ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3325
6.11.08 11:42

Holky mě je dneska tak blbě :? A to mám jet zachvili na pracovní country ples, tam budou všichni pít a mě je uplně zle z pomyšlení kolik tam bude jídla…uff. Snad to nějak ustojím.
Včera jsme koupili malý pidi botičky a zítra tu novinku budem oznamovat rodičům tak se docela těším… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.08 14:48

Ahoj holky :)
Gratulace pro Weelu a Zanku ke kontrolam- to je radosti :lol:
Zkumavku na moc jsem taky dostala, nastesti.
Jinak kasel pomalu prechazi (uz je nacase po temer 4 tydnech) a vraci se i energie- zacala jsem varit a pect. Mnam mnam, rizky s bramborovym salatem, houbova polevka, upekla jsem makovec… no ty nevolnosti uz take pomalu mizi, i kdyz rano to musim porad jistit dzusem, to mam vzdycky na male. A taky kdyz nejakou dobu nejim. Tem, co jim je blee, preju brzky navrat do pohody 8)
Majte sa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.11.08 15:03

Holky děkuju za gratulace :)

Weela - tak to zadvidim, my už to máme za sebou a bohužel díky tomu začátku to bylo takové „o ničem“ tcjánovcům se řeklo „Nejezděte, protože máme trošku komplikovaný začátek těhu“ a moje rodina mě musela obskakovat a hlídat mi Kubu, abych mohla být v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.11.08 15:26

Ahoj holky,
mohla bych se k Vám ještě přidat? Ve středu jsem byla u gyndr a ten mi potvrdil těhotenství cca 5-6týden a už jsme viděli i tlouct srdíčko. Ráda bych se přidala k Vám,protože Tomáška jsem porodila spontánně o 14 dní dřív a je možný, že se to bude opakovat. Taky uvidím jak se posune termín porodu, protože poslední MS jsem sice měla už v půlce září,takže bych měla rodit v červnu, ale byl to samovolný potrat bez revize :( a tak vůbec nevím, kdy byla ovulace. Měli jsme mít měsíc pauzu ve snažení, ale nějak se nám to uplně nepovedlo :D
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
6.11.08 16:17

Ahoj,
moč - koupila jsem si na to v lékárně „kontejner na moč“ - se to tak jmenuje :lol: , taková tlustá zkumavka za 8,– :wink: U nás jsou Dr. lakomí a sestra mi řekla, ať si to koupím :roll:

Florinka je od včera nemocná - nebo tomá možná rekci na očkování - každopádně mě včera vyděsili 2 vlíčky na čele - už jsem se lekla, jestli nemá neštovice :x . Ale asi ne -do rána zmizeli a teď má jen horečky a trochu rýmy. Fakt nevím, co bych dělala, kdyby měla neštovice - nevíte, zda je to nebezpečné v těho, i když já je už měla? :?: Stejně už bych pak moc nenadělala, než by se to u Florky projevilo, tak bych na to nepřišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
6.11.08 16:24

Zdravim novou tehulku a gratuluji k uspesnym kontrolam. Snad uz se tedy karty definitivne obratily a budou jen pozitivni zpravy.

Na mne padla nejaka choroba tak bojuju nejstatecneji jak se da-ale moc mi to nejde :D
Tobik moc nechce chapat, ze maminka nemuze cist, protoze ma knedlik v krku a to prte mne porad nechce nechat normalne najist.
V kombinaci s manzelovymi prijezdy po osme vecerni…no utesuju se , ze koncem listopadu uz snad bude dobre a budu zas plne funkcni :D

K zaheslovane fotogalerii na emimi-souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.08 16:27

Zdravím a vítám novou těhulku a gratuluji.
Nevím co je dnes za den ale je mi hrozně sice neblinkám ale je mi špatně, je mi smutno a nejraději bych brečela
Mám v hlavě plno myšlenek a bojím se zítřejší kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
6.11.08 16:35

Welu a ty jdes na kontrolu k doktorovi ? Myslim, ze ten tvuj ma UTZ v ordinaci? To je vyhoda..uvidis prcka a bude ti zas fajn…neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
6.11.08 16:48

ANo jdu na KO k Dr na gyndu je to druhá KO a byla jsem už i na krevních testech jak berou ty 4 skumavky tak se bojím že třeba nebudou dobré výsledky.A ano mají tam UTZ a dělají ho na těhulkám na každé KO mám hlavu plnou myšlenek už aby bylo 10:45 zítra a já šla na řadu.Aspon manžel kdyby jel semnou ale je ted v Belgii chjo jak mi je smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
6.11.08 16:56

Welu…nesil…pust si nejakej peknej film a zalez do treba pod perinu. To bude dobry. Proc by nebylo…neboj…my drzime palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.08 18:30

je fakt,ze ty nalady v tehu jsou ruzne. Ja vcera po soukromych pastech bulila jak zelva. Nejak mi to prislo vse lito atd.

welu drzim palecky a nic se nestrachuj a nestresuj-na ten je cas pozdeji.
mysli pozitivne-tim udelas fazolce radost.

Ja mam kontrolu az za 14 dni a dneska jsem mela v praci namale- chtela jsem to prozradit byvale kolegyni,ale udrzela jsem to.

Rekli jsme to synatorovi a ten je stesti bez sebe, ovsem tusim,ze to roztrubuje,kde muze. Jsem zvedava, jestli to praskne u tchyne-te jsme to chteli rict az na Vanoce-jako darek.

Vitam Kaatu mezi nami-taky mam termin v cervenci.

Prekvapena

• Citovat
  • Upravit
2789
6.11.08 22:15

Brý večer,
tak po dlouhé době… nějak nestíhám… je mi blbě a Anděla je k tomu nespavec… . Spinkala včera kolem oběda ( to jí leze stolička a měla teploty)

Jinak vítám nové těhulky a gratuluji k fain výsledkům.

Mám dotázek… jak přidat fotoalbum na těch našich stránkách? Když dopadne ok tá naše PRVNÍ KONTROLA, tak bych tam ráda přidala fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
7.11.08 06:56

Dobré ranko,

Tak jsem ustála včerejší večírek, kde se kouřilo, pilo, a hodně jedlo. No přecpala jsem se královsky ale o půl 8 jsem už pádila domů. Holky já vím že vám to nic neřekne, ale jsem na sebe hrozně pyšná po skoro 8letech kouření jsem přestala, je to asi 14dní co jsem už neměla v puse cigaretu (přiznám se, že před tím jsem tak 3-5 denně dala), ale když uvážím, že jsem před těhu kouřila krabičku denně, tak jsem na sebe fakt pyšná, smrdí mi to a vždycky si představím to krásný srdíčko, a tomu bych to prostě udělat nemohla.

kobra díky :wink: ty se máš, že je ti dobře, taky už bych uvítala příval energie. Usínám mezi 20-21hod.,nevařím protože je to prostě nad rámec chápavosti mých čichových buněk, takže vlastně moje jediná nápln dne je přemýšlení, kdy to asi vyhodím a spánek.

Zanka no já bych to ještě neříkala, mě to takhle i docela vyhovuje, ale miláčkoj už cuká pusa, ten už to dýl prostě nevydrží :lol: Tak jsem zvědavá na reakce našich…a určitě sis oznamování užila při prvním ne?Nemůžeš za to, že ti bylo zle, hlavní je, že jste v pořádku.

Vítám tu Kaatu :-) a gratuluju

korena a to si pokaždé půjdeš koupit tu zkumavku? Mě taky Dr nic na moč nedal.

welu tak hodně štěstí dneska na KO, doufám že už máš lepší náladu..

iviqv musíš přes stránky administrace a tam je i nápověda „jak přidat fotku nebo fotogalerii“ neboj mě to taky navedlo to zmákneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.11.08 08:02

Vítám novou spolutěhulku Kaatu a přeju pěkné těhu bez nevolností.

Dneska máme uklízecí den, Matýska povezu ke tchýni. To zase bude nacpanej jak sud :D Nevadí, hlavně že s ním nebude nikde trajdat po výletech bez autosedačky. Taky se stavíme na rybích hodech, už mě honí mlsná na salát a polívku.

Welu - držíme palce a přines si nějakou pěknou fotečku nebo záznam na CD.

Korena - já jsem taky plané neštovice měla a podle mě jsme imunní, ale nevím, jestli to nemůžeme takhle přenést na nějakou další osobu. Manžel je třeba neměla a docela se toho děsím, až je Matýsek třeba přinese ze školky. Je totiž typický stonající chlap :?

Prekvapena - u nás to věděl Matýsek jako první, jenže mu jaksi nikdo moc nerozumí a hlavně to neberou jako skutečnost. Večer pusinkuje bříško, všude to vykřikuje, ale to dělá už pomalu rok, takže je to v pohodě. Do toho mě pozvala na návštěvu jedna kamarádka, která se po těžké nemoci konečně dostala k miminku v bříšku a má termín skoro na den jako já. Málem jsem jí to řekla, ale počkám až do pátku po kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
7.11.08 08:12

Ahojky Weela taky jsem přestala kouřit manžel kouří ale snaží nekouřit předemnou přestala jsem kouřit na naší svatbě když jsme jim to oznámili a vůbec mi to nechybí a nechápu jak jsem mohla kouřit když je to takový hnus smrdí mi to no příšerně manžel říkal že až se Andrejka narodí (on chce strašně moc holčičku ale bude si muset počkat do porodu nenechám si to říct) tak přestane hned kouřit, no uvidíme sliboval to a říkal že přestane až budu těhotná tak zatím nekouří předemnou. Včera jsem probrečela celý večer, napřed mně naštvalo že je zase porucha na netu a nešel net od večera pak jsem psala miláčkovi do Belgie že je mi smutno a bojím se dneška co mi Dr řekne napsal mi at se nebojím že jsme určitě oba v pořádku tak to mě dostalo a bulila jsem jak želva a pak jsem si mazala bříško a povídala jsem si s miminkem a říkala jsem mu at je v pořádku a taky jsem u toho bulila jako dnes už jsem v pohodě.Teda ty nálady to je strašné.
Dnes si udělám radost pokontrole si musím něco koupit na sebe nějaký svetr nebo něco nemám nic a v mikinách mě nebaví chodit zatím pa pa kdybych se už nepřihlásila dám vědět jak dopadla KO jak dojedu domů a to bude asi v 15 hod. Dr mám na 10:45 pak si v klidu projdu obchůdky teda jestli mi nebude blujno tak zatím pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí