ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
26.10.08 15:16

Taky vítám nové těhulky a fakt se mi zdá, že je nás nějak málo. Nestálo by za to rozšířit nás na červňátka a červenčátka 2009? Šlo by to nějak upravit v názvu, abychom nalákaly další těhulky? Moje domovská skupina je Květňátka a červňátka 2006 a je nás tam akorát. Po čase se to trochu vytřídilo, ne každý má čas a příležitost psát. Zkusím poprosit Lesinu.

Nico - máš to tam v SZ. Ostatní novicky pokud máte zájem, pošlete mi SZ a já vám to taky pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.10.08 15:29
Milli píše:
Taky vítám nové těhulky a fakt se mi zdá, že je nás nějak málo. Nestálo by za to rozšířit nás na červňátka a červenčátka 2009? Šlo by to nějak upravit v názvu, abychom nalákaly další těhulky? Moje domovská skupina je Květňátka a červňátka 2006 a je nás tam akorát. Po čase se to trochu vytřídilo, ne každý má čas a příležitost psát. Zkusím poprosit Lesinu.Nico - máš to tam v SZ. Ostatní novicky pokud máte zájem, pošlete mi SZ a já vám to taky pošlu.

Milli, staci napsat Elhane, ona zalozila diskuzi a muze ji prejmenovat......kdyz si da tan uplne prvni prispevek upravit

A jinak zdravim. treba se pridam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.10.08 15:37

Díky, teď jsem si to dočetla v jednom dotazu pro admina :wink: Snad Ellhana nakoukne a provede. Jo a jako novou spolutěhule tě srdečně uvítáme, pokud se k nám rozhodneš přidat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
26.10.08 15:50

Milli: nezlob se prosim te, jestli ti budu pripadat skepticka, ale jak takova dsikuse presahujici dva mesice probiha? Mate s tim nektera zkusenost? A jake si myslite, ze je optimalni mnozstvi mamin do takove diskuse zainteresovane? Mi nepripada, ze je nas nejak malo, ale je fakt, ze v budoucnu urcite jeste nektere odpadnou bud z casovych nebo jinych duvodu a to by potom byla skoda, kdyby to zaslo na ubyte.
Proc se ptam......ja si nedokazu predstavit, jak to potom bude jako diskuse zamerujici se hlavne na tehu vypadat, kdyz je treba mezi dvema tehulemi dvoumesicni rozdil. Ta jedna resi bliti a ta druha zacinajici hemeroidy a strie na brisku. Nedopadne to potom tak, ze se stejne ta jedna pulka diskuterek bavi hlavne sama se sebou, protoze maji stejne tehu priznaky a trable, prozivaji prvni KO a tak a ta druha zase se sebou, protoze se jim uz nechce furt dokola omilat, co uz ma treba davno za sebou. Fakt s tim nemam zadne zkusenosti, proto se ptam. Ale beru to jako zajimavy napad.
Korvapuusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.10.08 15:54

No já s tím mám dobrou zkušenost, u nás to funguje do teď. a tady fungují i rozsáhlejší diskuze - např. různá jarňátka, letňátka nebo podzimňátka. Ale uvidíme, jak se k tomu vyjádří ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
26.10.08 16:43

Ahojky při neděli,
Vítám novíé tě :roll: hulky: Nico, Baruš…klobouk dolů a Střelečku taky a přeju pohodové těhu :D

Dnešní oběd: já dělala hovězí polévku a přírodní kuřecí plátek s bramborem, tak jsme si docel pochutnali, jinak jsem docela omáčková, ale na ty teď nemám ani chuť, ani náladu stát v kuchyni :?

Weela: Neboj nejsi sama, mě taky není nejlíp, ráno jsem si už fakt myslela, že budu zvracet, ale zase jsem to ještě nějak rozdejchala, pomáhají mi trošku ta lízátka a co se týká podrážděného žaludku, což už jsem taky měla asi před 14 dny, tak mi pomohl probiotic acut, dá se to koupit v lékarně a je to na úprava střevní mikroflóry, to jsem myslela, že mám otravu a fakt to zabaralo, vzala jsem 2 tobolky a bylo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.10.08 17:01

MILLI, ja teda toho casu moc nemam a docitat treba deset stranek za den je pro me celkem vykon…takze me osobne vyhovuje jednomesicni diskuze. Ale samozrejme nijak striktne proti nejsem, budu rada, kdyz se mi povede to, co na Listopadu - nasla jsem tam par maminek z blizskeho okoli a vidame se casto na takovych minisrazikach a je to super.

KA-TKO, ze Te znam z listopadu06???? Jitulinka je nadherna a doufam, ze se k nam pridas :wink: Mely bychom stejny termin :wink:

Jidlo - u nas dneska varila Ikea :lol: tak to mam nejradsi…bez prace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
26.10.08 17:50

Ahojky holky

tak se hlásím že žijeme,jen Aní je trošku nemocná a tudíž šíleně protivná a uknouraná.no já zjistila že už mám nahoře 2 kg a to se docela omezuju,ach jo,to zase skončím s 20. :roll: prsa mi rostou před očima :roll:

začala mě docela pálit žáha,přesně jako u Aní,ach jo.nevolnost stále jen ráno na lačno,tak je to dobrý.a čištění zubů mi taky nedělá dobře.no mě je vlastně úplně stejně jako když jsem čekala Aní.tak že by druhá holčička? :D

vítám nově příchozí - hlavně Nico -teda a jestli pak už jsi se pochlubila v Květníčku?taky tam už moc nechodíš,já skoro vůbec.

Ka-tka- také vítej,koukám že budeš mít dítka docela brzo od sebe,a hlavně koukám, že jsi z Jablonce,já¨se tam narodila a bydlela 20 let.ale odstěhovala jsem se do hnusné Boleslavi.ale do Jablonce jezdím hodně často,mám tam zbytek rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
26.10.08 18:29

Ahojte ženský,

tak už ani nevařím, dopracovala jsem se do fáze, vidím jídlo, nátáhne mě… Nemůžu cítit ten smrad, jak se to vaří, tak navguju manžu z postele nebo z gauče…
Ale jíst zatím můžu…Zítra mám jít s Kubou k zubaři, tak uvidím, jestli to zvládnu.
Jinak nechci to zakřiknout, ale druhý den ležení(když pominu fakt, že mě to hrozně prudí) a vypadáto, že je to OK, tak snad už máme vybráno.

Vítám nové těhulky

Misenka - mi takhle bylo, když jsem čekala Kubu, tak nevím, ale třeba to bude holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
26.10.08 18:35

Dekuji za privitani. Zatim se tu jen tak tak orientuji a bude mi chvilku trvat, nez vsechno doctu. Ja dosud chodila do diskuse Snazilky z Car a Polycysticke vajecniky - PCO.

Vy mate jeste nekde nejakou diskusi? Jsem zatim jen pochytila, ze posilate nejake prihlasovaci udaje, ale nevim presne, o co jde. Jestli to sem nepatri, tak se moc omlouvam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.10.08 18:44

MISENKO, nepochlubila :oops: , taky to desne flakam, protoze holky jsou tak neskutecne ukecane, ze se to proste neda…skoda, docela mi to obcas i chybi, ale nektere z nich ani neznam, jak se pridaly nove tvare. Kazdopadne pravidelne nakukuju, hlavne kvuli Stepulkovi od Sunn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
26.10.08 18:44

Korvapuu děkuju ti na stotisíckrát :wink: Já už jsme vážně myslela že umřu, takový křeče do břicha, zvracení, průjem no děs běs. Ale já to mám po těch ořechách, co jsem si dala ráno…už je nechci ani vidět. Asi to nebyla klasická těhu nevolnost, i když normálně mi po nich špatně nebývá.

Zuzanica děkuju asi si to pro sychr zkusím koupit, protože vidím, že co jsem jedla dříve v klidu ted nemůžu, a zažít to co dneska už fakt nechci…

opět vítám nové příchozí…já už si ani nepamatuju ty přezdívky tak se omlouvám :)

já si popravdě taky moc neumím představit diskusi ještě s dalším měsícem. Mám na to názor jako Korvapuu, je teda pravda že nevím jak to vypadá v praxi, jen si to tak představuju. A koukám, že se neustále rozšiřujem a kolikrát už v tom mám zmatek ted :lol: Ale v podstatě jsem nestraník :lol: když to bude fungovat tak proč ne…

Zkusím si udělat něco k večeři a myslím, že samotný nemastný hranolky to jistěj…tak se tu pro dnešek mějte papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
26.10.08 19:14

tak jsem asi jedina,ktera nema problemy se zaludkem-az me to desi-vzhledem k cekani,ktere mam,abych se dozvedela ortel.

Dneska jsem to vzala monotonne. Jedla jsem jen kulajdu- ale za to plny hrnec. Od zitrka najizdim na zdravou stravu-taky uz mam kilco nahore.

Vitam vsechny nove prichozi-taky hlasuji,aby diskuse zustala takhle-protoze je nas tu dost-jen se to teprve rozjizdi. Jenze kdo vi jestli tu s vami zustanu-tak do toho kecat moc nechci.

chlapi si ted udelali topinky s cesnekem a ja tu umiram smradem. Pomoc. To bude noc-asi si lehnu do detskeho a chlapi at si zamori loznici.

Preji vsem holkam,ktere maji zitra kontrolu - jen samé skvělé zprávy. :!

Drzim palecky-moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
26.10.08 19:25

Holky, mě zase strašně vadí manželův parfém, nemůžu ani pojít kolem jeho flakónku, cítím to i přes něj a když ho na sebe stříkne, tak mám fakt co dělat :roll:

Weela: a neměl jsi too nějakou alergickou rekci nebo tky u ořechů stačí, aby byl jeden nahnilej nebo plesnivej a taky to může udělat pořádnou paseku, tak ať ti je co nejdřív dobře :? , já ořechy moc nemusím, jen vánoční cukroví si bez nich představit neumím. :wink:

Jinak hlasuji, taky jen pro diskusi červňátek, koukala jsem že to tak mají každý měsíc a je to podle mě lepší, chodila jsem v 1. těhu do květnátek-červňátek a pak se to docela začalo rozcházet, protože někdo měl už dávno po porodu a chtěl řešit miminko a někdo měl třeba ještě měsíc do termínu, což je úplně jiné téma…tak to alespoň vidím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
26.10.08 19:27

překvapená: buď ráda, že ti není špatně, mě v 1. těhu tky skoro nebylo, jen chvilku asi 3 týdny Až ve 3. měsíci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí