ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
29.10.08 12:54

ELLHANO, tak to Danik taky obcas knoura, kdyz me vidi nekam odchazet, ale zadne drama. Podle me to prejde, asi bych trenovala a i pres protesty ji na chvili s tatinkem nechavala, treba jen na na 10 - 15 min. at si spoji to, ze kdyz odejdes, ze zase prijdes zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
29.10.08 12:54

ahoj holčiny tak především držím palečky na dnešní kontroly a at už jsou jen samé dobré zprávy!!!!!

Jinak já jsem taky spíše na sladké!!!! takže se hlásím do klubu sladkounů. Na snídani musím mít chleba s medem nebo marmeládou. Nic jiného nejde… :lol: Skoro jsem přestala jíst maso, ale pak jsem si říkala, že to není dobré, ty bílkoviny jsou nejdůležitější, jinak budu mít pak jen samej tuk na sobě… :wink: TAk si tedka dám občas maso. Ale jako vždycky jsem byla šíleně masová......a tedka opak. Copak že to bude za pohlaví??? :lol:

úklid - my bydlíme v rodinném domku, takže oken taky celkem požehnaně. NO a představte si, že jsem takhle asi před 3týdny přijela domu z práce a manžel mi šel k brance naproti. Jsem si říkala, a jéjé něco se děje… :lol: :lol: :lol: NO a on normálně pozval kamaráda co má úklidovou firmu, aby nám umyl všechny okna v baráku… 8O bylo to úžasný. Mě hrozně překvapil. Prý abych to jako těhu nemusela dělat. TAkže já už mám vyleštíno. A doporučuji!!!!!

Dneska jsme se dozvěděli, že jedni známý čekají už druhé miminko v dubnu, tak to je jen kousíček… :wink: a plánujeme na únor dámskou jízdu a chlapy pánskou…že si to jako ještě užijeme a my pupkatice taky. Tak jsem zvědavá. Byla by to bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
29.10.08 12:58

nico tak koukám, že na misenku opravdu nemáš, a ani snad já mít nebudu… :lol:
misenka a to ti gyndr na to nic neříkal?Já myslela že to musí taky trochu hlídat asi kvůli tlaku nebo ne?

ještě se chci zeptat na vaše fotečky z UTZ, to jste si o ně řekli nebo vám je doktor dal sám od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.10.08 13:03

MISENKO, to je mazec…ale zalezi na kolik kg jsi normalne zvykla, pro me tech +25 bylo siiilenych! Porad mam +5 a to nevim jestli vubec nekdy shodim… :(

Jo, ELLHANO, mam rodice v Havirove :wink:

WEELO, v prvnim tehu jsem si pro sichr rikala (ale ne pokazde) a dr mi to vzdycky ochotne vytiskla…zdarma.

No a uz je to tady, plkame o jidle, sladkem a tak a ja jdu delat kafe a kamoska donesla zakusky…asi ji zakousnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
29.10.08 13:06

weela - no já nabrala 20 kg,takže méně než Nico,ale hold jsem měla víc kg před těhu,no jasně že mi nadával.on nadával už když jsem měla 12kg,ale je to chlap no :roll: ti vůbec netuší co to jsou těhotenské chutě atd.u nás se o fotku musí říkat a platí se 80,– :roll:

Nico - no já mám ted o 10kg méně než před prvním těhu,tak doufám,že to dotáhnu maximálně na 80.uvidíme.no ale zhubla jsem ještě o 10kg víc,tak vím že to jde

Wapik - no když se jí sladké,tak se říká že to bude holčička,ale nevěřím tomu,já minulé těhu jedla furt tlačenku,maso atd.no a holčička to je.a manžel překvapil s oknama.to je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
29.10.08 13:16

Weelo o fotečku jsem si řekla, pak asi od toho 12tt dávají už sami, ale ten flíček asi nepovažují za tak důležitý… :wink: já ho ale chtěla mít na památku. U nás se teda platí 100Kč a nebo si zaplatíš balíček 3000Kč za těhotenství ve kterým je všechno, NT, 3D UTZ, nějaká biolampa na strie i ty fotečky atd. atd.

Misenko asi je to blbost s těma chutěma co? I když u mě je větší pravděpodobnost té holčičky… :wink: sexík byl skoro 3dni před ovu. Tak nevím jestli by tam vydržel nějaký ten klučičí spermouš čekat. :twisted:

S tou váhou to je asi takové terno, nebo si myslíte, že to je tím, že se člověk opravdu vyžere? Dá se to ovlivnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
29.10.08 13:28

Wapiku -no já i hodně zadržovala vodu,byla jsem těhu přes nejteplejší léto,takže děs,kotníky jsem žádné neměla.tak i to něco váží.ale je fakt že já jsem se neomezovala.prostě jsem jedla,co jsem chtěla.ovlivnit se to dá tak,že se budeš hold kontrolovat a omezovat :roll: ale zase na druhou stránku,člověk se omezije furt že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
29.10.08 13:40

Tak to já si radši o foto taky řeknu, chtěla bych to mít do fotoalba pro mrnouska, aby to jednou měl úúplně od začátku :)
misenka joo chlapi a naše těhu chutě..to je kapitola sama o sobě. .. já třeba napíšu ráno Tomášoj (můj přítel) že mám hroznou chut na smažený vajíčka, ale on už nepochopí, že do večera než se uvidíme se ty chutě 100× změněj…nebo alespon u mě to tak je. A jinak si myslím že je lepší být těhu přes zimu a léto si pak užívat s prckem venku..

wapik a ty si ten balíček za 3tis. budeš kupovat?

Bych nejradši ještě vyrazila někam k moři na dovolenou, měli jsme to naplánovaný na jaro a to už asi nepůjde a příští rok bude celej zabitej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
29.10.08 13:51

No já taky doufám, že to přejde, je to asi jen období, ještě nedávno jsem si mohla i skočit k holiči 8) bohužel teď je to fakt takové drsné. To víte že budu muset Nikolku nechávat víc taťkovi, přece jen jak budu v porodnici budou samy doma spolu, tak do té doby to musí být natrénováno…

foto - řeknu si a dr. udělá a ještě jsme spolu vybírali ten nejhezčí pohled. Ale za 50,–

Já jsem rodila se 78 kg a mám 165 cm, začínala jsem těhu na 70. Jako fajn, ale líp bych se cítila kdybych měla tak 62 to by bylo fajn. Snad až to druhé odnosím a odkojím , tak se do toho pustím a musím, prostě musím tu váhu dostat na těch 60-62. Byli doby kdy jsem vážila i 53, ale to už je dáááávno :lol: (bylo mi 19).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
29.10.08 13:51

Misenko myslím, že to je různé, můžeš mít i různé množství plodové vody, samozřejmě ty otoky atd. Jsou holčiny co přibraly 20kg a z porodnice šly bez nich… :wink:

Weelo jo určitě si to budu kupovat. Stejně bych si ty vyšetření musela platit zvlášt a to by mě vyšlo na víc penízek. Manža hnedka říkal, tak to je jasný to zaplat. Ono jak kde, ale většinou za ten UTZ ve 13tt se platí okolo 1000kč i přes a za 3D taky, takže se to vlastně vyplatí. Nepříjde mi to nějak šílená suma. To jsem slyšela, že si doktoři za těhu berou třeba 6-12tis a to už mi teda příjde nesmyslné… 8O Chápu, že jinde to dělají i zadarmo, ale v Praze se asi platí… :roll:

Weelo taky bych ráda někam ještě vyrazila, ale k moři už to asi nebude. Nechce se mi letět už někam do Asie, radši nebudu riskovat. TAk jsme přemýšleli třeba zajet do Paříže, nebo jen tak pocestovat ještě po našem stařičkém kontinentu. MOžná pojedu na tu dámskou jízdu, tak to by byla taky bomba. K moři můžeme pak i s mimčem, v tom nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.10.08 13:56

WEELO, ja rodila v listopadu a to leto s megabrichem bylo desne…ale zase jsem mela stesti, ze pred tema dvema rokama bylo hodne dlouho teplo i na podzim, tkze jsem si kocarkovani krasne uzila.

My jezdime v zari do Chorvatska a pokud bude mimi i ja v poradku, pojedeme pristi rok taky. Dvoumesicni mrne stejne skoro porad chrni. Takze staci zajistit stin a je to ok.

Chute…ja tentokrat jedu ve slanem…

A sklon k pribirani je samozrejme geneticky zalozeny…ale pokud nekdo ji denne x tatranek (jako ja tenkrat), tak proste neni jina sance nez kynout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
29.10.08 14:00

wapik - no vidíš,já to taky tak měla,nabrala jsem 20 a z porodnice jsem šla s - 13 a zbytek byl do 2 měsíců dole

ad dovča - no my jsme mysleli, že v létě pojedem asi někde po čechách,přeci jen o tak malé mimi zas není taková starost (ale to je názor budoucí druhomatky),to chce jen jíst,spát,přebalovat a chovat.tak někam hezky do penzionku i jídlem.už se docela těším.

jo taky jsem nikdy nechtěla být těhotná přes léto no a jasný že mi to vyšlo. Aničce se k nám nechtělo a zadařilo se v prosinci,takže celé léto těhu :roll: tohle už je lepší,i když jsem si přála,ab se zadařilo o měsíc dřív.to by bylo ještě lepší.ale jsem hlavně štastná,že se vůbec zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
29.10.08 14:03

wapik já bych si to taky koupila kdyby mi to nabídl. Uvidíme dozvím se to za týýden (bože to je doba).
Já si někdy říkám, že jsem toho ještě nestihla hodně (ta Asie byla taky v plánu), jen tak cestovat poznávat cizí hl. exotické země, sbírat zážitky…někdy mi to je líto, ale myslím si že mimčo mi to plně vynahradí a je pravda, že tohle můžem podnikat i s ním. Taky máte někdo někdy takový splín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
29.10.08 14:14

Misenko no vidíš, ty jsi náš zářný příklad…takhle se shazujou kila… :wink: :lol: A ten měsíc si člověk holt moc nevybere, no. Nám se teda zadařilo napoprvé, vždycky jsem si přála červen, tak snad to teda vyjde… :wink: Ale je mi jasný, že o měsíc dva dřív by to bylo lepší.

dovča - já jsem prvomatka.. :twisted: ale tak nějak jsme na cestování zvyklí a taky si myslím, že to mimčo zvládne. Je jedno jestli to bude moře nebo hotýlek na šumavě, obojí bude super a nádherné…a s tou plnou penzí bezva nápad… :twisted:

weelo no vidíš, jak se ti ta kontrola blíží!!!! a to to vypadalo, že se nedočkáš… :wink: týden už uteče jako voda. Já si to taky rozděluju na týdny… :twisted: Příští týden poradna a pak už jen 14dní…tak se mi to zdá nějak blíž…i když je to pořád stejně daleko… :lol:
NO my jsme se s manžou teda nacestovali právě až až. Po celém světě. Letos jsme to završili Pakistánem a Čínou, takže jsem spíš ráda, že budeme chvíli doma a naše dobrodružství se nebudou už stupnovat..... :lol: Ale známý cestoval s malýma dětma v Indii a všude možně. Já v tom překážku nevidím. Neboj ještě toho nacestujete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
29.10.08 14:24

wapik no mě už bude pak taky jedno kam vyrazíme, s rodinkou bude všude príma. A plná penze, výlety, koupání…hmm to zní jak rajská hudba. No my jsme toho právě moc nestihli, protože stavíme TEN barák…už mi to leze krkem. A tak jsme si chtěli dát nějakou hezkou dloouhou zaslouženou dovolenou. Protože jsme do ted dřeli jak koně. Ještě že už se ted můžu poflakovat :lol: Čína, Pákistán…jéé to musela být paráda. No jo nejde všechno najednou.....
No kontrola byla opravdu v nedohlednu, nějak si to člověk musí zpříjemnit. Já jsem si řekla v úterý je svátek, pak 3 dny to je pohoda, víkend uteče a do středy se to překulí jak nic…takže asi tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí