ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12196
23.10.08 17:42

welu, mroe-velka gratulace k dnesnim vysledkum. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
23.10.08 18:10

ahojda, jdu vás dočíst, dnes jsem měla náročný den, do 15 hodin práce, pak jsme zašli jako rodinka na baštu, návštěva tchýně a teď alespoň hoďka klidu před večeří ukládáním na kutě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
23.10.08 18:21

MROE + WELU: gratulace k výsledkům :D , jsou to super zprávičky!!!

Mroe: já myslím, že B-0 a C-0 znamená, že jsi neměla v moči bílkovinu ani cukr :roll: , alespoň myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
23.10.08 18:31

Milli: : No to bych se taky rozčílila, kdyby tchýně vzala moje oznámení o těhotenství takhle, no spíš by mě to asi dost zamrzelo :cry: , já doufám, že to u nás bude lepší, síce se moc nikdy nezajímali, kdy plánujeme svatbu, děti, bydlení . atd…, ale co máme malou tak je to o 100% lepší a už kolikrát zaznělo, že určitě budeme chtít ještě sourozenečka, tak si to tak maluju, jak budou dojatí, ale když to tu čtu, tak trošku nevím :?

Mísenka: S tím bydlením tě opravdu obdivuji, já vycházím s tchýní dobře, ale přesto si nedokážu představit, že bych s ní bydlela pod jednou střechou, myslím, že to stejně musí svádět k tomu, že ti pak víc zasahuje do soukromí, ale zase na druhou stranu chápu bytovou situaci…my máme také maličký byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
23.10.08 20:02

Stiko, drz se zitra.

Dobrou, nejak se necitim OK, ani vlastne nevim proc. jdu si lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.10.08 20:29

Ahoj holky, tak je to za mnou. Jsem na konci 6tt (podle MS), viděla jsem váček a v něm plůdek a bylo vidět i aortu, jak tepe. Na další kontrolu jdu za 14 dní. Tak jsem si oddychla a najednou je mi i míň špatně od žaludku. Mějte se krásně .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
23.10.08 21:40

Vsem maminkam, ktere maji dnes za sebou uspesnou KO gratuluji. Nejak nestiham, je mi porad tak spatne a jsem jak zdrogovana. Normalne se nepoznavam. Nejsem schopna udelat skoro nic, krmeni maleho jsou muka, prebalovani maleho jsou muka, mazani maleho (mame ten atopak) jsou muka. Vsechno mi desne smrdi a zveda se mi z toho zaludek. Jak ja ti MIsenko zavidim tu ranni nevolnost, ja to mam 24 hodin denne (jako minule tehu), i v noci, kdyz mazu curat, jsem na pobliti. Ach jo.
Stiko, moc drzim palce na ten zitrek. Drz se a zasob se Arnicou montanou, at se rychleji hojis. :)

Korvapuusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
24.10.08 08:13

Ahoj holky,
včera byl hrozný den :x Od rána mi bylo opravdu fakt zle, pořád jsem jen běhala zvracen - snad 10×, k tomu mě bolela hlava,nic jsem nejedla a skoro nepila až do večera, to se to trochu ustálilo a já přežívala s kyselím bomparem v puse. Fůj šílený, ještě,ž e byl manžel doma. Zato teď mě čekají 3 dny bez něho, ale naštěstí to dnes vypadá lépe.

Dočteno vás mám jen tak letecky, tak jen gratuluji k dobrým zprávám z konrol…já už se nemůžu dočkat příštího pátku a kontrolního utz. Fakt jsem si včera říkala, že jestli z mimi nebude nic a já mám takové nevolnosti, že budu opravdu nasr..á :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
24.10.08 09:20

Koreno-taky jsem mela podobne stavy- migreny. Par dni po oplodneni.
Nevolno je mi cely den-ale jen tak jemne.

Stika uz to ma urcite za sebou-tak doufam,ze to dopadlo bez komplikaci a brzy se uzdravi.

Vcera byl divny den- ja usnula az ve tri rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.10.08 10:49

Ahoj holky

MOC VŠEM GRATULUJU K ÚSPĚŠNÝM KONTROLÁM, TO JE PARÁDA!!!!
 http://www.celysvet.cz/…le/s9895.gif

Já zítra s malým odjíždím do Prahy za mamkou, má narozeniny 28/10 tak jsme jí udělali překvápko, měla obrovskou radost.. budeme tam týden, možná dýl .. ale na net se dostanu, tak ja Vás příjdu určitě juknout.Taky se těším že na chvíli vypadnu z tohodle blbákova :roll: :lol: :lol: :lol:

Stiko
Tak co jak jsi dopadla …a jak ti je ..

Gratuluju tatkéž všem přibyvším těhulkám, at je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.08 12:50

Ahoj holky, jak se dnes mate?
Ja uz bohuzel dva tydny bojuju s osklivym kaslem, dneska jsem i zustala doma, fuj, nemuzu se toho zbavit.
V utery rano jdu na krev (poprve) a ve ctvrtek vecer na kontrolu. Mela jsem jit sice az v druhe polovine listopadu, ale nemuzu to vydrzet, mam podobne jako Welu obavy, jestli je vsechno v poradku, po tom, co s miminkem tak ‚lomcuju‘. Aspon ze nemam teploty, tak snad bude vse ok.
Mroe, Welu& Petulo- moc gratuluju k uspesnym kontrolam :D Welu, ten Tvuj prcek je ale macek… Petulo tos musela byt na nejakym podrobnym utz, ze byla videt aorta…
Kpu& Korena- at se vam brzy ulevi- jestli te to potesi, Koreno, tak ja taky bliju prvni ligu (ale na Tebe asi jeste nemam)
Cacorko- uzij si vylet za mamkou a pekne relaxuj, zaslouzis si to :)
Mejte se 8)
 kobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.10.08 13:10

Welu - ty zkratky B 0 a C 0, není to náhodou bílkoviny a cukr v moči? Nic jiného mě nenapadá. A nula je rozhodně dobře. S oblečkama to určitě ještě chvíli vydržíš, ale k té 62 - ta nám byla od začátku. On by se teda Matýsek vešel i do 56, ale bez plíny. Nevím, jak to tak divně šijou. Záleží, jak bude miminečko velký. Koupila jsem před porodem krásnou značkovou soupravu 62 a ta mu byla v den odchodu z porodnice malá, musela jsem mu dát plínu přes bodýčko, jinak bych ho nezapla :evil: Magnezium je dobrý, to je myslím proti křečím. Jen se koukni, jestli bereš ještě nějaký vitamíny, aby toho nebylo moc. Nebude ta délka spíš 2,3 cm než 23 mm? Naše mimi je menší a mělo v 7+6 1,44 cm.

Mroe - gratuluju ke kontrole a srdíčku.

Prekvapena - no jo, moje tchýně se taky obrátila jak na obrtlíku. Hlavně do mě pořád rejpala, ať už ho naučím na flašku, že by si ho vzala na celý den. To mu byly asi 3 měsíce. Prý ať si odpočinu, no to bych hrůzou asi padla.

Petula - gratulace, že se mimísek ukázal a srdíčko taky.

Cacorka - pěkně si to užijte, dej si trochu oddech.

Máme tu děsnou kosu, musím jít zatopit. Teda ono to zase tak hrozný není, ale nějak se nemůžu zahřát. Normálně bych si dala svařáčka, ale to teď nehrozí.

Nevolnosti - pošlete mi trošinku prosím! Na mě začínají doléhat ty hladové ataky z minula. Jestli to neuhlídám, budu zase jako koule.

Oblečky - nějak se mi toho sešlo moc, nesháníte někdo pěkný těhu riflíky? Mám tu jedny plonkový od Nextu pod bříško, jsou elastický, dost povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
24.10.08 13:13

kobrapistolnice: Ahojky mně už kašel přechází a už mně nedusí doporušili mi čajík v lékárně od Mullera je výborný zabírá
No macek tak já nevím ten Dr co jsme u něj včera byla děsně všechno fláká vše dělá na rychlo ani obrazovku z UTZ mi neukázal a zaslechla jsem jen 8+2 což asi bude stáří a pak jsem slyšela 23mm tak nevím jestli to myslel valikost pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
24.10.08 13:38

Milla já berz krom toho magnézia kys.listovou a calibrum baby plane
A 23 mm=2,3cm :) já tomu nerozumím jak velké miminko by mělo být v 8t podle Dr ke kterému nechodím a moc bych mu nevěřila jsem dnes 8+3 raději počkám na mou Dr ta mi vše vysvětlí a ukáže tento debil jde na vše rychle i kamarádka co k němu chodí si na něj stěžuje.Bere antikoncepci a v půlce braní pilulek má MS včera jsem si zašly spolu na večeři tak jsme ho probíraly nevím co to má když má MS při braní HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
24.10.08 14:06

Ahoj, uz i me dostihly nevolnosti, pocitam, ze zatim to neni v plne sile, pamatuju si, ze to byvalo i horsi. Sice nezvracim, ale je mi blbe cely den, kdyz nejsem najedena, kdykoli se mi vyprazdni zaludek, udela se mi blbe, blivno mi je, ale zatim neblinkam, jen jednou v busu plnem lidi, jsem k tomu nemela daleko. Pamatuju si, ze u Juldy mi byvalo blbe dopoledne, pak uz ne, ted je mi blbe klidne i vecer. Vcera jsem sla spat s Juldou v osm. Nemam na ted nejak nervy a dost na ni vyjizdim, to, co jsem driv presla me ted desne irituje a dost na ni rvu, az je mi ji lito. Ale ona jako by to vedela, posloucha cim dal min. Ale kdyz je mi blbe, tahnu tasku s nakupem a ona se vlece jak smrad a ja bojuju s blinkanim, nejak to spatne zvladam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí