ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3259
11.11.08 12:39

Zuzi - já nevím no taky jsem myslela…teda z toho UZV to asi měl hned něco tam změřil a jelikž neříkal žádnou jobovku tak snad ok, no ale k tomu asi počká na krev. Já sama nevím to absolvuju poprvé :wink:

Jinak četla jsem to o tvém tatínkovi, taky je mi to líto, člověk nemůže nic dělat jen přihlížet …je to smutný fakt že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
11.11.08 12:40

Zuzanica Ellhana přeci psala, že jí dneska i brali krev, takže výsledky nemůžou být. My tím, že už výsledky krve mít budeme z toho 11tt tak nám by pak měli říct vysledky rovnou… :wink:

Hele a ty jdeš na dva screeningy nebo jak? asi jsem to nepochopila… a krev ti na to ještě nebrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.11.08 12:56

AHoj holky,

vůbec vás nestíhám, jak mě malá honí. Gratuluju všem k úspěšným kontrolám. Janiku posílám hodně sil.
Mě čeká kontrola příští středu a taky se budu domlouvat na tom UZV a krvi v Genettu. TP pořád ještě nevím, podle mých výpočtů, které beru s veeeelikou rezervou to vychází na 23.6. 2009.
snažení my jsem se ani moc nesnažili, nechali jsme to prostě být. Spíš se divím, že se nám mimi zadařilo, když jsem podle UTZ měla OVU o cca 12 dní později. Prostě náhodička a překvapení. Tak vůbec netuším co by to mohlo být. Cíleně jsme nic nevyráběli, ale už dva llidi mi předpověděli druhou holčičku tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
11.11.08 12:59

Elhano: moc díky :oops:

Wapíku: né jdu nejdřív na tu krev a pak za týden-dva na UZ na specializované pracoviště, ale dohromady to je jeden screening. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
11.11.08 13:04

To je stejně zajímavé že většina z Vás jde nejdřív na krev a pak UZV…proč to u nás dělali naráz? No jsem z toho nějak zmatená, jsem si myslela, že jako druhorodička už budu všechno vědět co a kdy se dělá a nebudu z toho vyjukaná a zatím je to už od začátku úplně jiné než u Nikiny 8O :lol:

Btw - poplatek už sestra nechtěla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
11.11.08 13:13

Baruško doplnila jsem tě do seznámku…nějak jsi nám vypadla… :oops: :wink: Když ti TP upraví, tak ho změním není potíž… :wink:

Zuzanica jo tak mě to znělo jakože jdeš na dva UTZ k dr. a pak na to spec. pracoviště. Tak to máme stejně.

Ellhano no možná to u vás flákaj a dělaj to najednou… :lol: no já myslím, že je to snad jedno. Některé holky psali, že to mají stejně tak to bude v pohodě. Akorát musíš čekat na výsledek. Hele a všechno je jednou poprvé…i druhé těhotenství… :lol: :twisted: to bude ještě věcí co tě překvapí.....a co máme říkat mi prvorodičky… :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
11.11.08 13:19

Wapíku -vy prvorodičky si to ještě hezky užijete, i proto že netušíte co bude dál :lol: :lol: :lol: :lol: jsem to ale škodolibec malej :lol: .
Jasně že všechno je pořád jiné i to druhé těhu,hlavně tím jak ta technika jde dopředu jsem mamce pouštěla to Dvd a nestačila se divit, ona to nezažila že jo, takové pokoukání na tak malého tvorečka..moc se jí to líbilo.

Jo ještě první dobrá zpráva ohledně tatínka…i když mu vzali močák, tak to šikovně napojili a vývod není třeba…maličkost, ale zvedne náladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
11.11.08 13:33

Ellhano tak ti teda my prvorodičky pěkně děkujeme :! :lol: :lol: :lol: Já radši ani nechci vědět co bude dál… :twisted: :lol: Poslední dobou si představuju jak se mrnousek narodí a já si ho pochovám a ponuchnám…ale nějak vynechávám tu fázi předtím… :D :lol:

jéé tak to je dobře s tatínkem…ten vývod to je dost omezující a nepříjemné. Tak to byli doktoři šikovní. Takže to vypadá, že se operace zdařila a bude zase ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
11.11.08 13:36

Ellhano specialně díky tvému postřehu jsem doplnila poznámku k seznamu… :twisted: :lol: :lol: :lol: co ty na to… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
11.11.08 13:41

HH Wapík :lol: :lol: :lol: :lol: no já jsem si toho fáákt nevšimla. Ale myslím že tu poznámku postupně ocení všechny jak bude těhudemence nabírat na síle

:wink: :wink:

Jinak prvorodičky - nemáte zač :D ale nééé to bylo myšleno v dobrém a netřeba se ničeho bát, vše se vším souvisí a za tu malinkou cenu bolesti pakbudete mít hromadu radosti :)

No s tím tatínkem nevíme dnes jde mamka do nemocnice se zeptat jak to dopadlo, uvidíme důležité je aby se to všechno vyřízlo a pak aby dobře reagoval na ozařky a léčbu. No bude to na dlouhé lokte, ale ten vývod mě těší, to musí být opravdu nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
11.11.08 13:46

děkujeme všem ke gratulacím…

překvapena no tak to vypadá :), všichni se už budou tulit a my budeme čekat

janík.. taky moc držíme palečky

holky, máte nějak moc kontrol a vyšetření… já jdu teda až toho 8.12 13,30 a o žádném odběru krve nic neříkala. jen tu klasiku

ja těch stránek je nějak moc… do kterého seznámku půjdou kontroly? a které stránky se zaheslovali? a můžu poprosit to heslo?

já vytahuji ty větší kalhoty a i ty mně začínají tlačit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
11.11.08 14:18

holky nenechte se rozhodit nějakýma informacema o různých seznamech… :lol: :lol: :lol:

Je to jednoduché naše stránky jsou : http://www.cerven2009.estranky.cz/
které si můžete každá upravovat. Kdo nemá heslo pošleme.

no a pak je tady seznam v mém podpisu a do toho nikdo nic nedoplnujete, jen já. Snad jste si všimli, že je tam seznam všeobecných info, plus anketka na pohlaví a nad seznamem je odkaz na seznam kontrol, aby se to dalo lehce řadit a doplnovat je to excelovská tabulka. Ale nikdo tam nic nedoplnujete. Takže jediné co od vás budu vyžadovat je nové info…nejlépe napsané ve vzkazech u seznamu. Je aktuální a slouží všem. :wink: :lol:

Snad je to trochu jasné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
11.11.08 14:55

holky snad se na mě nebude zlobit,že to tady prásknu,ale mám radost, vyšpionila jsem, že Cácorka objevila na testíku druhou čárku.tak snad jí to vyjde.moc jí to přeju. mám Vás pozdravovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
11.11.08 15:04

Gozra - to je výhoda prvotěhulek, že jim padnou dlouho normální kalhoty, ty budeš asi jedna z mála šťastných druhotěhulek :wink: . Já už mám pěkný pupík tak pomalu 3 týdny. Hlavně večer po jídle.

Ellhana - gratuluju k úspěšné kontrole a závidím ti :oops: Já musím vydržet ještě do pátku, dostanu to taky na CD.
A moc tady holky neděs, ať jsou ještě chvilku v klidu :twisted:

Wapik - no takhle nějak jsem to myslela. Sepiš, co by tak mohlo být v těch volných kolonkách a my ti to každá asi hromadně napíšeme. Ať nemusíš u každé z nás hledat na stovce stránek jednotlivé informace.

Mě taky nejdřív brali krev, v pátek bude utz, pak ještě jednou krev a z toho všeho budou výsledky.

Misenka - jsi superšpiónka! Krásnější zprávu jsi asi nemohla dodat. Tentokrát to určitě dopadne.

Galerie - tak už tam něco pošlete, ať tam nejsem sama jak voják v poli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
11.11.08 15:13

Milli - :lol: :lol: viď.hele ale z tou galerkou,mooooc ti to sluší.možná tam něco přidám,ale později.ted pádíme ven

tý jo koukám jak u vás se dělají samé testy,sceeningy,bere krev.no já mám mezi kontrolama 5 týdnů,a o krvi nic neříkali,to budu 11+6,NT screening tady nedělají,tak si asi budu muset počkat na klasické TT :? ale vím že už u aničky mi ¨dělali to šíjové projasnění ultrazvukem, můj doktor je docela kapacita,tak snad je tak šikovný,že by to poznal kdyb něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí