ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4498
4.11.08 12:24

Zuzanice&duhovka: No jo, chodím pořád k ní…já nevím, podle mě to myslí v dobrém, jako že oznámí, že „je to dobrý, je to živé“, ale fakt to na mě vždy působilo opačně - ona byla v tu dobu stejn u nás o gyndaře nouze, protože jedna šla do důchod a druhá skončila, takže bylo všude plno. Tahle baba má před důchodem, nebo už přetahuje. Ale teď šla do s.r.o. s 2 dobrými gyndaři z nemocnice, tak snad to bude lepší… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
4.11.08 12:26

WEELA mooooooc díky za email odepsala jsem ti
Jedu na procházku pa pa pak určitě písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.11.08 12:39

duhovko neboj, to je vše v pořádku. Oni ti doktoři to prožívají úplně jinak než my, respektive to tak neprožívají. Já byla na kontrole u zastupující dr. a ta mi taky řekla je to tam, pak mě prohlídla a na konci mi toho pidižvíka ukázala. Všeho všudy to taky trvalo tak 5 minut. Ještě mi posunula stáří protože jsem asi otěhotněla ke konci cyklu takže by to podle poslední MS bylo dost zkreslené. A řekla mi velikost 7 mm a při stáří 6+4 takže neboj vše je určitě v pořádku. Jo a další kontrolu za 4 týdny. No už teď se těším a neutíká mi to. To už bych měla jít ke svému dr. tak ten snad bude taky vstřícnější.

No a na ten screening se taky budu muset optat, nic o tom nevím, tak snad můj dr. vše vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.11.08 12:39

DUHOVKO, gratuluji ke kontrole. Primar teda trosku suchar :lol: , ale myslim si, ze Ti rikal dobrou zpravu :wink: Uzijte si oznamovani a oslavu.

KORENO 8O tak dr hustaaaa. Asi bych ji na to neco rekla… Jinak u me dr je to opacne. Vcera jsme se zakecaly nad pomery ve zdravotnictvi a tak. Pak chudera nevedela jestli ma ode me vybrat 30,– nebo 60,– az jsem se smala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.11.08 12:43

PANUSKO, pristi vikend je u vas vystava kocek, ze? Treba pojedu pristi rok s muzickem a zajdeme na kafe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.11.08 13:22

ježiš Nico tak to ani nevím :lol: přiznám se rovnou že na zvířata všeho druhu moc nejsem a na výstavu koček by mě asi museli táhnout násilím :lol: :lol: ale je to možný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
4.11.08 13:43

Tak se hlasim z prvni poradny.
Mam prukazku a spoustu terminu na vysetreni, bohuzel tentokrat neuniknu testu na cukrovku a to rovnou dvakrat…to mam radost.

NT mi delal doktor i v minulem jen to bylo bez te krve, takze jsem si o to pozadala a budu platit jen to vysetreni krve, UTZ zustava bezplatny.

Jestli muzu poprosit kohokoli kdo upravuje tabulku…dalsi UTZ mam 1.12 a poradnu 2.12…dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.08 13:49

meluzinka Gratuluji a údaje jsem ti změnila :wink: Já jako prvotěhule vůbec netuším do čeho všeho jdu, ale jak poslouchám ty vaše zkušenosti s tím testem na cukrovku, tak se vůbec netěším, pít něco hnusně sladkýho a ještě sedět někde hodinu a nejít čůrat, no potěš 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
4.11.08 13:59

Meluzinko, taky gratuluji k dobrym vysledkum. A na zaklade ceho ted budes muset absolvovat ten cukrovkovy test, kdyz jsi v prvnim tehu nemusela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
4.11.08 14:02

tak holčiny zrovna včera jsem se koukala na Pražské porodnice a mám v tom pěkný maglajz. Nejblíž a nejdostupnější mám ten Motol…ale trochu se bojím, že tam se mnou nebude moct být manža první dobu porodní. Maj tam jen ty boxy…a taky jsem myslím koukala, že registrujou až od ukončeného 12-13tt tedka nevím a třeba v Podolí berou hnedka jak máš potvrzení nebo průkazku.
Nejraději bych to podolí, ale termín mám zhruba 1.6. a od 8.6. tam malujou či co. Myslíte, že mě vezmou? a co pak když budu přenášet??? to fakt nevím.
Nezvažoval jste někdo Neratovice??? na ty jsem taky koukala. Ale za všechno se tam platí. za pokoj asi 1300,– kč…a je to teda dost daleko jak jste tu už psali…jet v provozu rodit tam…tak budou nervy… :wink:

Duhovko ta kontrola mi příjde naprosto v pořádku. V 6tt+1 začínající srdeční akce to je super. Ideální. Takže ničeho se neboj. Fakt ty doktoři vidí těhule každý den tak jim to tak nepříjde. My jen čekáme týdny a týdny na jednu kontrolu… :lol:

Koreno fakt dobrá dr. Já jdu zítra pro dokumentaci ke staré a ta taky byla dobrá. Zas nikdy skoro nic neřekla, nevysvětlila… :wink: Jako byla moc hodná…ale na těhu nic moc. To budou asi ty staré školy… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
4.11.08 14:09

Duhovka-protoze syn mel porodni vahu 4700 gr a protoze mam momentalne BMI nad 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
4.11.08 14:19

studentkana tak to jsme dvě, taky vůbec netuším do čeho jdu a co mě čeká…proto se tady pořád tak blbě ptám :lol: ale holky jsou hodný o pomáhaj…

no já budu pro dnešek končit, ozvu se zítra po KO, tak na mě myslete, fakt se bojím aby bylo vše ok, ale snad není důvod aby nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
4.11.08 14:24

Meluzinko, aha, ja myslela, ze to delaji treba od urciteho veku nebo tak… Ten test asi neni nic moc, ale zase budes mit jistotu, ze je vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
4.11.08 14:26

Weelo, držím pěsti, budu na tebe zítra myslet!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
4.11.08 14:33

Weela - to byl teda fofr, až se divím, že nemám na břiše stryje. Zato na prsou, tam jsou brázdy jak na brambory :( Na zítra držíme palce!

Nico - no já jsem to pochopila tak, že teď už se TT nedělají. Místo nich jsou jiné testy, krev se bere na dvakrát v 11tt a tuším v 16tt a z toho vývoje se dělá porovnání, přidá se utz a pak jsou výsledky. Tak teda nevím, co přesně je za rozdíl v tom normálním genetickém testu a v tom placeném.

Korena - jsem z okresu Pelhřimov, jestli ti to něco říká. A přes Chrudim jsem jezdívala k tetě do Luže pod Košumberkem :D

Poradna - já to mám většinou spojené, ale někdy taky ne. Třeba včera jsem měla poradnu - krev, tlak, váha u sestry a příště to mám spojené s kontrolou u dr. Na předporodní kontroly nebudu jezdit do porodnice, můj dr. má kvalitní utz i kardiotokograf. Snad budu mít štěstí jako minule, a zrovna bude mít v den mého porodu službu. Když už mi mezi nohy musí koukat a sahat cizí chlap, tak ať je to alespoň pořád ten samý.

Duhovka - to vypadá dobře, ne? Hodně z nás tu má mimísky o pár dnů mladší a srdíčko už bylo, to je fajn.

Meluzinka - a minule jsi měla cukr nějak vysoký, nebo jen preventivně? Já minule musela kvůli lehce zvýšené hladině cukru v moči. To mě asi poženou zase, co?

Studentkana - a jestli si dobře pamatuju, nesmíš ráno nic jíst, pít snad jen něco neslazenýho kvůli zkreslení výsledků. Já myslela, že omdlím hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí