ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
4.11.08 19:44

Pěkný večer,

weelo držím palec na zítřejší kontrolu! A rodině jsme řekli, že jim chce Lucinka něco říct a když ztichli tak manža řekl, že bude mít v červnu brášku nebo sestřičku. No bylo to dojemný.
duhovko já jsem taky absolutně netěhotná. Vůbec žádné příznaky. U Luci mě aspoň bolela prsa ale teď jak jsem vykojená tak ani to ne. No kdybych nebyla minulý týden u dr na UTZ tak tomu nevěřím. :D
tomu screeningu když je to diagnostika, tak do toho jdu. Mě moc na 3D a DVD miminka neužiej, ale pokud je to diagnostické tak ty prachy obětuju.
mroe tak vy jste pražští, já myslela, že bydlíš někde mezi Příbramí a Berounem :D . Ale jinak do Hořovic se jede pěkně po dálnici směr Plzeň a za chvíli jsi tam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
4.11.08 20:12

Ja vim, ale uz jsem se rozhodla, budu rodit v Krci. Epidural snad nebudu podruhe potrebovat, kdyz jsem ho nepotrebovala poprve a mozna tam budu mit malou protekci. Takze se tam hned asi koncem tydne zaregistruju, at mam klid. Pak uz zbyva hracka, zdarne proplout vsemi screeningy a testy a donosit to zdrave dite az k porodu, no brnkacka :wink: :wink: Tak at nam to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
4.11.08 20:14

Jo jeste neco, nasetrit na nadstandart, protoze to je tedy palka, skoro jako v prvotridnim hotelu(doufam, ze nas nebudou krmit tou hruzou, co nam vari k obedu, to by me na nadstandartu fakt nastvali) Ale on stejne nebude volny, takze klidek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
4.11.08 20:34

Zanka - u nás jsou ty glukozový testy taky povinný od 25 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.11.08 21:51

Misenko, bud rada. Je to sice hnus, ale tehu cukrovka je dost nebezpecna a obcas neni z moci poznat.

Mroe, ja mela taky v Podoli v planu nadstandard. Jenze Danik se narodil s pneumothoraxem, tak ho soupli do inkubatoru na pozorovani a nakonec jsem byla na triluzaku spokojena. Delala jsem hlidaci tetu ostatnim maminkam :)

Mizim do pelechu. V sedm dorazi topenar, tak at jsem provozuschopna. Dobrou noc vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
4.11.08 22:17

Nico zavidim, ja jsem dnes pro změnu opet v praci od rana, domu jdu az zitra odpoledne.Zatim jsem si moc nesedla, snad me nechaji trochu spat aspon v noci. Ale je to moje predposledni sluzba, HURA! Uz toho mam fakt dost, od listopadu chodim na cely uvazek, ty dve sluzby jsou navic(i kdyz predtim jsem taky pracovala dohromady na vic nez cely uvazek). Ale brzy uz budu pracovat jako vetsina normalnich lidi, rano do prace a odpoledne domu!!!! jen 8 hodin denně! No neni to uzasne!!! No delam si z toho srandu, ale uz me to fakt zmaha, doma jsem prakticky temer nepouzitelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
5.11.08 08:02

Barus, ja se teda tehotne citim, je mi porad blbe a jsem dost unavena, zacinam mit pocit, ze nemam dost energie na to, abych zvladala domacnost, uz aby to bylo za mnou… :roll:

Cukrovkovy test: Ja jsem poprve rodila ve 28 a taky mne na nej nikdo neposlal, ani se me nikdo neptal, jestli mame cukrovku v rodine, jakoze mame. Tak jsem zvedava, jak to bude ted.

Zanko, MUDr. Vlašín to nebyl, ten je z Centra prenatální diagnostiky, ne? K němu jsem chodila minulé těhu na ty velké UTZ. Teď chodím na gyndu do Heliosu v Brně, jestli to tam znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.11.08 08:11

Weela, Zanka - dneska máte kontrolu, že? Tak držíme palce a těšíme se na novinky.

Tady v noci děsně foukal vítr, musím jít obhlídnout zahradu, jestli nám někde něco nepoletuje.

Nemáte někdo kupovaný nábytek z Domestavu? Objednala jsem u nich minulé pondělí pokojíček a včera mi paní volala, že to měli skladem a můžu si proto to přijet. Čekala jsem to tak do Vánoc. Nevadí. Jen s tou montáží si nejsem jistá, jestli to zvládnu sama. Teda technicky jo, ale asi to bude na váhu těžký. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.11.08 08:17

Kdopak si hrál se stránkama? Jen se ptám ze zvědavosti - chvilku jsem na to koukala jak husa do flašky :lol: , než jsem pochopila, že jsem fakt na správných stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
5.11.08 08:56

Milli, nemáš odkaz ně ten pokojíček? Že bych se inspirovala, plánujeme po Novém roce až mi skončí spoření, taky investovat konečně do pokojíčku, ale zatím ještě nemám moc představu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
5.11.08 09:24

Weelo, Zanko, taky držím pěsti! Nezapomeňte dát vědět. 8)

Milli, ty máš technický talent, že se to chystáš smontovat sama? My jsme kupovali nový pokojíček v lednu, nejdřív jsme ho viděli ve Scontu, kde se nám hrozně líbil, ale když jsme se jich zeptali na dodací lhůtu, tak řekli, že 4 měsíce, možná víc, ale zálohu 50% chtěli zaplatit hned. Pak jsem ten samý nábytek sehnala na netu v jedné pražské prodejně nábytku, ti nechtěli zálohu žádnou, dodali nám to do 3 týdnů, ještě to bylo celkem o 3 tisíce levnější a doprava zdarma, tomu říkám služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
5.11.08 11:47

Ahoj holčinky…tak jsem zpátky z KO a řeknu vám JE TO TÁÁÁÁÁÁÁM :D :D :D dneska jsem první den oficiálně těhotná, to je neuvěřitelný :dance: holky já jsem tak štastná že bych to nejradši šla hned oslavit… :D
A protože jsem trdlo a vykolejilo mě to, že je vše ok, tak jsem se zapomněla zeptat na uplně všechno na co jsem chtěla a co mě mrzí zapoměla jsem i na obrázek. Ale jsme zdravý, srdíčko bušilo jak o závod, všechno je v pořádku a do poradny jdem 3.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
5.11.08 11:54

Weelo, OOOBR gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
5.11.08 11:54

weela: gratuluji :! :! :! :) Neboj, obrázků ještě budeš moc mít hodně a teď to mimi jště není tak úplně prokreslené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
5.11.08 12:04

holky děkuju :D

korena já vím, jen jsem to chtěla ukázat příbuzenstvu, ted se nemám čím ohánět…jo vlastně mám těhu průkazku. To vám byl takovej fofr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí