ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12196
9.11.08 19:43

vítám nově příchozí 8)
Už se to tu hezky zaplňuje.To je dobře. Víc hlav, víc ví. :lol:

Morduju se s metříkem a vůbec mi to nejde. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
9.11.08 20:00

Vítám mezi námi MÍŠU i ŽÍŽALU a přeju krásné těhotenství bez komplikací :D
Míšo: Já si vůbec neumím představit, že bych měla prožít to co ty, ale víš, jak se říká, do třetice všeho dobrého :lol: :lol: :lol: Na to já věřím!!!!

Prekvapená: taky máme v práci kci za týden - bowling, no co nezbývalo než jít za šéfem a říct mu to 8), neuměla jsem si nějak představit, jak bych mlžila, že nehraju a hlavně ani nevím jestli vůbec půjdu, ještě mi večer bývá blivno a pokud si pamatuji, tak tam bylo posledně docela zakouřeno, takže teď nic pro mne :?

Já jsem dnes dostala óóóbr chuť na bramborovou kaši a řízek, tak jsem to s manžou slupli k večeři a moc jsem si pochutnala, jinak žaludek furt na vodě,už to ani nevímám, pořád tlačí a zcela nezávisle na jídle, takže jím všechno a čekám, kdy se uleví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
9.11.08 20:21

Vítám Žížalu!
Určitě se přidej - čím víc hlav dohromady, tím lépe :D

Dnes jsem si musela koupit nové vitamíny, neb mi je dcera zničila…tak jsem místo Calibrum koupila Mamavit, co jsem brala při prvním těhu - toho stačí 1 tabl.denně a nejsou barvené, jako Calibrum :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.11.08 21:15

Díky za milé přivítání :-)

Já si taky říkám, že načerpat rady a zkušenosti od těch, co už je mají, je naprosto nejlepší! A zkušených mamin je tady dostatek, tak to je super :-)

My jsme v tomhle stavu poprvé, takže si zatím začínám zvykat na divný nálady, dojímací bulení a žaludek na vodě - což je asi nejhorší, protože jídlo je naším společným domácím koníčkem od přítele počínaje po psy konče… Nejhorší je, že oči by jedly, ale po pár soustech mi to přestává chutnat a mám pocit, že prasknu… Kromě toho jsem se někde dočetla, že by se měly omezit sýry typu hermelín a niva, což asi bude utrpení. No, co už teď.....co by člověk neudělal pro krásný zdravý mimišo :P

Miška: s tou chutí na smaženici ti naprosto rozumím - my jsme ji měli ve středu, z čerstvě nasbíranejch mixhříbků, a byla to ukrutná dobrota! Akorát jsme to trošku neodhadli množstevně, tak nám skoro jedna porce měla zbýt, ale přemohli jsme se a tu dobrotu jsme ztrestali celou. Málem jsme praskli. Tak si říkám, že je škoda, že jsem se nepřihlásila dřív - mohla jsem ti ji expres poslat :D Příště :lol:

korena: co se týká těch vitamínů - začalas je brát sama, nebo jsi to konzultovala s dr? … já jsem z toho trošku zmatená. Když jsem zjistila //, tak jsem si aktivně koupila taky ten Mamavit, aby mně náhodou něco nechybělo, ale nakonec jsem si řekla, že počkám až po kontrole. Jenomže dr říkal, že zatím nic brát nemám. Tak nevím. Jaký s tím máte zkušenosti ostatní - berete vitamíny nebo ne?

Jinak taky přeju všem krásných a pohodových 40t :-)

ž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
9.11.08 21:38

Ahoj Žížalo, super, že jsi se odhodlala se k nám přidat… :wink: hnedka tě přidám do seznámku… :wink: A s těma sýrama taky celkem trpím, ale musím se přiznat, že občas hřeším… :oops: :wink:

Hele kys. listovou jsem brala ještě před početím a tedka beru Femibion, i moje doktorka mi ho předepsala. Bavila jsem se o tom se sestřičkou jestli je potřeba to brát celé těhu nebo stačí třeba jen první trimestr. Ona mi říkala, že by se vitamínky měli brát i při kojení, ale že stačí obden, nebo když si vzpomeneš. Že prý to pak jde dost vidět i na krevní obrazu, zubech atd. Takže určitě ten mamavit zobej. Nemusíš třeba každý den, ale něco určitě ber.

Tak holky na houbách jsem nebyla ani nepamatuju. A to jsem to měla tak ráda. Manža na to ale není a houby ani nejí, takže si toho moc neužiju. Tak závidím jak procházku po lese tak houbové pokrmy.

Prekvapená hele pokud to jde se třeba na něco vymluvit tak bych to udělala. Co třeba ten močák jak psali holky, nebo prostě jen bolest hlavy nebo cokoliv. Na to oznamování je fakt celkem brzo. Zkus to nějak promyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
9.11.08 21:40

Ähooooooooooojky holky, jste tu někdo ještě ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
9.11.08 21:45

ahoj Misko já jsem tu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
9.11.08 21:46

Milli děkuji moc za poslání houbiček, ty jo se máš že si našla houbičky, můžu vědět z jakého kraje jsi ?Tady na Lounsku nic nemáme to je k naštvání a jinak do lesa můžu, ale před 2 lety nás vykradli v lese trošku poničili auto a nebyli jsme samy, ještě 4 auta vykradené a poničené, teď máme nové a neradi aby se to stalo znovu, prostě člověk je vyléčený a tak sedím v autě a hlídám naše a ostatním auta :lol: :lol: :lol: :lol: jinak do lesa já moc ráda, ale prostě nejde to, kdyby to bylo poblíž nějaké vesnici že by jsme nechali auto na vesničce a kousek došli, ale ono to je daleko docela.

Zuzanica:děkuji za přivítání, jsi hodná a děkuju za vše a jinak věřím že do třetice všeho dobrého, taky na to věříme a to je důležité, jinak to moc bolelo a bolest zůstane napořád, ale věřím že už bude jen a jen líp… Žížala:ahooojky a vítám tě, já jsem taky nová tady :-) a jinak jste se měli, že jste měli smaženici, dala bych si taky, mám chutě šílený a pořád hlad mám až se divím že mám nevolnosti a že furt jím a zatím bez blinkání naštěstí, blinkání jen bylo když to začínalo.
Přeju hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
9.11.08 21:51

wapik:Ahooooooooooojky to jsem ráda, že si tu semnou, že tu nejsem sama v tuhle hodinu …
Jak ses dneska měla a co jsi dělala dneska ?
Jinak jak mluvíte o sýrech, mňam to já můžu taky nivu, syrečky, plísňák já sýry strašně moc miluju, no ale teď už je nepapám radši, co by jsme pro miminka neudělali, takže ty jsem omezila úplně a ještě jsem omezil saláty mňam a tak bych si něco z toho dala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: holky a už si děláme chutě tady :lol: :lol:
my jsme teď z manžou seděli u telky a udělali jsme si popcorn jsme snědli 2 na posezení ty jo stydět by jsme se měli :lol: :lol: :lol: :lol: já jsem teď pěknej žroutík.
Holky máte někde v galerce uložené svoje fotečky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
9.11.08 21:55

ahojky Misko, hele galerka je teprve ve výrobě… :wink: a koukám, že jsi na ty stránky nedala žádné info, nějaké potíže… :twisted:

No dneska jsem se tak trochu flákala. Nějak mi nebylo úplně ok, už jsem myslela, že vypustím to jedení v posteli, ale když si ty piškoty nedám tak je mi pak celý den divně. Tak snad to bude tím.

No já se přiznám, že už jsem pár kousků hermelínu měla, třeba na chlebíčku a nějaký ten salát taky. Ale spíš si je poslední dobou dělám doma, abych měla jistotu, že je to čerstvé. To víš, to je zákon schválnosti, když člověk něco nemůže tak na to má zaručeně chut… :lol:

Hele a co ty? jsi doma s manžou a odbíháš k pc, nebo trávíš večer u netu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.11.08 21:59

Ahojky všem,
zdravím po víkendu a vítám Míšu a Žížalu!!!

Holky, oni ještě rostou houby? My byli asi před měsícem a našly jsme akorát velký kulový. A já bych si tak dala smaženici…

Jinak už pár dní mi je hodně blbě od žaludku a jsem hrozně unavená. To z prvního těhotenství vůbec neznám, když k tomu přidám našeho raubíře tak je to celkem na palici. Budu doufat, že to brzy odezní :wink:
Minule jsem měla celou dobu neschopenku a tak to byla pohoda a klídek, ale tenkrát jsem si toho moc nevážila :D

Díky za přidání do seznámku, příští týden jdu na KO a upřesním to datum porodu.

Dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
9.11.08 22:01

Wapik jsem doma z manžou, do teď jsme se jeden druhému věnovali, ale manžel šel pokračovat z přípravy do školy, je učitel a tenhle týden mají rodičáky a písemky děti budou psát, tak připravuje písemkny pro dětičky a dělá ještě na webových stránek co dělá ještě pro jejich školu, podívej se www.3zslouny.cz to dělá můj manža stránky školy :lol: takže prostě má pořád co dělat, nenudí se, ale hlavní je že ho to moc baví, strývy hodně času opravdu u toho, ale je fajn že ho to baví…
Jinak já občas mám taky cukání si dát hermelín a nebo ten salát, říkám si že když si udělám sama domácí salát doma, že to by vadit určo nemělo, když by byl domácí salátek…no ale ty sýry asi vynechám, moje švagrová totiž měla tu listorozie nebo jak se to přesně jmenuje nic milého měla jí dlouho v sobě už prý a proto dvakrát přišla o miminko a zjistila jí to genetika nebo nějaké odběry z krve nevím přesně jak to měla .
A co ty máš doma manžela dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
9.11.08 22:03

wapik jinak potíže mám, je tam napsáno že to chce registraci, když jí tam dám nevím jak se mám registrovat , je tam www. - estranky.cz tak nevím co mám dát mezi to právě jaké stránky mám dát , když žádné nemám, takže nevím jak na to, poradila by si mi prosím, díky moc jsi hodná …A co třeba udělat galerku přímo pod tímhle názvem červňátka…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
9.11.08 22:06

Kačko díky za přivítání, potěšilo.
Jinak houby u nás taky nesrostou, jsme byli opět dneska a zase pěkný kulový jsme našli, takže nejste samy a právě mám chuť taky na tu smaženici, jsem se těšila jak si dám a ono houby :lol: manžel ten jí rád nemá, ale na houby chodí moc rád a tolik je nejí, jedině obalovaný to jo a nebo pod maso dát houbičky, ale maženici nepapá, ale já houby miluju a kort smaženici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
9.11.08 22:06

wapiku diky za radu.
Takze zitra pomazu k doktorce-jeste pro jistotu vyzkousim ty kalhoty -jestli se do nich vlezu,ale neverim tomu-desne mi vylezlo bricho(spek)-to uz mi v praci holky povidaly,ze bych mela shubnout. Tak jsem jim rekla,ze baba bez břucha-jak hrncec bez ucha a mela jsem klid.

Jinak k tem vitaminum-mi povidal doktor,ze nic nemam brat. Ze staci zdrava strava.

A s temi houbami mi davate. Uz se tesim az pojedu k nasim a mama udela chlebovec s houbami. To je takova mnamka.

JInak me boli brisko-tak piju fenyklovy caj.
A nejvic me boli prsa-na ty si nemuzu ani sahnout.

Kaato-ta unava je urcite i diky tomu pocasi. Ja vcera i dnes odpo spala-a ted jdu do hajan znova,abych byla fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí