ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12196
22.10.08 15:33

udaje

ja mam 1.kontrolu 24.10. a termin porodu bych rekla 14.6.
// 16.10.
Metrik nejak neumim vlozit na svou stranku. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
22.10.08 15:38

Ahojky zdravím a jdu dočíst těch 7 stránek 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
22.10.08 15:51

Teda to je nadlidskej ukol docist a jeste neco napsat :-)
Tady je dneska osklive a podle toho vypada i moje nalada. Nejradsi bych vlezla do postele a nevylezla. a jde to? Nejde :D .

K vaze se snad nebudu ani vyjadrovat, ale dala jsem si zavazek , ze v prosinci 2009 budu mit na zacatku sestku. Na mne teda kojeni take nezabiralo a to jsem se pri tom ani nejak extra nedokrmovala.

Prsa obvod 70 vam zavidim, ja mela vzdycky siroky hrudnik a posledni pulrok mam obvod 9O a sehnat neco pekneho je taky dost bojovka. Navic treba soupravicka-nemozne, protoze ty kalhotky co k tomu jsou jsou pro 130 kilo nejmin :-) a ja mam dole normal 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
22.10.08 16:02

meluzinka - taky nemam hrudnik 70-mam ho od prirody vetsi a k tomu si pripocti obal a slapu ti na paty.
Taky bych spala az bych brecela-jenze se tu ted trapim s ukoly. malej je nemocny taky -tak zbyva domaci vyuka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
22.10.08 17:09

ahojky,

VYKYNA : veliká gratulace k srdíčku a k obříkovi :lol: :lol: :lol:

WAPIKU: doplňuji pro tebe info, TP 9.6. a KO 29.10., díky za doplnění :wink:

Já byla dnes po třetí s malou na zkoušku v jeslích, chceme to zkusit od listopadu na 1 den v týdnu, připadá nám to fajn pro její osamostatnění a aby si zvykla na kolektiv a přestup do školky byl pak pozvolnější. Zatím to zvládá docela dobře, nechávám jí tam zatím jen 2 hodiny + oběd. Mám docel velký dítko, tak je skoro o hlavu větší než ostatní děti :roll: :lol: , jak kdyby patřila spíš do školky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
22.10.08 17:13

Tak já bych zase hrudník 70 vyměnila min. za 75, protože sehnat v 70tce kojící podprdu je nadlidský úkol, natož ve vel. jakou bych potřebovala - všechny mi byly volné, takže zapínání jsem měla vyjeté pomalu až za krkem a efekt podprdy tak šel do háje :roll:

váha - nabrala jsem 19kg z počátečních 47kg a ke konci jsem vážně už funěla…v porodnici jsem nechala asi jen 5kg a pak to šlo postupně a myslím do 6 měsíců jsem byla skoro na svém - teď mám 50kg/168kg a když mi zůstanou po porodu nějaká 2kg, tak budu jen ráda. Šlo to taky hlavně díky kojení - 19měsíců :roll:

stiko: co vím, tak mi z té revize dělali histologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
22.10.08 17:25

Hm, 50 kilo jsem mela tak na zakladce. Ja pribrala v tehotenstvi asi 13kg, v porodnici jsem nechala 8 a tech pet se me drzi jeste ted, jsou to uz ctyri roky. A to jsem kojila bez mesice dva roky a nezrala. U me to nejak nefunguje. Ted mam na vahu porad stejne, ale zvetsilo se mi bricho a na nohou jsou mi lehce volnejsi kalhoty, pocitam, ze ne nadlouho. Uz jsem si koupila tehotenske kalhoty na stridacku s tema jedinyma, ktere pres bricho neskrti a privezla z chalupy tehotenske hadry. Skoda, ze jsem predtim mela o pet kilo min a rodila v rijnu. Pocitam, ze uziju tak spodary a puncochace. Kalhoty by mi sice ted jeste byly, ale jsou letni, ze :wink: Na jare uz je neoblecu. Tak jsem si dneska prikoupila dalsi spodni pradlo, velikost XXXL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
22.10.08 17:26

váha: já přibrala jen asi 10 kg a asi 6 kg nechala v porodnici, po měsíci už na mě nikdo nepoznal, že jsem nedávno rodila, po půl roce kojení jsem byla 5 kg po svou váhou před těhu, jakmile jsem kojit přestala, tak se mi to během pár měsíců vrátilo a teď mám asi o 3 kg víc než před 1. těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
22.10.08 17:27

Prsa mam porad stejne velky, resp. maly, jen takovy skladnejsi(nebo skladaci?), takze kojopodprdy pouziju stare, mozna prikoupim nejakou jednu hezci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
22.10.08 17:30

obvod. já mám 75 C, ale to teď neoblíknu ani náhodou C ještě jo, ale škrtí mě to na obvod, takže budu muset zavítat na nákupy, prsa se mi nezvětšila, ale spiš jakoby nabyla a zpevnila se, je to dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
22.10.08 17:38

ty jo - to je tak deprimujici-vsechny jste zhubly, kojily.
 Mno

:? tak mam inspiraci - ze to teda tentokrat musim zvladnout. :wink:
ja kojila 20dni a pak kvuli zanetu mi to bylo zakazano.
Aspon to mam na co svest,ze jsem neshubla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
22.10.08 17:42

Hm, ja mela taky v sestinedeli zanet, desny, bylo to horsi nez porod, no nechci to vypravet, ale rozkojila jsem se s vydatnou pomoci manzela, ja si nedokazala tak ublizit, me tedy kojeni nezakazali. A ja pri kojeni nezhubla ani deko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
22.10.08 18:00

tak mě zatím kalhoty jsou dobře, ale to jen díky tomu, že je nemám přes břicho… :wink: Taky mi na zadku a nohách visí.....ale včera jsem měla sukni jako do pasu no a byla celkem natěsno…tak jsem si uvědomila, že mi třeba za pár týdnů vůbec nic nebude.....co budu nosit… :lol: :lol: :lol:

Tak to já s podprdama problémy nemám, měla jsem vždycky 80B a jak jsem zhubla 10kg tak byli takový prázdnější, tak jsem někdy vlezla i do A… :wink: Ale taky mám pocit, že je ten obvod tedka nějaký větší…k večeru už mě to škrtí.....

A holky kdy vám při prvním těhu začlo být malé oblečení a začlo vám růst bříško???

Holky ty záněty prsu to musí být soda.....mám pocit že to má hrozně moc žen…dá se tomu vůbec předejít…
prekvapena jo o tom lumpovi jsi vlastně psala… :lol: tak to jste hodný, že mu pořizujete sourozence…promin jsem skleroza… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
22.10.08 18:14

k zánětům: taky jsem měla náběh, asi 2. den po porodu, prsa jako horké tvrdé kameny se zatvrdlinama, nemohla jsem se jich doktknout, dávali mi panadol po 6 hodinách asi 3 dny a chtěli, abych se sprchovala chladnou vodou nebo obklady + že mám odstříkávat, což mi vůbec nešlo, hlavně přes tu bolest ne, tak přišla za mnou jedna sestra s odsávačkou a i přes tu šílenou bolest mi fakt pomohla, měla jsem před odstříkáváním prsa vždycky nahřát v teplé sprše po kojení hned chladit, byl to kolotoč, ale zvládli jsme to nakonec, hlavně díky té sestřičce bez zánětu. :wink: Ještě si pamatuji, jak mi říkala, že mám prsa, na kterých kojení nebude vůbec znát, ale zánětem hodně trpí, nevím jak to poznala, ale kojení na nich nakonec znát bylo a pořádně, ale to až když jsem kojit přestalo, naštěstí se to srovnalo :D

Oblečení: já nosím strečové džíny, takže zatím dobrý, ale u normálních kalhot nesnesu zapnutý knoflík :? a bude hůř, u prvního těhu jsem na sobě pozorovala změny ž kolem 15.-16.tt a okolí až po 20.tt, břicho mi vylezlo, že mě konečně někdo pustil sednout až v 7. měsíci, teď to asi půjde rychleji 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
22.10.08 18:14

Wapik
Já mám TP a KO už dávno napsané v podpisu a mám to i na těch estránkách asi sis nevšimla ale tak ještě jednou
KO 7.11
TP 5.6.09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí