ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
4.11.08 14:40

holky ten cukrovkovej test není nic hroznýho,taky jsem se toho bála,jelikož mi bylo na lačno hodně špatně a dalo se to zvládnout.já měla řízen a hlad,tak jsem byla ráda,že do toho žaludku aspon něco dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.11.08 14:50

weelo taky držím palečky a neboj nejsi tu jediná prvotěhule, taky na všechno vejrám jak blázen až mi to kolikrát hlava nebere :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
4.11.08 15:05

Ja vas nechtela nijak strasit..to neeee.
Vsechno se da zvladnout a prezit to je jasne. I horsi veci nez glukozovy test.

A prvotehulky…uzivejte si to…poprve je to jen jednou :D

Ja uz se teda hrozne tesim na konec prvniho trimestru, protoze doufam, ze se mi srovnaj chute a nevolnosti a pachy a budu se moct normalne najist!!!!! Momentalne treba obedvam popkorn…mne proste vsechno vadi…pritom mam hlad..no jeste dva tydny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
4.11.08 15:46

Nico : Můžu se zeptat, co je to za plemeno kočiček, co chováte? Vypadá fakt zajímavě :wink:
Jo a jaký poplatek u gyndařky? Já teď, co jsem těho, nic neplatila - v těhotenství snad je na kontroly nárok bezplatně, ne? …ehm, už jsem se dostala na celý kočičkový web a tak jde zřejmě o britské, že :oops: - to jsem blbka, ale ta barva mě zmátla, já si vždy představím jen modrou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.11.08 15:54

Koreno, chovame britky (maji asi 300 barevnych variant, i s kresbou), vetsina lidi zna jen ty modre, tak jsou pak u nas prekvapeni.
A platila jsem proto, protoze jsem nejak vynechala jednu preventivku, nabirala mi cytolku a tak. Takze 30,– za jednorazova zrcadla (ta si rada zaplatim pokazde) a 30,– regulacni poplatek.
V tehu je samozrejme vse zadarmo :wink:

…koukam, ze uz jsi si odpovedela sama :D

Glukozovy test je hnus…bleeee…ale da se to prezit. Ja na nej musela, protoze je povinny pro rodicky tusim nad 26 let. Takze me nemine ani tedka. Holt jsem stara vetev :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.08 16:43

ja nevim,ale preventivni kontrola by mela byt zdarma,ne?
Nebo se pletu? Ja jsem nic neplatila.
A ani u zubare nic za preventivku neplatim.

• Citovat
  • Upravit
1404
4.11.08 17:01

Anonymni, jednou rocne se plati u zubare i na gynde…dalsi prohlidky v tom roce jsou zdarma. Pokud lekar nevybira, porusuje pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
4.11.08 17:03

No, taky ani za preventivku nic neplatím, akorát u zubaře 1× za rok se platí, druhá prohlídka je bez… :o O jednorázových zrcadlech slyším poprvé, to u nás nevedou - ale vím, že je o polední pauze sterilizují…z čeho sjou pro boha ty jednorázové, že stojí jen 30Kč - to jsou plastová jako příbory, ne? :lol:
Nico, ale na gyn. preventivku máš nárok jednou ročně, ne - tak asi když jde někdo častěji, tak platí…já tedy taky chodím nadstandartně 2×, ale sama mi to Dr. připomíná, ať příjdu za 6měs. …nic neplatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
4.11.08 17:06

Ahojte,

Duhovka - nebyl ten zmíněný doktor pan Vlašín???

ad registrace - taky mi to příjde pakárna, ale je to jak psala Ivi(myslím), pokud přijedete a rodíte, tak vás prostě nemohou vyhodit a fakt, že by mě chtěli převést jinam než dítě-no jen přes mou mrtvolu.

Holky mi je taaaak blbě, dneska jsem mále nezvládla nachystat Kubovi oběd, měla jsem fakt co dělat. :?

Jdu Vás dočíst, ještě mi chybí dvě stránky, jste hrozně ukecané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.11.08 17:27

Zanka: drž se, naprosto ti rozumím, dnes opět přežívám a to už to včera vypadalo tak nadějně. :?

U nás se taky platí za jednorázový materiál a to už bylo i v mém prvním těhu.

Glukózový test: já byla prvně těhu ve 27 letech a nikdo mě na něj neposlal, tak teď me to asi nemine, nevím, le asi o tom rozhoduje taky rodinná anamnéza a věk rodičky. Sladké nápoje nepiju tak 5 let, ale dřív jsem hodně sladila, tak to snad jednou vydržím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
4.11.08 17:28

Nico -fakt od 26 povinný??? no to ne-e, doufám, že to jen jen pokud máš zvýšenou hladinu cukru v moči… blééé na ten bych fakt nerada

Korena - my máme taky jednorázová zrcadla, teda za 40… Je to s plastu a jsou buď bílé nebo průhledné. Přijde mi to fajn, navíc to tak nestudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.11.08 17:45

Koreno, jak psala Zanka, jsou plastova a rozhodne MNOHEM prijemnejsi nez ta kovova brrrr.
A s temi poplatky…je to jak jsem psala. K zubari i na gyndu se ma chodit 2× rocne a plati se prvni prohlidka.

Zanko, sla jsem povinne kvuli veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.08 17:48

Povinné to urcite není, ja rodila poprve ve 30 a oGTT jsem nemela, ani se prede mnou o nem doktor nezminil. Ale jsou fakt horsi veci, urcite.

• Citovat
  • Upravit
4498
4.11.08 17:50

Hmm, u nás se také oGTT nekoná - jsme nějak pozadu ve vývoji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
4.11.08 19:23

Holky moje mi je dnes blujno spala jsem jak mimino nakonec jsem malého Lukáška nevozila dojela jsem k nim ale byla jsme ráda že sedím a to mě čekala cesta autem domů no naposledky jsem někam jela když se mi udělalo blbě.Myslela jsem že to přejde ale bohužel tak jsme si jen povykládala s Lukáškem bude mít ted 3 měsíce a je skvělý sladký teda když neřve.
WEELA k zítřejší KO hodně štěstíčka at je vše v pořádku a těším se až napíšeš jak jsi dopadla.Já se nějak obávám pátku těším se ale zároven trochu bojím ale hlavu vzhůru miminka jsou v pořádku a v létě budeme trajdat s kočárkama. Ted si jdu dát vanu.A asi půjdu zase spát. pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí