Poradna duly
Jana Čurdová
Welu - tak to ti musím oponovat. Sama mám dvoje tmavé džíny a řekla bych, že jsou moc pěkný. Rozhodně teda ne hnůůůs
Dokonce mám i jedny lacláče ve kterých nevypadám jako sud, protože jsou střižené jako bokovy. Ráda pošlu foto, až do nich pupík doroste. Osobně zase nemám ráda ty pytle na břicho, spíš mi vyhovuje mít bokovky, protože je nosím i normálně. Ale je fakt, že mám buď Next nebo H&M, s C&A těhu nemám zkušenost.
Baruš - vždyť se nic neděje. Taky to občas flákám, ale tady nám nikdo za mizernou docházku černý puntík nedá ![]()
Korena - máš to v mailu. Je to skoro 6Mb, tak jsem ti snad nezahltila schránku.
Ja mam teda takyradsi bokovky, mam ty s povolovaci gumou v pase(jako delaji pro deti) z HaM, stejne jsem mela i v prvnim tehotenstvi(bohuzel mi uz asi nebudou). Mne se ty s teplakama v pase misto bricha taky moc nelibi. Asi je to pohodlne, protoze tech meli v HaM asi pet druhu, ty s gumou jen jedny. A mam taky uplne tmave.
Hezkou nedeli preji vsem.
Ja si dneska udelala radost. Koupila jsem si tehu podprdu-boli me totiz desne prsa tak na doma at mam fakt pohodli. No a nebudu lhat-mela jsem na sobe spoustu krasnych halenek. Sedly mi vsak jen 2.
A cena - od 900 do 1500. Sila, co?
Kalhoty tu maji od 900 výše.
Nic jsem si zatim nekoupila. Az v praci neoblecu nase firemni oblecky-tak pak me to ceka.
Vcera jsem mela desnou migrenu. Nepomohla ani masaz a tak jsem si musela vzit pulku paralenu. Zjistila jsem,ze pricinou bude asi jidlo. Desne jsem se precpala. Tak mam pouceni pro priste.
Mejte se - a at nam rostou pupiky. ![]()
Brý den všem,
Milii díky moc… pošleš mi posím mailikovou adresku aby jsme se domluvili? anebo rovnou prosím písní… ivavojcikova@seznam.cz
díky moc
běžím dělat obědík
papapa
iviqv - poslala jsem ti odpověď SZ a v mailu máš fotky ve vyšší kvalitě.
Prekvapena - tak to u mě zatím nehrozí nakupování. Jelikož se zatím hlídám s kilama, tak mám pořád ty svoje prsa nula nula prd. Minule jsem měla už o číslo víc, jenže taky o skoro 5 kg navrch. A to drahý oblečení pro těhule je fakt hrůza. Mám většinu věcí z mimibazaru nebo mimiaukcí, jen do práce jsem měla jedny kalhoty a halenku nové z Tveretu. Fakt mi připadá děs dávat za kalhoty nebo triko přes tisícovku.
Mne az tak nevadi dat za kalhoty 1000Kc,ale kdyz bych mela chodit do prace tak to nebudou jedny kalhoty,ale aspon dvoje a patero halenek. Coz uz je docela velky rozpocet. Takze se taky budu poohlidat po necem levnejsim. Zatim to neresim-kalhoty mam elasticke-tudiz by mely jeste dva mesice vydrzet.
Nejhorsi vyhlidka je pro me kabat-ten mam stary-uz jsem ho chtela vyhodit a koupit novy,ale asi jeho sluzby budu muset vyuzit -je dlouhy rozsireny-tudiz bych tu zimu mohla preckat,ale paradu v nem moc nenadelam. To me stve.
Mili- napsala jsem ti SZ - dosly ti? At vim, jestli to funguje nebo ne.
Ahoj holky, zdravím vás po víkendu, před chvílí jsme se vrátili z chapupy, je mi zase blbě
, už ani nic jiného nečekám. ![]()
Nejdřív mám hroznou radost, tolik úspěšných KO, no super, všem moc gratuluji
![]()
Tak jsme včera naši novinu oznámili v rodinném kruhu a odezva byla kladná, největší radost měla moje mamka, přesně jako poprvé
![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat, víte jak je to s mateřskou, jak a z čeho se mi bude počítat, když půjdu jakoby z rodičovský hned do mateřský, vyjde mi to asi o týden, takže bude se počítat z předchozích příjmů před 1.mateřskou nebo jak to je? Moc té nové vyhlášce od 1.1.2009 nerozumím ![]()
BARUŠ : taky si půjdu do Gennetu, krev mi vezmou u moji dr., ale na ten UZ pak pofrčím tam ![]()
NT screening: Mně na ten NT screening řekla dr. krev v 11.tt, což je 10+… a UZ v průběhu následujících 2 týdnů.
holky, poraďte mi prosím jak zapíšu výsledek KO na naše stránky, nemůžu na to přijít, díky moc ![]()
Zuzanica: přihlásíš se na www.estranky.cz heslem pro editaci a pak na další stránce v menu nalevo klikneš tuším na „nastavení“ a pak se ti na pravo ukáže odkaz na „úvod“ nebo „úvodní stránka“ …dostaneš se do editace úvodní stránky a úplně dole pak do toho můžeš psát…a nezapomeň záznam uložit ![]()
oblečení - tak já kupovala těhotenské jen dvoje kalhoty - s halenkami jsem si vystačila s normálními, co se dají sehnat, tuniky apod. Jedny letní světlé kalhoty z Tveretu 1550,– a džíny 1100,– . Je to síla na to, že to nosíte chvilku
Teď pořídím akortá jedny džíny někde na MMB a na jaře si snad vystačím už s nějakými šatkami nebo ty letní kalhoty, co mám… ![]()
Milli: No dnes jsem měla ty kalhoty na sobě celý den byli jsme na návštěvě u tchýnky a nemůžu si stěžovat ten střih je jako u bokovek na bocích jsou dva nedělajknoflíky na povolení a jak tady píšete mají ten teplákový návlek jen není jako teplákovina ale je velmi příjemný a kryje bříško. Asi bych nesnesla mít těhu břicho jen tak venku z kalhot aby mi vyčníval při nějakém pohybu potřebuji teploučko.Navíc jsem ráda že jsem sehnala tyhle kalhoty protože tady u nás ve Zlíně je jen CaA nic víc a moje vel.46 se v bokovkách myslím ted ryfle nedělají v CaA teda zatím jsem je tam neviděla
No ale každá má svůj styl a každá se cítí v něčem jiném fajn. Kdybych sehnala kalhoty bez toho návleku na břicho tak bych musela být těhu v létě ted přes zimu mám opravdu raději teploučko. ALe třeba navštívím Brno s kámoškou a nakoupím si nějaké věcičky mám kamarádky které se snaží o mimčo a mají stejnou velikost jako já tak se nebojím nakupovat že by mi to leželo ve skříni a určitě nezůstanu jen u jedněch kalhot. Dnes mně pálí žáha už nevím co bych si dala soda moc nepomáhá
a za půl hodky jdeme s manželem na večeři tak uvidíme jak mi bude a co dobrého si dám.Pa pa hezký večer
ahoj holky, tak zase končí víkend a zítra do roboty…
dala bych si zase nějaký ten svátek…ale vlastně za 14dní bude…tak aspon něco… ![]()
welu jestli trpíš na pálení žáhy tak si určo kup v lékárně pastylky Renie http://www.lekarna.cz/…32-pastilek/ jestli neznáš tak tady máš odkaz. Dělají různé druhy. Pro těhulky je to často nezbytný doplněk. Můžou se neboj. A je to opravdu účinné!!!!
Holky tak my byli včera s manžou u mých rodičů a taky jsme jim to oznámili, tak měli moc radost, a mamka prý už čekala jestli nepřijdeme s nějakou zprávičkou…
Tak už jen rodina z manželovi strany, oni jsou ale z daleké Moravy, tak to musíme naplánovat kdy tam zajedeme…
S těma těhu kalhotama já zatím vůbec nemám přehled. Asi až to bude akutní tak vykoupím obchodák… ![]()
Jsme pozvaní v prosinci na ples, to vidím trochu jako problém. Budu už v 15tt, tak snad se ještě narvu do nějaké sukně co mám doma…no šaty nevím nevím. Určitě nebudu kvůli jednomu plesu kupovat těhu šaty… ![]()
Zuzanica ten NT screening mám naplánovaný přesně jak říkáš, tu krev na 11tt a vyšetření potom na 13tt, tak asi je to tak správně…
Pořád tě trápí ty nevolnosti…ach jo. Hele vydrž, už se blíží vysvobození… ![]()
Prekvapena - žádnou SZ tam od tebe nemám. Ale jinak mi teda normálně chodí. Kdyžtak napiš mail na Velvet14@seznam.cz
Zimu jsem minule přežila v klasický péřový bundě, byla dost velká, tak jsem krásně zapnula i bříško. A když už bylo moc veliký, bylo jaro a nosila jsem rozepnutý kabát.
Zuzka - jak jsem se na to dívala, tak jsem pochopila tohle. My, co nastupujeme přímo z RD na MD a není mezi tím žádná pauza, budeme mít MD počítanou ze stejného základu jako předchozí MD, to jsou myslím poslední odpracované 3 měsíce před nástupem na tu první MD. Jen se tam malinko změnily ty %, ale naštěstí v náš prospěch. Kdyby ti to vložení nešlo, napiš.
V Gennetu jsem minule byla na 3D utz a bylo to moc fajn. Je vidět, že to není státní zařízení. Sice jsem dost zaplatila, ale stálo to za to.
Musím se vyptat na ty testy. Dr. zatím nic neříkal, jen že si budu platit ten utz navíc. Dneska jdu na krev, tak se optám sestřičky.
welu - je to fakt na zvyku, jak píšeš. Já jsem ke konci místo pytle nosila takový barevný pružný pás přes trika, protože v mý velikosti trika byly většinou moc krátký na můj obrpupek
. Zkoušela jsi na žáhu už něco? Mě pomáhalo plnotučný mlíko ![]()
Wapik - my těhule máme svátek každý den, viď? Už jen 7-9 týdnů a ucítíme první pohyby.To bude radosti.
Ahoj holky hlásím se po víkendu..
Nejdřív gratuluji všem úspěšným KO, já ještě 2 dny, se snad nedočkám ![]()
welu tak sem hod fotečku těch věciček. mě je zatím všechno pohodlně tak těhu věci vůbec neřeším.
Už vám někomu roste bříško? Taky bych ráda viděla nějakou fotečku pro porovnání
Mě přijde že nějak nerostem ![]()
Jinak mi je pořád na zvracení, skoro nejím (včera jen česnečku a pak večer 3plátky polystyren.chleba), ale po sladkým bych se utloukla, jenže jak něco sním a „přežeru se“ tak mi je šíleně, takže musím málo a častěji…
A taky se mi udělal opar
Někde jsem četla že je to nebezpečný v těhu, a někde píšou, že pokud už jsem ho někdy dříve měla (a to měla) tak je to ok. Tak si ho mažu a doufám že ta potvora brzo zmizí..
Ahojky kocky!
Meli jsme narocny vikend, pracovali jsme na pokojicku…uz to konecne zacina vypadat, ze to nekdy skonci ![]()
Danikova oslava byla rychla a ne moc slavnostni, trapi ho kasel a moc nespi, tak byl protivka, ale darecky potesily.
WEELO, ja mam pupek desny
jako ploche brisko jsem nemela, to ani nahodou, ale jsem jakoby nafouknuta, nastesti jsem si nedavno koupila nove dziny…volnejsi ![]()
Jo a na opar je tedka novinka na prirodni bazi a muze se i v tehu. Na nazev si za boha nevzpomenu - je to neco na E a je to cervena krabicka…
PALENI ZAHY, v tehu muzete temer vse, co je na trhu dostupne…Rennie, Gaviscon atd. Kdyby to nepomohlo, muzete i Ranisan 75, je na ochranu zaludecni sliznice. Me osobne stacilo studene mliko.
Do screeningu v prvnim trimestru taky rozhodne pujdu. Za ty penize je to skoro zadarmo. Daleko presnejsi nez TT.
Vsem po uspesnych kontrolach gratuluji!!! Me to ceka dneska a jsem z toho cela nesva. Tehotne se necitim, jen me obcas popichuje brisko a nic jineho…snad to bude v poradku.