její dcera, moje teta, tam dělá vedoucí, takže jsou denně spolu. Jinak by mi to připadalo jako odložení :( , ale takhle je to asi pro všechny nejlepší.

Weela - minule jsem měla bříško až v 5 měsíci, hrozně mě to mrzelo. Teď jsem už zhruba ve stejném stadiu a to jsem teprve v půlce třetího měsíce :oops:

Odběry byly děsný. Sestřička je moc hodná, ale nějak mi netekla krev. Sice pokaždý napíchla žílu, ale nevymáčkla skoro nic. No nakonec napočtvrté z hřbetu ruky, ale nic moc. Prý mám moc malý příjem tekutin, že tohle není nízkým tlakem. Tak musím začít hlídat pití.

Panuška - vítám tě mezi námi.

Janik - snad ještě není nic ztraceno. Nemohla jsi mít třeba ovu o hoooodně později? Uvidíte na další kontrole.

Zuzka - podle mě by ti měli poradit na sociálce. Jen si teď nejsem jistá, která sociálka to je - OSSZ nebo ta pod pracákem? Poraďte ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
3.11.08 17:21

Janiku: to mě mrzí ty nedobré zprávy, 2,5mm je asi dost málo, leda, že by jsi byl plůdek o dost mladší :wink:

Milli: v kolikátem týdnu jsi byla na 3D utz? Mám pocit, že se chodí kolem 25tt?

Dnes jsem byla v poradně…35min. čistého času - ptala jsem se na NT screening…tak mi bylo řečeno, že je to zprofamované, aby na tom vytřískali peníze soukromá pracoviště - toť názor mé Dr. , krevní gen.testy mi napsala a screening v 11. a 13.tt budu mít prý u nich napsané pod nějakou diagnózu, aby to zaplatila pojišťovna. Dr. co u mé Dr. dělají utz jsou prý na utz špičkoví …no tak snad má pravdu. Sama ani prý neví, kde NT screening dělají (certifikovaně), natož, aby mi dala kontakt nebo objednala…takže mě následně zahltila termíny, na co kam mám přijít - 10+1 -1. NT utz, 10+4 krev.gen.,12+1-poradna, 13tt 2.Nt utz …šílený, k tomu mi to padá na termíny, kdy fakt nemám hlídání, tak nevím, jak to pořeším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
3.11.08 17:36

Meluzinko, mam Kettler Verso 307 a jsme s nim moc spokojeni. Taky bydlime v panelaku, takze jsme chteli neco, co nebude hlucne, coz tento typ naprosto splnuje, protoze ma tichoucky provoz, navic se na nem i pomerne komfortne slape - v porovnani s pristroji v nekterych posilovnach, ve kterych jsem byla. Muzes si na nem nastavit zatez bud manualne nebo si vybrat predem nastaveny program nebo si program sama vytvorit. Opravdu doporucuji! A clovek si da na nem vazne do tela, coz muze potvrdit i muj pritel, ktery ma kondicku mnohem lepsi jak ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
3.11.08 17:39

Janiku, to me mrzi, drzim palce, aby si to miminko jeste rozmyslelo a neopoustelo nas.
Panusko, ja uz to v praci oznamila, ale jen proto, ze musim, u nas jsou nejaka omezeni, nemuzu pracovat vsude. Tim padem jsem prisla o smlouvu na dobu neurcitou a slibene zvyseni platu, coz me teda dost nas…, ale jinak to neslo. Tehotnaynamena asi pro sefa nahle dementni, takze jsem si sice zvysila kvalifikaci a za to mela dostat vyssi plat, ale jako tehotna, jsem zrejme nezpusobila svou zvysenou kvalifikaci uzivat, takze nebude nic. No, nevim, jak mam tuhle diskriminaci nazvat slusne. Takze ja radim, zatloukat, at nedopadnes jako ja.
Koreno, ja si zase musim zjistit, jak to je s propustkou k doktoru, je na to nejake zakonne volno, nevite? Ted mam do Vanoc porad nejake litani po doktorech a uz nemam dost ani nahradniho volna ani dovolene, to si mam brat neplacene, nebo jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 17:47

Mroe na propustku máš nárok a můžeš odejít na 4 hodky a pak se vrátit no prostě půl směny můžeš být u Dr ale pokud je to někde kde musíš daleko dojíždět tam by to mělo být na celý den ale ověřují si jak daleko je ten Dr takhle jsem to měla v bývalý firmě.
Ten Kettler Verso 307 jsem měla doma rok pak mně to nebavilo a visely na něm kabáty tak jsem ho prodala před půl rokem měla jsem ho rok pak jsem ho dala k reklamaci byl na něj jen rok a už mito neuznali nějak se tam zadrhávalo to kolo a nešla tam nastavit rychlost je to tady tento http://www.fitham.cz/…er-verso-307 a už bych ho nechtěla.Ale uvidíte třeba bude pořád funkční ten váš mi tam nešel nastavit pak už ani program a to jsem na něm jazdila docela často do doby než to začalo blbnout a pak mi v tom začalo i křápat tak nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
3.11.08 18:00

Welu, tak doufám, že my s ním budeme mít víc štěstí, co jsem četla na netu na diskuzích, tak právě s ním je dost lidí spokojených a záruku máme 3 roky, 1 rok je nějak málo, ne? Standard jsou teď 2 roky.

Mroe, já když jsem v prvním těhu ve 4. měsíci oznámila generálnímu, že jsem těhotná, tak mi na to řekl, že je to moje škoda, protože mne chtěl povýšit na managerku našeho oddělení, no po půl roce se ukázalo, že to žádná škoda nebyla, protože se celá společnost přesunula do jiné země směrem na východ - levnější pracovní síla, ale člověka takový přístup naštve, obvykle tato rozhodnutí činí lidé, kteří jsou sami mdlého rozumu, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.11.08 18:26

welu No jasne že by tvůj děda mohl mít víc, je to částka za „dříve bezmocnost“ nyní příspěvek na péči a jeho nejvyšší částka je 11000 měsíčně - je to na léky, kvalitní plíny, no prostě na zlepšení péče. Fakt si to zjistěte…přce nenecháte takový prachy státu jen tak :wink:

musím jít vařit večeři…tak zatím papa weela

• Citovat
  • Upravit
2055
3.11.08 18:45

No já ho koupila se zárukou na 3 roky ale řekli mi že ta vada není vadou výrobku ale že se se strojem špatně zacházelo tenkrát jsem se s nima hádala jak pes nakonec mi to můj šikovný bratr opravil a já ho prodala o dva tisíce mín než jsem ho koupila tak třeba budete mít štěstí tenkrát jsem ho koupila přes net a od tý doby bych už nekoupila nic co bych neviděla na vlastní oči.
S tím příspěvkem no uvidíme ale to musí zažádat manželka nne?? nebo dcera od dědy že jo?? mamka ale bohužel neví kam jít a ani neví jak by jim to měla říct bohužel nejsme takové typy lidí co by od někud tahali peníze a když jednou mamka žádala o opatrovné tak víckrát na to nemá odvahu jak ji odpálkovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 18:47

Weela ale oni ti ty peníze nedají když chodíš do práce ne?? musíš zůstat doma platiti si soc a zdrav a starat se o ně a peníze které oni dostanou máš ty jako plat pokud ti něco zbyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 18:48

Weela když tak mi napiš na VeronikaMS@seznam.cz at to tady neřešíme v diskuzi s miminkama vůbec se to sem nehodí děkuji
VeronikaMS@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
3.11.08 18:54

Duhovka..aha, cena by kvalite odpovidat mela. U nas ve fitku maj takove profi pristroje co stoji kolem 80 tisic a ja pak byla z kazdeho za 5000 co jsem u nekoho doma vyzkousela hrozne zklamana.
Tak jsem se premohla a uvarila prckovi veceri a co myslite? Vyprdnul se mi na to :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
3.11.08 18:54

Ahojky kocky!

Takze moje kontrola - tehu jsem, ale zatim to vypada, ze je zarodek o takovy tyden mensi nez podle terminu MS, cca zacatek 5tt. Vacek byl videt, pry i neco v nem, ale za tyden jdu znova a to rozhodne. Zatim nehazim flintu do zita, ale pokud to dopadne, tak cervnatko asi mit nebudeme…vyhodite me? :wink: :lol:
A metrik radeji jeste delat nebudu.

WEELO, zalezi jakou listovku beres. Kyselina listova je synonymum jen k jednomu vit. skupiny B. Ja beru od naturvity tusim a tam jich je vice. A ta becka by se mela uzivat dlouhodobe.

WELU, tak to je fakt sileny!!! A neuvazovali jste o nejake osetrovatelce?

Vitam mezi nami PANUSKU! Ja jsem chtela minule tehu v praci oznamit na konci prvniho trimestru, ale od 5tt jsem sla na riziko.

CHUTE - minule jsem ujizdela na sladkem…ve velkem…taky jsem podle toho na konci vypadala, ze. Ale ted je to jine, ze sladkeho se mi uplne obraci zaludek a dneska jsem po KO proste MUSELA zaplout do KFC. Ackoliv tento druh „restauraci“ nemusim a snazim se nepodporovat, nedokazala jsem se ovladnout…

JANIKU, to me mrzi, ale presto budu dal drzet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 19:09

ošetřovatelku??? to teda neuvažovali musela by tu být 24 hod denně 365 dní v roce to se ted poslední 3 měsíce tak zhoršil dědův stav.Ale zítra bude babička už doma tak nebude doma sám mu je po ní strašně smutno a proto je takový že se pořád ptá a někam by útíkal tak uvidíme zítra a taky jak bude babička po operaci schopná kdyby nebyla tak zajdeme za Dr aby nám poradil kam se obrátit ale do ústavu nikoho dávat nebudeme moc nám pomohli a to by jsme nemohli já jsem si potřebovala dnes někomu postěžovat a je mi líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
3.11.08 19:12

WELU, ja myslela zdravotni sestru nebo nekoho takoveho, treba na ty dve hodinky rano, kdy je to nejnarocnejsi. Nevim, jen me to tak napadlo. Nemyslela jsem to zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí