ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3325
3.11.08 14:22

welu no když se o tom nechceš bavit tak ok. Ale já v tom dělám a klienti co jsou na tom lépe než tvůj děda mají i 4000, tak jak myslíte no :wink:

duhovka já to tam mám špatně napsaný jdu až ve středu 5.11 ale dočkat se už nemůžu taky…tak doufám, že budeš mít všechno v pořádku, budu na tebe myslet… :)

Panuška vítej :potlesk: už jsem si myslela že k nám nikdo nový nezavítá a ejhle…super. Já ted moc nic nejím ale jsem na sladký a hodně a hlavně na zmrzliny, nanuky…jééé :-) a v práci to taky chci říct do vánoc, krom toho ted máme mít bowling, a taky ples…no budu se zatím vymlouvat až se budou ptát proč nehraju a nepiju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.11.08 14:24

welu tak na jednu stranu závidím, práce mě štve, teda hlavně šéf, práce je jinak dobrá. Ale jelikož už jsem se s nim nervovala dost dlouho, tak jsem si řekla že pokud nebude žádný problém tak budu pracovat dál. Přeci jen se korunky hodí a doma bych se asi ukousala :lol:

Jinak já razím přístup nic se nemá přehánět ale zbytečně sedět na zadku a strachovat se taky nemíním. Takže zatím se snažím dělat vše normálně. Jen mě štve sport, byla jsem zvyklá chodit na aerobic a spinning ale to si teď netroufnu. Těhu cvičení nestíhám tak mám doma aspoň nějaké DVD a občas chodím plavat. Holt zima byla vždycky na pohyb kritická tak teď bude ještě víc - trošku se děsím vánoc :lol: vždycky jsem toho dost nazobala a po vánocích musela makat ale teď nevím nevím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.11.08 14:26

weelo taky teď máme spoustu firemních akcí, ale nikdy jsem moc nechodila takže jsou lidi zvyklí když hlásím že nejdu. A ples máme po vánocích tak tam se chystám jen nevím do čeho se navleču a to už by to v práci měli vědět takže to bude taky v poho.

Dobrá výmluva je že bereš antibiotika - nejlépe třeba na zánět močáku - to není vidět a každý ví prd :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
3.11.08 14:28

welu ono není práce jako práce. Já dělám v kanceláři takže si myslím, že je to v klidu a rozhodně se o mimi nebojím…Jen tu občas usínám za PC. A osobně si myslím, že přehnané šetření taky není zdravé ne?bo my pohyb potřebujeme přeceee......Já k tomu každej den stavím barák :lol: ale jen tak z lehka. Takže souhlasím s tím že pokud není rizikové těhu nebo pracoviště, není důvod končit s prací…já bych se doma zbláznila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
3.11.08 14:34

Panusko, vitej v cervnovem klubu. Ja jsem to poprve v praci oznamila az ve 4. mesici, takze pokud nemas fyzicky narocnou praci, ktera by vzhledem k tehotenstvi vyzadovala prerazeni na jinou pozici, tak bych s tim oznamenim jeste vydrzela.

Weelo, no já jsem si říkala, že jsi někde psala, že jdeš až 5.11. a na stránkách je 4.11. Tak si budem každopádně držet palečky, ať nám to dobře dopadne! :wink:

Janiku, už jsi nazpátky z dnešní kontroly? Nedočkavě čekám, jestli ti to všechno dobře dopadlo a bylo dneska vidět i srdíčko. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 14:36

Weela moc děkuji jako mi nevadí se o tom bavit jen se to sem nehodí.To jak jsem psala že mamce řekli že ji opatrovné nedají tak mi top vyprávěla mamka já tomu moc nerozumím. Oni by dali dědovi k důchodu ještě nějaké peníze?? ale k čemu nám budou když potřebujeme aby někdo zůstal doma a staral se o něj.Bydlíme v jednom baráku máme oddělené vchody a děda bydlí s babičkou a jejich synem který je svobodný je mu 38 let je alkoholik a k tomu všemu má epileptické záchvaty s těma je ted už týden v nemocnici a kdyby jsme si o něco zažádali tak by nic nedali protože mají syna a nebrali by ohled na to že je alkoholik epileptik, aůe ten zase nic nejí má 43 kg bere prášky které nechce brát tak ho musíme taky hlídat a přemlouvat aby jedl jenže on nechce a zmáhá ho když má umýt nádobí má taky plný invalidní důchod a ledva chodí já s ním musím chodit na kontroly k psycholožce je slabý neuzvedne vůbec nic a už 5 let nehl prstem a když po něm chceme aby udělal nějakou práci tak to neudělá a jak jsem psala i mytí nádobí ho zmůže on jen leží a opravdu nedělá vůbec nic. Tak a ted jsme se tady svěřila co máme doma dědu s Alzhaimerem, babičku po operaci resp.výměnu celého koleního kloubu a strejdu alkoholika a epileptika a já jsem s něma doma od rána do 15 hod denně zítra jedu pro babičku a strejdu do nemocnice a ted mi to všechno nastane hlídání aby si vzali prášky, chystání jídla , přebalování. Někdo by se na to vykašlal a šoupl je do domova ale my na to nemáme srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
3.11.08 14:40

Zdravim po vikendu a vitam novou tehulku :-)
Noc na dnesek nebyla nic moc tak jsem cely vykysla a nic se mi nechce. Ale musim. Obliknem se a vyrazime alespon do obchodu.
Ja se teda na tehukalhoty chystam. Mela jsem minule takove letni trictvrtaky s tim krytem na brisko a bylo to super, nikde nic netlacilo..moc pohodlne. Momentalne uprednostnuju pohodli pred krasou :-)
Zitra jdu poprve do poradny, pocitam, ze dostanu prukazku a musim zjistit Ten NT ultrazvuk.
Tak pekne odpoledne preju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 14:55

Holky kdybych pracovala v kanceláři taky bych to neřešila moje bývalá práce byla s ředidly a kys.octovou a ke všemu na 3 směny takže kdybych otěhotněla při téhle práci musela bych zůstat tak i tak doma.Ale nemohla jsem tam pracovat chtěli jsme miminko a 3 holky tam během roku potratily tak jsem se toho zalekla pak jsem měla pracovní úraz v dubnu s kterým jsem byla dva měsíce doma do konce května a v červnu jsem dala výpověd s tím že si něco najdu bohužel jsem nic nenašla pak jsem zařizovala naši svatbu manžel jezdí pracovat po světě tak jsem vše zařizovala a sháněla já a moc mně to bavilo takže jsem tu práci ani moc nehledala pak 22.9 před svatbou jsem zjistila že jsem těhotná a 27.9 byla svatba svatba.14 dní po svatbě jsme byla na KO kde mi dali hned neschopenku a těhu průkazku chtěla jsem ji a bez problémů mi to vše vypsali.Pak jak jsem psala mimnko nás stálo spoustu úsilí, vyšetření braní léků a kontrol u lékaře a když už se to podařilo a je to mé první těhotenství tak na práci vůbec nemyslíte a jste rády že jste doma a věřte že se doma vůbec nenudím a nedovedu si představit chodit při naší situaci do práce někdo doma prostě zůstat musí kvůli prarodičům když mají ted všichni skvělé zaměstnání a nemůžou být doma. Kdybych pracovala a neměli jsm edoam takovou situaci taky bych chodila do práce kor kdybych seděla v kanceláři bohužel to tak není. Jsem ráda za to že mám skvělého manžela a miminko pod srdcem UFF to jsem se zase rozepsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
3.11.08 15:12

ahoj Panuško, bezva že rozšíříš naše řady…takže jsi taky prvotěhulka? Já teda chodím do práce jak jsi se ptala, ale máme rodinný podnik, takže je to v pohodě. Manža ví, že jsem těhu a to stačí… :wink:
S tím pohybem mě to taky celkem trápí. zatím mi zbyli jen procházky se psem, ale už jsem koukala kdy je cvičení pro těhulky a až mi bude dobře, tak bych něco málo chtěla začít dělat. No uvidíme… :wink:

Já jedu do poradny ve čtvrtek, vezmou mi krev a dají průkazku jupííí… :wink: Tak držím pěsti všem co jdou na KO všechno bude v pořádku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
3.11.08 15:33

Ahoj maminečky, hlásím se s výsledky z další kontroly, bohužel to nevypadá moc dobře :( Mimísek - plůdeček porostl jen o 1 mm, teď má pouhé 2,5 mm a na takovém prckovi prostě UZ srdeční akci nenaměří. Takže kontrola opět příští pondělí, ale už se začínám pomalu připravovat na to, že to opět nevyjde :cry: :cry: :cry: Tak všem držím palečky a zatím ahojky, ozvu se zase s výsledky z další kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.11.08 15:43

welu to je jasný, nikdo tě neodsuzuje, každá jsem na tom úplně jinak a hlavní je že jsi v pořádku i s miminkem a že ti to takhle vyhovuje :wink: Já jsem byla na té druhé prohlídce u zastupující dr. protože můj měl dovču takže se mu dnes pokouším dovolat a objednat se (prý stačí za 4 týdny) ale asi tam mají narváno a nikdo nebere telefony :cry: No tak snad zítra.

Tak já za chvilku už běžím dom, mějte se a zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
3.11.08 15:51

Panuško JJ
Snad jsme v pořádku teda hlavně miminko chtěla bych aby byl už pátek 10 hod a já seděla v čekárně jsem strašně zvědavá jak miminko vypadá naposled jsem byla na UTZ 8+3 a měli jsme 23 mm ale byla jsem u jiného dr který mi řekl že je miminko o 3 dny starší než mi řekla má doktorka ale věřím své dr ne jemu každý si na něj stěžuje a v pátek budu u své dr snad budeme ted větší a v pořádku.
Janik to je mi moc líto, třeba se to zlepší budu na tě myslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
3.11.08 16:06

Janiku, treba jsi proste otehotnela o dost pozdeji nez myslis, neni to mozne? A proto je mimi tak male, to by davalo smysl, ne? Kazdopadne se nevzdavej, nadeje umira jako posledni a bude to dobry, uvidis. :wink:

Wapik, Panuska: Taky bych brala vic pohybu, ale kdyz je cloveku porad blbe, tak to dost dobre nejde. Tak se tesim, az bude tahle etapa za nama a pak se do toho zase vrhnu. Dostala jsem v zari k tricatinam crossovy trenazer a hned na to jsem otehotnela, takze ho ted nevyuzivam tak aktivne, jak jsem si predstavovala, ale bude lip, uz se tesim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
3.11.08 16:17

Duhovka…crossovy trenazer doma je moje prani. Muzes mi napsat jaky mas a jak se chova doma? Jde mi predevsim o hluk..bydlime v panelaku.
S pohybem je to ted mizerie, ja hraju squash, obcas spinning a chodila jsem behat do fitka…ale ted na to nemam vubec pomysleni…moje myslenky se toci kolem toho jak nakrmit rodinu a nevrhnout u toho :-)
Jinak nevolnosti jsou na ustupu..jen vecer je mi blivno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
3.11.08 16:30

Ahoj holky,

Janiku: :cry: :cry: :cry: to nééé, já čekala, že to mimísek dožene bude vše v pořádku. To víš, že bych ti přála, aby jsis tím nemusela procházet znovu, ale ač nerada, tak ti rozumím, že už se smiřuješ s tou horší variantou, přeci jen 1mm za týden je opravdu malounko. :( Tak držím palečky a posílám hodně síly ať je brzy dobře. papa
Určo napíšu na SZ :roll:

Vítám taky novou těhulku a gratuluji k úspěšné KO !!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí