ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12196
30.10.08 23:08

kobro-taky moc gratuluji a zavidim krasny snimecek.

Snad se taky dockam. :oops:

Koreno-neboj, urcite to dobre dopadne. Taky si rikam,ze pokud ne,ze budu statecna-obavam se,ze moc dlouho mi to nevydrzi.
Taky jsem vykoupana a vyvonena. :lol: Asi jdes na radu dopo-ja to budu muset vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.10.08 23:23

Vsechny vas holcicky zdravim a tem, co maji po uspesne kontrole preji, aby to tak krasne pokracovalo dal a tem, co se chystaji zitra, at maji duvod radovat se s nimi.
Trosku jsem vas docetla a je super, ze to ted tak dobre pokracuje.
Tak jen tak dal.

Kvp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.08 01:16

Korena& Prekvapena- dik za gratulace :D
Z radosti se mi podaril i metrik 8)
Dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.08 01:19

Prekvapena- dockas, neboj, dockas- zkus se zatim zabavit nejak jinak, bez do kina, na prochazku, na vystavu, s kamoskou na kafe nebo si pretrid fotky :? utece to ani nemrknes a pristi tyden Ti budeme urcite blahoprat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
31.10.08 06:52

KOBRA gratulujujuuu to je super. :potlesk: Já ti tak závidím…To máš v bříšku už pěknýho chlapáka:lol: Jsi šikulka, vidíš to jaký v tobě mimi probouzí technický schopnosti (dala jsi sem metřík:o))) a to jsi na začátku těhu to chci vidět, co budeš vyvádět na konci.. :lol:

Na dnešní kontroly taky držím pěsti a očekávám pozitivní výsledky :wink:

Korvapuu ještě budou kontroly příští týden, tak snad nezkazím průměr :oops: A jak je ti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.10.08 08:09

Ahoj holky, přeju krásné slunečné páteční ráno :D ! Tak konečně jsem vás dočetla. Moc blahopřeju ke všem úspěšným kontrolám a těm, které čeká KO dnes a v příštích dnech, držím pěsti.
Korvapusti: je mi moc líto, co tě potkalo. Přeju ti, ať je brzy zase líp. Jednoho broučka už doma máš, ten ti snad pomůže zapomenout a další těhu bude určitě probíhat tak, jak má. Myslím na tebe :) .
Jinak k těm mým nevolnostem. Včera jsem si šla do lékárny koupit zázvorový lízátka, neměli je, tak mi lékárnice doporučila tablety Emesin, bere se denně jenom jedna. Měla jsem ji včera v pět odpoledne a je po nevolnosti. Trochu mě to zaráží a hlodá ve mě červíček, jestli je vše, jak má být. Nezdá se mi, že by ty tablety mohly mít tak silný účinek. Ale budu doufat, že jo. Na kontrolu jdu až příští pátek, tak mi ani nic jiného nezbývá. Ještě se chci zeptat, jestli vás bolí celá prsa nebo jen bradavky. Mě při prvním těhu bolela celá, kdežto teď nic, jenom když sundám podprsenku nebo se sprchuju, bolí mě bradavky. Ach jo, tak si tak říkám, jestli nebylo lepší 1. těhotenství, kdy nebyla velká možnost internetu, tudíž jsem žila v sladké nevědomosti a zbytečně se nestresovala. Je fajn si o potížích popovídat, ale přijde mi, že se pak tím víc pozoruju. Nemyslím to zle :) . Jen mě to teď tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.10.08 08:39

Petula - internet je v tomhle ohledu rozhodně belký stresový faktor, ta moje homeopatka říkala, že by bylo nejlepší, kdyby mi ho manža po dob těhotenství odpojil…
V každém případě, stjeně jako je jiné každé dítě, a i každý porod, tak je naposto odlišný i průběh těhotenství.

Kobra - gratulace k úspěšné kontrole a ty co je mají před sebou držím palce, ať vše dopadne tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
31.10.08 08:56

Ahoj holky, tak ja jdu dneska v 16,40 na svoji prvni KO. Snad se dozvim, v kolikatym tydnu jsem, zda je vsechno v poradku a zda budeme mit jedno mimco nebo dve :D Dvojcatka mame oba dva v genech, tak jsem fakt zvedava. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
31.10.08 09:03

Kobro, tak gratuluju, to je prcek asi tak mesic pred tim nasim! (vyvojove)

A dneska cekam jenom same dobre zpravy z KO, u nas zase krasne sviti slunicko, takze vam to, holky, ani jinak nez dobre dopadnout nemuze!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
31.10.08 09:05

Strelecko, tak taky drzim palecky, uz mne to taky napadlo, ze je divny, ze tady z tolika zenskych zadna neceka dvojcatka, tak treba nam vylepsis skore, co? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
31.10.08 10:04

ad internet, je pravda že se tady člověk dozví spoustu nových věcí pozitivních ale i negativních. Já se snažím ty neg. nečíst ale někdy se člověk neubrání, jen já se tolik nepozoruju, resp. netrávím dny pozorováním se. Samo když mi je špatně nebo se děje něco, co neznám tak se tu radši zeptám…ale už i přítel mi říkal, jestli na tom netu netrávím nějak moc času (to mě sice naštval, ale co mám asi tak dělat, když o mém těhu nikdo zatím neví, a nemám se tak koho zeptat že?. :wink: )

Včera jsme jeli kupovat botičky na mimčo no a ve finále jsme na ně v zápalu nákupů zapomněli… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
31.10.08 10:06

strelecka taky se u nás (dle babičky) očekávají dvojčátka, ale doufám že budou na řadě u někoho jiného z rodiny, my jsme pracovali pouze na jednom.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.10.08 10:20

Weela - botičky na miminko??? Teď? Mno není to kapánek předčasné? Váš kolik jich ještě do porodu uvidíš, navíc po novém roce budou všude výprodeje. Navíc mi osobně jsme Kubovi botičky nedávali, měla jen ponožky a když bylo chladněji tak capačky, ale pro letní miminko si myslím, že je to skoro zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
31.10.08 10:40

Ahojky,

Kobra: velikánská gratulace k úspěšné kontrole. :D :D :D Tý jóóó, vy už jste, ale velikánskýýýý, to je super! :lol: :wink:

My se chystáme na víkend na chalupu, manža oslaví narozky a jelikož mi je zle, tak to tam máme v plánu i oznámit, abychom nemuseli mlžit, proč furt polehávám, krkám a hekám :? :roll:

Tak se tu mějte hezky, opatrujte svá bříška a Prekvapená : dnes hodně štěstí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
31.10.08 10:51

Zanka no to není přímo na mimčo, ale pro babičky a dědečky. Chceme jim to příští týden oznámit a tak jsme to chtěli udělat způsobem, že jim dáme botičky a něco k tomu připíšem. Jinak na výbavičku jsem celkem pověrčivá a vím že je moc brzo :wink:

Zuzanica a budete to znamovat nějak orginálně? Nebo to prostě řeknete a hotovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital