Poradna duly
Jana Čurdová
Millli taky si to líbit nenechám, uvidíme teď ,ale já myslím že už po mě chtít nic nebude, nevím proč chtěla a při tom je to ale fajn sestra mám jí ráda,ale proč vybírala takhle opravdu nevím…
Wapik jj chceme to a moc ráda tam napíšu, já už konečně taky jdu o sobě něco napísat a registrovat se, nějak nestíhám …dělám si svoje miminkovské jkeště stránečky, jsem začala dělat tak nevím co dřív sranda:-)
Wapíku: já to nevidím, jsem slepá
, myslíš na našich e-stránkách nebo máme už nějaké nové, o nichž nevím??? ![]()
wapiku-ja platim 2×. Zaplatim celkem vic nez ty,ale zase si rikam,ze mi to zdravi za to stoji. A hlavne jsem se nechtela nikam jinam prehlasovat - k nekomu neznamemu v obdobi tehu. Mam to kousek od prace i od domova-kratke objednaci lhuty…takze si tu castku v sobe obhajim.
wapiku-taky jsem jeste nedostala SZ s heslem.
Dekuji.
Zuzanico mám v podpisu odkaz na náš seznámek…
tam se můžeš mrknout…a je tam odkaz na seznam kdy jde kdo na kontrolu.
Dneska byla Janik a Iviqv ani jedna zatím nepsala co…
tak snad je to ok. Co janik…ta na tom nebyla moc dobře…
a zítra Ellhana na screening, ty jo kočko ty se máš…i když tedka se asi zabýváš jinými věcmi vid. Tak nám pak napiš jaký byl mimísek úžasný.
Wapik jinak dávám tam to heslo atd… a nejde mi to stejně, tak teda nevím a dávám to do přihlášení, tak nevím už kde dělám chybu …mám tyhle stránky -http://www.estranky.cz/index.php?akce=unauthorized a na lavé straně je přihlášení, tam zadávám to co si mi poslala a stejně mi to teda nejde a nevím už proč ![]()
Wapik napíšu ti přesně jak to dělám ju.
Na levé straně je teda přihlášení a pod tím je napsáno www.prázdné okénko a estraánky,cz, pod tím je heslo no a tam bych měla dodat to co si mi poslala to jsem tam dala a nic to nedělá stejně mi to ukazuje to samé tak fakt nevím asi jsem blbka se stydím za to, že tě furt otravuju, doufám že ti to nevadí … ![]()
wapiku: vždyť to říkám, že jsem slepota
no jsi jednička
![]()
Byldiště mám Praha
Wapiku, můžeš mi na ty naše nové stránky prosím napsat, že jsme pracovali na holčičce? Díky moc.
Jinak k tomu vyrábění holčičky - vzhledem k tomu, že nevím, kdy nastala ovulace, jsme počali holčičku spíš silou vůle než přesně vypočítaným termínem. Já jsem na to stanovení ovulace takový odborník - když jsme začali pracovat na Filovi, tak jsem si měřila teploty a ke konci cyklu jsem na jejich základě konstatovala, že jsem měla anovulační cyklus. A dva dny na to dvě čárky na testu. Teď tomu nebylo jinak. Ještěže se nám zadaří vždycky napoprvé, protože kdybychom byli odkázáni na stanovení přesného termínu ovulace, tak v životě neotěhotním.
Holky, ja mzslim, ze Janik nedopadla dobre, viz diskuse RD do 4 let… Ach jo, kdy uz to prestane?
Ježiši co se jí proboha stalo co se stalo kde najdu tu diskudy chudinka je mi to moc líto a to ještě nevím co se stalo , kde je ta diskuze prosím ?
Prosím pošli odkaz je to lepší nevím zda to najdu, díky moc jsi hodná
Nevím kde totiž přesně myslíš, je toho tu hodně nevím kde přesně tahle diskuze he jestli v těhulkách nebo kde přesně, tak bude lepší právě poslat ten odkaz zda už tam jsi a moc díky …Míša