Poradna duly
Jana Čurdová
Kaato ahojky, tak až budeš vědět TP tak dej určitě vědět. no nevolnosti tě snad rychle opustí, snaž se opravdu jíst i když se zdá, že to nejde. Mě to pomohlo a i ty pověstné snídaně v posteli… ![]()
Misko a co tvůj manžel učí? To mají učitelé nevýhodu, že musí pracovat i doma, opravovat a připravovat písemky… ![]()
NO teda tak to chudák švagrová..... Je to prevít ta listerioza to vím…tak snad to u nás bude v pohodě. Člověk už to může mít v sobě a ani o tom neví.
Můj manžel šel od 9-10h na tenis. No a předtím rozbil celou novou láhev martini…
střepy jsou ještě tedka po celé kuchyni no a o smradu mluvit ani nemusím… ![]()
Já jsem tu ještě taky, ale už mě od toho sezení u komplu trošku bolí záda, tak asi povalím do sprchy a do hajan… Kromě toho jsem si dala k večeři výbornej čerstvej těstovinovej salát a teď mě to nějak nedělá dobře v krku..........
Brrrrrrrr, ráno práce, takový škaredý slovo!!! Hlavně na to nemyslet…
Kaata: Jojo - u nás rostou jak divý. Kamoš v neděli našel dva košíky hříbků a my jsme měli ze středy tak půl velkýho košíku - ještě zbytek dosušuju… Ale jestli se teď ochladí, tak už bude asi utrum. Každopádně jsme si letos oproti loňsku docela pošmákli - loni nerostlo snad vůbec nic. Letos jsme měli každou chvilku něco - a asi nejlepší byla ta smaženice a pak smažený bedle na pravým prasečím sádýlku ![]()
Miška: Asi budu potřebovat poradit s tím metříkem - vložila jsem to do podpisu, ale nějak to nefunguje. Kdyžtak tě příště poprosím o radu ![]()
Jo - a s těma sýrama - my jsme zase s přítelem ulítlí na nivový koule… pěkně jako jednohubečky, na kolečko rohlíku trošku hořčice, kousek cibulky, okurčičky a na to nivovou kouli obalenou v pálivé paprice… Jééé, to asi nevydržím!!! Jsme schopní si je připravit klidně v 10 večer........
Tak asi zatím páááá, ž.
Tak mě zase berou chutě, já pořád jím to není možný, já budu mít za chvíli metrák, fakt jím moc hodně, jdu si teď vzít na chuť přesnídávku, mňam na tu mám chuť jdu pro ní
to není semnou normální .
![]()
Wapik manža učí MATEMATIKU, ZEMĚPIS, INFORMATIKU a MATIKU MILUJE!!!A já matiku ráda neměla
, jinak ano přesně dělají ještě hodně práce doma, no každý učitel se stím víš co, ale manža opradu je v tomhle poctiví, nešidí dětičky a taky ho dětičky mají nejradši, je hodně oblíbený učitel…
Źížalko- pokusím ti z metříkem pomoc ,ale snad to zvládneme já jsem se stím akorát včera tady rozčilovala nemohla jsem si udělat nový, ale nakonec zvládla, ale určo ti moc ráda pomůžu .
Misko bud ráda, že je chut…
já mám na něco chut celkem vyjímečně. Ale občas se to podaří.
Dneska jsem se těšila k obědu na vařené brambůrky a kuřecí steak no a než jsem to udělala, tak jsem si do masa dvakrát zakrojila a dala dva brambory a bylo po jídle. Prostě to nešlo…tak papej at ti máme co závidět… ![]()
jéé Žížalko ahoj noční sovo…
Vítej do party pracujících. Taky zítra valím do práce…ale taky mám v plánu zajet do porodnice v podolí, aspon se zkusím zeptat, i když myslím, že jsem beznadějný případ… ![]()
S metříkem pomůžeme. V podpisu nic nemáš…
Musíš to vložit např. když jsi na nějaké dizkuzi tak nahoře máš nastavení tak přes to vlož odkaz do podpisu. A taky musíš dát, že chceš aby se ti podpis zobrazoval…
Wapiku já se právě divím že jím, protože mám nevolnosti je pravda první 2 dny když začli tak jsem jídlo nemohla vidět, ale teď i přesto že mi je špatně tak mám hlad a jím sice třeba míň ale častěji, tak snad mi to vydrží, jsem ráda zase že jíst můžu, protože ty první dny jsme nejedla vůbec nic a to bylo hrozný .Ale uvidíš taky budeš moc brzy papat, kolem toho 13 tt končí nevolnosti možná i dřív a přeju aby skončili brzy už…
Jinak poradíš mi jak to napsat, ráda bych tam napsala o sobě něco, ale fakt nevím jak na to , díky moc předem. ![]()
Prekvapená tak bříško už mi taky vylezlo, ale asi jsem spíš přibrala. Dopoledne se nemůžu na jídlo ani podívat a odpoledne bych baštila všechno na co příjdu a o večeru ani nemluvím:D.
Wapiku Jééé, snídaně do postele, to by se mi líbilo a možná bych i něco sezobla, ale Tom vstává v pět se šíleným řevem a tak si o takových chutích nechám jen zdát ![]()
Doufám, že budu moct přidat TP, u nás je 8-9tt kritický a fakt se dost bojím, aby bylo vše OK.
Tak to se manželovi povedlo, co?To musí být smrad
Já v netěhotným stavu mám Martini ráda, ale teď bych měla jeden kýbl na utírání a jeden na…však víte na co
Žížalo Tak mi to měli s houbama obráceně. Loni žně a letos prd.
Holky, nechte už ty sýry na pokoji, já už tady slintám jak pavlovův pes, jak na to všechno mám chuť ![]()
Už jdu taky do hajan, než zase otevřu lednici. Všem přeju dobrou......
Kaato no snídani do postele říkám to, že mám na nočním stolku pytlík s piškotama a než vstanu tak 3 slupnu…
Ale je jasný, že s malým dráčkem to asi nejde… ![]()
Budu držet palce, at je všechno ok. 8-9tt je za chvíli za tebou. Na začátku se mi to taky zdálo tak daleko a najednou jsem ve 12tt…
Jsme zrovna dneska říkali s manžou, že jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli rodíme…
![]()
Misko mě právě už bylo poslední dny celkem fajn, ale nějak o víkendu nedodržuju režim svačin atd. tak se to zase trochu vzbouřilo. Asi už jsem si myslela, že je to v pohodě…tak mi mimi ukazuje, že ještě bude s mým žaludkem bojovat… ![]()
Hele poslala jsem ti tu SZ, došla ti? tam máš stránku a heslo na kterou se přihlaš a tam pak můžeš libovolně dopsat ty info…
Tak přeju, aby ti zase bylo dobře brzy ,já to vyhraný taky nemám, mě dneska je trochu líp ale uvidíme jestli nevolnosti přestanou, ale zase vydržím pro miminko vše, vydržet se to dá…
Jinak mě někdo posílala nevím jestli ty, tyhle stránky http://www.estranky.cz/ ale jak se přesně zaregistrovat o to mi jde.
wapik a poradíš mi ještě prosím, abych si to mohla ještě dneska udělat, když už běžíš taky, tak abych se nenudila než půjdu spinkat
i když já se nenudím ,ale zase tohle je užitečné si udělat a vložit si tam údaje o mně.
Napiš mi prosím ještě vše jak by to mělo být, pošli stránku a heslo k tomu nebo jak to je a trošku prosím vysvětlení, já tam včera se registrovala, ale špatně nevím jakou tu stránku tam mám napsat, chápeš mě jak to myslím? ![]()
wapik: Ten podpis přes nastavení chápu
, ale metr nechám až na zítra - zkoušela jsem ho taky vložit do podpisu, ale jeden co se mi líbí má asi moc dlouhej kód a druhej krátkej se asi taky nezobrazuje
Když si ho vložím na zkoušku do rozepsané zprávy a dám náhled… tak nic.
Teď už to vážně vypínám a jdu chrnět - práce sice není zajíc a neuteče, ale čím dřív tam budu, tím dřív to utrpení skončí ![]()
Tak dobrou!
ž.
Ahoj holčiny povídalky ![]()
Vítám tu nové těhulky řidičku a žížalku ![]()
tak se hlásím po víkendu, kdy jsme oznamovali novinky rodičům. To bylo prííma. Naši se ve finále opili (koupili jsme 2 flašky dobrýho vína a zlatou slivovici a během hodiny všechno padlo), byli hrozně rádi, mamka brečela. Tchánovci - taky bezva reakce, nikdo to nečekal, všichni jsou nadšení a štastní a já si to asi začnu parádně užívat ![]()
JInak co se týče sýrů, včera jsem neodolala nakládanému hermelínu s křupavou rozpečenou bagetkou mnam mnam.
ad otec u porodu, já to nechám na příteli, ale on chce,takže do toho půjdem spolu. A už máme jméno pro holčičku - Linda - i když nesklidila moc úspěchů, tak je to naše volba. A co vy a jména, už máte tak nějak namátkou vybrané? A jak říkáte fazolce ted?
Tak přeju fajn začátek pracovního týdne a pokud má někdo kontroly tak tfuj tfuj tfuj ![]()
Dobré ráno - teda aspoň ho přeju všem ostatním…
Mně je dneska tak blbě, že nemám ani tužku… snědla jsem k snídani asi tři sousta a teď se intenzivně snažím to v sobě udržet. Ty návaly na zvracení jsou fakt strašný. Zatím jsem to vždycky ustála, ale mám pocit, že už to nebude dlouho trvat.
A kolegyně v práci tomu teď na:,–(ila korunu, když se mě ptala, jestli k nim teda v sobotu přijedu na tu zabijačku - to mě v téhle situaci dost pobavilo
![]()
weela: málem jsem uronila slzu, když jsem četla, jak jste oznamovali! Už se na to taky těším - potencionální babky se nás neustále nenápadně snaží na to mimišo navést, tak myslím, že z toho budou taky dost naměko
Ale necháme to na Vánoce, raděj počkáme to toho cca 12 tt.
A jak říkáme fazolce? No, zatím je to Ocásek, protože na první fotce z UTZ tak vypadá - je tam vidět hlavně žloutkovej váček a od něj takovej malej ocásek, tak už mu to asi zůstane ![]()
Jinak pro holčičku už asi taky máme jméno - Terezka - to by měla svátek na narozeniny mojí naprosto skvělé babičky
Jenom mě trošku mrzí, že poslední dobou je to jméno tak strašně v módě a Terka je snad každá třetí holčička
Problém je ale s klučičím jménem - to absolutně nejsme schopní vymyslet ![]()
žížala - vítám tě mezi červnovýma těhulkama. Já zase závidím těm, co můžou vstávat dýl, jak v pět
, i když nejdou do práce. Jo a těch týdnů už ti zbývá jen 36, ne? ![]()
Korena - to jsem nevěděla, že se Calibrum berou dvě tablety. Já měla minule Mamavit a teď ho mám zase. Líbilo se mi na něm, že to mají rozděleno na předtěhu+první trimestr a druhý trimestr až porod.
Miška - já jsem z Vysočiny, tady je to celkem houbová oblast. Loni jsem nosila běžně dva plné košíky od brambor. Houby mám na jídlo moc ráda, ale hlavně je to pro mě krásná relaxace. V týdnu je u nás v lese klid, zato o víkendu je tu hromada lufťáků. K lesu to máme asi 1,5 km od domu, tak jedeme buď na kole nebo autem. Škoda, že to nemáte blíž, mohli byste zajet ![]()
Sýry - u těch plísňových jde o to riziko z plísní, aby tam náhodou nebyla nějaká, co tam nepatří. To samé platí i pro kupované ořechy, hlavně ty cizí. Já jím Hermelín a Nivu jen tak občas po troškách, ale vždy čerstvě kupované nebo krájené.
Wapik - jé to je škoda, celý Martini? Asi bych slzu uronila a střepy zametla.
Dítko už mě zase volá, poslední dobou je to hrozný mazílek, nemůžu pomalu ani na záchod.