ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4326
7.11.08 14:30

no ještě si s tím hraju… :lol: jsem si říkala, že podle TP to seřadíme až to bude aktuální, tedka je důležitější kdo kdy jde na ko… :wink: Pište připomínky co všechno do tabulky ještě dát…chtěla bych mít tu tabulku přímo na tom webu.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
7.11.08 14:30

holky a co si udělat i 1 seznámek tady,at nemusíme vždy chodit na ty naše stránky,když se chcem na něco juknout?jen takový třeba s přezdívkou,jestli děti a termín porodu.

at se v tom orientuju i tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
7.11.08 14:38

misenko tak jsem to zamýšlela, ale zase sem si říkala aby se mi to třeba podle potřeby seřadilo jak budu chtít, tak jsem myslela, že to udělám v excelu…no je to složité…možná by to někdo uměl lépe.

Tak jsem si myslela, že bych měla v podpisu tento seznámek, který budu aktualizovat a kdo bude chtít tak se na něj mrkne.....nemusí se to sem vkládat znova a znova. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.11.08 14:43

wapik - myslela jsi odkaz na seznam v podpisu, viď? Některý měsíc před námi to taky mají a zdá se mi to dobrý. Jen kliknu a vidím.
Tak jo, jdu něco dělat, než mi tchýňka vrátí Matýska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
7.11.08 14:45

jo jo Milli přesně tak jsem to myslela.....už se to trochu rýsuje, byli by to takové jednoduché stránečky, kde by na úvodní stránce byl takový seznam věcí, které se nemění. Jako TP, jména atd. NO a pak tam bude odkaz na tu tabulku ve které můžeme doplnovat ty KO atd.

Bude tam záložka vzkazy a tam byste mi mohli psát kdy máte další KO a různé info jak jste dopadli atp. A já to pak doplním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
7.11.08 15:05

tak jsem obědvala jen bramborovou kaši. Ted frčíme nakoupit do tesca.

wapik je to super seznámek… můžeš doplnit děti: Anděla 3.1.2007 a věk 26

tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
7.11.08 15:17

nevolnosti:Už bych taky uvítala, kdyby to bylo na ústupu, ale asi ne. Sice jsem už pár dní nezvracela, ale blbě mi bylo vždy skoro celý den, no a dnes jsem si to užila opět naplno, když jsem vyzvracela právě sněděné jablko - teda fakt hnus, protože jsem ho zrovna moc dobře nerozkousala, tak si to asi umíte představit :lol: - snad se z mého popisu neudělá některé zle :)
Doufám, že nebudu zvracet až do Vánoc :evil: Podle minule, kdy mi bylo zle do 15-16.tt, to tak akorát vypadá… :-( :-(

otec u porodu: Řeknu vám po pravdě, že mít nějakou fakt dobrou kamarádku, tak ji tam vezmu raději, poněvač manžel mi to tam moc neulehčil. Je fakt, že lépe, než kdybych tam byla sama, ale jinak nic moc -s píš mě obtěžoval tím, jak pořád naříkal, jaký má hlad :roll: a to podotýkám, že mi snědl snídani, co mi přinesli a než jsem porodila, tak si ještě na 2h odjel k mamince na oběd a to na pokoji bylo ještě v lednici sladké občerstvení :roll: Fakt solidárnost - teď to možná zní jako sranda, ale pocity rodičky, nic moc. A nějakého utěšování nebo povzbuzení psych. jsem se též nedočkala…tak nevím…alespoň dělal fotografa a opatroval mimi celou hodinu a půl,než mě konečně doštepovali :x :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.11.08 16:00

Korena - tak mi připadá, že jsou chlapi v tomhle jeden jako druhý. Ten můj zase přijel na poslední dvě hodiny porodu (byl 200 km mimo město) a když mě doktor šil (naštěstí jen 2 stehy a bez nástřihu), tak vtipně prohlásil, že se mu to líbilo a šel by do toho znova. Jinak mě tam ráno vezla moje mamka a ta mi vyhovovala nejvíc. Když jsem pochodovala po hekárně svoje kolečka, tlačila za mnou vozík s infuzí, na nic se neptala, nesahala na mě a ničeho se nedožadovala. Kdyby nechtěl jít k porodu manžel, asi bych vzala zase mamku, nebo mladší sestru. Eventuálně dulu. Ale je to na druhou stranu hned po porodu krásný, když člověk leží ty dvě hodinky na posteli na pozorování a může se s někým o tu radost dělit. V tu chvíli bych sama být nechtěla, ale těch pár hodin klidně jo.

A ještě jeden dotaz do pléna - budete si nechávat zjišťovat pohlaví? Plánuju 4D utz, minule jsem ho měla taky. Ale tentokrát si to nechám jen pro sebe, i když tuším kluka, jako minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.08 16:13

Milli Já si pohlaví říct nechám, on by to drahouš stejně nevydržel…chichi… to byla ostatně jeho první otázka, když se dozvěděl, že bude táta…jestli to bude kluk nebo holka :lol: Nějak mu nedošlo, že u pětimilimetrovýho nic se to asi ještě říct nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.11.08 16:15

mili-jakto,ze tusis kluka? Ja mam taky dive tuseni,ale moje chute jsou uplne jine nez u prvniho tehu-tak nevim a nejakou nadeji si nechavam.

koreno-manzel u porodu-nikdy. To jsem taky zjistila-ten muj hledel jak zjara,kdyz jsem mela bolesti a kdyz me mel sbalit,protoze jsem jela narychlo na cisare-tak toho nebyl schopen. Takze mam jasno-bude se starat o prcka doma.

Taky mate holky takovou depresivni naladu? Neni to tim pocasim?
Ja u prvniho uplne zarila a ted mam hrozne stavy.

Muzu poprosit o korekci v tabulce? TP asi 2.7. a věk 29, syn Matyáš 8let.
Dekuji.

Jinak muj mladej synator me dneska rano dostal. Ptal se me jestli to vi tata-tak jsem mu rekla,ze ne. Tak si dal prst na pusu-ze pst a ze mu to nerekneme. :lol:
MOc se tesi a i jeho vysledky ve skole jsou perfektni-pry nechce,aby se maminka a ani miminko trapili. :lol:

Prekvapena

• Citovat
  • Upravit
14079
7.11.08 16:41

studentkana - taťka je zvědavý, co? Tak mu řekni, že co si tam dal, to tam má :lol: Údajně se to dá zjistit už kolem 16tt, ale 100%-ní jistotu budeme mít až po porodu. Odkaz na moje UTZ z myslím 27tt https://www.emimino.cz/modules.php?…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
A ještě fotka bříška z 28tt
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Prekvapena - prvně jsem si byla hned od začátku na 90% jistá, že je to kluk. Teď je to malinko míň, tak uvidíme. Chtěla bych sice holčičku, ale budu ráda za jakékoliv zdravé miminečko. Když to bude zase kluk, mám u taťky slíbený ještě jeden pokus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
7.11.08 17:20

Ahoj Holky,
KAATA: Vítám u nás novu těhulku a přeju pohodové těhu :wink:

MillI: Já si asi nakonec pohlaví miminka říct nechám, ale budeme to vědět, jen my dva s manželem nikomu to neřekneme, možná to vydržím a říct si to nenechám, ale nevím nevím, zvědavost je veliká :wink:

Já si poprvé myslela, že to bude kluk, taky mě to v tom trochu utvrdila moje dr., když mi ve 14.tt řekla, že se tam něco rýsuje, ale nebudeme předbíhat, takže, když mi ve 20.tt řekli, že je to holčička, tak jsem byla v šoku a zcela nepřipravená na tuto zprávu, v první chvíli jsem byla paf, ale v zápětí jsem se vzpamatovala a začala se strašně těšit, pak už jsem si neuměla představit, že by to měl být kluk :wink:
Teď mám zase tušení na kluka, tak uvidíme jak to dopadne 8)

WELU: držím palečky, sice už máš po KO, ale ať nám doneseš jen smé dobré zprávičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.11.08 17:28

mili-tak klobouk dolu-tak malinke brisko:-)

taky bych chtela holcicku-at nemaji chlapi doma presilu. :wink:
Podle stari krve by to mohlo vyjit, podle jednoho grafu,ktery jsme kdesi na netu nasli - je to nerozhodne.

Ja uz dalsi pokus mit nebudu.
I kdyz...... tohle tehu taky neni planovane… takze trebas se i v budoucnu zadari. :twisted:

Zitra maji slevy v CaA-tak jsem uvazovala,ze bych se mohla zajit podivat na nejakou tehu halenku. Bricho mam teda priserne. Fakt a to se omezuji v jidle-od sesti vecera pak nejim vubec. Proste jsem nafoukla jako zaba.

Prekvapena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.11.08 17:38

Wapiku, ja jdu na kontrolu 14.11, zaroven na krev a pak si asi v utery skocim na krev na NT screening. Jinak mam Julii 30.10.2004. Mam chute tak ruznorode, ze se to fakt neda urcit, ale spis jsem na maso. Poprve jsem mela tuseni na kluka a mam holcicku, ted nemam zadne. Julca i tatinek chteji zase holcicku, me je to docela fuk, hlavne zdrave miminko. Mroe

• Citovat
  • Upravit
1615
7.11.08 18:19

Ad určování pohlaví podle krve - u nás v rodině to nesedí, ségra by byla podle toho kluk, já taky…A vůbec všechny „zaručené“ výpočty zklamaly…

MAnžel u porodu, já si teda nemohu stěžovat, byl moc fajn, seděl četl si noviny a nechal mě v být, když jsem ho potřebovala řekla jsem si a on mi pomohl. Akorát ty fotky mu moc nešly :-) jak se mu třepaly ruce. U druhého porodu jsem měla dulu, přece jen to bylo bolestné a chtěla jsem být sama. Ale jsem rozhodnuta vzít si ji k porodu a manžu nevím, nicméně někdo musí hlídat malého, tak uvidíme, jak to vyjde.

Ovšem kamarádky manžel po druhé porodu prohlásil, že do třetího už nepůjdou. že mu žena mačkala strašně ruku a že ho to fakt dost bolelo. Málem jsem spadla smíchy ze židle, když mi to říkala :-)

Pohlaví, asi to nevydržím, a nechám si to říct, ale pro zbytek to necháme jako tajemství.

Wapik - já mám další kontrolu 8.12. a na NT se ještě musím objednat..

Zítra budeme mít husu, mňam a mladé víno svatomartinské, ghíííí už se těším. jooo ještě jsem Vám chtěla napsat, že na BBC říkali, že podle výzkumu který dělali jsou děti, kdy maminka pije v průběhu těhotenství jednu skleničku vína týdně, bystřejší než děti abstinentů. Posuzovali to ve věku 3 let, heh tož mi udělali radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí