Poradna duly
Jana Čurdová
weelo bezva gratuluju.....jste šikulky…!!!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/45.gif http://www.sirmi.ic.cz/smajl/48.gif /> oficiální těhulko… ![]()
holky to zvracení a žaludek chudáci držte se.....já už taky každý týden doufám, že to pomalu přejde. Už je mi teda daleko líp než kolem toho 7-8tt, ale skoro nic mi nevoní a prostě si nemůžu vybrat nic k jídlu. Jen takové hrozně jednoduchoučké a ne moc kombinované jídla. Taky už se těším až si s chutí dám nějakou mnamku. Dneska jsem zase předbíhala v četbě týdnů…a snad už jen max 3tt a bude to dobrý. U vás některých asi bohužel dýl…držte se…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/272.gif
Milli taky moc ráda sestavuju nábytek. Záleží co to je za kousky. Jestli je tam třeba nějaká velká skřín, tak to sama neutáhneš. Ale většinou různé komody jsou na kousky a není to těžké. U nás většinou manža šroubuje a já mu říkám kde má co dát atd. On by se v tom návodu nevyznal… ![]()
tak ještě Zanka…držím pěsti…
musím mrknout na ty naše stránky co se to tam změnilo…
Ahojte ,
tak já za chvilku vyrážím na gyndu… odpoledne napíšu jak jsem dopadla.
Kuba je zase nemocný
Kašel, rýma, prostě mám pocit, že jsme jeden týden nemocní a druhý zdraví a furt dokola…
Duhovka - jj, já jen, že bych se nedivila, kdyby to bylo on, ten popis jednání by tomu odpovídal. Oni ti doktoři by fakt někdy potřebovali kurz „jak komunikovat s klientem“
Zanka: držím pěstičky ![]()
weelo: óóóbrrrr gratulace, jste šikulky
![]()
Mroe: můžu tě uklidnit, že jídlo je na nadstandartu stejné jako všude jinde, ale pokud si dobře pamatuji, tak mi to bylo úplně jedno, měla jsem totiž šíleně po porodu žravou a snědla bych snad všechno
, jídlo nebylo moc teplé a když se mi s donáškou trefili třeba do kojení, tak to bylo úplně studené, ale fakt jsem si nestěžovala a s chutí to zbodla
![]()
Takže se tam možná potkáme ![]()
Holky dík…to se tak hezky čte
Ještě Zanka, snad bude mít taky super den jako já
Korena - je to www.domestav.cz
Prádelník - http://www.domestav.cz/…k-diana.html
Postel - http://www.domestav.cz/…l-ladka.html
Regál na hračky 2× - http://www.domestav.cz/…posteli.html
Peřináč - http://www.domestav.cz/…tolecek.html
Máme malý podkrovní pokojík, tak to nechci zbytečně zaplácat nábytkem. Až to budu mít smontované a odekorované, pošlu fotku. Každý měsíc mají nějakou akci na pár konkrétních kousků a procentuální slevu podle celkové ceny. Mě to vyšlo asi na 22tis, což docela jde.
Duhovka - no talent asi ne, ale jsem proti manželovi kliďas a nevadí mi třikrát si přečíst návod a před montáží přepočítat šroubky a zkontrolovat velikost šroubováku. Všechno si pěkně vyrovnám do řady a mám to po ruce. On z takovýchhle organizací chytá amok
Holt typická panna
(to jako já).
Weela - moc gratulujeme k úspěšné kontrole. A závidím průkazku, mě čeká až příští pátek.
Wapik - no je tam jedna komoda, ta snad bude v pohodě. Ale s postelí asi počkám na dědu, přece jen je ten rám velký.
Zanka - tak už? Piš piš, ať se máme z čeho radovat.
Taky už se nemusíte přihlašet na naše estránky?
Bylo mi to divný, tak jsem znova koukla na ty naše stránky a asi to bude takhle - stránky byly založené před měsícem a to je zkušební doba. Po téhle lhůtě jsou stránky buď nezaheslovatelné (to neplatí pro administraci, tam zůstane heslo pořád), nebo je třeba zaplatit si nějaký ten jejich poplatek a půjdou zase zaheslovat. Asi to souvisí i s tou změnou designu, pokud se k tomu teda někdo nehlásí.
Milli taky jsem na to koukala prostě jsem klikla na to přihlašování a rovnou jsem byla na naší stránce. To je škoda, že to už asi nebude zaheslované co…
MOžná bysme si mohli udělat fotogalerii na e-miminu zaheslovanou…
já se teda ke změně desigenu nehlásím…
![]()
Milli a to si ten nábytek budete teda ještě natírat nebo jak? když kupuješ nemořené? jinak já jsem přesně to samé, vyskládám si všechny díly jako na obrázku a pak mi to jde jedna báseň. Se nám všichni smějou když řeknu tak jsem si smontovala skřín… ![]()
Zanka tak nenapínej!!!! já jsem si před chvíli byla vyzvednout kopii dokumentace od staré dr. A zítra valím do poradny. A měla bych dostat průkazku…tak aspon něco, když nebude UTZ. Hele holky asi blbý dotaz, ale v čem nosíte moč… ![]()
Weelo, tak moooc gratuluji k dnesni kontrole. To se mas, ze uz mas tehu prukazku! Treba se ji taky nekdy dockam…
Dneska jsem teda mela dobrodruzny den, kdo ted ji, at necte dal. Rano se mi udelalo nejak fest spatne, tak jsem se poprve vyblinkala, nacez se mi ulevilo. Takze jsem si rekla, ze kdyz je mi fajn, vyrazim s malym do mesta a to jsem nemela delat. Ve meste me navic k nevolnosti chytly jeste hrozny krece do bricha a s vypetim sil jsem dojela salinou nazpatky domu, nakonec se z toho vyklubala rychla prihoda strevni. Na tom samozrejme neni nic zvlastniho, ale musim rict, ze pri cestovani s Fildou se mi neco takoveho stalo poprve a docela jsem mela nahnano z toho, co bych s nim delala, kdybych nebyla schopna dojet sama domu.
Smarja zensky, ja nenosim notebook sebou na gyndu… byla jsem objednana az na odpoledne.
Mno nicmeně je OK, viděla jsem srdicko, velikost odpovida MS.
Průkazku dostanu až příště. Jediné co jsem dostala byla náplast, když mi brali krev. Šmarjá 3 zkumavky, by mě zajímalo co s tím dělají?? ![]()
Akorát jsem se ptala na tu cukrovku a prý je to fakt od nového roku povinné, můžeš to odmítnou-podepsat papír, že nesouhlasíš s tímto vyšetřením.
Weela taky gratuluju ke kontrole!! To je super!!
Milli: Pěkný nábyteček. Mně semoc líbí taková ta zvýšená postel s domečkem na hraní vespod…ale asi je to pro starší děti. Dítě 2+ bych se docela bála tam nechávat - leda přidělat ke stropu nějakou síť, ale ta by zas podle mě lákala ke šplhu
Máme pokojíček takovou nudli 3×5m, okno v kratší stěně, tak nevím, jak to uspořádat - nejspíš hrací koutek s kobercem u okna a na druhé straně postýlku naproti dveřím, abych v začátku viděla na postýlku…prostředek oddělit nějakým regálem.. ![]()
ZANKA: gratulace ke kontrole, to je super, že je vše v pořádku
![]()
Pokojíček : my máme taky úplně mrňavoučkou nudli, ale možná nás ještě potká na jaře stěhování do většího, tak uvidíme.
Jinak já spala na horní části palandy asi od 3 let, měla jsem tam zábrana, ale i přesto se mi asi 2× podařilo spadnout, vím, že jsem se jednou probudila na zemi a bolelo to, to mi bylo kol 4 let a pak jsem chodila na boku s obrovskou barevnou modřinou, naštěstí se nic horšího nestalo, korát si pamatuji, že to bylo o zvyk v noci na čůrání, bych neslítla ![]()
Wapik - ta galerie by se asi udělat mohla, ale záleží jak ostatní. Ten nábytek je z masivního dřeva a je už nalakovaný bezbarvým vodou ředitelným lakem, co je atestovaný pro děti. Proto jsem ho taky vybrala, kdyby ho Mates třeba okusoval ![]()
Na tom vyskládání nevidím nic špatného, naopak máš alespoň jistotu, že máš všechno správně. Aby to pak nedopadlo jako Pat a Mat, mají taky jednu pohádku s montováním nábytku. Asi nemusím popisovat,jak to dopadlo.
Jo a tu moč nosím ve tmavý šroubovací skleničce od léků, nebo dostanu od sestřičky zkumavku s gumovým špuntíkem. Nenapadá mě, jak jinak by se dala nosit?
Zanka - u nás se na ko chodí jen dopoledne, proto jsem byla tak zvědavá. Nemají náhodou pod stolem upíra? ![]()
Korena - úzký pokoje se fakt blbě plánujou. My to máme v podkroví, dveře přesně naproti oknu u té jediné vysoké stěny. Takže odpadla velká skříň, bylo by to tam tmavé jak ve sklepě. Vymyslela jsem si to sama, jelikož tam stejně moc možností nebylo. Ty nadstavby se mi taky líbily, ale jsou docela drahý a hlavně se nám nevejdou prostorově. Sama jsem kdysi spávala taky nahoře a i přes zábradlí jsem několikrát spadla a bylo to dost bolavý.
Ahoj kočky,
tak jsem zpět z návštěvy u mamky, bylo fajn, i když upřímně už jsem se těšila domů, tady doma to toitž mám všechno vyčíhnuté a nemusím se bát, že mi Niki něco sebere co nemá, kdežto u našich
všude samé nebezpečné věci, svíčky, nože, plno rozbitných věcí jako vázičky a bebechy různé, no prostě člověk furt na ni musel koukat kde je a co dělá.
Ale vypadá to, že si budu muset na to zvyknout a jezdit častěji, tatínka mám v nemocnici a ještě tam dlouho pobude a kdo ví...... no nic to tady nebudu vytahovat…a maminka by byla pořád sama, tak tam budu muset jezdit častěji. Aspoň že má psa, není až tak úplně sama.
Pokojík - my jsem ho v létě Nikolce udělali stylem. čím mín věcí tím líp
takže tam má jen 2 komody a postýlku, pak poličky a hlavně hodně místa na hraní.
Zanko a Weelo - moc gratuluju k srdíčkům ![]()
Ahojky dámy zdravím všechny a K VČEREJŠÍM ÚSPĚŠNÝM KONTROLÁM OOOOOOOOOOOBBBBBROOOOVSSSKÁÁÁÁÁÁÁ GRARULACÉÉÉÉ to je skvělé.
Mi včera celý den nešel net ani jsem se nemohla dovolat správci a když se to podařilo tak jsem nebyla jediná komu nešel ale kámoš udělal nějaký záložný nebo náhradní připojení pro celou obec aby to mohl opravit prý je to oprava na 5 dní a to jako tak dlouho bez netu lidi nemůžou být hl ti co pracují doma no a dnes ráno je vše OK
Zítra jdu no kontrolu už se těším.
Moč nosím ve zkumavkách dostala jsem ji na první KO když jsem byla na druhé (to jsem nebyla objednaná ale jak jsme měla ten kašel chtěla jsem mít jistotu že je vše OK) tak jsem donesla moč do laborky je hned u ambulance a tam mi dali hned novou skumavku TAKŽE TO NEŘEŠÍM NA ŠTĚSTÍ. Jsem myslela že je to tak všude…
Dnes nevztávám nechce se mi, dědu mám přebaleného nakrmeného, ted pustili i strejdu z epilepsíí domů tak musím hlídat aby si vzal ráno prášky tak jak má on je totiž na to lajdák ale na štěstí není děda sám tak mám klid, odpoledne jim zajdu pro obědy které berou ze školy jelikož si sami nenachystají tak ji to nachystám a mám klid. Ted musím za celý den dočíst 15 emailů, láká mně jet na nákupy a udělat si radost ale asi to nechám na zítra.
Weella když jsme byla na první KO taky jsem se neptala vůbec na nic, byla jsem tááák štastná ale mám skvělou Dr která mi ukázala a pustila zvuk srdíčka a bylo tam krásně vidět tak mi to vyfotila a dala do ruky nemusela jsem to ani platit ted jsem fáááááááááákkkt stráááááášněě zvědavá na zítřek pa pa pa
holky dneska je tu nějak mrtvo!!!! kde jste všechny… ![]()
tak jsem byla na poradně, vycucli mi 4 zkumavky krve, ale šlo to dobře. Mám těhu průkazku…
A v ní TP 29.5…no je to podle ms, ale myslím, že za 14dní mi to posune zase na 1.6…
Akorát to bude horší s tou registrací…do Podolí berou jen určitý počet na měsíc…a když jsem úplně na konci… ![]()
Dost uvažuju o těch Neratovicích. Už tam zrušili registraci. Tak sestra mi poradila, abych se určitě registrovala někde v Praze, at mám klid, kdyby byl nějaký rychlý porod a přes den bych třeba v zácpě nedojela do Nera. A pak se můžu rozhodnout. Co chodím k dr. tak tam asi 3 doktoři rodí v Nera a můžeš si s nima dohodnout přímo porod. Což mě láká. A taky se před porodem nechodí do porodnice, ale pořád na to samé místo… Tak asi Podolí nechám podolím a registruju se v Motole. Mám to blízko.
A co holky pražandy? už jste rozhodnuté?
Zanka gratuluju ke ko, hele a příště si s sebou pro jistotu vem ten notebook na ko…jo…
at tady těhule nemusí být tak nervozní…
![]()