ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
3.11.08 08:09

Na opary mám HemaGel, ale ten je myslím až na vyhojení. Nikdy jsem opary neměla, ale po odstavení jsem chytla nějakou ošklivou infekci - udělala se mi plná pusa oparů uvnitř a jeden obrovský uprostřed spodního rtu. Na ten venku ten HemaGel skvěle pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
3.11.08 08:15

Nico takže už to je na tobě vidět? Já používám na opar MIRAchin prý to těhulky můžou tak uvidíme, bolí to jak pes. Pak dej vědět jak si dopadla, držím pěsti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
3.11.08 08:19

Milli no já to mám v koutku pusy takže pokaždý když víc otevřu pusu tak to praskne, jsem odsouzena k mlčení :twisted:
To si musela pěkně trpět…já jich mám taky hodně vždycky aspon 5 po kupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.11.08 08:27

Ale musím se přiznat - dokud jsem si tohle neprotrpěla, nedovedla jsem poctivě politovat ty, co na opary trpí. Teprve pak člověk pozná, zač je toho loket :( Dokonce jsem jednou v Sama doma slyšela, že ty opary, co se dělají na puse, mají stejný virový základ, jako ty hambatý, co se dělají dole. Teda nedá se to takhle přenýst, ale základ je prý geneticky stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
3.11.08 09:14

Milli, je to tak. Herpes dela opary, at uz je to kdekoliv. Myslim si, ze pokud se vyrazil na rtu, je to jeste ta lepsi moznost… Jinak Herpes ma temer kazdy clovek v sobe, jen nekdo na opary trpi vice, nekdo mene a nekdo vubec. Je to o imunitnim systemu. Manzelovi staci, aby mel narocny den v praci a uz je to tam.
A HemaGel je super, jen je jak spravne pises az na to doleceni (je skvely i na oderky, zatrzene kuzicky atd.). V mastickach na opary je latka, ktera zastavuje mnozeni viru, ale musi se zacit mazat hnedka pri prvnich priznacich, idealne jeste predtim, nez se opar objevi (ve fazi, kdy to zatim jen citis). A mazat 5× denne co 4 hodiny.

Weelo, nezasveceny nepozna, ten si bude myslet, ze jsem se prejedla :lol: Je to takovy minipupik, ktery nejde zatahnout kdyz se snazim vtahnout bricho.
A jako prevenci oparu, koutku a tak si na:,–( B-komplex forte, spouste lidem to pomaha.

Danika trapi ten kasel, v noci moc nespal a rano nas probudily kocky :twisted: , tak jsem do soupla do postylky, treba se jeste dotahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
3.11.08 09:49

Milli ježiš to si ani neumím představit mít opar tam dole…au au.. :o

Nico No já ty opary už právě mám (začlo to v pátek), doma jsem na to nic neměla,takže jsem to patlala zubní pastou a začla to léčit prakticky až dnes. Já na to netrpím, ale čas od času se mi udělá…ted beru listovku a tam je kupa vit.B tak snad už nemusím nic na víc?? :nevim: No já i když pupík vtáhnu tak nic vidět nemám, kromě tý mojí pneumatičky, takže těhu bříško ještě ne. :lol: Já jsem dneska tak unavená, že bych si ten spánek s tvým dítkem klíďo vyměnila… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
3.11.08 09:52

Dobré ránko,
tak my jsme dnes vstávali o půl desáté 8O jsem ani nevěřila hodinám jak jsem se na ně koukla. V tomhle mám totiž s Nikolkou štěstí si myslím, spí už odmalinka fakt dobře,i jako kojená se budila jen 2× za noc na cuc a hned šla spinkat. Asi od roka spí komplet celou noc bez probuzení, od 8 - do 8 většinou, no dnes krapet déle ještě :wink: No ale jelikož jsem to tu napsala tak zítra naschvál budem vstávat v šest.

Břicho - tak já mám špek, který jde vidět, on teda byl vidět i předtím, ale teď k němu dodávám to slovo.......těhotná

: :D
Opary - jsem nikdy neměla a doufám, že mít nebudu, vždycky je mi těch lidí líto, jak mají flek na puse a ještě to asi aji bolí.

Pálení žáhy - moc jsem naštěstí na to netrpěla a když už, tak soda pomohla.Mlíko nepiju.

Dnes jdu s Nikolkou pro změnu k dr. jdem přeočkovat ty spalničky a neštovice, tak bude píchaneček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
3.11.08 09:54

Jo koukejte co Niki objednáváme na Vánoce, ona Elma stráááášně žere tak snad se jí to bude líbit
http://www.caryfuk.cz/…0/elmo-t-m-x-

koukněte na ty videa co umí, jsem se chlamala i já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.11.08 10:02

Ahojky holky

tak se hlásím po víkendu u maminky,cpala jsem se tam od rána do večera,tak se pak nesmím divit,že přibírám :twisted:

ad opar - no já na ně trpím pořád,minulé těhu jsem snad měla pořád,mě na ně stejně nikdy nic nepomáhalo,ted už jsem měla opar 2× :roll:

ad břicho -no tak mě se pěkně vyvalilo.a to jsem byla v pase docela štíhlá,i mamka mi to říkala.hlavně se mi pěkně rozlezly boky,no z toho už tak nadšená nejsem.

žáha -u prvního těhu imervere,od rána do večera,nyní občas.vždy pomohlo Rennie.

ještě jsem zjistila,že nemůžu moc nosit kalhoty,nedělají mi dobře.hned cítím náběh na mykozu,i když je mám bavlněné.v prním těhu jsem měla mykozu snad celý těhu,tak snad se tomu tentokrát vyhnu,ale moc tomu nevěřím.

hm a koukán,že mi jde metřík o 1 den zpět.měla bych být 8+5,nechápu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
3.11.08 11:15

Ahoj kočeny!

tak jsem vás právě dočetla a hlásím se po víkendu.

K těm bříškům: V prvním těhu se mi teda začala břicho zvětšovat až ke konci 4. měsíce, taky jsem do té doby nic nepřibrala, protože mi bylo pořád špatně. Ale co vím od kamarádek, které už mají dvě děti, tak ve druhém těhu je to vidět skoro hned, protože ta břišní stěna je povolená, zvlášť když jsou ty děti brzy po sobě, jako to většina z nás má.

Misenko, ja jsem v prvnim tehu mela taky porad mykozy, doktorka mi to porad lecila nejakymi cipky, pak se mi mykoza stridave objevovala i po porodu a prislo mi, ze ta lecba cipky nemela nikdy dlouheho trvani. Pak mi odesla moje doktorka na MD a mam misto ni na gynde noveho doktora, ktery je sice mladsi jak ja ja, nicmene mi doporucil delat si vyplachy Rosalginem a po nich si tam na noc vstriknout zivy bily jogurt a to mi fakt pomohlo. Uz docela dlouho jsem mykozu nemela a myslim, ze to lze aplikovat i v prubehu tehotenstvi.

Milli: Ja prekladam z anglictiny a ty? A k te materske jsem se informovala na socialce, nutno podotknout, ze jeste predtim, nez byl schvaleny ten novy zakon, co ma platit od 1.1.2009, a bylo mi receno, ze jako nezamestnana na PPM nemam narok, prejdu tudiz z jednoho RP do druheho. Tak nevim, jestli ten novy zakon tohle meni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
3.11.08 11:29

Duhovko -no s tím Rosalginem nevím,já ho v minulém těhu chtěla a v lékárně mi řekli že v těhu ne.ted mi doporučili Canestem s aplikátorama,ale ty nepoužívat,jen prstem.u mě teda je fakt že se to po porodu docela zlepšilo,tak tukám (tuk tuk tuk) at to nezakřiknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 11:42

Ahojky všem co mají tento týden i dnes KO přeji hodně štěstíčka já už se nemůžu dočkat pátku.
Holky já se ted musím starat o dědu má alzeimera a to je děss… ráno ho musím vzbudit nachystat mu snídani uvařit litry čaju protože nic jiného nechce pít dát mu prášky přesléct z pyžama do domácího oblečení a docela mně to zmáhá. Si představte dělat tohle každý den a hlídat ho od rána do večera protože pořád někoho hledá a někam by chodil pak se vás ptá 100× za den kde je babička (ta je ještě v nemocnici a až dojede nebude schopná se o něj starat) skoro každé ráno ho musím očistit protože v sobě neudrží ani moč ani to druhý a každé ráno se podělá tak musím tzv přebalovat z toho je mi nA BLINKÁNÍ TEN SMRAD NO FŮJ ale nenechám ho přeci špinavého že jo a ted si představte že bych nebyla doma a on by byl sám no to by byla katastrofa. Když si mamka chtěla vyřídit na něho patrovné tak ji ho nedali protože ho práý nemusíme krmit ale to že se podělá každé ráno, že si sám nenachystá ani rohlík s máslem to už jich nezajímá TO JE BORDEL CO???????!!!!! prý lžičku udrží tak žádné opatrovné a chodit taky může ale ta chůze to je že už skoro neudrží páteř a přejde strašně pomalinku NO JE TO PROSTĚ BORDEL A TO JSEM ZVĚDAVÁ JAK TO BUDU ZVLÁDAT starat se ještě o babičku která nebude moct po operaci chodit a já budu muset odjet dopoledne k Dr odpoledne je mamka ve 3 hod z práce doma tak ta se o ně bude starat do večera ale ráno je to nejhorší.Až se narodí miminko tak nevím jak to budu zvládat.Omlouvám se že vám to tady píšu ale potřebuju se někomu vypovídat jaký je na světě bordel z úřadama.
Ad žáha pomáhá mi Soda v prášku ale jen na chvilku Renie mi nikdy nezabíralo dnes e mi jen zle bez pálení žáhy. pa pa pa přeji hezký den tady je dnes 27 na sliníčku no paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
3.11.08 11:43

Misenko, ten Canesten mi prave porad predepisovala doktorka v minulem tehu a prislo mi, ze se to po nem vzdycky jen zlepsilo, nikoliv vylecilo a do tydne to bylo zase nazpatky. Je fakt, ze jsem si zatim ten pribalovy letak u Rosalginu necetla, jestli se muze i v tehu, ale ten bily jogurt sam o sobe by snad v tehotenstvi sel, ne? To je jedno, jestli ho do sebe dostaneme vrchem nebo spodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 11:46

Holky už jste byly u zubařky??? Pokud máte problémy se zubama doporučuji ALMED GEL ale myslím že vám ho doporučí i vaše zubařka je to něajká prevence gel který se používá jednou týdně obsahuje hodně fluoru. pa pa jdu nachystat dědovi oběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
3.11.08 12:03

Ellhana co je to za kravinku ten plyšák Elmo :lol: to jsem ještě neviděla, to je fakt síla co všedchno pro ty děti je. Já už v hračkárně nebyla ani nepamatuju a dětský reklamy v tv mi nějak unikaj, takže čumím jak umím :lol:

duhovka si měla bříško až ve 4tým měsíci? já už se nemůžu dočkat až ho budu moc vyvalovat a být poprvé v životě pyšná na svůj pupek :D

welu ty jsi taky prvotěhulka že? Tak mi právě nejde do hlavy že už máš těhu věci..no snad rosteme jak máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí