Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už jsem si to přečetla a je mi jí moc líto, přeju hodně janikovi hodně sil a přeju aby se miminko brzy zadařilo a už vše bylo ok, to jí přeju moc , je to smutný vím jak to moc bolí…
Mroe:, ahoj, jak se máš? Co v práci? Sloužila jsi teď? já jsem dnes byla od rána asi do 15 hodin a jsem grogy, protože doma mi směna nekončí, to asi znáš ne?
Už jsi se v Krči registrovala? Mě bude rodit moje doktorka, která tam rodí, jako poprvé, teď jsme si dělaly legraci, že podruhé to půjde stejně dobře né-li líp ![]()
O Janikovi mi ani nepište, měla mi dnes napsat na SZ a jelikož nepíše, tak mi je jasné, že je to špatné…
je mi jí moc líto…
![]()
Ahoj holky, mam se dobre, tedy az na to, ze chodim porad do prace a dneska jsem fakt nestihala, celou cestu domu me tak divne tlacil podbrisek, ale nastesti to po prichodu ze skolky doma preslo. Zrovna se doma vztekam/ne ze by mi to bylo neco platne), protoze manzel si zase squashuje, misto aby ulozil dite a ja mohla jit taky na kute. Registrovala jsem se dneska po telefonu, v patek dostanu legitku, tak si tam v pondeli skocim. Slouzim ctvrtek a je to moje posledni sluzba, nastesti. Co vy?
To s manžou znám velice dobře
, občas se nějak zapomenou
, ale na druhou stranu se mi teď snaží pomáhat, máme totiž doma rošťandu ![]()
Taky mě občas začne krátce píchat v podbříšku a zas to přestane, prostě se moc přetahujeme, ale odpočívejte se někomu řekne ![]()
Jinak jsem zvědavá jestli se v té Krči potkáme…to fakt jsem ![]()
Do práce zatím chodit budu, chtěla bych do toho března, ale musím za sebe teď zaškolit náhradu, což bude 3 měsíce minimálně trvat, takže jen tak odejít taky nemůžu
Já chodím na 2 dny v týdnu a začala jsem, když bylo malé 6 měsíců, bylo to fakt super, měla jsem z toho strašně dobrý pocit, že to prospívá všem, nejdřív jsem chodila na 1 den a když jsem přestala ve 13 měsících kojit tak jsem začala chodit na ty 2.
Jména:
No my máme jména ještě z prvního těhu, na 2. místě byla u holčičky JULIE ( Mroe má vkus
) a kluk by měl být JAROUŠEK ( po tatínkovi - u nich rodinná tradice ) nebo SEBASTIAN.
Brý večer holky,
tak Vás nestíhám dočíst… snad malá brzo usne…
VÍTAM VŠECHNY NOVÉ TĚHULKY
VYTOUŽENÁ kontrola: máme v bříšku 14mm caspra a bije mu srdíčko, podle ms jsme v 9t, podle ultrazvuku 7t. Tak jsem z toho jelen. A mám malinko zakloněnou dělohu , jak jsme předpokládala. Na ko jedem 8.12 a dostaneme průkazku, když bude vše ok
musím běžet k malý do vany… pak se ještě ozvu
oapapa
Jo, uz dorazil a koupil pecivo a nejake drobnosti, tak dobry, ted cte pohadku, ja se jdu koupat a SPAT. Ja chodim na cely uvazek( driv na vic nez cely) od Julcinych 2 let. Ted to holcicka bude Amelie(bude jich tu jako maku), kluka nevim zatim jiste, manzel chce Michala, ja Martina, tak snad to bude holcicka, na te se shodnem. A Julca brachu nechce.
V Krci bychom se fakt potkat mohly, jsme tak asi stejne dlouho tehotne. Ale ja poprve rodila o skoro tri tydny driv, tak se nechame prekvapit.
iviqv gratulace ke kontrole, to je super
, hele buď v klidu, my taky měli 14mm a řekla mi 8.týden, tak si vyber ![]()
Mroe: tak to je vzornej taťka
, já rodila jen o týden dřív ![]()
wapik jsem chtěla napsat vzkaz k seznámku, ale obnjeví se mi jen okénko odeslat a žádná ploška kde bych něco napsala. A o termínku nepadlo ani slovo a já trubka jsem se nezeptala. Andělka dělala divadlo vedle u sestřičky. Tak tam asi napíš 26.6 a bude .. pak to za měsíc změníme.
díky moc
a k těm plesnivým sýrům…já s chutí baštila hermelínové chlebíčky a nivu.
jak se projevuje listerioza?
zuzanica… moc díky
já mám přístě přinést 350,– jako polatek za vstup do poradně a jinak platit už nic nebudeme (teda za fotečky a kdyby jsme chtěli utz navíc)
iviqv - tak koukam,ze jsme tu nejmladsi-co se tyce mimisek.
Ja jeste o tyden-uvidim na pristi kontrole. ![]()
Jinak gratuluji k uspesne kontrole.
Vcera se sestrence narodil chlapecek. Byla na cisari a mela lokalni anestezii,ktera vsak nezabrala a museli ji uspat uplne.
To jsem netusila,ze to nekdy nemusi fungovat. ![]()
Ahoj holky,
Dokud Janik nenapíše, tak nevěřím že je to špatný. A iviqv gratuluju ![]()
wapik ta tabulka je super, my čekáme prvnátko takže nám je jedno co to bude, ale ráda bych samozřejmě holčičku…
A ještě taky se mi posunul TP na 19.6.09 tak až budeš mít čas, kdybys to tam mohla opravit ale nespěchá to, stejně to je daleko ![]()
Tak už jsem si myslela že budou všechny příznaky těhu odeznívat a včera se mi udělalo tak špatně, že jsem nemohla ani spát. Jinak moje mamka si nás hezky vykrmuje to je hrozno pro miminko, hermelín pro miminko, sušenky pro miminko ale že budu zachvili jak koule ji nezajímá ![]()
Máme svoje album:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Wapik - tak zkus vymyslet 3-4 dotazy, ať ti to posíláme každá najednou. Já jsem před prvním těhu pracovala v kanceláři, a moc moc bych chtěla holčičku, tak mi jí tam prosím napiš, ať si to užiju alespoň do té doby, než se nám narodí druhý klučík. Jo a bydlím na Vysočině.
Co všechno máš v tom celkovém poplatku? Docela by mě to zajímalo.
Zuzka - odkazy pošlu. No dělali kluka, manžel na to prý myslel a to podle něj stačí
Zkusili jsme to podle té metody, že holčičí spermie dlouho vydrží, tak Matýska jsme dělali v den ovu ráno a teď to bylo den před ovu a pak vynechat. Tak uvidíme.
Janik - vypadá to nedobře
To je mi moc líto.
Iviqv - gratuluju k úspěšné kontrole. Pak se mi ozvi jak s těma džínama. Není myšleno stáří plodu 7týdnů a celkově těhu 9 týdnů? To by sedělo přesně. Nebo prostě byla ovu později, nebo to za chvíli doženete.
Šup šup, posílejte fotky, ať je co prohlížet.
Dneska jedeme do MC, tak nakouknu zase až večer.
Ahoj
Hlasim, ze zijeme a ze uz se snad zbavime nachlazeni.
Jste hrozne ukecane, vubec nemam sanci docist, natoz jednotlive reagovat ![]()
Uz mam doma tehudziny, spolecenskou halenku ( na firemni vecirek v prosinci ) a teplaky
.
Tak hezky den ![]()
Ahooojky teda dočíst 12 stránek to tady není žádná sranda ale tak nějak jsem to proletěla.
Vítám nové těhulky a RidickuMisku ze snažilek O8 ahoooj
Ad jména: My už bříšku říkáme Andrejka chtěli by jsme holčičku jméno si musíme pro:,–(it přiel s tím manžel a shodli jsme se jen mamce se to nějak nelíbí že je to moc tvrdé ale bude to Andrejka.Na kluka zatím přemýšlíme zatím je to Tomášek ale uvidíme líbí se mi Ondra, Šimon, Lukáš, ale Lukáška dala ted sestřenka a můj bratr je Lukáš tak toho ne tak nad klukem ještě popřemýšlíme.
Ad vitamíny:Co znám těhulky tak říkaly že v dalším těhotenství by už žádné vitamíny pro těhotné nebraly kromě kys.listové.Já beru KYS.LIST.a Calibrum babyplane do 1.trimestru a jak je doberu už končím s vitamínama budu taky jen listovku a nic víc.Pak jsou velké děti a těžké porody.
Ad bříška:Tak já už se pěkně kulatím ještě že mám ty těhu kalhoty.Přibrala jsem zatím 2Kg ale jeden den mám nahoře 2kg a za 3 dny tam je o 1kg méně takže mi to tak skáče.
Ad screening: Tak už mám za sebou odběr krve byla jsem na ni včera a 24.11 jdu na UTZ může tam semnou i manžel tak snad mu to vyjde a bude doma nebo vezmu mamču at se jde mrknout MOC SE NA TO TĚŠÍM.
Dr mi doporučovala 3 kliniky tady ve Zlíně kde se dělaá SCREENING a když jsme se zeptala jaký je mezi něma rozdíl když dva se paltit nemusí a jeden ano tak ty co se neplatí tak to jsou testy jen takové (ted si nevzpomenu jak to říkala) jednoduché kde se zjištuje jen něco málo a musí se k tomu později na další tzv.Trippl testy ale když si zaplatím 1400,– tak je to jen jeden test bez dalšího tripl testu a řekla mi že je lepší si ho zaplatit zjistí tam úplně vše tak jsem ho zaplatila za to mi miminko stojí pošlu str na Prediko Zlín www.prediko.cz
Manžel mi opět odjel do zahraničí, už mám novou koupelnu pak vyfotím ještě mi tam chybí přidělat zrcadlo nad umyvadlo a je to komplet a skvělééé. Ted jdu něco zobnout mám chut na kakao a rohlík s máslem.
Konečně mám týden bez ježdění podoktorech.Babičku už máme z nemocnice doma tak se nemusím starat o dědu jen ji půjdu pomoct kdyby potřebovala ale nemusím brzy ráno vztávat abych mu dala snídani a prášky to není sranda než ho vzbudím.
A fotečky ze svatby jsme měli mít ted v sobotu měli jsme sraz s fotografem v restauraci donesl album krásné fotečky ale nemohl nám to předat musí reklamovat album začaly se trhat listy a my za 8 tis požadujeme kvalitu tak pak sem hodím fota.
Zatím pa pa jdu papkat máme hlad