Poradna duly
Jana Čurdová
Weelo -tak tady jsem něco našla
1.měsíc končí v 4+3
2.měsíc končí v 8+6
3.měsíc končí v 13+2
4.měsíc končí v 17+5
5.měsíc končí v 22+1
6.měsíc končí v 26+4
7.měsíc končí v 31+0
8.měsíc končí v 35+3
9.měsíc končí v 40+0
tady opět leje
ráno nepršelo,tak jsem si říkala,že odpo půjdem ven,no a už zase leje,já chci jaro a léto. tak já se včera hodila do gala a byla s tou kámoškou,hezky jsme pokecali,dala jsem si výborný salátek a dokonce 1 bílé vínečko,bylo to fajn.a ráno jsem měla zase o kilo víc.já už mám nahoře přes 2 kg.mě švihne.a to se docela omezuju. ![]()
Tak gratuluju k úspěšným KO, udělali jste mi holčiny radost… ![]()
Výtok je úplně normální, občas je opravdu jak ovulační, jen bych řekla, že není tak pružný…
![]()
Misenko tak už 2 kilíčka…
Já se radši vážím jen jednou týdně, a přiznám se, že si to taky zapisuji..
I míry…a už mám přes bříško a v pase o 1cm víc… ![]()
Ty týdny jsou dobrý, já už jsem ve 3. měsící… ![]()
Včera večer jsme to řekli mojí ségře a švagrovi…tak to bylo super. Najednou mi tak nějak došlo, že jsem asi těhu…
ptali se co chceme za pohlaví atd. Tak je to takové jako ofiko…i když nás ještě čeká celá rodina… ![]()
Iviqv určitě ti bude dělat UTZ, na poradně se ale asi nedělá co děvčata. To budu jen u sestřiček…tak si musím ještě počkat… ![]()
welu už jsem si ho změnila
netušila jsem že ho máš…
ale jméno už měnit nebudu ![]()
mroe děkuju, hlavně abych já se v tom právě vyznala…ostatní budou věřit tomu co říkám já ![]()
misenka super, tohle jsem potřebovala ted už se v tom alespon zorientuju, vždyt by to byla ostuda aby mamina nevěděla v jakým měsíci je ![]()
wapik já se nevážím ani neměřím, poznám to na kalhotách…a ty jsou těsnější a těsnější..
mě to taky ještě moc nedochází to těhu..už se moc těším až to taky řeknem ostatním..
uff ted mi je nějak na blinkání, a to máme jet kupovat krbovou vložku..uf uf snad to rozdejchám. To je taky hrozný peklo, že ty nevolnosti jsou nevyzpytatelný..
Ahoj, u nás je dnes krásně, nádherně svítí sluníčko a fučí silný vítr, všude lítá žluté listí ze stromů, přesně takové počasí mám ráda.
Byla jsem s malým dopoledne na zdravotní pojišťovně uplatnit nároky v rámci rozšířené péče - očkování, cyklistickou helmu a plavání pro batolata. Paní na přepážce mi sdělila, že pokud nejsem samoživitelkou, tak si to nemůžu uplatnit, neboť otec je pojištěn u jiné pojišťovny než já a malý, to mě teda pěkně naštvalo, protože tohle v podmínkách nikde nepíšou, mělo by stačit, že je u nich pojištěný Filda, ne? Vydřiduši! Nicméně my sice žijeme spolu jako rodina, ale jsem pro ně de facto svobodná matka, neboť nejsme svoji, takže mi to paní uznala - byla velmi vstřícná, neboť mi sama navrhla, že jsem-li svobodná, jsem považována za samoživitelku.
Koreno, ti čápi jsou dobrý nápad, já půjdu na první UTZ v úterý a jestli bude všechno v pořádku a bude už vidět srdíčko, tak to mým rodičům oznámíme ten samý den - děda je Karel, takže bude mít v úterý svátek, dáme mu láhev vínka a čokoládky, to on rád, a k tomu obálku, ve které bude kupón na druhéhou vnoučka/vnučku s fotečkou z UTZ. Doufám, že je z toho s babičkou neklepne, protože po hlídání Fildy vždycky zcela vyčerpaně prohlásí, že si nedovedou představit, že by těch vnoučků měli víc.
Misenko, to je jen prechodne zvyseni vahy v dusledku hormonalnich zmen, nic cim by se bylo treba znepokojovat ![]()
ten metřík mi nějak špatně počítá, ale už to nechám být, upravím to kdyžtak až po KO.
Ahoj povidalky,
gratulace k uspesnym kontrolam!
Ja jdu dnes taky, tak pak dam znat. Mam obavy po te dlouhe viroze/kasli, ale snad to miminko ve zdravi prezilo. Jeste porad sipu, nos i pusu mam olezlou, no radost.
Vcera jsem se musela sama sobe smat, protoze predstavte si- dojali me vecerni televizni zpravy! Normalne Obama si tam potrasal rukou se svymi volici a ja se rozbrecela… no to je hotovo. Priste me rozbreci snad i reklama na jar.
Jinak zatim jeste netloustnu, nemam porad na nic moc chut, rano bojuju, abych nevrhla.
V utery jsem byla na te krvi, vysledky budou tak za dva tydny.
Korvapuusti- mrzi me, co se Ti stalo. Dej vedet, jak jsi to zvladla s tema praskama!
Weela- peknej metrik
Ja se asi k zadnymu nedopracuju, je to pro me spanelska vesnice…
A ten, kdo tady vcera varil toho kralika mi fakt udelal chute! Mnam, jak ho varis? Ja nemela kralici snad deset let… ![]()
tak se to pomalu blíží. Kdo že má ještě zítra kontrolu?
Taky jste tak nervozni? Ja hrozně moc.
Jestli se neozvu tak je vše špatně. ![]()
Pridavam se do klubu blijicich, dnes me to take rano dostalo. Cely den je mi fakt blbe, jesteze dneska jsem nemusela do prace a J. byla ve skolce. Jenom nakoupit(tech smradu a smradochu!!!!), odnest balicek na postu a dovlict dite ze skolky a jsem hotova. Muj manzel je pro zmenu opet na sluzebni ceste, vrati se asi zitra. Za posledni 2 tydny uz na treti. Nebo ctvrte? Ani nevim, normalne nejezdi skoro vubec… Co nadelam… Drzim zitra palce na kontroly, at vam to dobre dopadne…
Jdu stavet schody z Lega, musim.
prekvapená: Já jdu zítra taky na kontrolu…vyklepaná budu nejvíc asi těsně před v čekárně…a pak jestli na ten utz bude dlouho mlčky koukat
to nesnáším…
výtok-mám takový trochu asi do žluta ![]()
Kobrapistolnice: Tak co, jak dopadla dnesni KO?
Prekvapena, Korena: Zitra drzim palecky!!!
No ja jdu az pozde odpoledne-pry driv nemeli volno,ale na druhe strane mi to nevadi-protoze paklize by to nedopadlo-tak nemusim do prace.
Ale stejne asi budu desne nervni.
Takze Koreno- hlavne zadne spatne zpravy. ![]()
Jinak vytok trosku ustoupil,ale ted pro zmenu me boli podbrisek. Jako bych mela zanet. HOni se mi v hlave ruzne myslenky.
Jo a jsem hrozne unavena-jsem nesla na obed a musela ten cas vyuzit na mensiho slofika- a ted jsem taky usnula-malej mi cetl- a ja opet nic nevnimala.
Na zitrejsi kontroly drzim palce a vysilam pozitivni energii.
Dnesek hezky utekl, odpo jsem byla u kamaradky s Tobikovo vrstevnikem…oni si teda moc nehrajou spolu, ale to neva ![]()
Ahoooj ![]()
Hlasim se s vysledky z dnesni kontroly. Vse dopadlo diky Bohu dobre, miminko kasel ve zdravi prezilo a od posledni kontroly pred tremi tydny se zvetsilo skoro petkrat
Podle mens. jsem 10+0 tt a dle utz to vychazi na 9+5tt, takze dobry. Mimi ma peknych 2,8 cm, tak uz je to kus chlapa (asi)
Mam krasnou fotecku z utz, ale na ty stranky to neumim dat. Zustavam ale jeste na neschopence, tak se mozna trochu ztechnizuju a prekonam.
Duhovko- diky, zes na me myslela, urcite to pomohlo ![]()
Ja si snad ze samy radosti splichtim nejakej ten metrik ![]()
Mejste se krasne a drzim malicky na zitrejsi kontroly ![]()
Dobrou,
kobra
kobro: gratuluji k tak skvělým výseledkům a těším se na ten obrázek utz ![]()
Tak jsem se na zítřek krásně vykoupala, umyla vlasy a jsem zvědavá na nového pana doktora, co tam má být
…mimo jiné, že. Snad nebude platit „pátek=nešťastný to den“. Já si pořad tak nějak připouštěla i druhou variantu, že to nevýjde, ale jak tak čas plyne, tak bych se s tím i přes svoji skepsi, asi dost těžko vyrovnávala
Tak se jdu na to vyspat. ![]()