ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2795
8.11.08 18:55

Holky prosím poradíte mi prosím?
Chtěla jsem napsat nějaké informace o nás ,ale nevím jak přesně do komentáře to je přeci blobost že, abych to napsala to se komentuje co tam právě napsané už je ?Poradíte mi prosím jak na to ?předem moc vám děkuji .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.11.08 18:57

Ridicko teda to je hrozné co jsi si musela prožít…chudáku. Věřím, že už totentokrát určitě vyjde!!!! Musí si tě pořádně hlídat. A my tě mezitím zabavíme… :wink:

Hele a v jakém jsi týdnu a tak. Nechceš si udělat metřík… :wink: snad jsem se nepřehlídla, že už jsi to psala, nebo to je těhudemence… :twisted: (na to se dá svést všechno… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 18:58

pro KORENA:děkuji moc jsi moc hodná.Jinak bolí to moc a bolest napořád zůstane nedá se na tohle zapomenout, kort když už to bylo skoro před porodem.Ale věřím že už nám štěstíčko bude moc přát, už si myslím že toho zlého jsme si prožili hodně moc, tak už jen a jen to nejlepší a věřím že vše dopadne dobře, mám fajn novou doktorku a ta si mě hlídá pěkně .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.11.08 18:59

Ridicko moc nechápu co myslíš. Jako info aby je viděli všichni na e-miminu, nebo jen pro nás na diskuzi.

To stačí když normálně napíšeš do komentáře, a nebo si dej do podpisu co budeš chtít. My tam máme třeba datumy kontrol, nebo metříky…
Kdyžtak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
8.11.08 18:59

RidickoMisko: To je mi moc líto, tak se hlavně v tomto těhu nenechej odbýt nezájmem lékařů a nech si všechno pořádně ohlídat, určitě to do třetice všechno dobře dopadne!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:00

Ano věříme že už nám štěstíčko bude jen a jen přát toho zlého bylo už moc a tak už jen a jen štěstíčko .Jinak já už bych se nedala, kdyby něco .
Jinak metřík už jsem měla, ale je to asi 2 měsíce co jsem chtěla si udělat jinej, tak starý jsem vymazala a pak mi nešel udělat novej a dneska jsem se stím prala a prostě mi to nešlo, poradíš mi prosím jak na to?předem moc díky.Jinak dneska jsme v 8 tt plus 1 den a termín porodu máme 17 června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:03

duhovka:jj už to tak nenechám a proto mám i novou doktorku, utekla jsem od bývalého doktorky a myslím si že už snad budu mít štěstí na doktorku, ale i kdyby něco tak já už se nedám, co jsem si prožila bylo už moc a naše zdravotnictví stojí za h..... nechci být sprostá, kdybych měla vyprávět co jsem si užila, tomu by jste ani nevěřili a kouleli očima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:06

wapik:jdi moc hodná díky moc za pomoc.Víš co myslím?Před chvíli mi těhulka tady posílala tuhle stránku -http://www.cerven2009.estranky.cz/stranka/o-mne
no že si tam můžu napsat něco o sobě, ale vůbec nevím jak:-)
A ještě jsem se chtěla zeptat jak se dělajá pěkný metřík, já ho kdysi měla, ale teď jsem si ho chtěla dát zpět je to pár dní a nešlo mi to a nevím proč mi to nešlo, poradíš mi prosím.Můžu vědět tvé jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
8.11.08 19:08

Ridicko: Já myslím, že i věřily, jestli budeš mít chuť se z toho někdy vypovídat, jsme tady pro tebe. Taky nemám o našem zdravotnictví valné mínění, přijde mi, že pokud nejsem něčích známá nebo nepředstavuji pro konkrétního doktora významný příspěvek do jeho kasičky, jsou mu moje problémy úplně šuma fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.11.08 19:11

jo ridicko ty myslíš info na ty naše stránečky…jo jo tak já ti pošlu SZ heslo pro administraci jo, musíš se přihlásit na stránkách a pak si tam můžeš dopsat co budeš chtít… :wink:

A s metříkem určitě pomůžeme, copak ti nejde. Máš nějaký svůj vysněný? z jakých stránek. Nebo ti můžu nějaký vytvořit a ty si ho pak zkopíruješ do podpisu, řekni si…

Holky dělám těstovinový salát a úplně u toho slimtám…mnam… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:14

Holky vy jste zlatíčka, jsem tu svámi chvíli a připadám si jak kdybych vás znala už pěkně dlouho, fakt vám moc děkuji jste zlatíčka.
No kamarádka mi udělala metřík, teď jsem ho tam zkopírovala a stejně to tam nemám a nevím proč, při tom jsem ho už dělala sama a šlo to a teď mi to nejde, si připadám jak víte co :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no jo stává se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
8.11.08 19:15

Wapiku, už se těším na dobu, kdy budu u přípravy jídla slintat a ne zvracet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
8.11.08 19:18

Ridicko: Ty metriky byvaji ve vicero formatech, zkus pouzit jiny nez ten, ktery uz tam mas a nefunguje (ja tam mam pseudoHTML nebo tak nějak, ten html, který bych řekla, že tam máš vložený, mi tady taky nefunguje…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:19

wapik:Tak mi přišel obrázek ale stejně nevidím ten kod co bych ho měla zkopírovat a dát do tam a ještě prosba dělám to vůbec dobře, dává se to pak když to je zkopírovaný do nastavení jak je tam ten popis ?
Nebyl by tam nějaký obrázek z bříškem prosím moc nebo z miminkem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.11.08 19:27

http://tickers.baby-gaga.com/…167pb___.png /> hele co třeba takovýhle? pokud ano tak si zkopíruj tohle do podpisu
http://tickers.baby-gaga.com/…167pb___.png a jen umaž ty mezery co jsem udělala mezi závorkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí