ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.10.08 10:58

Ahoj, gratuluju všem ke krásným výsledkům KO :potlesk:

Já jdu na ultrazvuk zítra a jsem už trochu nervózní, mně totiž zkrátka nic není…žádné extra nevolnosti, prsa mně moc nebolí - spíš vůbec, tak si tu mezi váma blinkavkama připadám jako marťan :nevim: Takže jsem zvědavá jako hrom, jak na tom ten můj prťous je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
31.10.08 11:14

Ahoj, jdu nahlásit výsledky :)

..takže bobisek má 13mm, odpovída 7+5 a tluče mu srdíčko :P .. jako vždy není vše úplně OK - našel mi tam Dr. hematom cca 10mm :roll: . moc o tom nevím - nemáte některá s tím zkušenosti - z čeho to může být? :o Mno před cca 4dny, když jsem ležela v posteli na mě Florka z ničeho nic hupla a kolenem přímo mně na podbřišek celou vahou 8O No to jsem viděla hned všechny svaté - tak by to třeba mohlo být tím :?: :o
No snad se to nějak vstřebá :?
Mám utz, ale musím ho naskenovat u tchána nějak nepozorovaně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.10.08 11:35

Holky, moc gratuluju k uspesnym KO, tak ted uz tady bude jenom dobre :wink: . mejte se krasne a hlavne at mate zdrava miminka, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
31.10.08 11:43

korena to se krásně čte,takové dobré zprávy, GRATULUJU :potlesk: o fotku sis řekla, nebo ti ji sám dal? S tím hematomem netuším co a jak… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
31.10.08 11:50

Koreno , tak parada, takze je vsechno v poradku. O tom hematomu taky nic nevim, ale s tim skakanim po brichu mam duverne zkusenosti, az si nekdy rikam, ze bude zazrak, kdyz ten pidiprcek akce sveho bratricka prezije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
31.10.08 11:51

weela: Fotku mi kupodivu hned nabízel a dokonce jsou 2 a ani jsem nic nepatila, přitom mají na dveřích á 50,– . Asi že jsem byla u něho a ne u své Dr. :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
31.10.08 12:31

holky úžasné zprávy z kontrol, koreno gratuluji a kobrapistolnice teda to je pěkný macík… :wink: už si tam plaval a hýbal se???

HOlky vás co to ještě dneska čeká tak držím palečky!!!! Všechno dopadne dobře, nebojte.

Koreno jak vzniká hematom teda nevím, ale neměl by to být problém. Slyšela jsme, že někdy holky krvácely, ale právě to se vstřebával ten hematom a mimčo bylo vždycky v pořádku. Tedka už se drží pevně. Spíš se opatruj.....

Strelecko na tvoji kontrolu jsem fakt zvědavá, protože ty tvoje hodnoty HCG to je na ukázková dvojčata… :lol: Teda nevím jaký den cyklu ti to brali???

JO a už nevím kdo tu psal o těch prsou, tak jsem četla, že první mimčo jsou prsa více citlivá, protože ještě nekojili a tak je to pro ně velká změna. U druhého dítěte už to tak být nemusí.....takže tohle bych brala v klidu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
31.10.08 12:41

AHoj holky,

vůbec nic nestíhám. Včera jsme lítali kvůli autu tak jsem se na PC vůbec nedostala. A vyjste hrozné povídálky tak nezvládám dočítat! :D
Gratuluju k úspěšným kontrolám! Jen tak dál!!
Zuzi dr mí říkala, že ten screening se skládá ze speciálního diagnostického UTZ a rozboru krve. Pojedeme na to do Prahy do Gennetu a tan UTZ pojišťovna nehradí, hradí ale tu krev. Tkaže za UTZ zaplatím 1200,–. Je to dost, ale stojí to zato! Je to prý fakt dobré a užitečné vyšetření a doktoři bojují u pojišťoven aby bylo celé hrazené.
Jinak mě dr taky vypočítala mimi podle UTZ a to bylo v tu středu 6+1 tt, tak si asi taky upravím metřík, protože si myslím, že je to v pořádku a nejsme mrňaví, jen jsme později počatí! :D
Koukala jsem, že jste dělaly bramboráky, tak to bych nemohla. Já je normoš skoro nejím, ten česnek mi nedělá dobře. Teď už mám v troubě kuřátko. Ňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
31.10.08 13:01

Baruš je to přesně tak jak píšeš s tím vyšetřením…co chodím tedka do nové ordinace, tak tam mají ten UTZ a vedle je hnedka laboratoř, takže to vyšetření mi udělají na místě. Krev mi budou brát příští týden a na UTZ jdu potom za 14dní. A opravdu se to většinou platí, ale peněz mi tady vůbec není líto.

Hele taky jsem si posunula metřík o 3 dni zpátky podle UTZ, taky si myslím, že jsme mladší, i my to tak vychází, ovulka byla asi až 19DC, tak to vychází. Jsem zvědavá jaké nám vyjde stáří v tom 13tt… :wink:

No a česnek bohužel tak nemůžu, už nějaký ten rok, je mi po něm pak 3 dni špatně, a to ho tak zbožnuju…no jo co se dá dělat. Radši si to odpustím, než pak trpět… :wink:

Hele holky tady je nějaká novinka ohledně mateřský, tak se mrkněte…týká se nás to.: http://www.nasemiminko.cz/…y-vyhodnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.10.08 13:19

Wapik - jj, už jsem to četla, je to super, že to zvedli, ikdyž jak jse četla ty připomínky, tak ne všechny maminky jsou s tím ztotožněny, ale bohužel, to je kapitalismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
31.10.08 13:30

wapik mě se to sice netýká (jelikož nevydělávám tolik) ale souhlasím s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
31.10.08 14:13

No slava, konecne budu brat alespon trochu primerenou materskou. Minule jsem celou dobu doma brala 3500Kc. Troufam si rict, ze jsem si odvodem dani doted uz vydelala na nekolik materskych, tak se mi konecne aspon cast ze systemu vrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
31.10.08 14:21

Jenom nechapu, proc se tam nektere maminky tak rozciluji. PPM je stejna davka jako nemocenska, tak nechapu, copak chodi nadavat svemu vedoucimu nebo rediteli, ze dele studoval, vic vydelava a tak ma brat stejne jako vsichni? Ja sama jsem svoje vzdelani konecne dokoncila pred mesicem, je mi 34. Kdyz nepocitam materskou a par odbocek, tak mi to trvalo celkem 24 let a muj plat stejne delce a narocnosti meho studia neodpovida. Nevidim duvod, proc bych mela brat stejne jako treba prodavacka, ktera skoncila se vzdelanim po 8 letech na zakladce. Neco jineho je rodicak, ale u materske s tim naprosto souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
31.10.08 14:23

Diskuze pod clankem je opravdu na urovni :-)
Hlavni problem je, ze si lide stale pletou pojmy peněžitá pomoc v mateřství a rodičovský příspěvek. To je pak tezke neco vysvetlovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
31.10.08 14:27

Ahoj holky,

gratulujeme všem k úspěšným kontrolám a pěkným fazolkám v bříšku.

Co se MD týká, já jsem hlavně ráda, že to stihnu ještě z RD, jinak bych měla mateřskou 7600. Takhle to bude přece jen o pár tisícovek víc. Ne že bych musela až takhle počítat každou korunu, ale znáte to, něco se projí, něco spolknou plíny (tentokrát se na výlučné látkování asi vyprdnu), uvidíme jestli zase půjde kojení a nebudeme muset kupovat UM. Matesovi jsme hned po narození zavedli stavebko a úrazovku, tak tam taky něco padne.
Včera mi kamarád hlásil, že jeho kolega z práce má doma dva kluky a čekají dvojčata. A hádejte co? :lol: No jasně, další dva kluky.

Ještě jednou tu avizuju, že budu prodávat těhu džíny od Nextu pod bříško, fotku případně dodám. Dám je dost levně, mě tu zbytečně leží. Je to velikost 36, ale povolí, takže klidně 38. Na výšku tak do 170 cm. Já mám 173 a jsou mi sice volné, ale krátké :(

Tak maminy mějte se tu fajn, musím jít rovnat dříví a pokrafat se sousedkou u kávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí