Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj cacorko, gratuluju! Ja to nejak tusila, ze jsi to ty, uz kdyz jsem si cetla tvuj prispevek v cervenci jako anonymni. Ani nevim proc, ale neco v tvemo komentari sem a tam me trklo, uz nevim co, mozna ten shodny den zpozdeni…
Podobne tuseni jsem mela dnes pred odchodem z prace, kdyz jsem se podivala na net a nahodou zjistila, ze stoji Barandak. Jedu pres nej asi 500 m, ale stala bych tam cely den. Jela jsem zadem pres Komorany a stejne jsem stalaa v zacpe a prijela domu za temer dve hodiny(normalne i s mesi zacpou obvyklou v tomto case max. hodinu). Jeste ze mi dnes nohla Julcu vyzvednout kamaradka.
jee-taky gratuluji cacorce. A tfuj tfuj-at je vse ok.
Tak dneska jsem mela blinkaci premieru-z nervu.
Snad se to nebude opakovat.
Je tady preMatyasovano-to jo-tak jsem zvedava jak to dopadne s vyberem jmen pro nase fazolky. Muj horky tip uz tady zaznel a ja tajne doufala,ze to nebude az tak oblibene jmeno.
Vubec vas nestiham docist-teda doctu a pak musim odbehnout k rodine a kdyz chci napsat-tak uz je to uplne jinde.
Muj Matyas je sama ruka,noha-geny po tatovi. Jesteze tak, to by pak byly jen same kyty. ![]()
Ellhano-gratulace ke kontrole
Mili-doufam,ze se taky dopracuji k tve fotce ![]()
S atb je boj-taky jsme je brali - coz o to pres den to slo,ale pak vzbudit dite,aby polklo velkou tabletu-to byl boj a mnohdy mokra perina a tak vyblinkana tableta. Malej od malicka miluje leky (jak bych se videla,kdyz jsem byla mala) a tak je polyka uplne vpoho-teda az na tu noc.
Co trebas mu za polknuti tablety neco slibit-odmenu. Nic jineho me nenapada.
Vcera jsem zjistila,ze jsem vloni vyhodila stary kabat-a ted by se mi desne hodil na pupek. No a sehnat tehu kabat,bundu - velky problem.
Kdyz maji-tak velikosti max. 42. Nevite holky o necem?
Dneska jsem aktivne proletela Prahu- Motek na Flore byl zavreny-to ho uplne zrusili?
Zitra me ceka narocny den-baleni na vikend u rodicu. Jsem zvedava jak to prijmou-teda mama to vi,ale okoli jeste ne.
Tchyni se to budu snazit zatajit co nejdyl. Vcera opet perlila a opet nam dokazovala,ze ji vubec nezajimame,ze jedine co ji zajima je nas mladej.
Takze ji tou informaci nebudu radeji obtezovat.
Jdu do hajan-vylet po Praze byl narocny.
Ja mam kabat z Tchiba, segra si letos koupila stejny(ma pred porodem a vazi skoro metrak, ale je i dost velka) a normalne ho nosi, ja pocitam, ze mi taky vydrzi, ma totiz vevnitr jeste samostatnou zapinaci vesticku, kdyz uz se nevejdu brichem, bude satcit aspon ta vesta, myslim, ze ma i obousmerny zip, to se taky hodi. Ted uz ho urcite nemaji, ale treba jeste bude neco podobneho.
Cacorka: Moc, moc přeji, ať se tam ta potvůrka udrží, i když je to dost brzy…když jste se nesnažili, tak to prostě tak mělo být
Hodně štěstíčka ![]()
Koukám, že jste porovnávali míry dětí — to my se držíme s váhou docela dole - Florka má sotva 12kg, ona strašně málo jí. Vlastně začala trošku jíst až od léta, kdy jsem přestala kojit. Jinak příkmy od 6.m zůstali pořád na stejno - vše plivala a spolkla max. 2 lžičky
to bylo o nervy - teď to není o moc líp, ale přeci jen alespoň něco…
Blbě mi je pořád, tak na mě padla ještě se špatným počasím trochu depka ![]()
podávání atb.: u nás taky vždy boje - dávám stříkačkou, protože ze lžičky by mě to vždy vylila. Nejhorší je tose s ní prát v noci,když je rozespalá
- moc neporadím. Ale třeba Nurofen, ten ji nějak šmakoval, že ho chtěla opakovaně a musela jsem to schovávat - leda ho natrénovat a dávat mu nejdřív ze stříkačky něco oblíbeného, aby na to byl naučený a pak šoupnout atb. ![]()
Hezké ráno přeji,
holky, jak to máte se spaním? Já to mám nějaké zpřeházené. Usínám tak do 22h a budím se během noci. Dneska zrovna po 2hod., vždycky mě vyžene močový měchýř. Jakmile k tomu začne pracovat mozek, je to v háji. Šla jsem na PC, pak si přes usnutím zapla telku a bylo něco kolem 3.30 h. Vstávala jsem před půl 8 a nevyspale si nepřipadám. Mám tohle každou noc, někdy usnu dřív, někdy takhle ponocuju.
Milli - s tím břichem je to kupodivu dobrý, není placatý, ale v oblečení není nijak zvlášť vidět, pokud si nevezmu manšestráky s páskem, který pod trikem vyčnívá. Jsem tedy zvědavá, jak dlouho bude v takovém stádiu. Večer nebo po jídle to břicho se taky přifoukne, jen si nemysli. ![]()
Cácorko - potichoučku gratulu, vzala si to hopem, držím pěsti, aby se mimi vyvíjelo, jak má. ![]()
A k porovnávání dětí? Nejsme zrovna obři, tak náš malý je akorát. Na 5 let kupuju oblečení cca 110, jsme v normě. Taky bývá oproti některým dětem o půl hlavy menší, ale neřešíme to. Dnešní děti mají spíš tendenci být větší a silnější. Pohybuju se mezi děckama 18-19 let, často jsou holky jinak stavěné, než jsme bývali my. Ale opět nelze všechny házet do 1 pytle. Některé neumí „hejbnout“ zadkem, aby se nezadýchaly, což mě teda dokáže vytočit, ale některé jsou zase v pohodě.
Dobré ránko kočky,
tak odměna nám nezabrala, zkusili jsme Brumíka, to je největší devíza a když viděl, že by výměnou za něj musel spolknout tu lžičku se „sirupem“, tak jej radši nechtěl. Takže to budeme muset dobrat formou stříkání do krku, ach jo, ještěže už zítra jdeme na kontrolu, tak snad nám to užívání doktorka ukončí, v té lahvičce je toho ještě požehnaně…
Hodila jsem do galerky dvě naše fotečky, takže už tam Milli nejsi sama jako voják v poli. A co ostatní, kde to vázne ženský? Že vy chcete zůstat inkognito! ![]()
K tomu růstu, já mám 170cm, přítel má 180cm, ale chlapi u nás v rodině jsou kolem 190cm, tak hold bude mít tu výšku přes koleno. Jenže paní doktorka si kreslí graf jen na základě výšky rodičů a do toho jí prostě nepasujem, co na to říct…
Koreno, mně je taky pořád blbě a tu depku jsem měla včera, běž si s malou po obědě hodit šlofíka a hned to budeš vidět jinak, uvidíš. ![]()
duhovko: což o to, to já bych si hodila šlofíka, ale malá je docela nespavec, takže dá zabrat, než ji uspím a pak je stejně brzy vzhůru -max. 30min.
Teď jsem přišla z nákupu, fuj a zase v řeznictví jsem to měla, co rozdýchat…ble-ble…schválně jsem ty nevolnosti propočítávala, že minule jsem je měla až od 10tt do 15-16tt (to jsem z toho skončila na kapačkách a od té doby klid). No a tentokrát je mi zle již od 5.tt… ![]()
Gozro
Nic sem hopem nevzala, rozhodně to není plánované, pokud tam něco je.
Přeju krásný den holky, a pohladte bříška!
holky mě je taky blbě, tady se aspon utěšuju, že v tom nejsem sama, přijde mi ale, že je mi špatně celodenně, žádný ranní nevolnosti se nekonaj
A taky jsem pořád strašně unavená, už mě to fakt štve. Nejsem schopná nic dělat. Večeři jsem nevařila ani nepamatuju (nesnáším výpary z jídel), mám koš plnej prádla ale nejsem schopná vyžehlit, uklízím jen tak fofrem a povrchně no jestli to takhle bude pokračovat dál, tak se z přítele stane hospodynka. Ještě že je tak chápavej…Nevíte jak nabrat energii? Po kafi mi je špatně, energy nápoje radši nepiju, čerstvý vzduch nepomáhá…už nevím co s tím…
Gozra Já to mám se spaním dobrý, připadám si jako kdybych měla spavou nemoc
Usínám mezi 20-21hod, budím se sice o půl 6 jak hodinky, ale přes den bych spala zas. Takže v noci spím 9-10hod a nestačí mi to…a taky nemůžu ležet na břiše, to mi nedělá dobře.
HOlky kde že je ta nová fotogalerka? Už se v tom někdy trochu ztrácím ![]()
A můj obdiv patří druhotěhulkám…já bych do toho všeho snad druhý dítko nazvládla. U nás asi budou velké rozestupy ve věku ![]()
korena ty jsi měla nevolnosti až do 16tt??? To by mě asi šlehlo, tak přeju at to tentokrát odezní o mnoho dříve. Ad řeznictví - tam by mě nikdo nedostal, už jen z toho pohledu na maso a různé jiné věci (ani to nebudu jmenovat) by mě odváželi. Jsi statečná
![]()
weela: mně je špatně taky celý den - je fakt, že nejhorší je to ráno a večer, ale i během dne je to síla -takže pořád. Minule to bylo, jak jsem psala, do 16.tt,ale zase jen od10.tt - takže nějakých 5-6týdnů, ale jestli to teď skončí nějak podobně, tak by mě bylo špatně 10-11týdnů
Já to nééééchci ![]()
Ahoj kočky,
cácorko - gratuluju a držím palečky aby to vyšlo…hele červenec není tak daleko od června budeš brouzdat obě diskuze ![]()
Korenko - ty moje holka nešťastná, já si matně vybavuju jak ti bylo špatně s Florkou chuděrko. No tak snad už tě to brzo přejde. Stejně je zajímavé, že někomu není špatně vůbec a někomu tak moc. Jsem ráda že patřím do skupiny které je špatně minimálně ![]()
fotogalerka - teda Milli i Duhovko kočky jste obě dvě…tam radši tu svou ani nebudu dávat, abych nezkazila průměr krásy
ale jooo nějakou tam hodím, ať víme jak vypadáme..jestli nějakou najdu. Aktuální.
Teda já měla dnes erotický sen a vzbudila jsem se se strašnou chutí na sex
myslím, že to bylo z toho včerejšího UZV, jak mi tam tou tyčkou 6 min v kuse šmrdlal a nic z toho
, dnes večer budu muset skočit na manžílka…ať mi to vynahradí ![]()
ahoj holčiny…tak koukám blicí stavy vesele pokračují. Je to úmorné… No ale snad se toho jednou zbavíme všichni. Mě včera večer bylo hrozně zle…jak kdybych snědla karkulku i vlka…a manža chtěl ještě večeři. Tak jsem to s odporem dělala a přitom si zobla kousek šunky…no a najendou mi bylo líp. Takže nakonec to bylo z hladu…to aby se v tom někdo vyznal… ![]()
Cacorko vidíš to těhu demence…
to je jasný, že jsem tě nemohla vyšpehovat v květnu…
A co čárka sílí???
Milli ty návrhy jsou super, co jsi psala. Tak to můžu rozhodně doplnit. Snad se to bude líbit i ostatním holkám…ty míry a váha… ![]()
Iviqv tak to je fajn, že ti to funguje… ![]()
Jinak můj pupek po ránu v pohodě (teda 2cm už přibyli…
) ale večer to je mega pupek…
ale řekla bych že s mimčem to nemá moc společného…co si o tom myslíte? Četla jsem, že nějaký ten hormon uvolnuje břišní svaly a nafukuje…tak to svedu spíše na hormon zatím…
![]()
Ahoooooooooooooojky těhulky.
Jak se máte všichni?A jak vám je co nevolnosti ?
Nám druhý den je líp a líp, ale nechci to nějak zakřiknout, není to ještě ono.
Holky můžu se zeptat, kde najdu tu fotogalerie ?Díky Míša