Poradna duly
Jana Čurdová
Ell, urcite to s tatou dobre dopadne! A poplatek neplat. Kdyby si o nej sestra rekla, chtej na nej potvrzeni o zaplaceni a na ty predchozi taky.
Muzicka takhle chteli stahnout o penizky kdyz si sel jen pro recept. Jakmile chtel potvrzeni, najednou zadny poplatek potreba nebyl ![]()
Ridicko teda co ty s tím vyvádíš…
proč tam zadáváš svoje jméno a heslo…
Vždyt jsem ti jméno a heslo poslala do té zprávy. To nemá nic společného s e-miminem. Prosimtě jméno je ten cerven2009 a heslo opiš to co jsem ti poslala…jinak už fakt nevím jak to napsat…
![]()
gozro jasně chápu, proto jsem se tě radši ptala…
Tak at tentokrát všechno dopadne dobře a v seznámku pak budeme odškrtávát porody… ![]()
Ellhano snad operace dopadla dobře…napiš určitě nové info.
Poplatek žádný neplatím…
Ellhana - ten poplatek se platí jen prvně, když zjišťují, jestli jsi vůbec těhule. Pak už ani omylem! Nech si to vrátit, na to nemají nárok.
Na sváču jsme zdlábli avokádo a asi se půjdem vyvenčit. Vezmeme ke známým skořápky a nafasujeme vajíčka, takový obchody mám ráda
. A možná bude i králíček (teda na pekáč, ne do klícky).
Wapik aha a já myslela tohle jméno co mám tady, no tak to jsme potom doma, hihi ale díky moc jdu to napsat, fakt díky moc a díky za trpělivost semnou
![]()
Jinak holky, jak se tu bavíte o tom placení u dr na gyndě, tak já poprvé platila taky na druhé kontrole opět taky a to prý že těhulky neplatí, no to po druhé zapoměla skoro sestřička vybrat no a na to mi říká, ale maminko příště už platit nebudete protože od příště budete chodit do těhu poradny už, tak kam jsem ale chodila do teď to opravdu nevím, takže trošku k smíchu, ale co nadělám
taky mi nejde o těch 30 kč, ale o ten princip, že těhulky platit nemají ![]()
Jste tu holky?
Míša - mě na to speciálně Dr. upozorňoval, že se platí jen první kontrola na určení těhotenství a pak už ne. Taky by mi nešlo o těch pár korun, ale o princip. Nenechte se holky šidit!
Jen tak pro pobavení - když se začínalo s poplatkama, zaslechla jsem v rádiu,že někde na severu vybíral doktor od těhulí 60 Kč - prý je miminko taky člověk, tak musí platit. Představte si čekat takhle trojčata a platit při každé kontrole 120 Kč!
haha Milli tak to je dobrý vtip.....ode mně nikdo nevybíral nic…ani na první kontrole…ale asi už to mám taky v tom poplatku za těhu. Docela mě překvapilo, že v tom je i to biosvětlo…to prý stojí asi 1500kč, pak je tam ten screening, a 3D ultrazvuk a všechny fotky atd. Tak se mi to asi vyplatí.
HOlky napadlo mě, že do našeho seznámku přidám sloupeček pracovali jsme-chtěli bysme/myslím si že nosím.....a že byste každá napsala své tipy co čekáte. Už jste to tu některé psaly, ale že bysme to tam měli napsané a pak by se tam zapsalo když to budeme vědět třeba z UTZ nebo po porodu co se opravdu narodilo zda holčička nebo kluk. Co vy na to? můžete mi to psát do té diskuze na stránkách… ![]()
Ahoj všem, teda vy jste toho zase od včera nakecaly, tak jdu dočítat ![]()
Jinak,že se vracím k včerejšímu tématu, ale plísňové sýry taky miluju a upřímně přiznávám, že mi teď opravdu chybí…hermelínek mňam mňam ![]()
Wapiku, koukam, ze mam v seznamku nejake resty. Takze vek 29, Praha-vychod (i kdyz papirove Kolin, ale Prahu mame bliz
), Danik se narodil 2.11.2006. TP mam podle MS 28.6. ,ale do metriku jsem si to soupla na 4.7., aby odpovidal UTZ. A pracovali jsme na holcicce…stejne jako pri prvnim
![]()
ahoj holky,
tak jsem se vratila z prace a nakupu.
Jinak k tomu pohlavi-taky jsem dneska intenzivne na toto tema premyslela.
Sledovala jsem se v zrcadle,zda jsem se zmenila-holcicky pry maminku zmeni k horsimu. ![]()
No-jsem jina-ale tipuju to stejne na kluka. I kdyz chute mam uplne jine nez u predchoziho tehu-tam jsem jedla sladka jidla.
Jeste si pockam 10tydnu a budu to vedet. ![]()
Dneska jsem byla u doktorky pro ulevy. Tak mi je dala na 3 tydny bez udani diagnozy.
Nevolnosti jaksi ustoupily,ale nejhorsi jsou bolesti prsou-pri kazdem kroku pichani. Fakt jsem chodila jako potentovana.
wapiku-taky platim docela velky poplatek za tehu a tajne doufam,ze ty vysetreni mam uz v tom. Aspon pan doktor povidal,ze budu vsechny vysetreni absolvovat u nej.
Wapík: dobrý nápad ![]()
Gozro: vítám tě tu a přeju pohodové těhu ![]()
Milli: My zse vyráběli kluka, tak jsem zvědavá
, u nás to měl být podle tabulek kluk i napoprvé, jaksi to u nás nevychází. Jo a budeš hodná, když mi pošleš odakz na ty tabulky na SZ, schálně na to juknu, jak mi to vycházelo poprvé. Jo a ještě dotázek, jak se dělal ten kluk, když píšeš, že poprvé jste dělali kluka a teď holku?
Já si stejně myslím, že je 50 na 50, ne? ![]()
Elhano: tatínkovi přeju hodně štěstí. Já mám takné vážně nemocného tatínka, jen nám nezabrala žádná léčba, nemá rakovinu, ale boreliózu, už je bohužel ochrnutý na spodní část těla a stav se zhoršuje, nejhorší je ta bezmoc, když člověk nemůže nic udělat. Zůstává jen věřit a doufat, že nebude hůř ![]()
tak holky všechno jsem doplnila…
bude to pak legrace. Mrkněte tedka na stránky. Už je tam seznam našich kontrol. Zdá se, že byste tam mohli doplnovat i sami. Zkusíte to některá, jestli tam můžete vepsat a změní se to?
prekvapena kolik platíš za těhu, jestli se můžu zeptat? já 3000 za to všechno co jsem psala…
Nico bezva už jsi komplet…ještě termín nějakých těch návštěv u dr…
ale možná bys to mohla zkusit sama…
tak asi ne…
tak já to budu ráda doplnovat, ideální bude když mi necháte vzkaz…vpravo jsou vzkazy…dííííííííík
Ahoj holky
Jdu na kukačku a co to vidím ![]()
Koravpuusti, kočenko naše… to né … to snad není pravda … vidím že už to máš pár dní za sebou, tak ti přeju aby ti bylo jen líp a líp… Kolem mě taky všechno těhotní kosmickou rychlostí, až si řikám že to není možný… Já sama jsem dnes 37DC a ms nikde… ale nesnažíme se, takže je tady jedině možnost toho že se stala „nehoda“ neb se chráníme jen přerušovaným stykem… ale stejně citím že MS příjde, ono by to ted asi ani nebylo pro mě nejlepší, hned tak otěhotnět.Holky přeju Vám jen samé dobré zprávy,a už ŽÁDNÉ ŠPATNÉ!!!!Doufám že já jsem s nimi začala a Korvapuusti skončila. Přeju Vám moc síly do dalších dnů a týdnů!
Wapiku, diky, jsi zlato! Konecne vypada, ze k vam patrim
Ja pak na tu editaci mrknu. I na web, nejak jsem to zatim nechavala byt, ale tedka uz jsem ofiko tehule.
Za chvili vyrazim hlidat kamosce kluka, ma muze na sluzebce a musi nutne na nejakou schuzi druzstva. Chlapecek je nemocny, tak muzicek moc nadseny nebyl, abych jako nic nechytla. Tak snad nic nechytnu. Hezky vecer vsem, jeste nekouknu.
Wapíku: já to nevidím, jsem slepá
, myslíš na našich e-stránkách nebo máme už nějaké nové, o nichž nevím??? ![]()