ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2795
10.11.08 18:04

Millli taky si to líbit nenechám, uvidíme teď ,ale já myslím že už po mě chtít nic nebude, nevím proč chtěla a při tom je to ale fajn sestra mám jí ráda,ale proč vybírala takhle opravdu nevím…
Wapik jj chceme to a moc ráda tam napíšu, já už konečně taky jdu o sobě něco napísat a registrovat se, nějak nestíhám …dělám si svoje miminkovské jkeště stránečky, jsem začala dělat tak nevím co dřív sranda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
10.11.08 18:04

Wapíku: já to nevidím, jsem slepá 8O , myslíš na našich e-stránkách nebo máme už nějaké nové, o nichž nevím??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
10.11.08 18:05

wapiku-ja platim 2×. Zaplatim celkem vic nez ty,ale zase si rikam,ze mi to zdravi za to stoji. A hlavne jsem se nechtela nikam jinam prehlasovat - k nekomu neznamemu v obdobi tehu. Mam to kousek od prace i od domova-kratke objednaci lhuty…takze si tu castku v sobe obhajim.

wapiku-taky jsem jeste nedostala SZ s heslem.

Dekuji.

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.11.08 18:06

Zuzanico mám v podpisu odkaz na náš seznámek… :wink: tam se můžeš mrknout…a je tam odkaz na seznam kdy jde kdo na kontrolu.

Dneska byla Janik a Iviqv ani jedna zatím nepsala co… :( tak snad je to ok. Co janik…ta na tom nebyla moc dobře…

a zítra Ellhana na screening, ty jo kočko ty se máš…i když tedka se asi zabýváš jinými věcmi vid. Tak nám pak napiš jaký byl mimísek úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
10.11.08 18:08

Wapik jinak dávám tam to heslo atd… a nejde mi to stejně, tak teda nevím a dávám to do přihlášení, tak nevím už kde dělám chybu …mám tyhle stránky -http://www.estranky.cz/index.php?akce=unauthorized a na lavé straně je přihlášení, tam zadávám to co si mi poslala a stejně mi to teda nejde a nevím už proč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
10.11.08 18:12

Wapik napíšu ti přesně jak to dělám ju.
Na levé straně je teda přihlášení a pod tím je napsáno www.prázdné okénko a estraánky,cz, pod tím je heslo no a tam bych měla dodat to co si mi poslala to jsem tam dala a nic to nedělá stejně mi to ukazuje to samé tak fakt nevím asi jsem blbka se stydím za to, že tě furt otravuju, doufám že ti to nevadí … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
10.11.08 18:16

wapiku: vždyť to říkám, že jsem slepota :wink: no jsi jednička :lol: :lol: :lol:
Byldiště mám Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
10.11.08 18:25

Wapiku, můžeš mi na ty naše nové stránky prosím napsat, že jsme pracovali na holčičce? Díky moc.

Jinak k tomu vyrábění holčičky - vzhledem k tomu, že nevím, kdy nastala ovulace, jsme počali holčičku spíš silou vůle než přesně vypočítaným termínem. Já jsem na to stanovení ovulace takový odborník - když jsme začali pracovat na Filovi, tak jsem si měřila teploty a ke konci cyklu jsem na jejich základě konstatovala, že jsem měla anovulační cyklus. A dva dny na to dvě čárky na testu. Teď tomu nebylo jinak. Ještěže se nám zadaří vždycky napoprvé, protože kdybychom byli odkázáni na stanovení přesného termínu ovulace, tak v životě neotěhotním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
10.11.08 19:09

Holky, ja mzslim, ze Janik nedopadla dobre, viz diskuse RD do 4 let… Ach jo, kdy uz to prestane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
10.11.08 19:14

Ježiši co se jí proboha stalo co se stalo kde najdu tu diskudy chudinka je mi to moc líto a to ještě nevím co se stalo , kde je ta diskuze prosím ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
10.11.08 19:15

Pošli prosím odkaz na tu diskuzy díky moc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
10.11.08 19:17

Je to v novych diskusich v levem menu, asi treti shora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
10.11.08 19:20

Prosím pošli odkaz je to lepší nevím zda to najdu, díky moc jsi hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
10.11.08 19:22

Nevím kde totiž přesně myslíš, je toho tu hodně nevím kde přesně tahle diskuze he jestli v těhulkách nebo kde přesně, tak bude lepší právě poslat ten odkaz zda už tam jsi a moc díky …Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
10.11.08 19:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat