ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
12.11.08 15:03

Zanko, tak nacasovani bylo tip top :lol: Ja rodila o tyden driv pred TP, takze muzicek natiral postylku kdyz jsem byla v porodnici. Zdrzeli jsme se tam tyden, tak mel aspon na vsechno dost casu.

Recept je jednoduchy a ma milion obmen podle toho, co mas zrovna doma. Puvodne se ma delat z krkovice, ale ja delam z kureciho nebo z kotlet. Das do pekacku maso, okorenis podle chuti, na to nasypes co mate radi - ja davam cibuli na kolecka, zampiony, sterilovane leco, nastrouham syr a zaleju smetanou. K tomu delam na kolecka opecene brambory…luxusni zalezitost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.11.08 15:09

Ahoj holky jdu s tou samou zprávou jako do července ..
tak a já začínám špinit, takže mrcha je na cestě … ale jsem v pohodě, já to věděla. další důvod proč neveřit testům, ale svému tělu :wink: Tak se holky držte, já myslím že se to do MS určitě rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
12.11.08 15:10

Zanko, 4 děti, to budeš na doživotí matkou na plný úvazek. Já se nejspíš naprosto spokojím s těma dvěma, ledaže by mne před čtyřicítkou chytil nějaký záchvat a chtěla jsem ještě miminko (což se asi nestane…). Přítel je z 5 dětí a když se doma všichni sejdou i se svýma rodinama, mám pocit, že se jedná o velkou oslavu a ne o běžné rodinné setkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
12.11.08 15:12

Cacorko, ja jsem taky 3 dny pred MS zacala spinit, tak jsem si rikala, ze se nam nezadarilo, ale do vecera to prestalo a za dva dny byl test se dvema careckama, kdoví, jak to s tebou bude? Ale jednoho raubíře už doma máš, takže ať to dopadne jak to dopadne, jsi mladá a není kam pospíchat, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
12.11.08 15:14

Cácorko - tak uvidíš jak se to rozvine,třeba to je jen špinění.

ad počet dětí - no jednou bych chtěla mít 3 děti,ale to třetí si pořídit až později,třeba okolo té 35.no uvidíme jaká bude konstalace hvězd :lol:

Duhovko - no já jsem ze 3 holek a když se sejdem všichni s manželama,dětma,tak je nás taky požehnaně,nejstarší 3 kluky,prostředny 2 děti,já zatím 1 a další na cestě,no je aspon veselo.já to mám ráda,když se takhle sejde celá rodina

a koukám že jsem už dnes začínám 11 týden.tak už se to přehouplo do dvouciferných čísel.to letí 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.11.08 15:15

Krásný den holky - hlásím se po dlouhé době - s mimískem jsme skoro měsíc stonali (skolila nás příšerná angína) a neměla jsem z domova přístup k netu. V úterý jdu do poradny a mám docela strach, aby bylo vše v pořádku,když jsme se projedli 2 antibiotiky. Ať vám bříška krásně rostou a únavy, nevolností je co nejméně. Teď budu mít záhul v práci, musím všechno dohnat, snad vás stihnu alespoň číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
12.11.08 15:49

Duhovko: buď v klidu, s tím sexem to teď mám úplně stejně :wink: :wink: :wink: až se cítím provinile.

Gozro: Taky usínám kol 22. hodiny a většinou tak 1×-2× za noc se vzbudím s plným močákem a musím letět, navíc mi je vždy po probuzení šoufl. A vždycky mě v noci bolí šíleně prsa, přes den ne. :?

Cácorko: já bych ještě nedělala definitivní závěry, špinění je velice často součástí začínajícího těhu. Držím palečky :!

Lupe: Dr ti dala dvoje ATB za sebou? To jsi měla takové horečky? A co jsi užívala za ATB? Snad to bude dobrév úterý ti budeme držet pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.11.08 15:57

Cácorka - počkej a uvidíš, třeba je to jen špinění. A nemůže to být třeba to nidační špinění, jak se mimísek zavrtává hloub? Měříš BT? Mě vždycky před ms spolehlivě klesla.

Lupe - to je teda nářez, dvoje atb za sebou. No ale doktoři vědí, proč to dělají a určitě je to lepší, než nechat tě trápit s nemocí. Hlavně si nedovedu představit, jak jinak vyléčit angínu, než atb.

Druhotěhulky - taky vás tlačí bříško, když se předkloníte? Poprvé jsem to takhle určitě neměla, tak jsem z toho trochu nervózní.

Děti chceme taky 3, nejlíp teď holčičku a pak je to jedno. Ale pokud bude zase klučík, mám slíbeno, že budeme dělat, dokud se to nepovede :lol: Maximální maximum je ale 4, víc by bylo neúnosný ze spousty důvodů.

Proběhl tu recept na masíčko v kečupové lázni - prosím o napsání, jsme doma samí masožrouti.

Pokud má někdo zájem, pošlu na oplátku recept na jednoduchou studenou sýrovou roládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.11.08 16:01

Milli

neměřím, ale mám spolehlivě osahaný čípek, a ten je otevřený a zašlý, měkký takže to vážně bude MS .. nevadí .. já sem si to myslela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.11.08 16:04

No, možná je to tak lepší, viď? Alespoň máš chvilku si odpočinout a udělat něco jen tak pro sebe.
Přiznám se, že po tom prvním potratu jsem se doma s jednou věrnou kamarádkou pěkně zlískala vodkou :oops: (ona to měla pár měsíců přede mnou) a pomohlo mi to. Teda až na to ráno po tom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
12.11.08 16:10

Milli: prosím o recept na roládu? My jsme zase sýrožrouti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.11.08 16:18

Zuzanica, Milli - byl to penicilin a penbene (což je taky penicil. ant) - horečky jsem měla skoro 14 dní(přemnožený streptokok, totálně zhnisaný mandle), dr. povídal, že je lepší to přeléčit, horečka je pro miminko špatná tak jako tak- nemohla jsem bolestí jíst. Já se nikdy z anginy bez atb nevyhrabu.Tak se sice moc bojim, ale vůbec nevím, jak bych se bez ATB obešla. Každý den prosím, aby se mimísek držel a byl v pořádku. Proti tomu jsou nevolnosti radost, alespoň člověk ví, že mimi roste. Dr. mě bude víc hlídat.
Tak si na mě občas vzpomeňte, i když skrz práci asi nebudu mít moc čas si s vámi povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
12.11.08 16:28

Nico - sladkou nebo kysanou smetanou nebo je taky obměňuješ?? A jak dlouho pečeš?? 30-40 minut??

Nico - prv porod byl načasován fakt tak tak, já taky rodila o 14 dní dřív, taky jsem tomu nevěřila, že rodím, furt jsem všem tvrdila, že jsem se přejedla den předem jablek, které jsem otrhala, manžu málem ranila mrtvice, když přišel domů a na zahradě byly lísky s jablíčky a tři stromy byly očesané :lol:

Duhovka - já to vidím tak, že jediná varianta jak by se mi to mohlo stát je, že se přesvědčím do toho 3tho a ono to budou dvojčata, jinak fakt nevím.....Ale je fakt, že c jsem doma, tak mě ta kariéra až tak nebere

Milli - to mám taky, akorát to radši nedělám, neb zmáčknutí břicha mi vyvolává ještě větší nevolnosti,
Taky bych poprosila o tu roládu(když budu tak dlouho na té RD :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.11.08 17:36

Mill, recept v prvnim prispevku na strance. A roladka zni lakave!

Zanko, davam Ramu na vareni nebo na slehani, podle toho co mam doma. A pecu dlouho, protoze mam rada, kdyz se to masicko rozpada, kureci hodinu a veprove dve…

Navsteva odesla, jeste tedka mi z deti huci v hlave, chvilema jsme se vubec neslysely :roll: Jdu dodelat tu vecu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
12.11.08 17:51

Duhovka a co ti pomáhalo nabrat energii? Přijdu si už ted docela vyšťavená. A s tím věkovým rozestupem dětí, no já mám bráchu mladšího o 5 let a myslím si, že je to akorát. pak mám ještě sestru o 15let mladší a to už je dost. Tak uvidíme, jen vás obdivuju, já bych to asi nezvládla, sotva zvládám sebe :D

Ridickamiša proč jsi ve snažilkách těhulko :lol:

add sex já teda chut mám a hlavně po ránu než vstanu, to mi ještě není zle…a hormony se mnou mlátěj hlava nehlava… :D A užívám si to snad víc než před tím, a jsem taky víc citlivá na každej dotek :lol: :oops:

milli tak já to jdu pokoumat ty galérky, jde mi spíš o to, kam budete většina vkládat fotky abych něco neprošvihla :lol: nějak nestíhám sledovat vše najednou.

lupe já jsem si říkala, že jsi tu dlouho nebyla. Hlavně se ted nestresuj, pěkně mimíska pohlad, dopřej si nějakou ňamku a usměj se. Stresy určitě nejsou potřeba kor po práškách a horečce co máš za sebou. Tak hlavu vzhůru, v práci pěkně v klidu, však ono ti nic neuteče… :wink:

já bych se taky přimlouvala za roládku, miluju sýry… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí