ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
30.10.08 14:16

Weelo -tak tady jsem něco našla
1.měsíc končí v 4+3
2.měsíc končí v 8+6
3.měsíc končí v 13+2
4.měsíc končí v 17+5
5.měsíc končí v 22+1
6.měsíc končí v 26+4
7.měsíc končí v 31+0
8.měsíc končí v 35+3
9.měsíc končí v 40+0

tady opět leje :evil: ráno nepršelo,tak jsem si říkala,že odpo půjdem ven,no a už zase leje,já chci jaro a léto. tak já se včera hodila do gala a byla s tou kámoškou,hezky jsme pokecali,dala jsem si výborný salátek a dokonce 1 bílé vínečko,bylo to fajn.a ráno jsem měla zase o kilo víc.já už mám nahoře přes 2 kg.mě švihne.a to se docela omezuju. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
30.10.08 14:30

Tak gratuluju k úspěšným KO, udělali jste mi holčiny radost… :wink:

Výtok je úplně normální, občas je opravdu jak ovulační, jen bych řekla, že není tak pružný… :oops: :lol:

Misenko tak už 2 kilíčka… :twisted: Já se radši vážím jen jednou týdně, a přiznám se, že si to taky zapisuji.. :oops: I míry…a už mám přes bříško a v pase o 1cm víc… :wink:

Ty týdny jsou dobrý, já už jsem ve 3. měsící… :twisted:
Včera večer jsme to řekli mojí ségře a švagrovi…tak to bylo super. Najednou mi tak nějak došlo, že jsem asi těhu… :wink: ptali se co chceme za pohlaví atd. Tak je to takové jako ofiko…i když nás ještě čeká celá rodina… :wink:

Iviqv určitě ti bude dělat UTZ, na poradně se ale asi nedělá co děvčata. To budu jen u sestřiček…tak si musím ještě počkat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
30.10.08 15:14

welu už jsem si ho změnila :wink: netušila jsem že ho máš…
ale jméno už měnit nebudu :wink:

mroe děkuju, hlavně abych já se v tom právě vyznala…ostatní budou věřit tomu co říkám já :D

misenka super, tohle jsem potřebovala ted už se v tom alespon zorientuju, vždyt by to byla ostuda aby mamina nevěděla v jakým měsíci je :oops:

wapik já se nevážím ani neměřím, poznám to na kalhotách…a ty jsou těsnější a těsnější.. :lol: mě to taky ještě moc nedochází to těhu..už se moc těším až to taky řeknem ostatním..

uff ted mi je nějak na blinkání, a to máme jet kupovat krbovou vložku..uf uf snad to rozdejchám. To je taky hrozný peklo, že ty nevolnosti jsou nevyzpytatelný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
30.10.08 15:25

Ahoj, u nás je dnes krásně, nádherně svítí sluníčko a fučí silný vítr, všude lítá žluté listí ze stromů, přesně takové počasí mám ráda.

Byla jsem s malým dopoledne na zdravotní pojišťovně uplatnit nároky v rámci rozšířené péče - očkování, cyklistickou helmu a plavání pro batolata. Paní na přepážce mi sdělila, že pokud nejsem samoživitelkou, tak si to nemůžu uplatnit, neboť otec je pojištěn u jiné pojišťovny než já a malý, to mě teda pěkně naštvalo, protože tohle v podmínkách nikde nepíšou, mělo by stačit, že je u nich pojištěný Filda, ne? Vydřiduši! Nicméně my sice žijeme spolu jako rodina, ale jsem pro ně de facto svobodná matka, neboť nejsme svoji, takže mi to paní uznala - byla velmi vstřícná, neboť mi sama navrhla, že jsem-li svobodná, jsem považována za samoživitelku.

Koreno, ti čápi jsou dobrý nápad, já půjdu na první UTZ v úterý a jestli bude všechno v pořádku a bude už vidět srdíčko, tak to mým rodičům oznámíme ten samý den - děda je Karel, takže bude mít v úterý svátek, dáme mu láhev vínka a čokoládky, to on rád, a k tomu obálku, ve které bude kupón na druhéhou vnoučka/vnučku s fotečkou z UTZ. Doufám, že je z toho s babičkou neklepne, protože po hlídání Fildy vždycky zcela vyčerpaně prohlásí, že si nedovedou představit, že by těch vnoučků měli víc.

Misenko, to je jen prechodne zvyseni vahy v dusledku hormonalnich zmen, nic cim by se bylo treba znepokojovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
30.10.08 15:29

ten metřík mi nějak špatně počítá, ale už to nechám být, upravím to kdyžtak až po KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.08 15:45

Ahoj povidalky,
gratulace k uspesnym kontrolam!
Ja jdu dnes taky, tak pak dam znat. Mam obavy po te dlouhe viroze/kasli, ale snad to miminko ve zdravi prezilo. Jeste porad sipu, nos i pusu mam olezlou, no radost.
Vcera jsem se musela sama sobe smat, protoze predstavte si- dojali me vecerni televizni zpravy! Normalne Obama si tam potrasal rukou se svymi volici a ja se rozbrecela… no to je hotovo. Priste me rozbreci snad i reklama na jar.
Jinak zatim jeste netloustnu, nemam porad na nic moc chut, rano bojuju, abych nevrhla.
V utery jsem byla na te krvi, vysledky budou tak za dva tydny.
Korvapuusti- mrzi me, co se Ti stalo. Dej vedet, jak jsi to zvladla s tema praskama!
Weela- peknej metrik :) Ja se asi k zadnymu nedopracuju, je to pro me spanelska vesnice…
A ten, kdo tady vcera varil toho kralika mi fakt udelal chute! Mnam, jak ho varis? Ja nemela kralici snad deset let… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
30.10.08 15:55

Kobrapistolnice, tak drzim pesti, bude to ok, uvidis! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
30.10.08 16:34

tak se to pomalu blíží. Kdo že má ještě zítra kontrolu?
Taky jste tak nervozni? Ja hrozně moc.

Jestli se neozvu tak je vše špatně. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
30.10.08 17:14

Pridavam se do klubu blijicich, dnes me to take rano dostalo. Cely den je mi fakt blbe, jesteze dneska jsem nemusela do prace a J. byla ve skolce. Jenom nakoupit(tech smradu a smradochu!!!!), odnest balicek na postu a dovlict dite ze skolky a jsem hotova. Muj manzel je pro zmenu opet na sluzebni ceste, vrati se asi zitra. Za posledni 2 tydny uz na treti. Nebo ctvrte? Ani nevim, normalne nejezdi skoro vubec… Co nadelam… Drzim zitra palce na kontroly, at vam to dobre dopadne…
Jdu stavet schody z Lega, musim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
30.10.08 17:15

prekvapená: Já jdu zítra taky na kontrolu…vyklepaná budu nejvíc asi těsně před v čekárně…a pak jestli na ten utz bude dlouho mlčky koukat :roll: to nesnáším…

výtok-mám takový trochu asi do žluta :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
30.10.08 18:25

Kobrapistolnice: Tak co, jak dopadla dnesni KO?

Prekvapena, Korena: Zitra drzim palecky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
30.10.08 19:30

No ja jdu az pozde odpoledne-pry driv nemeli volno,ale na druhe strane mi to nevadi-protoze paklize by to nedopadlo-tak nemusim do prace.
Ale stejne asi budu desne nervni.

Takze Koreno- hlavne zadne spatne zpravy. :wink:

Jinak vytok trosku ustoupil,ale ted pro zmenu me boli podbrisek. Jako bych mela zanet. HOni se mi v hlave ruzne myslenky.
Jo a jsem hrozne unavena-jsem nesla na obed a musela ten cas vyuzit na mensiho slofika- a ted jsem taky usnula-malej mi cetl- a ja opet nic nevnimala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
30.10.08 19:38

Na zitrejsi kontroly drzim palce a vysilam pozitivni energii.
Dnesek hezky utekl, odpo jsem byla u kamaradky s Tobikovo vrstevnikem…oni si teda moc nehrajou spolu, ale to neva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.08 22:18

Ahoooj :D
Hlasim se s vysledky z dnesni kontroly. Vse dopadlo diky Bohu dobre, miminko kasel ve zdravi prezilo a od posledni kontroly pred tremi tydny se zvetsilo skoro petkrat :! Podle mens. jsem 10+0 tt a dle utz to vychazi na 9+5tt, takze dobry. Mimi ma peknych 2,8 cm, tak uz je to kus chlapa (asi) :) Mam krasnou fotecku z utz, ale na ty stranky to neumim dat. Zustavam ale jeste na neschopence, tak se mozna trochu ztechnizuju a prekonam.
Duhovko- diky, zes na me myslela, urcite to pomohlo :wink:
Ja si snad ze samy radosti splichtim nejakej ten metrik :lol:
Mejste se krasne a drzim malicky na zitrejsi kontroly :D
Dobrou,
 kobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
30.10.08 22:45

kobro: gratuluji k tak skvělým výseledkům a těším se na ten obrázek utz :wink:

Tak jsem se na zítřek krásně vykoupala, umyla vlasy a jsem zvědavá na nového pana doktora, co tam má být :lol: …mimo jiné, že. Snad nebude platit „pátek=nešťastný to den“. Já si pořad tak nějak připouštěla i druhou variantu, že to nevýjde, ale jak tak čas plyne, tak bych se s tím i přes svoji skepsi, asi dost těžko vyrovnávala :( Tak se jdu na to vyspat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí